flytende porselen

Kald Porselen egne hender: håndverk for nybegynnere. Produkter laget av kaldt porselen med sine egne hender - en master class med bilder

Kald Porselen - den mest tilgjengelige, billig og veldig praktisk for en formingsmateriale.

Jobbe med ham er helt trygt, og skaper håndverk trenger ikke spesielle ferdigheter skulpturell modellering, sculpting enda en preschooler kan være laget av porselen.

For å gjøre kaldt porselen med dine egne hender, kan du hjemme.

Kald Porselen egne hender: oppskriften

Oppskriften for det kalde porselen stor variasjon, og hver hoved deres hemmeligheter og komponenter. En felles for dem: dette PVA lim (hvit, bygg), en del, en del av stivelse (mais anbefales å ta), 2 stolov.lozhki glycerol (solgt i apoteker), tabell 1. babyen krem ​​skje (eller andre).

Klebemiddelet helles i en stekepanne eller kjele, kremen er tilsatt, det hele omrørt kontinuerlig behov for raske bevegelser kasserolle er plassert på fire til varme gradvis helles stivelse og omrøring ble fortsatt.

Mass nesten umiddelbart tykkere, og vil minne nepromeshannoe deig, gradvis blir til en kasserolle "snøball", er det nødvendig å sette på en smurt overflaten av fløte og la avkjøles litt. Deretter blir massen knadd inntil uniform. I en slik masse kan lagres opp til 2 dager, men det er bedre å bruke den umiddelbart.

Cold porselen som materiale: forme sine egne hender håndverk for nybegynnere: en master class

Making blomst lilla:

Til å begynne med støpte hvite blomster og fargenyanser brukes senere.

1

Vekt er ganske tørker raskt, så du må lukke den med et stykke plastfolie etter hvert otschipyvaniya.

1. klype av en bit på størrelse med en masse prikker.

2. Bruke fingrene ert formet i dråper.

3. dråpe liten saks for å klippe over hele bredden, flere ganger for derved å oppnå kronbladene. Deretter forsiktig rette de resulterende kronbladene.

4. Flower kommer ut i ca tre tilnærminger, er festet det ferdige produktet skjemaet ved hjelp av pinsett.

5. For fremstilling av tråd stammen er tatt, kuttes til ønsket lengde, vridd og brettet i to. Fold å dyppe i PVA-lim spiss - Pierce blomsten i midten og trekke wiren inntil den stopper. Produktet er satt i en vase, før limet tørker. Når limet er tørt, må du lukke kronbladene.

6. Utfør en blomst med kronblader av forskjellige former. Også støpt dråpe, men nå ikke skjære en bred del og smal. Vi fortsetter flyt trinn som den første blomsten.

7. Et annet alternativ tsvetka- knopp lilla. For å gjøre dette, må du umiddelbart ert tredd på en wire med lim. Direkte på tråd fingrene vulst er formet dråpe. Saks litt radert toppen. Alt er klart til å knopp!

8. Så vi fortsetter et par ganger før et tilstrekkelig antall knopper og blomster.

9. For å oppnå farget blomster behovet zakolerovat masse under blanding. For å gjøre dette, klype av et stykke av massen, er det dryppet inn i en bit av akrylmaling lilla. Det er viktig ikke å helle, ellers vil det være dårlig knadde masse. Nå trenger vi å kna den smidig.

10. Etter at et tilstrekkelig antall blomster du ønsker å sende dem ut til tørk på et sted hvor det ikke er noen utkast. Omtrent, vil det ta timer. Etter tørking blomstene reduksjon i mengden av tjue prosent.

11. Nå kan du samle blomsterstander, er denne ledningen vridd. Inne i blomsten dråpe av blekkflekker seredinka.

12. brosjyrer er kuttet med saks fra den sammenrullede pre-grønn masse. Årer kjøres stabel (for modellering pinner).

13. Er bukett. Alle gjort! Du kan nyte!

1. Sakura sculpt er ikke mindre interessant. For å gjøre dette, fra masse ride to "kolbasy9raquo;: umalt og farget rosa. Hvit pølse må være større enn den rosa, dobbel. Nå må de å sette sammen og ta form av kuber. Deretter er det kuttet i terninger.

