Flytende gulv med sine hender Video

Hvordan gjøre gulvet av flytende glass, gummi

Flytende gulv - belegget som er stadig økende i popularitet. I dag, flytende gulv installert i forskjellige rom. I tillegg til boliger - er kontorer og industrilokaler.

Flytende gulv har en meget positiv tilbakemelding. Dette skyldes det faktum at dette materialet kombinerer de beste kvalitetene av ulike materialer. Et slikt etasje har en attraktiv og moderne utseende. Og sin høye styrke belegg for å beholde sin opprinnelige form i mange år.

Oppdater ditt hjem og konvertere gulvet med hjelp av bulk materialer kan hver. Men for å kunne fylle flytende gulvet med hendene, bør du være forberedt på den tidkrevende prosess.

Det første du trenger å gjøre er å kjøpe spesialverktøy. nemlig:

 • Valser. Maling og lufting med torner;
 • Deep kapasitet;
 • Bor med et munnstykke for blanding av komponentene;
 • Spatel, hvis lengde er 1,5 meter;
 • Building nivå;
 • Bred pensel;
 • Lakk på basis av polyuretan;
 • primer;
 • Blandingen flytende kjønn.

Etter å ha samlet et komplett sett med verktøy, kan du trygt begynne å jobbe. Det første trinnet er å fjerne det gamle gulvet. Det skal bemerkes at et flytende gulv er ikke et verktøy som er i stand til selvstendig å skjule alle feil og uregelmessigheter. Derfor er det viktig å forberede stiftelsen.

Fjerne slips og den gamle overflaten må være ren all skitt og rusk. Ren overflate av hele området som skal behandles primer. For bedre å tilpasse overflaten, er det mulig å tilsette silica sand.

Utføre en hvilken som helst prosedyre før fullstendig tørking av primeren er strengt forbudt. Etter at de vanntettende flater ved hjelp av polyetylen eller takmaterialet.

Du kan deretter gå videre til neste trinn, som består i å flate gulvet. Prosedyren blir utført ved hjelp av en påstøp. Eller du kan erstatte den med sement-sand mørtel. Installere radiofyr som definerer planet kan helles påstøpen. Disse radiofyr er montert på kjegler gips, og etter å ha justert via nivå. Løsningen er fordelt over hele nødvendige området og venstre for en dag. Ved utløpet av den tilmålte tiden, kan lysene trekkes ut. Den gjenværende gap fra dem lett tettet med spatel. For å beskytte overflaten mot rust, fjerner alle stålprofiler.

1

Etter dette er det vanskeligste - å vente. Tross alt, tørkeprosessen påstøp varer i hele måneden. Følgelig bør videre arbeidet avbrytes.

Inntil overflaten stivner, kan du bruke fritiden din til god bruk og for å velge den typen fremtiden sex. Totalt er det to typer av væskeoverflatene:

Den sistnevnte på sin side er inndelt i to underarter:

 • Epoxy. Disse gulvene er lett å bære tung last;
 • Epoxy uretan. Denne typen er installert i lokalene med høy luftfuktighet.

For stuer ofte bruker mineral vegger og tak.

I tillegg bør spesiell oppmerksomhet rettes til valg av miksen. De er også delt inn i flere grupper:

 • Grunnleggende gruppe. Dens sammensetninger eliminere ujevnheter med forskjeller opp til 8 cm.
 • Selvutjevnende etasje i midtgruppen lykkes eliminere ujevnheter på opptil 3 cm.
 • Etterbehandling konsernet er i stand til å takle høydeforskjeller på opp til 1 cm.

Når banene er helt tørr, primerlaget som påføres på toppen. Det vil gi belegget ensartethet og skjule alle sprekker.

Innliming av veggene rundt omkretsen av gulvet - det siste trinnet før støping.

Du kan deretter gå videre til trinn fyll. Avl blanding er bare nødvendig for instruksjon. Det må påføres et lag på 5-7 mm. I tillegg må arbeide for å være effektiv, fordi etter 30-40 minutter blandingen tykner. Fluid skal fordele med et spesielt verktøy - en sjaber. Også på gulvet ikke er stivnet kan gå, men bare i nærvær av spesielle sko med pigger på sålen. Kan påføres flere lag. Men hver av dem skal håndteres med en piggvalse. Dette vil fjerne eventuelle luftbobler. Fullstendig tørking finner sted i 72 timer. Overflaten er dekket med en beskyttende lakk.

