Flytende plaster for vegger

Flytende kitt for vegger

justering vegger

Flytende gips - dyrt, men kvalitet moro

Når endt arbeid er ofte brukt flytende fyll-, via hvilke vegger forberedelse for etterfølgende arbeid. Det finnes ulike situasjoner da det er denne blanding av tilnærminger til en større grad enn den tørre kitt.

innhold

 1. Kjennskap til bilder
 2. Flytende plaster og dens varianter
 3. Fordeler og ulemper med den blanding

Flytende Filler - dette er en av de typer av fyllstoffer. Det er solgt allerede klar til bruk, noe som gjør det svært praktisk å bruke. Bygningsmaterialer markedet er to typer fyllstoff - tørr og våt. Tørre blandinger er mye billigere, men tid og krefter til sin mix mye mer.

Tørr mix, som om det er bra eller skilt, har fortsatt en del av små korn som gjør kitt prosessen mer komplisert og tidkrevende. Derfor bestemmer seg for å spare på materialer og kjøpe en tørr blanding, du får ikke garanti for at det vil være, fordi forbruket er høyere enn for en våt kitt. Til reparasjon var raskere og enklere, kan du bruke en våt kitt. Det er solgt i noen spesialitet butikk i tett tillukket bøtter, tørker raskt slik at den ikke kan.

Hvis alt blandingen er brukt opp på en gang, kan det være trygt stenge ned og forlate før neste gangs bruk. Konsistens den ligner rømme, så jobber med det er veldig praktisk. det etterlater også små defekter, i motsetning til andre materialer.

MERK! Det finnes forskjellige typer flytende fyllstoff, så du må lese nøye instruksjonene med instruksjoner fra sin søknad.

2 flytende belegg og dens varianter

Det finnes flere typer væske kitt:

Latex - en flytende plaster for vegger som krever etterbehandling. Med hjelp av sømmene er forseglet i gips. Dens struktur er meget finkornet og i stand til å bruke tynne lag av blandingen. Denne kåpen er perfekt for dekorative buer og nisjer. Lateksblandingen som akryl ansett ferdig, det forenkler og øker reparasjonsprosessen.

Akryl-blandinger brukes for både utvendig og innvendig arbeid. Med deres hjelp er fine betongvegger glattet med gips, er gips sømmer forseglet. Dette kitt tørke i fire til seks timer, noe som i stor grad bestemmer tykkelsen av laget.

1

Fasade kitt som brukes til å arbeide utendørs, og brukes til å korrigere alle defekter i ytterveggene. På grunn av sin konsistens, kan denne flytende blanding være nyttig å arbeide på taket, også holdt på spatelen. Siden det er veldig lett å jobbe med, så det kan gjøre selv en nybegynner maler. MERK! To foran lag brukt kitt, siden det bidrar til en bedre effekt av det utførte arbeidet.

3. Fordeler og ulemper med den blanding

Flytende kitt har utmerket verdighet - det er godt spredt over overflaten. Denne kvaliteten gjør at du kan bruke den til å fylle ut noen, selv de mest mindre uregelmessigheter på overflaten. I tillegg kan det bidra til å gjøre den minimale tykkelsen av laget, og dermed spare materiale. det har også en stor eiendom - konvergens. Derfor er evnen av materialet til å danne en plan flate uten noen mekanisk virkning. Tidspunktet for dens størkning er forholdsvis liten, slik at den samlede tid for utførelse av arbeid reduseres.

MERK! Tørker raskt lag kan ikke bare redusere tiden for arbeid, men også bedre kvalitet overvåke fremdriften for gjennomføringen.

Det inkluderer forskjellige syntetiske additiver som forbedrer egenskaper vedrørende resistens overfor fuktighet, temperatur og gjøre det sterkere. Denne type av fyllstoff på grunn av dets egenskaper, har vært aktivt brukes ikke bare i konstruksjon, men også i bilen reparasjon. Dette er på grunn av den avsatte lag er nesten helt flat. Ulempene inkluderer også bare prisen som er høyere enn den tørre blandingen.

