Flytende Porselen egne hender

Kald Porselen egne hender: håndverk for nybegynnere. Produkter laget av kaldt porselen med sine egne hender - en master class med bilder

Kald Porselen - den mest tilgjengelige, billig og veldig praktisk for en formingsmateriale.

Jobbe med ham er helt trygt, og skaper håndverk trenger ikke spesielle ferdigheter skulpturell modellering, sculpting enda en preschooler kan være laget av porselen.

For å gjøre kaldt porselen med dine egne hender, kan du hjemme.

Kald Porselen egne hender: oppskriften

Oppskriften for det kalde porselen stor variasjon, og hver hoved deres hemmeligheter og komponenter. En felles for dem: dette PVA lim (hvit, bygg), en del, en del av stivelse (mais anbefales å ta), 2 stolov.lozhki glycerol (solgt i apoteker), tabell 1. babyen krem ​​skje (eller andre).

Klebemiddelet helles i en stekepanne eller kjele, kremen er tilsatt, det hele omrørt kontinuerlig behov for raske bevegelser kasserolle er plassert på fire til varme gradvis helles stivelse og omrøring ble fortsatt.

Mass nesten umiddelbart tykkere, og vil minne nepromeshannoe deig, gradvis blir til en kasserolle "snøball", er det nødvendig å sette på en smurt overflaten av fløte og la avkjøles litt. Deretter blir massen knadd inntil uniform. I en slik masse kan lagres opp til 2 dager, men det er bedre å bruke den umiddelbart.

Cold porselen som materiale: forme sine egne hender håndverk for nybegynnere: en master class

Making blomst lilla:

Til å begynne med støpte hvite blomster og fargenyanser brukes senere.

1

Vekt er ganske tørker raskt, så du må lukke den med et stykke plastfolie etter hvert otschipyvaniya.

1. klype av en bit på størrelse med en masse prikker.

2. Bruke fingrene ert formet i dråper.

3. dråpe liten saks for å klippe over hele bredden, flere ganger for derved å oppnå kronbladene. Deretter forsiktig rette de resulterende kronbladene.

4. Flower kommer ut i ca tre tilnærminger, er festet det ferdige produktet skjemaet ved hjelp av pinsett.

5. For fremstilling av tråd stammen er tatt, kuttes til ønsket lengde, vridd og brettet i to. Fold å dyppe i PVA-lim spiss - Pierce blomsten i midten og trekke wiren inntil den stopper. Produktet er satt i en vase, før limet tørker. Når limet er tørt, må du lukke kronbladene.

6. Utfør en blomst med kronblader av forskjellige former. Også støpt dråpe, men nå ikke skjære en bred del og smal. Vi fortsetter flyt trinn som den første blomsten.

7. Et annet alternativ tsvetka- knopp lilla. For å gjøre dette, må du umiddelbart ert tredd på en wire med lim. Direkte på tråd fingrene vulst er formet dråpe. Saks litt radert toppen. Alt er klart til å knopp!

8. Så vi fortsetter et par ganger før et tilstrekkelig antall knopper og blomster.

9. For å oppnå farget blomster behovet zakolerovat masse under blanding. For å gjøre dette, klype av et stykke av massen, er det dryppet inn i en bit av akrylmaling lilla. Det er viktig ikke å helle, ellers vil det være dårlig knadde masse. Nå trenger vi å kna den smidig.

10. Etter at et tilstrekkelig antall blomster du ønsker å sende dem ut til tørk på et sted hvor det ikke er noen utkast. Omtrent, vil det ta timer. Etter tørking blomstene reduksjon i mengden av tjue prosent.

11. Nå kan du samle blomsterstander, er denne ledningen vridd. Inne i blomsten dråpe av blekkflekker seredinka.

12. brosjyrer er kuttet med saks fra den sammenrullede pre-grønn masse. Årer kjøres stabel (for modellering pinner).

13. Er bukett. Alle gjort! Du kan nyte!

1. Sakura sculpt er ikke mindre interessant. For å gjøre dette, fra masse ride to "kolbasy9raquo;: umalt og farget rosa. Hvit pølse må være større enn den rosa, dobbel. Nå må de å sette sammen og ta form av kuber. Deretter er det kuttet i terninger.

2. Fra kuben støpte lepestochek.

3. Kronbladene er samlet i blomst, må de legge en liten mengde PVA. Innsamlede blader utstanset ledning under stilken.

4. knopper er gjort lignende knopper av lilla. Ikke glem om en dråpe lim på ledningen.