Tydelig se hvordan du skal fylle flytende gulvet med hendene anbefales å se denne videoen.

Flytende glass er brukt for gulvet ganske ofte. Dette materiale har følgende fordeler:

 • Antiseptisk og et vannavstøtende;
 • Ikke elektrifisert;
 • I tillegg kan glasset ikke være brennende, og effekten av ulike syrer.

Foreta en flytende gulv i garasje eller et annet rom for det flytende glass i kjelleren. For å gjøre dette, for å strimler og parallelt med veggen hell like deler av det flytende materialet og umiddelbart fordelt over overflaten. For å gjøre all kvalitativt, i tillegg til en bred spatel ved hjelp av en nål og en skrapekniv med et langt håndtak. Spatel oppløsning fordeles jevnt i hele området. Valsen er også anvendes for etterfølgende utjevning og fullstendig fjernelse av luftbobler.

Det er verdt å merke seg at gulvbelegget med flytende glass er bare mulig på et nivå og den preparerte overflaten.

Belegglaget bør være fra 3 til 5 mm.

Etter tørkingen kan det lag påføres ved lakkering. Dette vil gi en mer presentabel utseende og styrke gulvet.

Gå på bulk gulv kan være en dag senere. Men for å utnytte det til fulle mulig først etter fem dager. Inkluder systemet "varme gulvet" under flytende glass kan være bare en uke.

Fastmonterte flytende gummi anvendes ofte i garasjer. Men belegget og andre steder kan bli funnet ganske ofte (sport og lekeplasser og andre ikke-bolig plass). Laget av gummi gulv gummi smule. Tilsettes til den en rekke forskjellige fargestoffer og en spesiell polyuretanklebemiddel. Det påføres til den preparerte belegget gjennom en spesiell dispenser.

Fordeler med fylle gummi gulvet er som følger:

 • Belegget påføres praktisk talt hvilken som helst preparerte overflaten (asfalt, betong, keramikk, metall, og andre);
 • I tillegg til kjønn flytende gummi kan bli belagt og vertikale strukturer.

Levetiden av selvutjevnende gulv, samtidig som vi respekterer alle reglene for drift, ikke overstiger 10-15 år.

For prisen av selvutjevnende gulv er betydelig bedre enn andre gummibelegg. Men det er ganske lett kompensert ved installasjon og høy ytelse.

Uavhengig påtrykke flytende gummibelegget er ikke så vanskelig. Likevel, for mange der. Tross alt, krever dette en spesiell sprøyteutstyr.

Fordeler med den flytende gummi er i de følgende faktorer:

 • praktisk;
 • fleksibilitet;
 • Evne sømløs belegg;
 • Brukt kaldt;
 • For å tørke ut det minimum av tid;
 • Miljøvennlig materiale som ikke har en del av absolutt ingen skadelige stoffer;
 • Trygt håndtere plutselige endringer i temperatur.

Den viktigste forskjellen på denne belegningsvæske ved konvensjonell gulvet omfatter påføring til det nedre lag alle slags figurer og inskripsjoner. For å installere denne typen er nødvendig bare på en helt glatt overflate. På grunn av at tykkelsen av det mønstrede lag er ikke mer enn 400 mikron.

Installasjon av gulvet foregår i flere etapper. Når dette belegget er påført i tre lag:

I tillegg til det opprinnelige utseende, er belegget mer holdbart enn materialer som allerede har blitt kjent for oss (laminat, parkett, etc.).

Det finnes to typer av dekorative gulv:

 • Væske linoleum, som ofte brukes for kjøkken og bad.
 • Innløpet 3d gulvet. Det er en gjennomsiktig harpiks fylt i widescreen bilde. Et slikt gulv er raskt økende popularitet, siden bruken kan gjøre ethvert rom attraktive og unike.

Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

Flytende gulv med hendene

Bilde fra: kakpravilnosdelat.ru

Disse håndverkere, som i vårt land er det utallige foretrekker å gjøre alt med sine egne hender, og samtidig spare familien budsjett, men også sortere ut detaljene av selv de fineste bygningen, for generell utdanning. Men pokleit tapet og lage en 3-D selvutjevnende gulv, som de sier, to store forskjeller. Men med et sterkt ønske, kan ikke engang en profesjonell lære å produsere de mest komplekse prosesser, enn si forstå hvordan du skal helle en væske gulvet, og enda mer så, jo mer at det er ingenting for vanskelig her er faktisk ikke.