Under reparasjonen ikke kan klare seg uten en operasjon som kitt vegger. Dette er den enkleste og billigste, men på samme tid, en av de mest kvalitets måten at du kan fikse feil geometri i rommet. Kitt vegg eller tak for å jevne ut ujevnheter, for å eliminere åpninger og spalter skjule unødvendige tekniske sporene gjenværende etter byggere. Hvis du ønsker å kjøpe filler, så kan du kontakte vår nettbutikk. Vi har alltid i nærvær av høy kvalitet belegg, vil prisen som glede deg glede seg. Enhver klar kitt fra ledende internasjonale og innenlandske produsenter, som er tilgjengelig i vår tilstedeværelse, innså vi til en rimelig pris.

For forskjellige jobber har forskjellig filler. Avslutningen og utvendig, og fuktighetsmotstandsdyktig dekorasjons gips og smuss, olje, lim og kitt tørr, så vel som mange andre arter. La oss se nærmere noen av dem.

Fra tittelen forstås at det materialet som brukes i den endelige fargen. Det er brukt til vegger, tak, gulv, eller den ytre fasaden av bygningen har allerede blitt pre-behandling, gjelder de opprinnelige struktur malerier eller stukkatur. Dekorative belegg vil hjelpe deg å realisere noen design fantasier og ordne rommet i henhold til din smak. Det vil ikke bare skape et flott utseende for boligen, men også bidra til å gjøre det mer sunn atmosfære. Dekorative belegg - er et godt valg for behandling av rom, hvis huset ditt har allergier.

I tillegg til fyllstoffet, som er utformet for interiør, det er et vannbestandig belegg for utvendig fasade. På grunn av det faktum at den er ment for den siste (etterbehandling) justering av ytre veggene av bygninger, et annet navn som har denne kitt - "ferdig". Fasade kitt blir påført den ytre overflate av den endelige innretting før maling eller påføring av et dekorativt fyllstoff. Avhengig av hvor topcoat fargen er grå og hvit utvendig belegg kan brukes.

Slik konstruksjon kitt var det lettere å lagre, det blir produsert i form av et tørt pulver. Denne type av fyllstoff kalles "tørr fylling". Den har en mye lengre holdbarhet enn det ferdige belegget, innså allerede i flytende tilstand og klar til bruk. Putty væske har sine fordeler - det er ikke nødvendig å fortynne til en fungerende stat, og du kan umiddelbart begynne å jobbe. Men på samme tid, dersom prosessen med å reparere eller etterbehandling plutselig strammes, beleggvæsken fra den langtidslagring kan forringes.

Denne olje-ladningsklebemiddel - ideell for ekstern behandling. Dette kitt vegger, hvis pris er avhengig av størrelsen og produsent, sikrer at vannmotstanden av de ytre veggene av bygningen. Dette er et utmerket fyllstoff, som gir kostnadseffektiv behandling strømnings vegger. Kitt olje-klebemiddel kan også påføres i prosesskammeret med et høyere fuktighetsinnhold (svømmebassenger, bad, baderom og lignende. D.).

Før stick bakgrunn i et rom, må du nøye håndtere veggen, i tilfelle av sine uregelmessigheter. For disse formålene, og det er kitt under tapetet. De spesielle trekk ved dette materialet er: høy miljøvennlighet (kitt plaster under tapetet blir påført i et boligområde, så det skulle være ufarlig for mennesker); rask tørking; effektivitet (et hvilket som helst fyllstoff, som forbruket er for høyt, vil ikke bli kjøpt av forbrukeren).

