flytende tak

PBC-1 tak væske klar for bruk, kald-påført og krever ikke oppvarmingsoperasjoner. Flytende takbelegg danner en sømløs, monolittisk belegg

PBC-en FLYTENDE takmaterialet klar til bruk, kulde-anvendt og krever ikke oppvarming operasjoner. FLYTENDE takmaterialet danner en sømløs, monolittisk belegg. FLYTENDE takbelegg har høye inntrengningsegenskaper, utmerket adhesjon, plastiske over et bredt temperaturområde. Anvendelse ved produksjon av flytende takbelegg termoplastisk spansk Kalprene gir det en unik egenskap. Ved høye temperaturer oppviser den stivhet og elastisitet ved lave temperaturer. Det krever ikke høyt kvalifiserte arbeidstakere.

Før du starter noen av reparasjon av taket, gjør klokt i å nøye undersøke seg selv vanntett belegg på emnet, identifisere årsakene til vannstrømmen. Det ser ut som din gamle frakk? Det er det på overflaten av "bobler" eller oppblåsthet? Er det impulser fra den gamle takbelegg eller klare hull? Ødelagt screed? Hvis disse spørsmålene er bekreftende, så årsaken til forfalte reparasjoner som trengs er trolig søkes ikke i en vanntett belegg, og alle enhet taktekking pie, fra skive til impregnering. Grunnen til flyten og den raske ødeleggelse av vanntetting og påstøpen, som praksis viser, er det mangel på isolasjon og mangel på ventilasjon isolasjon. Dette er den grunnleggende "sykdom" av de fleste russiske myke tak. Husk erfaringene fra fysikk på skolen, opplever? Ta en spiseskje på toppen av det vi legger et stykke av isen, og den nederste en lettere start for å varme opp. På et eller annet punkt på undersiden av en skje vil være en vanndråpe. Er det ikke sagt at skjeen full av hull? Det er omtrent det samme skjer med våre tak. Fra innsiden av rommet, grå vi taket, og utenfor snø og frost, og hvis isolasjon av tak isolasjon og ventilasjon er ikke tilstrekkelig for den russiske kaldt klima, innsiden av taktekking pie kondens-vann, som er stadig noe fryser, deretter smelter, ødelegge isolasjonen og avretter. Og når våren kommer, da det er den akkumulerte kondensvannet, under solens varme begynner å stige, blåse tallrike bobler av det vanntette lag, pluss hele fuktighet og fuktighet utvendig belegg vasket bort restene av mykningsmiddel av vanntett materiale, noe som fører til ødeleggelse av belegget. I tillegg, siver kondensat-vann delvis gjennom taket i rommet, og skaper et falskt inntrykk utett tak (vanntettende lag til brudd).

Hvis du har undersøkt taket og så at det som ble sagt ovenfor, vil du ikke vanntett materiale, verken dyrt eller billig, hjelper ikke. Problemet vil bli gjentatt med jevne mellomrom ofte slå ut lommene innsiden ut for å reparere vanntetting og tak.

For å eliminere denne type problem er det nødvendig å demontere det gamle taket, tørk restene av isolasjon, legger isolasjon til de nødvendige normer for klipp, sette en sement-sand avrettingsmasse med en planlagt tyngdekraft lag, med montering av ventilasjons flyugarok og gjelder vanntettings teppe eller maling med mineral UV-beskyttelse.

Hvis vi identifiserer at med en ovn og en sement-sand screed med oss ​​alt er i orden, anser vi tre alternativer:

Og gamle vanntetting teppe 100%, men demontert og i stedet lage en ny en, med installasjon av ventilasjon flyugarok.

Bytes Old impregnering teppe reparert lokalt, og det er brukt på en ny tettesjikt.

Under reduserende duktilitet og integriteten av det gamle belegg, påføring av vårt materiale LIQUID RUBEROIDtm.

I alle tilfeller anbefaler vi på det sterkeste at før du bruker noen vanntett materiale som kreves for å produsere en primer-primer PBC 1g FLYTENDE RUBEROIDtm, pre-tørket og de-dusted overflaten. Priming produsert et kontinuerlig lag, uten gap og mellomrom, og tas separat som et skjult type arbeid.

Den moderne markedet tilbyr en rekke vanntette materialer som vi som produsenter av produktet under merke LIQUID RUBEROIDtm

1

2. Masse fraksjon av faste stoffer,% ikke mindre

3. Film utseende

Dekket. en glatt, halvmatt

4. Tørketid til en viss grad, mer ch.ne

5. Adhesjon til betong, MPa, ikke mindre enn

6. Film Vannabsorpsjon, g / m. kv.ne mer

7. Film Strekk utvidbar., Mpa, min

8. Relativ. utbyggbar. film ved utslipp. %, Minst

9. Varmebestandighet C er ikke mindre enn

vurdere muligheter for vanntetting teppet ved hjelp av våre materialer.

