væske marmor

væske marmor

dekorative gips marmor væske som anvendes som et dekorativt, vanntett, beskyttende og forsterkende belegg. Dekorative gips "Travertin" kan anvendes som fast overflate pusset vegger, stein, betongplater, og på overflaten utsettes for stadige vibrasjoner, slik som metall, plast eller en annen type av dekorative paneler. For utarbeidelse av visse overflate informasjon kontakt vår tekniske avdeling for anvendelse av dette materialet.

På grunn av den unike studien elastisitetsgrensen dekorative gips vegg ikke sprekker på grunn av vibrasjoner og svake deformasjoner, mens resterende meget sterkt og tett materiale som kan håndtere de samme fremgangsmåter anvendes ved behandlingen av naturstein. Materialet er ikke giftig og ikke-giftig, ved tørking ikke produserer skadelige gasser er fullstendig miljømessig forsvarlig, og viktigst, når sammenlignet med andre materialer, med det mineralske fyllstoff, har ingen bakgrunnsradioaktivitet.

Tako Ideer gruppen har vært 6 år utrettelig engasjert i utvikling av ny teknologi, først satt et mål å okkupere en nisje i markedet for elite kvalitet bygningsmaterialer og har oppnådd betydelig suksess i denne bransjen. Tilgjengelig i Stortinget CIS karriere på utvinning av steiner i ulike farger og nyanser tillate oss å produsere materiale uten bruk av innringere, som gir en fordel til fargestabilitet som er den naturlige fargen på fyllstoffer. Justering av farger oppnås ved å tilsette stoffer med naturlige forbindelser av oksyder av forskjellige metaller for å garantere en stabil farge materialer i en periode på 30 år og oppover.

I produksjonen av vårt selskap gjennomfører vi en undersøkelse av materialer og tar hensyn til den oppfatning av eksperter til å jobbe med denne gruppen av materialer for eliminering av vanskelighetene i arbeidet med materialet og skape gunstige vilkår for å forenkle og fremskynde arbeidsmetoder med materialet. Tester har vist at materialene i vårt firma i en serie av "Liquid Stone" tåler temperaturer -75 til 700 grader Celsius i fravær av mekaniske effekter (sjokk, skrape, bøying). Dersom mekanisk skade på materialet kan lett bearbeides til skadestedet. Materialet overfører ikke fuktighet og fuktighet på referanseflaten, slik at de beskyttes mot frost og smuldrende. Materialer fra serien "Liquid Stone", berøres ikke av UV-stråler, vær, slitasje. Det krever ikke periodisk maleri.

Veggene er innskrevet med dekorative gips Travertine mulig å vaske renseapparatet ved et trykk på minst 80 cm. ikke anbefales å bruke rengjøringsmidler som inneholder syre eller alkali, ettersom ujevn overflate på grunn av rensingen av human faktor kan føre til flekkdannelse.

Overflaten som skal påføres materialet skal være holdbar, fritt for støv og helt tørt. Ikke bruk dekorative gips for innvendig og utvendig arbeide på en overflate med flekker av olje, fett og andre stoffer som kan kompromittere den nødvendige adhesjon av materialet til overflaten. Hvert lag av det påførte materiale bør ikke overstige 1,5 mm. Tørketiden av det påførte lag skal være minst 24 timer etter påføring ved en temperatur som ikke er lavere enn 10 grader. Antallet mulige lag er ikke begrenset. For å unngå en overskridelse på gips, vegg og fasade, er det anbefalt å anvende materialet på planert overflate. Materialforbruk er 1,53 kg per kvadratmeter (200 g + - inkludert en væskekomponent). anbefales å benytte åndedrettsbeskyttelse og vernebriller (om nødvendig) i slipematerialet. Om nødvendig, vil våre spesialister gjennomføre en master class i feltet, og vil gi mer informasjon om materialer og metoder for å jobbe med ham.