Det er ment å gjelde for å eliminere feil i ulike tre flater forut for etterfølgende maling. Kitt tre påført på en ren overflate (fri for smuss, støv, spon og sagflis rester). Den gunstige slikt kitt? Prisen på den er mye lavere enn prisen for en murstein, og den indre veggen vil koste deg mye billigere. I tillegg, hvis du bruker en murstein, vil du fortsatt trenger en kitt vegger. Prisen på det sistnevnte tilfelle er flere ganger høyere enn når man bruker en enkel treramme og fyllinger.

Under reparasjonsarbeid er ikke bare veggene er behandlet fyllstoff, men også taket og gulvet. I det sistnevnte tilfellet, har det blitt brukt gips-primer. Dette høykvalitets kitt for gulvet for å hjelpe deg med å rette alle uregelmessigheter i gulvet før montering, starte den. Gips fyllstoff er et utmerket grunnlag for parkett, linoleum eller teppe.

Primere - disse er materialer som er brukt på den planert overflate før hoved maling og spiller rollen som fyllstoffer, samtidig innretting og gruntuya overflate. Hva er pelsen sugende? Det gir ekstra grep hoved maling med den flate som er malt. Primer-Filler er grunnlaget for et vellykket maleri overflate. Hvis første strøk er av dårlig kvalitet, så all videre arbeidet vil gå ned i avløpet. Det er derfor primer-fyllstoffet er en av de store vegger av prosesseringselementene.

I vår butikk kan du kjøpe filler fra ledende internasjonale produsenter til en rimelig pris. Vi foreslår at du legger merke til filler Holzer Festspachel. Det er en universell akryl kitt, designet for eksteriør og interiør. Den kan med hell brukes som et belegg til gulv, vegger og tak. Det er vanntett akryl maling utviklet for våte rom, bad, dusj.

Hvis du ønsker å kjøpe innenlands kitt, så anbefaler vi at du kjøper materialer merkevaren "gruvearbeidere." Putty denne merkevaren har forskjellige typer: gulv, tak, vegger og tre flater. Utmerket kvalitet og fornuftig pris - det er hva merkevaren kan skryte av materialer "gruvearbeidere." Kitt "gruvearbeidere" - et bredt utvalg av tilgjengelige penger!

Hvis du ønsker å kjøpe filler, så komme til vår butikk. Vi vil alltid hjelpe deg med det!

Flytende plaster for vegger - produsenter, avtale, anmeldelser. teknologien for påføring av flytende fyllinger

Blant det store spektrum av fyllstoffer bør velge denne type, som et flytende fyllstoff. Passende fyllstoffer for slike sprøytepåføring. Denne type filler skaper en helt glatt overflate, selv i så fall, hvis du trenger en liten del av veggen plaste.

Produsenter av væske kitt

Snakker av produsenter, bør det bemerkes godt kjent, for eksempel:

Flytende plaster fra disse produsentene er av høy kvalitet og relativt rimelige priser.

Tilsetting av væske kitt for vegger

Denne type filler er ideell for bruk hjemme. Når brukt riktig, kan du være sikker på at etter fullstendig tørking av gipsen ikke vil sprekke.

Flytende fyllstoff er kalt en klar-til-bruk gips. Det er mest solgt i plastspann. Den kan brukes i seks måneder etter at den åpne for første gang. Derfor bør det bemerkes at det flytende fyllstoffet kan være av følgende typer:

Det kan brukes både for innvendig og utvendig arbeid for, avhengig av type og formål.

Det skal bemerkes at fyllstoffet kan påføres en væske ved hjelp av forskjellige metoder slik som med en spatel eller mekanisk, ved hjelp av en spesiell maskin. Det hele avhenger av hva slags overflatebehandling skal være, og hvilke resultater du ønsker å oppnå fra den. Det bør bli husket at hvis du har antallet ubrukte kitt, så det bør være lukket tett og brukes til sitt tiltenkte formål så lenge før etter utløpsdatoen.

Ferdig flytende plaster er meget praktisk å bruke. Bare åpne skuffen og kan brukes til sitt formål kitt.