Søknad JR å gjenopprette det gamle roll belegg.

Old roll belegg tørr avstøves. Skadede områder for å åpne "konvolutten" å tørke, primet og tetning. Da den hele takflaten grundig uten utelatelse primet (PBK-1 g) og anvende 1 - 2 JR lag. Som et siste påførte lag JR anbefale å tilsette aluminiumpulver mer stabil beskyttelse mot ultrafiolett stråling.

Takket være sin penetrasjon tar JR sted hvor vann kan lekke og forsegle disse stedene. Seals sprekker, porer, hull og sprekker. JR gir en "second life" gamle roll belegg mykgjøring og supplere det.

Eksempelvise JR forbruket i dette tilfelle er omtrent - 0,5 liter til 1 liter per 1 m kvadrat.

Varmt og varmt arbeid er nødvendig.

Smp Anvendelse som et klebemiddel for banematerialet RKP350 eller RCM.

Den gamle deksel eller kobleren tørket, avstøves. Gjenopprette ødelagte områder lokalt. Primet (PBK-1 g) og påføre et lag JR. Valset materiale i forkant av snittet, lim ved valsing og pridavlivaniya helt opp til overflaten. Taktekking limbåndet på de nedre partier av taket til den øvre flik 5 - 10 cm C / O 5 -. 10:00 anbefales å vise og en gang igjen stedet for å peke ut taket krever det.

Eksempelvise JR forbruket i dette tilfelle er omtrent - 0,5 liter til 1 liter per 1 m kvadrat.

Varmt og varmt arbeid er nødvendig.

Det klebende lag JR. 2. Masse. 3. Primer (PBK-1 g). 4. Det banemateriale.

Søknad JR som en foring før påføringen av det beskyttende materialbanen sveisbart.

Den gamle deksel eller kobleren tørket, avstøves. Gjenopprette ødelagte områder lokalt. Primet (PBK-1 g) og påføre et lag JR. Tørr. Den følgende dag den beskyttende overflate banematerialet sveises til den flate som runde.

Eksempelvise JR forbruket i dette tilfelle er omtrent - 0,5 liter til 1 liter per 1 m kvadrat.

Avrettingsmasse. 2. Primer (PBK-1 g). 3. sveisbart materiale. 4. Lag JR.

Apparat tak LIQUID takbelegg av forsterknings.

CPåstøp taroe eller tørr, avstøves. Gjenopprette ødelagte områder lokalt. Primet (PBK-1 g) og påføre et lag JR. Videre er limt glassfibre som forsterkende runde,

1 - grunnen under taket; 2 - primer "LIQUID takpapp" (PBK-1); 3 - et lag av mastiks "LIQUID takpapp" (PBK-1); 4 - glassmateriale; 5 - det siste lag av mastiks; 6 - 7 - Maling beskyttende lag PBK-1.

jevne ut bobler og samling vev. Og påført på folien, tørking JR lag inntil vevet struktur mens man skjult. Som et siste påførte lag JR anbefale å tilsette aluminiumpulver mer stabil beskyttelse mot ultrafiolett stråling.

JR beregnede forbruk i dette tilfelle er omtrent - 1,5 l til 2,3 l pr 1 meter kvadrat.

Varmt og varmt arbeid er nødvendig.

Lag JR. 2. Lag JR. 3. Masse. 4. Primer (PBK-1 g). 5. Maling lag. 6. glassfiber.

Anbefalt anordning ved reparasjon tak og er montert i et varmeapparat isolasjon for ventilasjon finnen (se. Figur) eller lufthull fra de ytre veggene. tatt rør fra polymeren, asbest eller metall rør for produksjon bladet. Bryter et hull i kopleren og isolasjonsrøret er plassert for å overlappe side hull boret for ventilasjon av isolasjon, og på toppen av røret og faste visir bæres tinn som vietnamesiske caps. 100 sq. M. taktekking ønskelig å sette den ene skovlen.

Visir. 3. Rør. 4. Isolasjon. 5. åpninger for ventilasjon isolasjon.

FLYTENDE takbelegg er en utmerket impregnering for alle konkrete produkter, fundamenter, bad, kjeller og bygningen blind området. Det er enkelt, billig og raskt.

Algoritmen av vann fungerer som et vanntett sement-sand sement taktekking.

Overflate fortørket, avstøves og primet (PBK-1 g). Smp påførte lag eller to lag, hvis ønskelig.

Strømnings karakterisert ved at fra omtrent 300 ml til 0,5 1 pr kvadrat. m.

Varmt og varmt arbeid er nødvendig.

Dersom dette er et bad, så er den ytterligere planariseringssjikt lagt og limt, f.eks, en flis.

Stiftelse eller betongprodukter. 2. Primer (PBK-1 g). 3. Lag JR.

