Flytende gulv med hendene

Hvordan å helle flytende gulvet med hendene?

Når det er et spørsmål om å erstatte eller oppdatere gulv i hjemmet, må vi velge fra et slikt utvalg, at hodet kan gå rundt. At markedet har å tilby? Og laminatgulv, og tradisjonelle tre, og bruke ulike typer linoleum, og selv flytende gulv. Med hendene eller med hjelp av mestere mannskap kan lett forvandle ethvert rom.

En slik alvorlig prosess, som restaurering av gulv, produsert langt mindre vanlig enn andre typer av reparasjoner. Derfor tilnærming til valg av materialet er vanligvis mer alvorlig og mer grundig enn, for eksempel, for å erstatte tapet.

På hvilke faktorer som bør ta hensyn til? Selvfølgelig viktig takhøyde. Hvis det er utilstrekkelig, vanskelig å bruke gulvet liggende på etterslep, fordi det vil redusere volumet av rommet. For slike rom den ideelle løsningen ville være en god eller linoleum på gulv Selvnivellerende flytende polyuretan.

Vil reparere i barnehagen? Hva kan være bedre enn en multi-farget pels med en 3D-effekt? Paljetter og bilder av favoritt tegneserie, skilsmisse, eller geometriske mønstre i fengende farger - noen ideer kan implementeres ved å helle flytende gulvet med hendene. Det viktigste - å observere visse regler.

Stuen og master bedroom, barnas rom og på badet, med en volumeffekt og en monokrom væske strømme gulv kan være et høydepunkt i ethvert interiør.

Blant de selvutjevnende forbindelser, er de følgende:

 • tørre sementholdige blandinger er klare;
 • Produkter basert på epoksyharpikser;
 • polyuretan;
 • sement og akryl;
 • metylmetakrylat;
 • syntetisk.

Hvis noen av dem ved en fortynning tilsett vann glassgulv, vil preparatet være mer robust og motstandsdyktig mot fuktighet. Vanligvis denne teknikken brukes i enheten etasjer i industriell skala eller i bygging av svømmebassenger. Forskjellige blandinger av alle disse ikke bare i sammensetning, men til en pris: dyrere syntetiske og sement billigere.

Etter fortynning med vann i de mengder som er angitt i instruksjonene, og forhåndskondisjonering i første etasje i små porsjoner helles blandingen på den ønskede overflaten, observerer teknologi. helle metoder er lik hverandre og har mindre forskjeller. Etter et par dager etter størkning av det flytende oppnås Oppvarmet gulv.

grundig for å fremstille en basisflate før det arbeides med en etterbehandling væske belegges. Vanligvis gjør en foreløpig påstøp. Når et stort område av rommet utstillingen flatet sjømerker. Standard rom pull metalltråder, som viser en horisontal flate. Når basen pelsen er gjort, kan du gå videre til etikettbånd amortisering.

Hvis det er ment å fylle gulvet med restene av keramiske fliser, må du pre-klare alle bitene som er dårlig holdt. Den resulterende tetning av hulrommene i sementblandingen. Etter stivning av hele den gamle overflate avfettet og belagt med en spesiell primer. Det er nødvendig for bedre adhesjon og hindre dannelse av bobler på overflaten av lakken.

1

Slik fyller sammensetningen av tregulv

Ved fremstilling av treflater til anordningen av en ny flytende belegg utføres følgende aktiviteter:

 • fullstendig fjernet maling og lakk med mekaniske midler;
 • stor sandpapir eller sliping grove planker for å gjøre tilstedeværelsen av spor og riper, noe som vil forbedre koblingen med en oljesammensetning;
 • utføres grundig fjerning av partikler av støv og skitt;
 • det gamle gulv tørkes;
 • Det anbefales å bruke et ekstra forsterkningsnylonnett;
 • helling av væske på gulvet et tregulv skal være mest mulig tykt lag, siden dette vil redusere risikoen for sprekkdannelse under drift.