Den viktigste fordelen av væsken filler er at det er helt klar til bruk, og du trenger ikke å bruke tid på hennes matlaging.

Kitt og universell behandling kitt Kjøp til fabrikken pris, kitt, vegg, fasade, akryl

Fyllstoff «Bayramix» - gjør en ideell overflate!

I naturen er det ikke en helt flat overflate, det har lenge vært en åpen hemmelighet. Ideell overflate kan bare gjøres riktig valgt og høy kvalitet gips. På dette området kan vi tilby deg en fast kitt «Bayramix», som kan være en verdig assistent til slutten av reparasjon.

Fyllstoffer fast «Bayramix» kvalitativt innrettet basisflate, eliminere depresjon, vasker, sprekker og andre overflatedefekter. Med «Bayramix» pusset vegger forvandles til en fornøyelse, fordi øynene dine slår veggen Jeg er klar for liming eller male en helt flat overflate.

Ferdige gips bedrifter representert her - er helt ufarlig for kroppen din og er svært enkel å bruke. Det har utmerkede utjevning egenskaper og er ikke en klump i ferd med reparasjonsarbeid. Det er godt å gå til den opprinnelige overflaten ikke tørker opp i prosessen, men det er ganske tørker raskt. Overflaten behandlede fyllstoff «Bayramix» er ikke utsatt for sprekkdannelse og delamineringer og holdbare i bruk, og er derfor et utmerket valg som en base for maling, kalk, gips og dekorative tapetsering og filmer.

Alle sandsparkelprodukt ferdig til bruk, og pakket i en ren plastbeholder som veier 1,5 kg til 18 kg. Dette gjør det mulig å kjøpe bare så mye produkt som du trenger. kitt kostnadene vil overraske deg, dette kan du være sikker på, gjør en anmodning til å kjøpe det direkte på våre nettsider.

«Bayramix» - den beste pelsen! Vi garanterer kvalitet og holdbarhet på våre produkter!

Selv kitt kan være forskjellig, alt avhengig av formålet som du trenger dem. For eksempel, for å bruke på bygningen fra utsiden, må du strøk utsiden, vanligvis i et slikt tilfelle vil ikke fungere. Grunnen er enkel, fasaden er mer utsatt for påvirkning av eksterne faktorer, og derfor i dette tilfellet plaster bør være mer motstandsdyktig mot atmosfæren, fuktighet og frost.

Blant de varianter av fyllstoff er også en flytende gips, men ikke glem at det er laget for sprøytepåføring som en hjelm. Men dette plaster skaper en glatt overflate, selv om du trenger å poshtukaturit en liten del av veggen.

Hvis du er ute etter et kitt ytterligere maling eller tapetsering, i dette tilfellet, ville det ideelle alternativet være en latex kitt. Det er luktfri og miljøvennlig, så det kan brukes i alle rom i leiligheten.

Hvis du ikke har tid og lyst til å søke gips for enkelte jobber og materialer, kan du bruke akryl. Akryl sparkel er flott for bruk hjemme, på samme tid at du ikke trenger å være redd for hva du har gjort noe galt, eller at, etter tørking, vil det sprekke.

Hvis du er interessert i noe litt mer ekstravagant og vakker - passer den dekorative gips. Såkalte fyllstoff i stand til å treffe sitt brede utvalg av farger ikke dårligere til skjønnheten av selv de fargene. Hvis en vanlig pels er oftest brukt for å gjøre overflaten glattere, dekorative - for å gi en litt preget overflate utseende.

Spesielt på vår hjemmeside gir klar gips beregnet for innendørs bruk:

- Putty Universal Bayramix, nøkkel i tittelen på dette fyllstoff er ordet "universelle" fordi det kan brukes for alle typer arbeids: for overflate-nivellering, fylle sprekker og bulker, reparasjon av skadede gips på gips, betong, gipsplater, og grunnede metalloverflater.