2. Fra kuben støpte lepestochek.

3. Kronbladene er samlet i blomst, må de legge en liten mengde PVA. Innsamlede blader utstanset ledning under stilken.

4. knopper er gjort lignende knopper av lilla. Ikke glem om en dråpe lim på ledningen.

5. beger Sakura bestå av fem kronblad og kan tonet kosmetiske skygger. Gjenta operasjonen - en wire, lim samles og knopp sepal.

6. Er en kvist av kirsebær lik syrin gren. Det er nødvendig å ta hensyn til sin naturlige form (kan forhåndsvises i bildet kirsebær på Internett). På kvast er påført et tynt lag av en brun masse som etterligner bark grener. Fingrene skal gis konkrete sprekker og hyller.

Økte fra en kald porselen med hendene

For produksjon av roser vil trenge alt i bildet:

1. Rull ut en liten ball.

2. Fra dette fallet dannes.

3. Spissen av tannpirkere dyppet i PVA, og det resulterende tredd på det falle ned bred basis. Dette er grunnlaget for blomsten. For fiksering og stabilitet må feste enden av en tannpirker inn i skummet eller svampen.

4. pistil av blomsten er bedre å forberede seg på forhånd slik at de har tid til å tørke.

5. Ball igjen forming. Finger er festet til kuledråpeform.

6. På palme eføy vår dråpe, danner en rose petal. Det følger at kantene ikke er tykk.

7. Rose basen påføres en dråpe av adhesjon til PVA blir anvendt og den første klaff, den har en litt "obnimat9raquo; midtveis.

8. Gjenta trinn 5-7 for å danne det ønskede antall kronblader. Siden den andre kategorien, til hver påfølgende behov pålegge forrige runde.

9. Se på bildet av en blomst en rose og tilpasser seg den virkelige blomsten (bære tucks og vendinger på de riktige stedene)

Av disse blomstene kan deretter produsere dekorative Topiary - vakkert tre på den lange etappen. Filialer av lilla og blomstrende kirsebærtrær kan dekorere et hus eller donere til noen.

Kaldt porselen kan gjøres ikke bare blomster, men også en rekke figurer, pyntegjenstander, bilder, listverk dekorere blomsterpotter, utføre interessante relieffer og mange forskjellige håndverk.

© 2012-2018 "kvinner mening." Når du kopierer materialer - en referanse til kilden er obligatorisk!

Sjefredaktør i portalen Ekaterina Lova

E-post: [email protected]

Kontakt oss på: +7 (965) 405 64 18

husmor

Cold porselen. Flere oppskrifter + verksteder

Her er noen oppskrifter kaldt porselen fra mestere som skaper og bor på stedet landets mestere: http://stranamasterov.ru/ . Oppskriftene er alle gode og interessante, men det som virkelig velge - du bestemmer selv! Alle tekstene og foto forfattere!

1. Den første oppskrift fra DG: http://stranamasterov.ru/node/362872?tid=451

Jeg dele oppskriften med kaldt porselen !! Det er perfekt !!

Hei Kjære crafts. Jeg endelig funnet en oppskrift på HF.

-Glass cornstarch.

-Litt mindre enn klebe glass (tenke på noen.)

-Spiseskje med babyolje.

-Art. skje glycerin

-Art. skje av flytende parafin.

-En teskje av sitronsyre.

Bland alt komponenty.Postavit på en langsom brann å koke det før det blir en klump og flytende isparitsya.V nesten første gang jeg var fremdeles litt (veldig lite) er ikke Dowar men denne gangen når lozhila på bordet, han forlot spor av hvit væske og jeg bestemte meg koke flere chutok.Poluchilos vel tørker uten å sprekke!

Clay Jeg universalnyy.Takoy limet er veldig vanlig, er det i hvilken som helst butikk stroymaterialov.On hvit, men ikke veldig tykk.? så jeg bestemte meg for å legge den til mindre enn krahmala.Esli som du treffer den tykke limet som gjerne legge til så mange som krahmala.V første gang jeg laget denne oppskriften http://stranamasterov.ru/node/99236 uten vaselin masla.On aller limes hendene, og neste dag potreskalsya.Etot samme klistrer seg ikke, selv om hendene enn ikke smøre. (Uraaa.)

Her er det hemmeligheten min farfora.Eto vaselin olje, er det veldig billig (8 rubler) har på apotek! Hans Jeg tittet i micron http://stranamasterov.ru/node/356708?tid=1629 porselen, men jeg gjorde dette jeg ikke liker u altfor trevlet fra det kan bare forme noe som paprika ..