Resten av prosessen fungerer sammen med denne konstruksjonsmateriale skiller seg ikke fra gulvet belegningsvæsken på betonggulvet.

Teknologiske funksjonene i denne metoden

Hvordan lage en flytende gulv med hendene for å få varme og sømløs dekning? forbereder basen nøye, fjerne alle søppel, støv og fettflekker, kan du begynne å lagdelt og fragmentert utformingen av arbeidsområdet.

Alt arbeid på de flytende helle gulv bør utføres ved temperaturer over null. Rommet bør være varm minst opp til 10 grader. Ellers vil blandingen flyte ved en langsommere hastighet, som påvirker kvaliteten av belegget.

Når gulv-enheten i sanitære områder av den tettende blanding kan tilsettes vannglass. Dette henger sammen med å helle sementblandingen. Således, ved et uhell vannsøl ikke vil siver gjennom belegget ned til naboene, og vil forbli på overflaten.

Det er viktig på scenen for forberedende arbeid for å lime rundt omkretsen av rommet en spesiell tape. Det bør gå rundt alle hjørner, pipe åpninger og relieffer dørstokker.

Hvorfor absorberende lag

Flytende gulvet som en flom? Spjeld polyetylen-bånd har et selvklebende lag på baksiden og den fremre beskyttende kant. Gjennom-klebende strimmel er festet ved overgangen mellom vegg og gulv basen. Den kant hindrer transporterende finish sammensetning av buffersonen mellom veggen og en blanding derav.

Av økonomiske grunner, den væske som fyller badegulvet, noen ganger bruker propylen eller isolerende film er ikke mindre enn 10 mm tykk. Det må definitivt gjøres for å skape en krympelaget. Den mykner uunngåelige deformasjon temperaturendring eller krymping bærende hus design. Nærværet av en slik demping er garantert strømnings belegg holdbarhet.

Nyttig kvalitet glass

Kan lang liste fordeler substans som, i hovedsak, er en vandig løsning av natriumsilikat. Mottar det, etter avfyring, knusing og etterfølgende oppløsning i vann av en blanding av silica sand og soda.

Gulvvannglass ikke adskiller seg fra den som benyttes i den kjemiske, såpe, tekstil-og maskinbygging industri, jordbruk og medisin. Konstruksjonen av dette stoffet anvendes for vanntetting av fundamenter, vegger, svømmebassenger. Det anbefales å legge til denne allsidig materiale i den sementbetongblanding ved den innledende avrettingsanordningen før å helle flytende gulv med hendene.

Dersom taket og veggene i rommet for å håndtere en slik sammensetning, er det aldri dannes mugg og jordslag. I tillegg vil den substans gi en utmerket ildfast beskyttelse av et hvilket som helst materiale, enten det er tre, tekstil eller papp.

Så, hvordan å fylle flytende gulv? Nøye ferdiglagede understøttelse tørke ut tilstrekkelig og renset til en skinne. Alle primet overflater grundig lagt demper tape. Beacons plassert flatet og gjorde den endelige merking territorium. Preparerte anordningene for innretting av komposisjonen -Bredt taggete og smal spatel. Det er spesielle valser for å punktere den flytende blanding og tilfeldige luftbobler, samt spesielle sko såle frigir, for ikke å skade belegget rå føtter.

Nå kan du øke arbeidsblandingen. Dette gjøres i henhold til produsentens instruksjoner. For å starte beholder fylt med vann, og deretter bare i små porsjoner, og jevnt helt over tørrstoff polyuretan. Rør det kan være å bruke en drill og en spesiell dyse.

Hvis du gjør det motsatte, og vannet strømmet inn i sammensetningen, kan det danne klumper. Dette har en negativ effekt på kvaliteten av belegget. Fremstilling av en blanding av minst bruk, særlig dersom arbeide blir utført i et rom med et stort område.