- Tetningslister Etterbehandling Bayteks, her taler for seg selv ordet "ferdig", er den endelige lag med sparkel, som er designet for å justere det med det mislykkede hans tidligere kolleger. I prinsippet kan denne type kitt brukes til å reparere skadet puss og skjøting gipsplater, selv de som er limt tape "serpyanku".

fasade kitt er uunnværlig når du trenger å gi overflaten en enhetlig struktur. I prinsippet hovedtrekkene ved dens anvendelse er justeringsoverflater.

Denne type brukes for fasader, som er mer egnet for denne type av arbeid ytelse og kvalitetsindikatorer. Det er mer robuste og mindre utsatt for eksterne faktorer, i tillegg til de som er nødvendige for forskjellige kvalitets fasader som styrke. Dessuten er det mer frostbestandig, som ikke er uviktig i sin anvendelse utenfor.

Typer belegg for vegger

I dag er det et stort antall av belegg for vegger. De mest populære er:

 • Sement kitt;
 • Gips kitt;
 • Den polymerbelegg, etc.

Valget av dette materialet er avhengig av brukerens ønsker og behov, samt oppgaver.

Hva bedre kitt for vegger?

Valget av fyllinger for veggene er ganske ansvarlig trinn. Tross alt, vil egenskapene til den anvendte fyllstoff avhenger av kvaliteten av reparasjon. For vegger, kan man bruke gips, sement, harpiks, tørr gips eller kitt.

Polymerbelegget er kjennetegnet ved en tilstrekkelig høy kvalitet shpatlevanija. Når du kjøper dette stoffet må sikres at påfyllings fraksjonen er så liten som mulig.

Dette er for å tilveiebringe en flat og glatt overflate av veggene. Dette kitt er dyrt nok, men prisen er direkte i tråd med sin kvalitet.

Ved bruk av gips kitt kan justere veggsjikt ved hjelp av mer enn to millimeter. Slike fyllstoffer blir hovedsakelig brukt i tørre og varme områder.

Gips, som er gjort basert på fyllstoffet, er meget godt i stand til å absorbere damp. Derfor er denne type kitt er mye brukt i å gjøre reparasjoner på kjøkkenet eller på badet.

Sement kitt er tilstrekkelig motstandsdyktige mot vann. Derfor blir de brukt til reparasjon av lokaler med høy luftfuktighet. Det fungerer ganske vanskelig med et slikt materiale fordi den har en lav elastisitet. Men han er ikke i stand til å passere sopp, mugg, etc.

Tørre fyllstoffet fremstilles i pulverform. Pulveret må fortynnes umiddelbart før bruk fungerer.

Den unektelig fordel med dette fyllstoff, er at dens konsistens kan varieres, avhengig av ønskene og kravene til reparatører.

Tørr kitt ganske lett å tilberede, som lar deg utføre denne handlingen selv uerfarne webmaster. For å fremstille blandingen må fylle det tørre fyllstoffet, for å fylle det med vann og bland.

For å blande kitt brukes ofte bygningen mikser.

Tørr kitt kan lagres i ganske lang tid ved enhver temperatur som gjør at du kan spare penger på å kjøpe den. Dessuten er lett nok til å transportere denne byggemateriale.

I tillegg er kostnadene ved slike fyllstoff lav nok som gjør det mulig å spare på kjøpet.

Til tross for den utmerkede kvalitet av tørre fyllstoffet, har det sine ulemper. De viktigste inkluderer det faktum at du trenger å bruke tid og krefter på å sine forberedelser.

Også forberede kitt bør være strengt i henhold til instruksjonene, ellers kan den miste sin kvalitet. Den ferdige blanding skal brukes så raskt som mulig, ellers kan det fryse og bli ubrukelig.