Her er det porselen av mine drømmer: DDDD.

Det rullet ut fantastisk. Bare selv uten filen til Skalka ikke lipnet.Edinstvennoe MEN kan brekke hvis bøyd (rå, roll porselen) Men dette er tull!

Jeg male med oljemaling gamma.O har lest at de er dårlig for farfor.No alt var tvert imot, betyr det ikke lukter egenskaper sohranyaet.Pokupayte trygt!

Generelt er jeg veldig glad, jeg håper ikke gjentas eller hvis retsept..Poprobuyte! Du vil ikke angre

Takk for oppmerksomheten!

2. Den andre oppskrift fra girasole2161: http://stranamasterov.ru/user/84772

Jeg foreslår å fremstille en kald porselen uten varme obrabotki.HOLODNY, så kaldt.

Ikke bekymre deg, ikke ta mer enn 10 minutter av gangen ....

Ta 2 spiseskjeer cornstarch. / Ikke ta hensyn til de etikettene på pakker ... /

Legg en skje av flytende parafin, men det er mulig og olje Johnsons Baby, som har alle butikker og alle husene ..

? ønskelig å par dråper glycerin

Grind med stivelse olje, rengjør finger skje ...

Ta en teskje og på tuppen av en skje ta natron / mye /

All vymeshuem skje ... og tydelig finger skje ...

Ta 2 ss av lim ... I? Vinavil midje ...

PRØV PVA lim, som du bruker den!

All vymeshuem skje ... og tydelig finger skje ...

Hvis du ser at for stramt / avhenger av limet /, tilsett litt mer

Ryddet skje skrapt boller med en blanding av alt krympet i hendene og knust ....

Bare et par minutter, men for å få en så fin nesten ferdig vår KALDT porselen.

Ikke glem å helle vann i en bolle, så er det lett å vaske av ...

Se hvordan lovely.

Se hvordan lovely.

Nå tar en håndkrem / at du bruker / smazuete hånd, kommer vi til vår HF og cellofan ...

Nå tar en håndkrem / at du bruker / smazuete hånd, kommer vi til vår HF og cellofan ...

Nå tar en håndkrem / at du bruker / smazuete hånd, kommer vi til vår HF i cellofan ... Og jeg dro et lite stykke HF som vil vise deg at han er klar til å spise ...

Her med en tannpirker blindet for å piske opp en blomst ... .HF-VAKKERT.

Hvem har ikke utformet, prøv å forme disse paprika ... .Dette MO? FØRSTE Perch? K? ... .Svært morsomt å forme

Jeg glemte nesten, hvis blanding vil virke for klissete eller ikke holder formen, rull den til en stivelse og kna mellom palmer ... her? Hele hemmeligheten! Lykke til? DU GIRL.

Håper det er nyttig for deg min MK.Osobenno de som er redd for å lage mat HF.

3. Den tredje oppskrift fra Kukushechka: http://stranamasterov.ru/user/14738

Blomster laget av porselen) for "zazhigalochki")))))))))

Det er mesterklasser på internett og i vårt land, men fortsatt mange spørsmål om det. Viser deg hvordan du gjør det, jeg

1) Konstruksjon av PVA lim,

2) Stivelse (jeg har mais, er det verdt å se på ham, tro meg !? S porselen ham en mykere, gjennomskinnelig, mindre klissete, etc.) Jeg fant den i butikken "The Seventh Continent"

4) håndkrem (ønskelig fet skrift)

5) sitronsaft eller sitronsyre

6) aromatizaor (valgfritt)

Bland alle ingrediensene i en kasserolle.

En kopp av PVA, en kopp av stivelse, en spiseskje glycerol, en spiseskje håndkrem, og 1 time / l. sitronsyre kistloty og flere dråper av smaken

Rør til uniform. Vi satt på brenner heat. Jeg varmet på seks. (Ved maksimal 9)

KONSTANT POMESH? Vai. Uten å avvike noe og ikke stoppe.