Vanligvis helle flytende gulv er laget i to trinn:

 • først på avrettingsmassen påføres et første lag med større tykkelse;
 • etter fullstendig tørking helles sin andre, avsluttende lag.

Hvis du ønsker å få et tredimensjonalt bilde på gulvet, mellom de to fasene gjør du følgende: et valgt mønster trykt på spesiell film, som er festet til "rubashke9raquo; det første laget. Deretter fyller i bildet den endelige gjennomsiktig sammensetning. ALLTID utgivelsen av eventuelle luftbobler ved et uhell. På dette stadiet valser brukes med små nåler. Ved bare strømmet og rullet flate områder denne enheten.

Det er viktig å ta hensyn til alle de ovennevnte punktene. Ellers kan resultatet vise seg ikke så perfekt som forventet, fordi teknologien - det er nesten en lov!

Flytende gulv med hendene

Hvordan å helle flytende gulvet med hendene. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du skal fylle flytende gulv riktig. Hvis vi holder oss til den foreslåtte støpeteknologi, så får vi en pålitelig og jevn overflate. Det ville forråde rommet utmerket utseende og vil vare lenge.

Teknologien for flytende gulv er svært enkel, og du kan enkelt håndtere det selv, hvis du overholder den foreslåtte anbefalingen.

Verktøy og materialer som trengs

Før du begynner, er det nødvendig å klargjøre følgende verktøy og materialer:

 • Maling valse,
 • Spesial lufting valsen med pigger
 • Det tegner et bred pensel,
 • Kapasitet til å fremstille den virkende blanding,
 • Drill og en spesiell dyse for blanding av bestanddelene
 • En metall spatel lengde på 2 eller 1,5 meter,
 • Building-fots nivå,
 • Lakk basert på polyuretan,
 • Grunning av dyp penetrasjon,
 • Tørrblanding for flytende kjønn.

Det er viktig å: Primeren og blandingen må nødvendigvis kjøpe samme merke.

Forbereder gulvet fundamental basen

 • Pre betong må rengjøres for støv, skitt, støv og eventuelle flekker av olje eller fett. Også fjerne avskallede betong eller sement-sand påstøp tidligere.
 • Bruk vater bør sjekkes dråpe horisontalt plan av gulvet. Denne forskjellen bør ikke være mer enn 3 centimeter. Dette er den maksimale tykkelse av den helt når flytende gulv oppnådd uten sprekker. Høyt differensial vil det oppstå behov for å helle et annet lag.
 • Sterkt utstående nupper behov for å slå ned med en hammer og meisel. Tilgjengelig på et stort hulrom plass er nødvendig for å fylle reparert med sementmørtel eller vanlig fyllstoff. Embedded mellomrom må få lov til å tørke.
 • Tidligere fremstilt referanseplan pogruntovat brønn. For dette formålet en standard primer dyp penetrasjon. Dette materialet er tilgjengelig i to versjoner: klar til bruk eller konsentrert. Konsentratet fortynnes med vann i et forhold i henhold til pakken instruksjoner. Primeren påføres en pensel eller rulle, avhengig av området av rommet. Primeren gir god adhesjon av fyllingssammen-setningen med basesubstratet. Dessuten blir denne operasjonen utført for å eliminere overflateporøsitet. Dette tilveiebringer en mer ensartet størkning av den støpte lag.

For beacons installert flat horisontalt plan. Når du retter fuges de vil bidra til å opprettholde horisontalplanet. For deres produksjon kan benyttes sement, kitt eller tung arbeids sammensetning, fyllmaterialet.

Disse materialene trenger å gjøre små hæler eller kjegler. For utstilling av deres høyde anvendt bygning nivå og sparkel. Beacons fortrinnsvis anbrakt med en avstand på omtrent en meter i en forskjøvet eller vinklet måte. Kan være på veggene i rommet for å gjøre ytterligere merke fyllingsnivået.