Salg av flytende kitt for vegger i tanker eller bøtter. Produksjonen av denne blanding er basert på lateks-dispersjoner eller innovasjon. Våte typer fyllstoff er ganske behagelig å bruke, fordi den ikke krever tid og krefter på å forberede seg.

Klar løsning kan brukes i ganske lang tid, som ikke krever all hast under byggverket.

Det flytende belegg fremstilt på basis av akryl, lateks og dekorative elementer. Dette gjør at du kan velge den mest hensiktsmessige alternativet reparatør veggen.

Flytende fyllstoff faller forsiktig nok på veggen, som i stor grad forenkler prosessen med shpatlevanija. Anvendelsen av slike fyllinger laget spatel.

For informasjon om hvordan du kitt veggene med sine egne hender, se her http://glavspec.ru/shpatlevka-sten-svoimi-rukami.html

Gips - typer og spesifikasjoner, tips veiviseren, se her

Også for dette formålet, kan du bruke en spesiell maskin. Seleksjon fremgangsmåte for å påføre flytende fyllstoff, avhenger av typen av overflatebehandling.

Også se videoen på hvordan du skal kitt vegger:

Det er bedre å kjøpe en tørr kitt. Beregne nøyaktig hvor mye det tar å sparkling hard og klar til å puss kan lagres i lang tid. Ingenting komplisert å forberede tørr kitt ikke, det viktigste å helle den nøyaktige mengden av vann og bland godt.

Du kan også kjøpe ferdige, hvis du vet nøyaktig hva det nødvendige beløpet. Folk vil ikke kjøpe noe tilfeldig, selvsagt rådføre seg med eksperter, alle de samme har venner som forstår dette problemet.

Det beste alternativet - et plaster tørr gips. Selv en nybegynner trenger ikke mye tid til å få hånden og kitt vegger. Og prisen er ganske et godt alternativ.

Flytende plaster: arter, fordeler og ulemper, hvordan jobbe med ansatte

Nå anleggsmarkedet tilbyr et stort utvalg av fyllinger, som, avhengig av sammensetningen, avtale og egenskaper er delt inn i ulike typer. På grunn av sin betydelige fordeler, særlig bemerkelsesverdig er den typen som flytende plaster for veggene.

Siden dette materialet er vurdert relativt nytt, og på grunn av dette, mange er ikke kjent med dens funksjoner, la oss ta en titt på dem i mer detalj. Så, hva det er, er bedre enn sine andre jevnaldrende og hvor du skal søke?

Photo akryl kitt.

Hva er flytende sparkel mix

Åpne emballasjen i hvilken væsken kitt.

Flytende Kitt for vegger - en blanding av kremaktig konsistens, som omfatter en rekke komplekse kjemiske tilsetningsstoffer, slik at hun har fått forbedret kvalitet sammenlignet med andre lignende materialer. Siden produksjonen av slike tilsetninger er bare mulig i fabrikken ved hjelp av spesialiserte teknologier, deretter med hendene for å gjøre det usannsynlig å lykkes.

Med andre ord, hvis reparasjonen ble valgt fordi denne type materiale, det kan kun kjøpes som et ferdig produkt i en spesiell stikkontakt. Men for å få den ønskede alternativet, må du vite hva dette underarter er delt filler.

Etter at den første åpning i den beholder, som i alminnelighet selges blandinger slik anvendelse flytende fyllstoff kan være innen noen få måneder.

I løpet av sin lagerbeholder er nødvendig for å være lukket for å unngå luftbobler.

Varianter flytende fyllinger

Bilder latex kitt.

Bygningsmaterialet fremstilles med forskjellige tilsetningsstoffer, slik at hver type har individuelle bestemmelsessted. (Se også art. Funksjoner behandling kitt under tapetet.)