5. beger Sakura bestå av fem kronblad og kan tonet kosmetiske skygger. Gjenta operasjonen - en wire, lim samles og knopp sepal.

6. Er en kvist av kirsebær lik syrin gren. Det er nødvendig å ta hensyn til sin naturlige form (kan forhåndsvises i bildet kirsebær på Internett). På kvast er påført et tynt lag av en brun masse som etterligner bark grener. Fingrene skal gis konkrete sprekker og hyller.

Økte fra en kald porselen med hendene

For produksjon av roser vil trenge alt i bildet:

1. Rull ut en liten ball.

2. Fra dette fallet dannes.

3. Spissen av tannpirkere dyppet i PVA, og det resulterende tredd på det falle ned bred basis. Dette er grunnlaget for blomsten. For fiksering og stabilitet må feste enden av en tannpirker inn i skummet eller svampen.

4. pistil av blomsten er bedre å forberede seg på forhånd slik at de har tid til å tørke.

5. Ball igjen forming. Finger er festet til kuledråpeform.

6. På palme eføy vår dråpe, danner en rose petal. Det følger at kantene ikke er tykk.

7. Rose basen påføres en dråpe av adhesjon til PVA blir anvendt og den første klaff, den har en litt "obnimat9raquo; midtveis.

8. Gjenta trinn 5-7 for å danne det ønskede antall kronblader. Siden den andre kategorien, til hver påfølgende behov pålegge forrige runde.

9. Se på bildet av en blomst en rose og tilpasser seg den virkelige blomsten (bære tucks og vendinger på de riktige stedene)

Av disse blomstene kan deretter produsere dekorative Topiary - vakkert tre på den lange etappen. Filialer av lilla og blomstrende kirsebærtrær kan dekorere et hus eller donere til noen.

Kaldt porselen kan gjøres ikke bare blomster, men også en rekke figurer, pyntegjenstander, bilder, listverk dekorere blomsterpotter, utføre interessante relieffer og mange forskjellige håndverk.

© 2012-2018 "kvinner mening." Når du kopierer materialer - en referanse til kilden er obligatorisk!

Sjefredaktør i portalen Ekaterina Lova

E-post: [email protected]

Kontakt oss på: +7 (965) 405 64 18

Kald Porselen egne hender

kreative yrker innebærer å arbeide med ulike typer materialer. Når modellering tallene, for eksempel, i tillegg til leire, kan du bruke kaldt porselen, for å håndtere det mye enklere. Denne plastsammensetning mer delikat, som garanterer en følelse av vektløshet i de ferdige gjenstander. Ofte laget av kaldt porselen blomster og fine detaljer som krever nøye overveielse.

De viktigste ingredienser, uten noe som det er vanskelig å fremstille denne type av porselen, lenge ansett glycerol, maisstivelse, PVA-lim og olje. Moderne oppskrifter undergå endringer i sammensetning. Oppfunnet en jevn sammensetning for støping var ved begynnelsen av det forrige århundre i fjerntliggende Argentina. Det ble opprinnelig opprettet for produksjon av små tall med mange detaljer. Kunstnerisk modellering av kaldt porselen er populær blant voksne og barn på grunn av den ekstreme enkelhet av å jobbe med ham.

Hvordan lage kald porselen med hendene

Brukervennlighet myk smidig mikser kreativitet er evnen til å forberede dem hjemme. Gjør kaldt porselen kan være egne hender uten mye krefter og penger. Trinnvise instruksjoner variere, men generelt omfatter den samme fremgangsmåten og ingrediensene. Oppskrift kaldt porselen hjemme kan omfatte et trinn for å lage mat, og kan klare seg uten det. Det er enda måter å tilberede i mikrobølgeovn, men de er mer tidkrevende.

Kurset for nybegynnere

For å lære å utforme vakre figurer, det vil ta tid, men vil være i stand til å forberede en kald porselen selv nybegynnere som aldri har engasjert i støping håndverket lett. Vekt er utarbeidet av følgende komponenter:

En mer vanlig metode for tilberedning er som følger:

 1. Ta den samme mengden av natrium og stivelse, bevege seg sammen i en kjele.
 2. Tilsett vann til de tørre bestanddeler. Proporsjoner bør være 2: 1.
 3. Hell litt olje.
 4. Sett makeup på slakk brann og kontinuerlig vymeshivaya, ta å tykne. Porselen bør få tykk konsistens.
 5. Slå av platen, dekke pannen med porselen, tidligere fuktet håndkle.
 6. Etter å ha oppnådd en passende temperatur, for å Gmina Promna hender materiale sikre homogenitet.