Holdbarhet av gips laget av travertin i forseglede emballasje 12 måneder fra produksjonsdato. Klar løsning utpakket beholdere som er nødvendige for å arbeide innen 30 dager. Det er ikke tillatt frysing og lagring av materialet ved temperaturer under null.

Det kokte materiale bidrar ikke med fremmede materialer (kalk, sement, gips etc.). Bruk av et materiale med en utløpt holdbarhet, ved å blande med vann eller en ny løsning. Påført ved en temperatur på + 5 ° C til + 35 ° C. Gjelder ikke de frosne overflater. Unngå å falle ned i sanden oppløsning stein eller andre stoffer i tillegg til de tørkede partikler av oppløsningen, om noen, forbli på veggene i beholderen. Ikke gå utover det angitte dokumentet på overflaten og påføringsmetode. vanntilsetningshastigheter ved fremstilling av materialet som er angitt for forskjellige beholdere i varierende mengdeforhold.

1

Oversikt dekorative gips blanding Travertino

Trading Network gir oss et stort spekter av forskjellige materialer for dekorasjon av interiør. Mange vurderinger av erfarne håndverkere klart taler i favør av valg av ekte venetiansk gips. Veggbelegg miljøvennlige produkter er en viktig del av en sunn livsstil. I tillegg er det en rimelig investering. Dekorative gips Travertine rettmessig vunnet popularitet og stor suksess blant forbrukerne. Denne unike belegg basert på den nyeste teknologien imitasjon stein. For å mestre prinsippet om å skape et plaster overflate, er det nødvendig å studere de tekniske og driftsmessige egenskaper, så vel som å lese instruksjoner for å påføre dekorative løsning.

Travertine naturstein er et solid rock dannet av kalsiumkarbonat mineraler, mange tusen år siden. Den er karakterisert ved en porøs struktur og rik fargepalett. Utmerket ytelse og estetiske kvaliteter travertin kjent for menneskeheten siden den tid byggingen av den romerske Colosseum.

I dag, et mineral mye brukt som bygningsmateriale. Men den høye prisen stopper ofte mange mennesker fra å kjøpe. For å gjøre stein rimeligere, ble dekorative gips laget med samme navn imitasjon effekt.

Lime ferdig Travertino bevart tekstur funksjonene i den opprinnelige og dens bred fargepalett. Teksturen av steinen gir en illusjon av tredimensjonalitet plass og naturlige teksturer skaper suksess inntrykk av en gammel overflate. Dekorative gips er i harmoni med det miljø av naturlig tre og smidd metallprodukter. Travertine - et ideelt valg for restaurering av gamle bygninger.

Funksjoner strukturert gips

Materialet som simulerer naturlig marmor stein, består av marmorbiter, sand og bindemiddel. Det finnes to hovedtyper av puss:

  • Silikat - laget med modifiserte akryl polymerer. Har et høyt nivå av vanndamp-permeabilitet, er ikke gjenstand for cracking og fordreining.
  • Mineral - sammensetning basert på kalk eller sement. Den har god styrke og fuktighet motstand. Denne type gips like godt brukes i interiører og veggfasader.

Naturlig dekorative belegg er luktfri, karakterisert ubrennbarhet og mangel på toksisitet. Marmor er meget plastisk, lett å påføre, har en økonomisk hastighet. Overflaten er lett gjenopprettes, ikke redd for fuktighet og direkte sollys.

Travertino krever ikke perfekt justering av veggene. Den ru overflate av gips store masker mindre uregelmessigheter i underlaget. Det er nok til å rense veggene av restene av den gamle foring og fjerne støv. I planet, dekket med sementmørtel påføres akryl impregnering dyp penetrering. Vegger laget av gips, sponplater eller fiberplater 6-8 timer gjentatte ganger behandlet. Den neste to lag - et pigmentert grunning fortynnet til 20% vann. Etter 8-12 timer etter tørking for å oppnå et hvitt vegg ru overflate med utmerket adhesjon.