Således blir den flytende blandingen delt inn i følgende varianter:

 1. latex. Et slikt materiale er bedre brukt for ferdigstilling og mindre innstøpning gips sømmer på overflaten, siden den har en finkornet struktur og kan anvendes på tynne lag. de er også svært enkelt å dekorere buer og nisjer.
 2. akryl. Denne byggemateriale egnet for både innendørs og utendørs. Med det kan man justere pusset betongoverflaten, og det er praktisk å produsere den tettende større skjøter på gips. En slik rask tørking karakteristisk for kitt (4 til 7 timer, avhengig av sjikttykkelse).
 3. fasade. I dette produktet har utmerket fuktighetstett ytelse, så på overflaten, dekorert det til, danner ikke mugg. Dette er en flott mulighet for korrigering av feil på fasaden av bygningene.

Bilde kitt NOVOL merkevare, som har vist seg svært godt i konstruksjonen.

Positive og negative egenskaper

Flytende kitt brukes selv i bilen reparasjon.

Som angitt ovenfor, er sammensetningen av blandingen innbefatter syntetiske komponenter, gjennom hvilket det er mulig å dekke ikke bare vegger og tak er laget av tre, gips, betong, og mer kompleks på overflaten av plast, stål, aluminium, polyester og så videre. Videre, på grunn av det faktum at dette materialet inneholder en stor mengde polymerer, at det ikke reagerer med fuktighet og andre korrosive media, slik at en slik blanding kan anvendes ikke bare for intern behandling av overflater, men også for fasadebehandling.

Dessuten har flytende kitt blanding følgende fordeler:

 1. En av de viktigste fordelene med en slik masse er utmerket spredning på overflaten, for derved å fylle selv de minste uregelmessigheter, sprekker og hull. Dette gjør de samme kvalitets lag minimal tykkelse, og dermed - for å redusere mengden av materialet som brukes, og dermed til slutt sparer finanskostnader for kjøpet sitt.
 2. Også en god spredning av slike fyllstoffer gjør det mulig å oppnå en helt flat overflate, selv med et stort område, ikke påvirker den mekanisk, slik at dette materialet er svært lik den selvutjevnende blandinger.
 3. På grunn av den lille tiden stivnet ved hjelp av en blanding flere ganger lagrede tidspunkt for oppussing arbeid.
 4. Flytende kitt materialet vil ikke falle sammen eller sprekke etter tørking, har utmerket indikator på holdbarhet, styrke og fuktighetsbestandighet.

På grunn av sin gode tekniske egenskaper, kan væskeblandingen kitt anvendes ikke bare i konstruksjonen, men også benyttes for reparasjon av biler, slik det er vel kjent har krav på dette området for kvaliteten på overflatene er mye høyere.

Kanskje, i den flytende fyllstoff er den eneste negativ - det er ganske høy pris (i forhold til den tørre og deigaktig blanding). Men dette materialet kompenserer fullt ut de dyre kostnadene av de mer stabile tekniske egenskaper.

Driftsprinsippet som gir en flytende fyll-

Fremgangsmåten for påføring av væske ved hjelp av kitt pistol.

Slikt materiale kan påføres hendene eller anvender våpenet, dvs. mekanisk. Før dette, sørg for å avfette og rengjøre skitt fra overflaten.

Før arbeidet med slikt materiale starter, hvis de planlegger å produsere sine egne hender, først studert uttalelse som, som regel er det alltid på emballasjen.

Også når du kjøper en spesiell type blanding til å være nødvendig å rådføre seg med en butikk assistent, er en spray munnstykke som kreves for det valgte alternativet.

Behandlet ferdig overflate med fint smergelpapir (om nødvendig). Før dette, sørg for å gi den tørke grundig. (Se også art. Som kitt vegg med hendene.)

Fra alle skrevet ovenfor er det sannsynligvis ble klart for mange at den flytende fyllstoff er en utmerket forbedret moderne ekvivalent av slike materialer. Hvis du ønsker å finne ut mer nyttig informasjon om disse produktene, sørg for å se videoen i denne artikkelen.

1

Leave a Reply

45 + = 54