Grunnlag for vanntetting bad. 2. Primer (PBK-1 g) .. 3. Lag JR. 4. Lim for fliser. 5. Tile. 6. Leveling lag.

Når sementfabrikker peschannh nær forbindelse med rekkverk, vegger eller utstikkende konstruksjoner som anbefales avrundede overganger og dobbel vanntette lag, fortrinnsvis med en forsterkning. See. Figur.

Ctena eller brystningen. 2. overganger fra

Den sement-sand mørtel. 3 Vystu-

Payuschie design. 4. Grunnlag

Behandling av metalloverflater PBK-1 (X):

- ren og tørr overflaten som skal behandles, primet (PBK-1 g);

- gjelde en, eventuelt flere lag av mastiks PBK med en kost eller rulle.

PBC perfekt holder metalloverflater. Det beskytter metaller mot korrosjon og kjemisk aggressive miljøer. PBK-1 (X) kan anvendes for den korrosjonshemmende behandling av et bilkarosseri.

PBK-1 (X) har god adhesjon ikke bare på metaller, ved bituminøse materialer og sementmørtel foring, men også til betong, asbestsement, skifer, tegl, tre. Dette tillater bruk av en mastiks for vannbeskyttelse av byggekonstruksjoner til ulike formål, slik som fundamenter, blindområdet, bad, betongblokker, murstein rør og tanker for forskjellige formål, etc.

Mastic øker levetiden av behandlede strukturer, ettersom formene motstandsdyktig belegg for å beskytte en overflate mot de negative virkninger av vann og korrosive miljøer.

PBK-1 (X) er et utmerket og billig materiale for asfalt vanntett belegg (for eksempel asfalt tak), og med de belegg som beveger transport.

I tilfelle av spesielle formål er det nødvendig å rådføre seg med eksperter på "Stroytehnologii".

Når du utfører arbeid følge sikkerhetsforskriftene. Spesielt når du arbeider med flytende takbelegg ikke glem, det består av brennbare petroleumsprodukter, unngå åpen flamme og ikke røyke i nærheten av ham. Etter kontakt med JR på kroppen, bruke vegetabilsk olje og en fille for å fjerne den, deretter vask med såpe og vann.

Verktøy som brukes i teppe impregnering enhet

For påføring av polymer-bitumenblanding "LIQUID takpapp" (PBK-1) ved bruk av følgende verktøy: a) en børste maleprimær; b) Maling pels; c) diffusorene; g) en mopp taktekking se. fig. 10; d) for påføring av fugemasse "LIQUID takpapp" (PBK-1) å bruke en spatel og "sprøyte".

1 - oljebestandig gummi klaff tykkelse på 1,5 til 2,5 mm; 2 - skruer; 3 - planke størrelse 250h50h20 mm; 4 - 1500 mm lange strå.

Våre koordinater: I Nosibirske: (383) 213-6-213, 213-3-213, 227-9-866, faks - 2.010.883. den

Fordeler og flytende takbelegg montering teknologi

De er kjennetegnet ved en grad av plastisitet. Konsistensen av den betraktede type taktekking materiale er tykkere og dens fluiditet det er svært lik den myknede leire. Metoder for anvendelse og de spesifikke egenskaper av stoffet vil bli angitt nedenfor.

Flytende takbelegg: en metode for å bruke

Materialet er basert på bitumen, kan dens sammensetning suppleres plastiserende tilsetningsmidler, mineral- eller plastelementer opprinnelse.

På grunn av det faktum at han har en god duktilitet og utmerket vedheft egenskaper, for bevaring av disse parametrene er nødvendig for å dekke bunnen, følge anbefalingene.

Generere handlinger rettet mot vanntetting taket, taket, gulvet, på loftet og den andre ved hjelp av flytende taktekking materiale, må du følge disse instruksjonene.

 1. En av de beste variantene - en PBK-en. Komponent det er termoplastisk i forbindelse med bitumen, som beskytter mot sprekkdannelse under de temperaturendringer og sterkt sollys.

Væske tilføres til det siste lag som dekker taket. For gjennomføring av primeren kan brukes arter MBI / MRBI med lav kvalitet. De er blandet med et oppløsningsmiddel til en tilstand god styrke, og først da påføres.

 1. I fortynnet form en substans får utmerket flyteevne som gjør det mulig for høykvalitets primer planet og bli klar for påføring av hovedlaget.
 2. Det er svært viktig at ved bruk av forbindelsen under vurdering, selv for oppvarming tregulv, ikke bruk varmt metoden. Bare nok til å fortynne til den ønskede tykkelse ved hjelp av et løsningsmiddel.
 3. Tettheten avhenger av tilstanden i hvilken det dekker overflaten. For primer trenger mer fortynnede blandingen, mer tett for basen.
 4. Egnede fortynningsmidler er karbon løsemiddel, uavhengig av hvor den brukes - i et privat hjem eller leilighet bygninger.
 5. For å dekke overflaten av denne takbelegg, bruke malerverktøy, og bidrar til å fordele gummi nal.
 6. Hvis det gjøres riktig, blir arbeids dannes glatte belegg uten sømmer, strukturelt ligner gummi.