Den tørre blanding ble fortynnet med vann Travertinos henhold til pakken instruksjoner. Det første reservoar er delt av en vegg med en valse eller dekorativt plast sparkel med avrundede kanter. Som et resultat, må danne et jevnt lag ikke mer enn 1 mm tykk. Etter 12 timer er det mulig å starte gjenpåsetting Travertinos gips. I dette tilfellet er den avsluttende del av oppløsningen ble murskje påføres veggen kaotiske slag (butt).

Det resulterende belegg tillates å tørke i 15-20 minutter. Rustfritt stål spatel ble så fint trimmet topplag, avslørende tråd tekstur. Forsiktig glatt og forseglet, trykke forsiktig verktøyet. På hevet overflate bør være tilstede like rette partier, og de innfelte seter og uregelmessigheter. For å bevirke en murvegg kan raschertit til rektangulære blokker.

3. Dekor Travertine.

Ved overmaling begynne tidligst 24 timer etter fullstendig tørking av laget. Den første veggfestefargeløse oppløsningen ble behandlet, deretter - farget gel. Gni den jevnt over overflaten i en sirkulær bevegelse, ved hjelp av en gummi flottør og skum svamp.

Viktig! Hvis gipsen Travertinos brukes i fuktige områder, anbefales det å viderebehandle den beskyttende vokslag.

For å simulere nøyaktig stein bruke pigmenter av gul-brun farge. Alternativt kan du oppnå effekten av travertin med hvilken som helst farge trim.

Bedre simulering av mineral tekstur avhengig av utdanning og erfaring av master. Profesjonell bygningsarbeider har forskjellige teknikker for påføring av dekorative mørtel. Facing naturstein travertin utført med en slikkepott, en svamp eller børste håret.

Teknisk veiledning gir en teoretisk strømningshastighet per 1 m 2 Travertinos 1,5-2 kg (med en tykkelse på 1-2 mm lag). Hvis du bruker dekorative gips sjeldne og brede strøk, viser det glatt bilde forvitret stein overflaten. I dette tilfellet vil Travertine behandling strømningshastigheten reduseres.

Hvis strukturert løsning skissere fint og tett, synes mineral tegning mer detaljert og realistisk. Ved opprettelse av et tykt lag av avlastningsmaterialforbruk kan nå opp til 3,5 kg / m2.

Anmeldelser av Travertine

"Først må vi en dekorativ gips i stua i et land hytte. Vi var så fornøyd med imponerende Travertino, som utstedte det alle overflater i andre rom. Nå venner og skilt kommer til oss på en tur og råd. "

"Leiligheten har en entré er dekorert med venetianske naturstein, heter travertin, ser luksuriøse og solid. Det var vanskelig å farge, måtte plukke opp nesten "touch". For å oppnå den delikate fersken-farget, blandet inn i malingen forskjellige farger. Dette resulterer i en altfor flytende oppløsning som strømmer under påføring. Problemet håndteres, raskt gni malingen med en svamp. "

"Vi bestemte oss for å gjøre sitt hjem i en spektakulær avslutning av første etasje og bor på strukturert gips Elite Travertine. Positive tilbakemeldinger fra venner og akseptabel pris bidratt til dette valget. Fordi jeg liker å gjøre alt med hendene, bestemte jeg meg for å lære en ny teknologi. Det vanskeligste var å forberede en fungerende løsning av ønsket konsistens, selv om alt blandet i henhold til instruksjonene. Som et resultat av den ønskede strømningshastighet hentet intuitivt. "

"Som en selvlært bygningsarbeider ønsker å forlate tilbakemeldinger og dele erfaringer på utformingen av veggene dekorert Travertine. Nybegynner mestere råde deg til å gjøre arbeidet gradvis, gradvis mestre de små områder. I dette tilfellet har kledning laget ikke har tid til å tørke ut, og du vil være i stand til å effektivt håndtere det. For enkelhets skyld av veggflaten periodevis sprayet med vann. "

Vladimir Isaev, Leningrad-regionen.