Blandingen tykner hurtig

Det kommer inn en stor klump

Her massen er klar

Spre det på bordet, pre-smurt med babyolje. ? Jeg knadde. Det er varmt, men utholdelig for armene)

Så han er klar) Lykke til i verk)

Jeg ønsker å vise deg forskjellen porselen potet og maisstivelse. To roser til høyre er laget av mais, og til venstre for potet. Det er mer tett og grå. En mais mer gjennomsiktig og luft. Mais porselen tørker gul

Her er to roser. Venstre potet og korn til høyre porselen

En haug), men det vil være mer) Jeg forme!)

Vær kreativ) Lykke til!

4. Den fjerde oppskrift fra Nicoleta: http: //stranamasterov.ru/node/261863

Hei kjære mestere. Jeg ønsker å dele en veldig enkel oppskrift på HF, en oppskrift jeg tror det vil være interessant for nybegynnere. ? Kilde resept http://furi2.ucoz.ru/forum/8-4-1

vi trenger: 1/4 av en kopp natron

1/4 av en kopp med maisstivelse

1/4 av en kopp vann

Alt blandes i en gryte med teflonbelagt

satt på brannen under omrøring, bare et minutt brus susing og begynner å danne klumper

Fortsett omrøringen, som en klump dannes etter annet par minutter, som er lett vekk fra veggene. Steking i det vesentlige er ren.

Du kan lage mat i enamelware, vasker det også av, men først må det bli dynket i vann.

vi skifte til håndkle, forsiktig det er varmt

og kna godt, som vanlig deig. deigen klistrer seg ikke til hender, og krever ikke bruk av olje og eventuelle kremer, viser liten klump.

Forme bedre med en gang før jeg anbefales å legge seg ned i vekt, men nå empirisk fastslått at formen så snart massen er avkjølt

delt inn i klumper, malt med akrylmaling og leppestift. Lagres HF i en plastpose, tett lukket. Jeg har mer enn en uke var ikke lyve, så spesielt på utløpsdatoen kan ikke si.

Ikke oppbevar i kjøleskap.

Nalepa her er roser, gjorde de ikke knekke.

Petals rull tynn. Tørr ved romtemperatur i en dag.

Første gang jeg prøvde denne oppskriften i fjor. Men laget med potetstivelse, fargen viste serovatyy.Etot blomst leve med meg for et år, er en av den første prøven molding, av ukjent rase blomst og primitive, jeg skiftet det fra en boks i en boks, er det ikke før søknaden

Dette treet har lenge ønsket å gjøre for Julia MK endelig oppfylt drømmen min http://stranamasterov.ru/node/86868?c=favorite

roser gjøre det først på tannpirkere "kle" her er "pimpochki" sot dem på PVA, og neste dag, når de er tørre start å forme kronblad, også, stikker dem på PVA, kronbladene bare dannet mellom fingrene av tommelen og peke ikke rulle dem på bordet. Malden heller ikke bruke ennå (de bare ikke er tilgjengelig)

Alle ytterligere roser og bær er laget på samme oppskrift

oppfører seg bra, ikke sprekke, ikke smuldre

Jenter med de "Masters of the country", tusen takk for mesterklasser for arbeid, fantasi og gylne hender.

PS.: Jenter fra Ukraina, har maisstivelse (ennå) ikke i supermarkeder "Silpo", slik at driften butikken!

Hvordan lage kald porselen til hjemmet: tips for nybegynnere mestere

Figurer, ornamenter, buketter av kunstige blomster laget av kaldt porselen (plast), ser vakker og realistisk. Vurderer dem, synes det å lage et slikt produkt bare av noen svært dyktige og talentfulle håndverkere. Faktisk er den type stoff teknologi ganske enkelt, og mestre det kan være hvem som helst.

Hvordan starte en nybegynner webmaster? Først av alt du trenger å hamstre på en stucco materiale. Den kan kjøpes i en butikk av varer for håndarbeid, og kan gjøres med dine egne hender. For informasjon om hvordan du gjør kaldt porselen i hjemmet, liker å dekorere den i forskjellige farger, samt grunnleggende produksjon enkel blomst leserne kan lære av informasjonen i artikkelen. En vakker bildevisning produkter fra denne molding materialet sikkert gi positive følelser og inspirasjon for kreativitet.

Interessante fakta om kaldt porselen

Støping av plastprodukter er ansett for å være en ny type håndarbeid. Faktisk håndverket dukket opp i midten av forrige århundre i Argentina. Hvorfor er dette ting som kalles "kald porselen", fordi den ikke inneholder komponenter av den naturlige keramiske massen? Det faktum at artiklene til plast tørker, blir utad svært lik porselen. En "kald" - fordi komposisjoner laget fra disse ikke krever varmebehandling. De tørker svært raskt på en naturlig måte.