Fremstilling av et preparat for fylling

Den fremstilte tank og helle vann helle tørr spesiell sammensetning, i mengdeforhold som er angitt på emballasjen. For god blanding og lett å helle arbeids sammensetning, er det ønskelig å bruke en 10 liters bøtte eller lignende beholder. Ved hjelp av en elektrisk drill og en spesiell spiralformet dyse, grundig blande bestanddelene. Godt blandet preparat har en homogen masse i kremkonsistens.

Viktig: Mengden av blandingen bør være forberedt på å ta hensyn til det faktum at de flytende gulv mister sin fluiditet etter 15 - 20 minutter etter slutten av blanding. I løpet av denne tiden, i den arbeids struktur er det nødvendig helle og nivået av flyet.

Minutters video: Fyll teknologi etasjer Ivsil

Viktig: Fyll må utføres ved en romtemperatur på 15 til 25 grader Celsius. Ettersom sement overflatetemperatur påvirker i betydelig grad tiden for herding den støpte lag. Spesielt ved høye temperaturer, ble sementbasis vil raskt tørke løsningen fylles. Dette vil redusere arbeidstiden som er nødvendig for sin justering. Også i rommet bør det ikke være noen trekk, noe som kan føre til sprekker og nedsatt styrke i oversvømmet opp.

Flytende påstøp kan utføres områder, hvis rommet er stort, for eksempel en hall eller bor i et hus på landet. Arbeidssonene temporært kan separeres ved trespiler. Den ru overflate av strimlene, etter deponering, gir god adhesjon mellom strømmet seksjoner. Sonene kan være anordnet på forskjellige måter, avhengig av størrelsen og formen på rommet. For eksempel, først helle striper langs veggene, deretter midten.

Den fremstilte løsning ble hellet direkte fra beholderen. Helle ønskelig slange jevnt distribuere det å helle nettstedet. Denne utførelsesform gir den mest optimale spredningsprosessen. Løsningen ble justert med den lange spatel. Montert sjømerker, vil hjelpe deg å opprettholde tykkelse og horisontalplanet. Etter at justeringen er det nødvendig gjentagende å ri på valsen med pigger på gulvet oversvømmet. Dette fjerner eventuelle luftbobler fra det utstøpte sjikt. Resultatet er en tettere og lik plan. Flytende gulvet med hendene klar.

Viktig: Etter fullføring av å helle blandingen i rommet må gi konstant temperatur ikke høyere enn 25 ° C i 2 dager. Det optimale temperaturområde for størkning uten å sprekke.

Etter størkning skjema glatt plan og holdbart, som ikke har noen sømmer, skjøter, ulike endringer.

Etter at fullstendig størkning, blir overflaten fortrinnsvis belagt med lakk basert på polyuretan. Dette vil gi en overflate mer motstandsdyktig mot slitasje og øke levetiden.

I tillegg kan du se videoene flytende gulv hender.

Minute Video: Secrets Excellence

Før du legger behandling dekorativ finish bør brukes flytende isolasjon i gulvet, og deretter gå på det vil være mer behagelig.

Noen ganger blir et slikt belegg benyttes som et overflatefinish. Men du må huske på at hun er redd for å falle direkte stråler fra solen, og har en lav slitestyrke.

Funksjoner gulv fylle på badet

bad har en konstant høy fuktighet. Ofte vannet i badet faller på gulvet. Derfor, er reparasjon av badet er nødvendig for å tilveiebringe en ytterligere beskyttende impregnering.

Flytende impregnering badegulvet gjøres på ulike måter. Vi tilbyr å utføre vanntetting ved hjelp av moderne materiale. Den er laget på basis av en polymer gummi. Dette bitumen-polymer mastik er vannbasert, slik at det er miljøvennlig materiale. Med denne mastic kan enkelt utføre arbeidet til vanntetting i bad eller toalett.