Oppskrift av kald porselen uten koking

Cook eller ikke å lage mat? Det er spørsmålet! Fagarbeidere som forbereder kaldt porselen med sine egne hender, er delt inn i to kategorier: den første for matlaging, og den andre mot det. Konsistensen og egenskaper til nesten ingen forskjell. Cold porselen uten å koke, slik som plast og fremstilles lett. det er blant de nødvendige ingredienser:

 1. Ta tørkes med en tallerken og hell stivelse i det. Du kan ta mais eller potet.
 2. Smelt litt vaselin i et vannbad, legge den til den tørre ingrediensen.
 3. Strø litt natron. Rør grundig fremtiden porselen for å unngå dannelse av klumper.
 4. Deretter legger en teskje av lim for å oppnå sammensetningen mykhet.
 5. Før bruk promyaty smøre inntil blandingen er ensartet materiale vaselin.

Hvordan lage potetstivelse på tallerkenen

Stivelse fra poteter - mer kjent for Weaver kulinarisk ingrediens enn mais motstykke. Han er der i nesten hvert hus, så matlaging porselen fra det kan være enklere i forhold til tilgjengelighet. Hvis du planlegger å lage lettere elementer, for eksempel roseblader, bedre gi opp potetstivelse, som en funksjon av produktet - en gråaktig farge. Enkelt klassiske metoden innebærer matlaging på komfyren. Liste over komponenter:

 • potetstivelse - 180 g;
 • Lim - 180 ml;
 • sitronsaft - 1 ss. l.;
 • glyserin - 1 ss. l.;
 • Vaselin - 1 ss. l.
 1. Konsekvent kombinere alle ingrediensene i en liten kasserolle. Oppnådd mengde væske, er det nødvendig å blande inntil blandingen er ensartet konsistens før koking ved varmebehandling.
 2. Redskaper med en løsning satt i den svakeste delen av brannen og rør. Beredskap bestemmes ved å fastholde skjeen vekt.
 3. Den avkjølte materialet knas krem ​​smurt hender i minst 5 minutter.

Som fargestoff resulterende masse

Kaldt porselen laget hjemme, krever flekker. Å formidle farge masse bruk mat fargestoffer, pigmenter og akryl maling. De to første fargestoffer som brukes i koke porselen ved å tilsette blandingen sammen med de store komponenter. I dette tilfellet, må du forberede noen baller Porselen masse å gi hver en annen farge. Akryl maling påføres, når produktet er tørt, og du trenger bare å male. Et slikt alternativ litt mer praktisk, mer praktisk og mindre tidkrevende.

Cold porselen - et materiale som ofte nevnes i verksteder for produksjon av farger. Blindt de kan, uten bruk av spesialverktøy, noen hender, men de beste resultatene oppnås med mold. Bortsett fra disse, er delikate blomster laget ved hjelp av plast skjeer. Den plastiske masse rulles ut og lagt på dypere skjeer, og deretter noen av disse elementene kommer i blomst, slik som tulipan. Verktøy du kan bruke forskjellige, er den kreative prosessen begrenset bare av fantasien.

Hvordan å tørke det ferdige produktet

Tørking de ferdige håndverk - en viktig fase av hele operasjonen med kaldt porselen. Det er tilfeller hvor det ferdige produktet under tørkematerialsprekker, og etterlater skjemmende spor. Som gjelder også tørr hack? Dette gjøres ved romtemperatur, i hvert fall i løpet av dagen. Det er viktig å slå på produktet, dersom det er på den ene siden, og ikke i oppreist stilling. For å fremskynde prosessen, noen needlewoman litt varm ovn, og deretter slå den av, kort sagt til håndverk.

Video: hvordan å lage flytende porselen egne hender

Nettverket er befengt mesterklasser crafts, tatt opp på video, der de deler sine hemmeligheter for skulptur av kaldt porselen. Disse timene er veldig klar, de inneholder en trinnvis oppskrift for å gjøre de materielle og flere alternativer for å håndtere dem. Ofte visuelt forstå hvordan du arbeider med plastmasse, er det enklere enn iscenesatt stadig utvikling av håndverk som beskrives verbalt. Lær mer detaljerte video instruksjoner under.