Hvordan lage kald porselen i hjemmet: måten №1 (varm)

For å gjøre sine egne hender støpt materiale, fremstilles følgende bestanddeler:

  • maisstivelse - 1 store (200 gram) av glass;
  • glycerol Pharmacy - 2 små skjeer;
  • PVA lim - 3,5 store briller;
  • vann - 100 gram.

Hvordan lage kald porselen selv, lære av den neste instruksjonen. I en panne med en tykk bunn helle rent kaldt vann, lim og glycerol. Bestanddelene ble blandet. Pot satt på lav varme til å varme. Løsningen ble kontinuerlig rørt. Ytterligere små porsjoner helles i pannen stivelse. På dette stadium av arbeidet som er nødvendig for å forsterke blandingen av den varme masse, eller stivelse banke inn i klumper. Konsistensen av preformen blir tykk.

Kok til plast, inntil den blir som en deig. Når massen vil samle inn en ball, spre den på et vått håndkle og vikle. Deretter kna plasten rett inn i det i ca 10 minutter. Når den kalde porselen kjøler til den tilstand at det kan ta opp, dette godt kna den på nytt, og dele den opp i stykker. På dette stadiet, plast og maling i ønsket farge. For informasjon om hvordan du gjør kaldt porselen farge, snakkes senere.

Gjør deg selv plast: Metode №2 (kald)

Det støpte materiale kan fremstilles uten varmebehandling av komponentene. Kjent med oppskriften plast kald metode. Å arbeide trenger følgende komponenter:

  • mais eller potetstivelse - 200 gram;
  • Vaselin eller babyolje massasje - en stor skje;
  • PVA lim - 200 gram;
  • parfyme eller eau de toilette - en liten skje;
  • Vaselin - 2 store skjeer.

Hvordan lage kald porselen hjemme, lese i prosessbeskrivelse. Bland i en skål med lim, olje, og petrolatum. Tilsettes i små porsjoner til dem stivelse. Kna massen av ensartet konsistens. Stivelse å helle til arbeidsstykket ikke vil se ut som en klump av deigen. Ytterligere vikle materialet fremstilt i plastpose eller plastfolie og la på et kjølig sted i 12 timer, og enda bedre om natten. Etter dette tidspunktet, kan du forme plastprodukter.

Hvordan lage kald porselen farge?

Plast maling kan hjemme-laget med forskjellige materialer: akrylmaling, olje, konditorfarge. For å gjøre dette, blir de lagt til den ferdige massen på scenen for elting.

Hvis du ønsker å male et ferdig frosne produkt eller enkeltdeler, vil den trenge en børste, bomullspinner og tørr konditorfarge. I plastelementene påført maling. Den delen er plukket opp med pinsett og holdt et minutt eller to over dampen fra kokende vann. Således kald porselen absorberer fargestoff.

Lagring hjemmelaget plast

Hvordan få mest mulig ut av den kalde porselen, vet du. Hvordan bevare den for en stund? Skru fast klump av plast i plastfolie og plass på sokkelen i kjøleskap (ikke fryser). Lagring på denne måte gjør det mulig for materialet å beholde sine egenskaper i ca 2 uker.

Det følgende er en master klasse, som beskriver hvordan å lage en rose fra kald porselen. Fra en liten klump av plast gjøre arbeidsstykket i form av små dråper. Tannpirker spiss fett med hvitt lim og sette på denne detalj til den. Videre forme flere arbeidsstykker av denne typen, bare på størrelse med en litt mer. Flate dem, gi form av kronbladene. Smører bunnen av lim og vikle seg rundt de "kjerner av dråper". Kantene på kronbladene litt presset ned.

Hver lille detalj av dette pålegger hverandre. Således utfører vi ønsket mengde blader. En tannpirker innsatt i økonomisk svamp og la det tørke produktet. En slik blomst kan brukes til produksjon av smykker, pyntegjenstander, buketter.

Hvordan lage kald porselen i hjemmet? Vi håper at denne artikkelen vil du få en full svaret på dette spørsmålet. Nyt din kreativitet!

1

Leave a Reply

46 − 40 =