Grunnleggende kunnskap: Klassifisering av flytende belegg, deres typer og slag

En gang i leilighet eller hus reparasjon begynner, reiser uunngåelig spørsmålet om gulv, hvorav i dag markedet tilbyr utrolig mange posisjoner. Nylig har imidlertid flere og oftere forbrukere foretrekker selvutjevnende gulv, på grunn av deres spesielle holdbarhet, enkel installasjon, og den relative cheapness i forhold til, for eksempel, tømmer og selv laminat. Videre kan selvutjevnende overflaten være bare to separate arter, er en polymer eller mineral, alle kan velge i henhold til sine egne preferanser.

Væske linoleum, som i hovedsak er en selvutjevnende gulv, kalt mineral, men oftere, et polymerbelegg som er påført ved å helle og utjevning. Overflaten må resultere i en jevn og helt flat. I utseende disse beleggene er mer minner om den allerede nevnte linoleum, men berører et gulv er mer som en flis.

Å fjerne all tvil, og forstå hva som er flytende gulv, fotoredigering (likør) og fått det endelige resultatet anser ikke forhindre. Dessuten vil den resulterende overflaten virkelig være helt glatt og helt glatt, uten sagtenner, ledd, skjøter og andre ting. Det bør være oppmerksom på at når du arbeider med tre, for eksempel gulvflaten blir nødt til å heve minimum 5-15 centimeter, men selvutjevnende gulv kan ha bare ett til syv millimeter.

Mineralfyllstoff flate

Bilde fra: stoydiz.ru

Blandingen for dette er basert på den gamle kjønns god cement, som gir den styrke og motstandskraft mot skader. Videre, i den løsningen inkluderer også andre fyllstoffer og mykningsmidler, er ikke skadelig for helsen etter tørking. Imidlertid har slike blandinger som ofte brukes for utjevning uregelmessigheter, og deretter lagt på toppen av laminatet brettet eller fliser. Slike løsninger gjør i tre typer:

 1. Basen er utformet for innretting av store uregelmessigheter på opptil åtte centimeter.
 2. Gjennomsnittlig løsning er egnet for å justere ujevnheter opp til tre centimeter.
 3. Finishen blandingen er påtenkt for avsluttende operasjoner for å fullføre innretting. Han bør være helt glatt, så det direkte på overflaten og vil bli lagt gulvet selv, å velge mellom. Både for å fylle flytende gulvet, for å forstå er ikke vanskelig, men du må huske på at dette arbeidet er ikke lett.

Bilde fra: osnovam.ru

Dette alternativet - det er mer motstandsdyktig mot en rekke lastegulv. Dens bare gjelde for de lokalene der den høyeste permeabilitet. Denne type gulv er nesten helt ufarlig for menneskers helse, er det vanskelig å klø, og å ødelegge eller skade, har ennå til å prøve. Disse polymerblandinger er det fire:

 1. Den mest vedvarende type dekke er metylmetakrylat. De brukes i parkeringshus og andre steder som det, og her hjemme er brukt som gulv sjelden, på grunn av en ganske komplisert program, og hva det er, du kjører gjennom huset med bil eller traktor.
 2. Ekstremt slitasje motstandsdyktig polyuretan belegg er lettere i pakningen, og dessuten har de ikke frykte korrosive kjemikalier, ekstreme temperaturer, ikke brenner, og tjene trofast være mer enn to tiår ved den korrekte første fylling.
 3. Alternativer etasjer epoxy uretan, faktisk også veldig bra, de kan tåle nesten enhver belastning, og fortsatt er fleksibel og smidig.
 4. Det sistnevnte alternativ er det mest vanlig, på grunn av lette stabling, fordi, og med tilstrekkelig høy ytelse og egenskaper. Det er omtrent epoksy utjevning overflate som perfekt oppfører seg i fuktige rom, motstandsdyktig mot kjemikalier, ikke redd for høy og lav temperatur, og så videre. Hvordan hell væsken sex video på slutten av artikkelen vil vise klart og i detalj.

stor Flytende gulv med sine egne hender: video, fordeler og ulemper

Før du kommer til å fungere, må du forstå detaljene, og særlig for å forstå hva fordelene med ulempene med disse gulvbelegg har. Det er klart at det første som kommer til hjernen er livet til et slikt gulv, og han kunne praktisk talt uendret stå førti eller femti år, som er virkelig en svært lang tid. Men det er andre fordeler med et slikt belegg har alternativer.