For å gjøre dette, følger noen enkle trinn:

 • med basisflaten for å fjerne smuss, støv og skitt.
 • for å fremstille en gummi driftstilstand. For dette formål er en spesiell tørr blanding helles i en beholder og bland grundig med vann, ved hjelp av en elektrisk drill med en spesiell spiralmunnstykke. Ettersom gummien påføres for hånd, slik at det bør være konsistensen av sur fløte.
 • med en pensel eller spatel behandle et betongfundament. Også denne fugemassen dekket vegger til en høyde på 20 cm. Spesielt nøye er det nødvendig å smøre alle vinkler.
 • etter tørking mastic i 24 timer, skaper en sterk og pålitelig vanntetting av noen få centimeter tykt.

Flisene kan legges på flyet. Du kan også bruke andre utførelser.

Å skape et komfortabelt miljø i rommet er ofte nødvendig for å utføre en seksuell oppvarming overflaten. Effektivt dette problemet kan løses dersom enheten gulvbelegg bruke flytende isolasjon for gulv. Som et slikt materiale har i dag en spesiell blanding av korund eller Astratek. Disse ovnene har gode unike egenskapene til plastisitet, letthet og god adhesjon. Arbeide blanding for fremstilling av vannbasert med en elektrisk drill eller spiralformede dyser. Ved hjelp av en pensel eller spatel blanding kan lett påføres på den ønskede overflaten. Etter tørking oppnår man et tynt plastsjikt med gode varmeisolerende egenskaper.

Dette isolasjonsplaten overflaten før legging av avslutnings dekorative belegg: laminat, linoleum eller annet materiale.

Minutt video: Flytende gulv diode belysning

Polyuretan gulv med sine egne hender

Et fundament av betong eller sement gips blitt populært å ordne bulk polyuretan.

Priming gulvet med sine hender - forberedelse for støping av gulvet 3d

Alle vet det er svært vanskelig å gjøre gulvet overflaten er helt glatt. Men hvis.

Hvordan lage en selvutjevnende etasje - trinnvise instruksjoner!

Et stort antall forskjellige polymer gulv gir en mulighet til å løse en rekke oppgaver.

Hvordan selvutjevnende gulv og som kan komme ut av dem!

Spørsmålet som blir mer og mer presserende de siste årene.

Med vårt prosjekt, kan du følge den nyeste teknologien i verden av reparasjons kjønn, men ved å opprette en konto for å motta all tilgjengelig informasjon av interesse for deg på reparasjoner.

Du vil være i stand til å ta del i diskusjoner med eksperter på ulike felt og disipliner, for dermed å forenkle reparere seg selv og bli kvitt unødvendige feil.

Tørr screed, for noen grunn, ikke har det du

Velkommen! Delemma foran meg, er det nødvendig å erstatte de gamle, krokete og knirkete tregulv. videre

Jeg ønsker å legge parkett, hva du skal gjøre?

Sett nok en masse videoer på reparasjon og legging laminatgulv. Jeg bestemte meg for å prøve sin egen hånd. videre

Spørsmålet om de praktiske og sikkerheten til sex 3 D

God dag. Reparasjoner i leiligheten er i full gang. På badet. videre

Hjelp med riktige enhets kjønnene

God dag. Det året begynte byggingen av et hus på landet, ble huset bygget til. videre

De fleste lurer på om hvor mye det koster å sette fliser.

 • Making lite rom, hvor foruten det er ingen streng.

 • sunt miljø – grunnlaget for et behagelig liv i sitt eget hjem der.

 • Speed ​​of ligge lavt prisnivå, attraktivt utseende gjorde laminat.

 • Laminat refererer til en rekke praktiske og funksjonelle gulv, men.

  Det er vanskelig å svare på dette spørsmålet uten å vite teknikk og metode.

 • Et utmerket alternativ for kjøkken, ganger, korridorer og handel.

  Hvis du har et tregulv og demontere den.

  Gi det lille rommet der å gjøre det samme.

  I dag er det mange varianter av gulv:  parkett.