Hvordan du utfører et tak på egenhånd

Svært ofte er det brukt til å reparere demontere substans. Bruk det du kan oppdatere de gamle belegg, ytterkledning, terrasse overflaten, tetting av skjøter, sprekker og sømmer. Dekker veldig organisert og med sine egne hender, og hjelp i den gitte materialet.

I løpet av handlingen med stoffet bruke spesielle verktøy - en berg / børste, og når du trenger det mest lik fordeling på flyet ved hjelp av forstøveren. Som et resultat, når den takbelegg er tørr, vises meget glatt plan sømmer og Teschin ikke dannet.

Sekvensen, som er observert under takbelegget, både hjemme og balkong behandlet med substans:

 1. I begynnelsen må du grundig rengjort og tørk området som skal dekkes med impregnering. Sørg for å utføre utjevning uregelmessigheter med en spesiell løsning.
 2. I det tilfelle når det er nødvendig å reparere den gamle taket, fjernes først ekspandert gamle belegg stykker. Hvis man har svellet den gamle vanntetting, forings stiger, blir de resulterende hulrommene tørket, hvorpå primeren er laget takbelegg og klebe promazyvanie av bitumen.
 3. Før påføring av alle behandlet på planet jordet mastik fortynnet løsningsmiddel.
 4. Påfør materialet bare på en tørr overflate. Når du ønsker å holde en rekke vanntetting lag, krever de forsiktig tørking av hver.

Anvendelsen av denne variant av takmateriale

Anvendelsesområde av tekkematerialet er meget høy. Som det er gjort basert flytende gummi, blir det et alternativ til konvensjonell rull nettet.

Han har også flere fordeler som forbedrer popularitet i markedsføringsmateriell. Disse fordelene er:

Legging er gjort svært enkelt. Det krever ikke oppvarming for å fikse på bakken. Ved hjelp av relativt enkle verktøy - en rull eller pensel. Når taket er dekket med en form for væske, tørker, er det svært lik en jevn monolittisk teppe som ikke har noen skjøter og sømmer.

Stilles i konvensjonelle former, i form av bøtter, holder opp til 20 liter.

Bruddstyrke er på grunn av den tid som den er sammensatt av polymerkomponentene, myknere og mineraltilskudd.

Materialet beskytter de bearbeidede overflater fra virkningene av værforholdene nøye.

Bruken av denne taktekking materiale i ulike felt:

 • for fundamentet, tak, inkludert loftet, kjelleren, så vel som andre underjordiske strukturer - en vanntett;
 • Asfalt - et reduksjonsmiddel;
 • korrosjon av metallkonstruksjoner - beskyttelsesdeksel;
 • for dannelsen av myke tak, uavhengig av bruk av armering - er grunnlaget.

Hva er en væske takpapp og hvor det er brukt?

Hva er en flytende taktekking filt og hvordan det skiller seg fra den vanlige?

Flytende takbelegg er en polymer-bitumen eller bitumen-gummi-blandingen. Det er i utgangspunktet i en flytende tilstand, som i betydelig grad kan spare tid på pakking.

Denne homogene og viskøs væske sort består av:

 • bitumen (base);
 • kompleks av polymerer;
 • hydrokarbon-oppløsningsmiddelblanding;
 • mineralske additiver og myknere.

Flytende takbelegg har et bredt utvalg av nyttige og meget viktige egenskaper (elastisk, lufttett, motstandsdyktig mot klimatiske og mekaniske påkjenninger), frigjør den for bruk i mange områder av konstruksjonen:

 • for vanntetting av grunn, takkonstruksjoner eller betongprodukter;
 • for restaurering (reparasjon) av gammelt bitumenbelegg rull;
 • myke belegg tak;
 • som et korrosjonsbestandig materiale (belegg) av metallkonstruksjoner;

PS! vesentlig fordel er det flytende tak jointlessness utførelse av endelig ferdig. Det påføres med en valse, børste eller sprøyte.

Flytende takbelegg er den populære navnet på en konvensjonell flytende bitumen eller bituminøs mastik gummi. Den skiller seg fra den konvensjonelle ved at det er flytende (overraskende sann). Og det er påført direkte på overflaten, i motsetning til den konvensjonelle takmaterialet i hvilken bitumenet påføres på papp eller polyetylen. Brukes hovedsakelig for vanntetting strukturer -. Betong, tre, metall, etc. Noen ganger brukes i stedet for taktekking materiale.

1

Leave a Reply

+ 68 = 70