Den naturlige kalkpuss med mineralgranulat er høyt verdsatt profesjonelle utøvere gjennom flere fordeler:

  • økologiske renhet komponenter;
  • god holdbarhet;
  • motstandsdyktighet mot fuktighet, varme og biologisk aggresjon;
  • omfattende dekorative muligheter;
  • et stort utvalg av farger;
  • utmerket maskeringsmiddel for overflatefeil;
  • ukomplisert omsorg for belegg.

Travertin av ulempene er vanskeligheten oppleves av fôr. For å oppnå optimale resultater erfarne folk anbefaler å bruke tjenestene til fagfolk. Om ønskelig forbedre prominence av fakturaer må øke forbruket og kjøpe dobbelt så mye puss Travertine enn anbefalt i bruksanvisningen. Disse forholdene har en negativ innvirkning på byggebudsjett.

1. Den distribusjonsnett dekorative gips basert på kalk tilføres som et tørt pulver. Varer pakkes i papirsekker som veier 14 til 30 kg. Den omtrentlige prisen på 190-230 rubler / kg.

2. Tilgjengelig som oppstår gips, vannbasert. Et slikt materiale er helt klar for påføring på overflaten. Pakking av produkter i bredden 15,25 og 30 kg. Estimert kostnad: 295-370 rubler / kg.

3. Selskaper som tilbyr profesjonelle tjenester for innredning, vanligvis hevder priser basert forbruksvarer. Videre baselakk i listen omfatter impregnering, primer, for ferdigbehandling, farve, voks eller lakk. Avhengig av programmet teknikk og fargeverdien med master jobben kan gå å gni 1300-1800 / m 2.

Murpuss så mye at en uerfaren person lett å gå seg vill i.

Den moderne markedet er så mettet med bygningen / etterbehandling materialer at bygninger designmuligheter.

Denne teknologien brukes når veggene vesentlig forskjellige krumninger. I et slikt.

Hvilken bedre skum eller porebetong?

Bruk av DSP i konstruksjonen

gruppe

Dekorative gips Travertin -zhidky stein

behandling, både indre og ytre vegger av en hvilken som helst plass. Relevant for bruk i områder med høy seismisk aktivitet, for bygging av broer og andre konstruksjoner ustabile.

Ikke-toksiske og ikke-giftig, ved tørking ikke produserer skadelige gasser er fullstendig miljømessig sikker.

Det tåler temperaturer fra -75 til 700 ° C i fravær av mekanisk belastning (støt, skraping, bøying).

Ikke gå glipp av fuktighet og fuktigheten på overflaten av originalen, slik at de beskyttes mot frost og smuldrende.

Den kjennetegnes ved høy styrke og motstand mot mekaniske påkjenninger.

Upåvirket av UV-stråler, vær, slitasje og fading.

Mer enn 30 år (Premium).

Et utvalg av tekstur effekter, som er berømt for den flytende travertin, i stand til å ta livet av en rekke ideer i det indre av alle typer både klassisk og moderne i utsmykningen av veggene og dekorere.

Det er pustende belegg har en god evne paropronikayuschuyu.

Det krever ikke periodisk maleri.

Vegger belagt væske marmor, kan renseapparatet vaskes under trykk.

Bruk av ekstra midler for omsorg er ikke gitt. Nettsted: travertin24.ru, tako-travertin.com/ Sted: Russland

handlinger

Designere, refined og kunstnere er stadig overfor utfordringen med å finne et klebebånd er mindre enn 1 cm., For eksempel, for å gjøre greie under en murstein, blokker, fliser eller granitt. Du kan nå problemfritt å kjøpe det fra oss.

1

Leave a Reply

+ 33 = 38