 • Fullstendig fravær av alle typer skjøter og sømmer som ofte hjemsøke hele kolonier av bakterier og mikroorganismer, spesielt i ekstremt fuktige rom.
 • Svært langsiktig problemfritt.
 • Vask et gulv - en glede, fordi skitt fra det går fra rent vann og vaskemiddel hvis nødvendig knapt.
 • Enkelhet innebærer å helle ekstra hastighet og kan håndtere bare en dag.
 • Slike belegg er sikker biologisk inert, ikke avgir aldehyder, og brannsikker.

Hvordan å helle selvutjevnende etasje: video-instruksjon for de som ikke vet

Bilder fra nettstedet: youtube.com

Hvis vi analyserer fordeler og ulemper, har du fortsatt forblir innstilt til å gjøre i sine hjem eller leilighet akkurat som gulv, er det på tide å tenke på utstyr og verktøy, som kan være nødvendig i dette tilfellet. Ikke glem om seg selv tørre blandinger, som alltid må velge med omhu, slik at du ikke bite albuene. La oss starte med de mest populyarnyh- og populære merkene i markedet.

Bilde fra: centro-pol.ru

Så hvordan du velger å gjøre et slikt gulv for første gang gjør det, er det nødvendig å tenke på budsjettet, og på samme tid, i de mest enkle versjonen, og en splitter mix "Fundamentals Skorlayn T-45." Et slikt tørt pulver kreves det mindre sannsynlig at 13 kg per kvadratcentimeter med en tykkelse meter. Til sammenligning er det verdt å si at Bergauf blandingen vil allerede må sytten kilo, ikke mindre. Ja, og tørker det første alternativet for omtrent to og en halv time, og alle de andre mye lenger. Bare les instruksjonene på poser og du vil bli fornøyd.

Verktøy og utstyr: bare hva som virkelig trengs

Det er klart at den beste av alle til å forstå hvordan du gjør flytende gulvet med hendene, videoen på slutten av artikkelen gir en helt objektivt bilde, men nøye studere instruksjonene gjør ikke vondt, det er et faktum. Kostnads ​​professionalnyh- utbyggere vil koste et sted i syv til ti dollar per kvadratmeter overflate, fordi du gjør det selv kan spare deg fra familien budsjettet ganske anstendig beløp. Hele prosessen er enkel nok, og hvis alt er gjort strengt på teknologi, så oppstår det hele tatt problemer bør ikke være.

Bilde fra: tolkobeton.ru

 • Fra to til seks eller syv plastspann. Det er lurt å kjøpe en ny eller grundig rydde opp eksisterende, slik at de ikke har rester av kalk, maling og så videre.
 • Vanlig sparkel og pinion, spesielt for anvendelsen av løsningen for de selvutjevnende gulv, som lett kan kjøpes i enhver jernvarehandel.
 • Lav hastighet drill eller en spesiell blander beregnet for blanding av preparater og oppløsninger.
 • Spesial kraskostupy som vil være nødvendig for å gå på nytappet overflaten.
 • Et verktøy kalt doktorkniv, med en justerbar åpning for å fordele oppløsningen over laget overflate. Det ene er sannsynlig å være utilstrekkelig, så det er bedre å ha på hånden et par.

Det trenger ikke bli skadet som løsemiddel, for å hjelpe takle en skitten verktøy når du er ferdig. Hva slags væske til å ta deg nøyaktig be forretningen hvor du er, og vil få den tørre blandingen for selvutjevnende gulv.

Trinnvise instruksjoner: enkel og vakker Flytende gulv, video og kommentarer

Bilde fra: goodnapolka.ru

Når alt er klart, verktøy, konstruksjoner og utstyr kjøpt og levert hjem til deg er på tide å komme ned til prosessen med å helle etasjer. Og det bør gjøres gradvis, forsiktig etter alle direktiver og i samsvar med teknologien, mens belegget vil være vakker og vil bli lang og pålitelig.