  Legge parkett, har flere lag som en kake, med sin egen.

  I dag er oppfunnet mange metoder som er produsert.

  Oppvarming av gulvet ganske et hett tema i dag. Oftere.

  Vanligvis i leiligheter Gulvet er presentert i form.

  Vårt prosjekt «PolGuru» - er en unik tjeneste laget av et profesjonelt team for de som kommer til å endre gulv i en leilighet eller hus. Vi har laget en «PolGuru» som en tjeneste på en rask for deg å reparere komplekse problemstillinger.

  Våre spesialister er alltid kvikk og hjelpe deg.

  tag problemer

  • 1.7 Hva er den mest pålitelige og rimelig gulvet? (8675)
  • 1.2 bør avrettings gulv for keramiske gulvfliser (8461)
  • 1.7 Jeg ønsker å lage en 3D-gulv på kjøkkenet (6116)
  • 0.5 Hvordan isolere gulv i 1. etasje i en boligblokk? (5798)
  • 0.8 Holdbarhet laminat på hvor lenge presentasjonen? (5515)

  Når du kopierer materialer fra stedet en aktiv link tilbake skal fylles ut | Sitemap

  Hvordan å helle flytende gulvet uten noen ekstra innsats?

  Fra forfatteren: Hei, våre kjære lesere! I dag skal vi vise deg hvordan du skal fylle flytende gulv. Steg for steg for å gjøre denne jobben, kan du lage en helt flat overflate for påfølgende installasjon topcoat. I tillegg selvutjevnende gulv kan selv fungere som et dekorativt belegg, bli en slags "høydepunkt" av interiøret. Vil du raskt lære å gjøre sine hjem en øy av komfort i flyten av hverdagen? Følg våre råd, og du vil lykkes!

  Væske (fluid) etasjer representerer en art av dekker, for fremstilling av selvutjevnende blandinger som er brukt. Hjem av de karakteristiske trekk ved en slik overflate - minimumstykkelsen er bare 3,5 mm. Blant de selvutjevnende forbindelser som kan velges for å skape et flatt underlag med hendene, kan du møte disse variantene:

  • tørre sementholdige blandinger er klare for bruk;
  • Akryl sementblanding - som opprinnelig ble utviklet for å arrangere etasje i næringsmiddelindustrien på grunn av styrken og motstanden mot husholdningskjemikalier (vaskemidler, rensemidler, desinfeksjonsmidler). Om ønskelig, kan de brukes for vanlige bygninger;
  • epoksyharpiks - et godt valg for helte betong, tre, metall base;
  • metylmetakrylat - motstå ugunstige betingelser, kan brukes for å anordne åpen kjønn;
  • Polyuretan - det beste alternativet for boligbruk, annen maksimal holdbarhet og styrke av alle polymerer.

  Å tilsette et hvilket som helst av de følgende blanding av flytende glassgulv, kan man få en mer holdbar og motstandsdyktig mot fuktighet sammensetning. De fremstilles simpelthen, er den tørre blandingen ble tilsatt til vann i den mengde som er angitt i bruksanvisningen. Deretter kan den resulterende oppløsning spredd over en av tre eller annet på forhånd fremstilte flate.

  Det resulterende lag blir utjevnet ved virkningen av tyngdekraften, så det er ikke nødvendig å installere signalene. Alle mindre uregelmessigheter i underlaget vil bli glattet ut, og i løpet av få dager vil du være klar ganske gulvvarme. Som du kan se, er det ingenting for komplisert i denne teknologien. Så, hvor skal man begynne? Les mer for å finne ut.