Flytende Porselen egne hender: 3 måter å tilberede

Flytende porselen er svært nyttig for håndverk, det kan gjøres hjemme, og selv uten matlaging. Dagens workshop med fokus på produksjon av flytende porselen for hånd.

Det er flere måter for produksjon, men før varmebehandling bør bemerkes at fargene er avhengig av ingredienser som er innlemmet i den, for eksempel, potetstivelse gir en gråaktig nyanse, og mais - gulaktig.

Den første metoden (maisstivelse)

- Den tørre maisstivelse - 150 c.

- Cream håndterer lys skygge - 1 ts

Alle rå røre fluidet i en beholder og kok på middels varme i et lite under koking mesim til en masse. Deretter legger vi små porsjoner av maisstivelse, men samtidig fortsette å forstyrre, slik at ingenting blir brent.

Ved første, er konsistensen som en vassen cottage cheese, men etter en viss tid, blir det som potetstappe. Fortsett å kna inntil da, inntil løsningen er å samles rundt en skje til en ball.

Når hele massen er kokt, vil fjerne en beholder med matlaging, blir den varme oppløsning tas ut på en fuktig klut og vikle det med denne duken. Ikke snu stoffet, som er rett i det, kna deigen for hånd til kjølig. Deretter mesim manuelt uten vev smøring, karakterisert ved at stivelses hender for å unngå klebing.

Når oppløsningen opphører å holde seg til den hånd og blir elastisk deig, vi skifte det inn i en brønn lukkbar beholder eller en pose fra cellofan.

- Tørr maisstivelse - 150 c.

- Glyserin - en teskje.

- Neutral håndkrem - en liten skje.

- Lim PVAc - 150 milliliter.

Bland i en beholder alle de flytende komponentene ble deretter siktet gjennom en sikt og fylles stivelse i sin beholder. Omrør den resulterende oppløsning til en ensartet konsistens og deretter filtrert.

Koking av blandingen på et vannbad og kontinuerlig omrørt under koking.

Ved koking av stivelsen begynner å brygge i det område hvor temperaturen er høyere, og derfor er det vanskelig å ha tid til å blande ting opp i badet, så man må fjerne beholderen og promeshat, og deretter igjen sette på en kokebadet, under omrøring ytterligere. Fortsett denne prosessen til løsningen vil være en klump rundt en skje.

Skift av løsningen på den våte vev brytes og mesim vev til den er avkjølt. Deretter fjerner klut og kna for hånd, ikke glem å smøre hendene på stivelse. Etter knaing når deigen er blitt elastisk, fjerner den i en godt lukkbar beholder.

- Vaselin eller parafin olje.

- Tørr potetstivelse.

De rensede og tørket tørt slipe beholder par store skjeer av potetstivelse og en spiseskje av petrolatum. Deretter satte en liten brus og forstyrre resulterende løsningen. Ved å legge en liten skje å hisse PVA løsningen og start.

Når oppløsningen blir myk, fett hånd vaselinolje og kna til kokt.

Maleri produsere mat fargestoffer, akryl, olje og andre malinger. For å gjøre dette ganske enkelt legge til en bestemt farge i den tilberedte oppløsningen og rør til en jevn fordeling av farge.

Hvis du ønsker å dekorere et produkt som allerede er frosset, må du ta en pensel, påføre malingen i pulverform av materialet til produktet og for å ta fergen. Som et resultat, er produktet vil absorbere materialet og fargerike naturlig skygge dannet.

På jobb bruker ulike verktøy: skalochki, formet kniver og mange andre ting som kan være nyttig i modellering og design av produktet. Før blanding for hånd, håndkrem smøres. Tross alt Kna, noe som gir den resulterende løsningen ligger ikke mindre enn førti åtte timer. Denne deigen som er lagret i en lufttett beholder eller i en plastpose.

Tørking av dette materialet er avhengig av størrelsen på produktet og sist fra tolv timer eller mer, men størrelsen er mindre. Under tørking av flate produkter skal være slått slik at de ikke endrer utseende, det vil si at det er ingen deformasjon. Hvis du ønsker å redusere tørketiden, kan den tørkes i ovnen.

Ofte i ferd med å forberede sammensetningen endre og forbedre oppskrifter, kan du eksperimentere, som du vil, men å skape ut av en slik bøyelig materiale - en nytelse.

Nyt kreativitet og vakre håndverk!

kommentarer:

Bruk av dette nettstedet er kun mulig med direkte aktiv link til området av kvinnelige Diana

1

Leave a Reply

99 − 89 =