 • Det første trinnet er å fremstille selve overflaten, med hvilke platene er fjernet rester, linoleum, og så videre. I tillegg må du rengjøre sprekker, om noen, er reparert med fugemasse, og hele overflaten behandles med en spesiell primer.
 • Etter den siste grov utjevning og tørking, er det nødvendig å gå videre til det andre trinn som består i å helle blandingen. Den består holde fuktigheten i rommet, som ikke bør i noe tilfelle overstige seksti prosent, samt temperaturforhold. Temperaturvariasjoner er tillatt innenfor området fem til tjue grader.
 • Blandingen må bli blandet med en blander, og deretter påført jevnt på hele overflaten med en piggvalse. Tykkelsen av ett lag må være to og en halv cm, og ikke mer.
 • Iført kraskostupy som utgjør sandaler nagler nelliker trenger å gå gjennom en nål valse over det oversvømte overflate. Således vil den fjerne alle luftbobler og hulrom som er dannet under omrøring og å helle blandingen.
 • Det andre lag kan påføres etter å ha bare to eller tre timer, avhengig av blandingen i seg selv, den beste lese på posen, er det spesifisert nøyaktig.

Bilde fra: goodnapolka.ru

Tolv timer etter den andre støpelaget kan belegges med en lakk overflate. Dersom planlagt opsjons 3-D gulv, må være nøye pre-limt eller spesiell etikett brukt mønster. Men for en nybegynner slikt arbeid er ganske komplisert, men det er mulig. Varnish brukes bare etter at alle de innledende forberedelser, og ikke glem at det er bedre å sette den i en spesiell bygning respirator.

Hvor mye væske tørker gulvet? Dette spørsmålet har et enkelt svar - etter ca ti dager etter den endelige søknaden, er slik dekning allerede mulig å operere med full kapasitet. Men det er lurt å lese instruksjonene til alle blandinger og lakk, fordi produsenter kan tyde på litt lengre eller kortere perioder, og dette nødvendigvis trenger å bli vurdert.

Etter å ha lest en artikkel igjen overbevist om at deres hender kan gjøre mange ting, hvis eneste ønske var, og erfaringen vil komme med tiden ... Prosessen er beskrevet i detalj, samt verktøy med materialer på tilfellet vil være for liten! Jeg sikkert vil starte med små flater, slik som bad eller toalett, hånd ting, og så kan du gå og gulv et større område, er artikkelen godt, nyttig. Takk! =)

Påstøp og selvutjevnende gulv. De viktigste forskjellene

All den selvnivellerende flytende blanding kan deles inn i to hovedgrupper:

Grov overflate fylling påstøp

Behandling selvutjevnende gulv

Kravet til basen for selvutjevnende gulv er angitt på emballasjen. Det må være fast, rent, tørt og har ingen vesentlige defekter (sprekker og pommes frites), som kan ses gjennom belegget. For å unngå svelling og delaminering av polymeroverflaten er ikke tillatt å ha støv, smuss og fettflekker kjemikalier.

Fremstilling av betongfundamentet

Fremstilling av tregulv

Bestem nødvendige antall selvutjevnende gulv "øyemål" er ganske vanskelig løsning, så for disse formålene er det bedre å bruke sporings:

Fastsettelse av det ferdige gulvnivå

Horisontalitet justering overflaten via interdigitale rammer

De viktigste stadiene av å helle selvutjevnende gulv

1. For å kompensere for utvidelse og forhindre fremtidige sprekker i gulvet langs veggene må sikres selvklebende tape demper. De tilstøtende bånd er forenet overlapping på 15-20 cm.

Installere demper tape

Helle klubbhit'en

Planering vegger og tak ved hjelp av en nål valse og børster

3D selvutjevnende gulv med sine egne hender

Slike overflater ser svært attraktive. Oppnå en lignende effekt kan være som følger. I den første basislaget, et lag av spesielle blekk bilde på en vinylfilm, marmorbiter, farget sand, etc., som deretter dekkes med selvutjevnende gulv. Dybden bilde avhenger av tykkelsen av det støpte lag.

1

Leave a Reply

43 − 36 =