  Før sex konjakk på kjøkkenet eller i et annet rom, må du gjøre noe forarbeid. Disse inkluderer:

  1. Overtagelsen av selvutjevnende blandingen. Selvutjevnende gulv kan produseres for bruk både som en grov base og etterbehandling. Nøye studere den informasjon som er angitt på pakningen, og velger ut et produkt med de egenskaper (oppgave blanding under herding, og den maksimale sjikttykkelse, "levedyktighet" løsning) som er mest egnet for deg.
  2. Utvalg av de nødvendige verktøy og materialer, som inkluderer: en spatel, en valse 2 (nål og normal), en børste, en bøtte for en blanding med en drill dyse, rulett, nivå, små og store generelt grunning valgt utjevning blanding.
  3. Fremstilling av basen. utføre følgende trinn:
   • Rengjør overflaten av malingsrester andre gammelt belegg, mastik forsegle fordypningen;
   • fjerne støv og mindre tilsmussing. Du må utføre våt rengjøring eller vakuum grundig base;
   • i nærvær av fet flekker på overflaten må fjernes ved hjelp av spesielle avfetting sammensetninger;
   • ved hjelp av en konvensjonell valse påføre et lag med primer som er nødvendig for bedre adhesjon med baseløsning.
  4. Forberede seg på rommet. For dette formål bør det skape en temperatur fra +10 til + 25 ° C. Også huske på at når du arbeider med selvutjevnende forbindelser og under størkn uakseptable utkast, slik at alle vinduer og dører må holdes lukket.
  5. Forbered en løsning av strengt å følge instruksjonene på pakken. Fyllekapasiteten til vann, og deretter tilsette tørr blanding i det nevnte forhold. Bland med en drill med et vedlegg, la stå et par minutter, og bland igjen. Den resulterende plast løsning klar for bruk for et gjennomsnitt på 20 minutter, hvoretter det begynner å miste sine egenskaper.

  Har du flere spørsmål? Lær om detaljene i reparasjon med dine egne hender du en byggmester med 17 års erfaring i den informative opplæringsvideoer, der han deler yrkeserfaring.

  Lag en flat overflate vil bidra til den foreslåtte trinnvise instruksjoner. Bortsett tvil og usikkerhet, Komme i gang:

  • fylle en smal strimmel av selvutjevnende forbindelser, ved å starte med det fornuftig siden av rommet;
  • jevnt strekk spatel løsning, deretter går derpå piggrulle for å fjerne luftbobler og ensartet fordeling av blandingen;
  • pour annen strimmel parallelt med det foregående (ikke senere enn tjue minutter) og gjenta alle trinn av behandlingen - en spatel og en nål valse. Det er nødvendig at de to delene er jevnt blandet løsning;
  • fortsetter å helle en stripe av en stripe og utføre distribusjonsvirksomhet, jobbe deg til exit;
  • tørking av løsningen vil komme innen 9-10 timer, men arbeide videre på grunnlag av den mottatte du vil være i stand til å bruke bare noen dager;

  Du ønsker å prøve å lage sin egen tredimensjonalt bilde på gulvet? Denne løsningen vil gjøre rommet ditt er virkelig unik. For dette formålet valgte bildet ut på spesiell film, montere den på grunnlag av den mottatte, og hell den transparente toppstrøk. Nødvendigvis går derpå valse med små nåler.

  Som du kan se, i etableringen av selvutjevnende gulv, samt i andre tilfeller, er det ingen uviktige detaljer. Men ved å gjøre alle handlinger nøye, i rekkefølge, kan du være stolte av resultatene. Video "Hvordan lage et flatt underlag med hendene" vil hjelpe deg til å bli inspirert til å utføre arbeid og bli en ekte proff!

  Vi ser frem til dine kommentarer og tilbakemeldinger om hvor interessant var denne artikkelen er for deg. Abonner på vårt nyhetsbrev hvis du ønsker å fortsette å bo oppdaterte nyheter om reparasjonsarbeidet med hendene, dele informasjon med dine venner - kanskje det vil hjelpe dem å avgjøre om endringer i det indre av huset hans. Se deg snart!

  Artikkelen var nyttig? Tips en venn

  1

  Leave a Reply

  + 55 = 63