Rulle Photo

møbler portal

Blinds - 55 av de beste ideene i interiøret bilde

Kanskje de tradisjonelle gardiner av stoff vil alltid være relevant. Men som vi alle vet, er de ikke egnet for enhver stil. Det ville være ønskelig for en lang tid for noe nytt, mange mennesker er allerede ganske sliten, er det på grunn av dette at de som ønsker å oppdatere interiøret, velge rullegardiner. I denne artikkelen vil vi analysere i detalj hva de er og vil være det beste alternativet for ethvert interiør.

Persienner (andre navn - stoff persienner) består av et banesegment, som er festet ved toppen og beveger seg både opp og ned om nødvendig. Dette kan gjøres på to forskjellige måter: enten manuelt eller automatisk, ved hjelp av en spesiell fjernkontroll. Selvfølgelig, den andre måten er mer komfortabel, mindre bare, kan det appellerer til prisen av en gitt funksjon.

Det finnes to typer stoff rullegardiner:

Åpne: i denne typen av gardiner er ingen spesiell beskyttende ekstra lag på toppen av stoffet. Denne typen av et merke, men de koster mindre. I den andre utførelse, slik beskyttende aksel gardiner, selvsagt til stede. Mest sannsynlig har de en løftemekanisme, så det er litt dyrere.

Bilder av eksempler på åpne og lukkede persienner du kan se i bildene nedenfor.

også påvirker kostnadene struktur av deler, som brukes ved fremstilling av gardiner.

1

Dele disse typer rodetov farger: svart-hvitt, farger, og er laget av mange forskjellige typer Tacna.

Egen art rullegardiner er persienner "dag - natt" er fundamentalt at enheten er den samme, forskjellen ligger i det faktum at ovennevnte gardiner - en kombinasjon av to strimler av stoff som er lukket, er hel klut, men i den åpne som den nærmet seg hverandre, klaringer er oppnådd, i hvilken trenge direkte sollys.

For øyeblikket lokal applikasjon av slike persienner for både bolig så vel som for arbeidslokaler.

Forsikre denne type gardiner i svært ulike miljø ser rett og slett fantastisk! De er praktisk fordi du kan plukke opp noe mønster, materialet for enhver smak for dem. Snakker av stoff, kan det være ganske noe som til kvaliteten og konsistensen: luften, tykk og tung, luft, solid og tung. Fra dette kan vi konkludere med at blinds brukes både som gardiner, og som en lys, luftig tyll. De fleste stoffer brukes til forskjellige fabrikasjons - fra vektløs gass til en tett lin.

Denne typen gardiner - mest det for folk som liker å selvbeherskelse og rigor. Blanket delen tilslører bare vinduet selv uten å påvirke resten av plassen. På hver side av vinduet for å feste et separat stoffstykke, vil denne metoden forhindre installasjon av doble takskjegg.

Bruken av slike gardiner i det indre

Ofte er disse persienner montert på plast vinduer, de nå er i de fleste hjem. Det er to måter å installere gardiner - med lim og uten. Dette betyr at blinds - den type ting som kan installeres uten å bore uten problemer. Forresten, kan installasjonen av ting gjøres uavhengig, i hvert sett har detaljerte instruksjoner.

En fordel å se disse blinds på kjøkkenet. De ikke bare å beskytte den mot solens stråler, men vil være uvanlig og levende del av interiøret.

Snakker om strukturen i rommet der du ønsker å henge gardinene, blinds er egnet for absolutt alle. Forresten, denne typen gardiner, det er en annen viktig fordel - utskrift. Dette betyr at du kan finne det perfekte valget for interiør, som uttrykker din personlighet.

Persienner (100 bilder)

Når det gjelder tid til å kjøpe persienner i hodet mitt umiddelbart reiser en rekke spørsmål. Om hva du skal stoppe materialet? Hvilke av festene sikkert? Få svaret på alle disse spørsmålene, og for å velge den mest hensiktsmessige alternativet for deg selv at du vil være i stand til å lese vår artikkel. I tillegg til dette vil du bli presentert et utvalg av bilder av rullegardiner for moderne og klassisk interiør.

Materialer, farger og teksturer hittil viser en stor variasjon. Men blant dem er det fire hoved: Rollite, bambus, tre og stoff. Alle disse subtypene har sine plusser og minuser. Slik at du ikke gjør en feil i å velge, har vi samlet all nyttig informasjon om dette emnet.

 • Montert direkte på klaffen, for derved hensiktsmessig å ventilere rommet ikke selv å heve gardinene;
 • bred palett av teksturer, farger og mønstre;
 • stoffet er impregnert med anti-støvblanding, slik at gardinene lett å ta vare på;
 • god solbeskyttelse.
 • Kan ikke gjøres hjemme med sine egne hender, for installasjon krever en profesjonell,

 • fuktbestandighet;
 • pålitelighet;
 • naturlig materiale;
 • et imponerende utvalg av farger og teksturer;
 • lys og overføre lys brønn;
 • vil bringe smaken til de mest vanlige interiøret.

 • Vakker og dagens klassikere;
 • ikke falmer i solen;
 • lett å rengjøre;
 • høy fuktighet;
 • naturlig materiale.
 • Det er lett å lyse opp
 • høy pris

 • mulig å regulere inntrengningshastigheten for lys;
 • farger for enhver smak og for ethvert interiør;
 • enkelt vedlikehold.

Rullegardin kan en hel bane av vev som dekker åpningen av lys i sin helhet eller på riktig nivå. Det finnes to typer av feste slike gardiner - åpne og lukkede.

Åpen type vedlegg - en elementær apparat bestående av et skaft med en klut, og den nedre mekanisme bar. Det er viktig å huske at diameteren av akselen avhenger av bredden av rulleporter. Vindusåpningen kan være lukket på samme tid som en helhet eller delvis.

Lukket-type i motsetning til den åpne boksen omfatter, nemlig lukker han akselen fra sårvev. Også når du velger dette vedlegget, husk at stoffet klut burde ha vindusåpningen. Denne typen mount er ideell for praktiske og komfortelskende mennesker.

Hvilken type persienner å velge?

Ofte gardiner er et sentralt element i vinduet dekorasjon. Nye vinduer bør være kvalitative og ikke blåst. En viktig funksjon i gardiner - skape behagelig skygge eller mørkere i rommet. La oss undersøke de vanligste typene.

Diffunderer gardiner heller anses dekorative, fine spre lyset fra solen, trenger inn i leiligheten.

Reflekterende, at det er klart fra deres navn, fullstendig blokkere passasjen av lys og gjør rommet mørkt. Et godt valg for barnas soverom, der noen ganger du ønsker å slappe av dagen.

Gardiner "day-night" kombinerer funksjonene av de to foregående. Det representerer en veksling av gjennomsiktig og tett stoff band, slik at du kan fremheve eller mørkere i rommet. Veldig praktisk og praktisk.

Velge Gardiner for værelser

Alle rommene på leiligheten hans ønsker å føle seg komfortabel. For å oppnå komfort er viktig å nøye nærme kjøp av gardiner, fordi det er en viktig del av huset.

gardiner "day-night" fungerer best. Godt valg - en tett og tung stoff. Dette vil bidra til å skape kos. Gunstig å se på en liten stue gardiner, valgt å matche veggene. Levende malerier på disse gardinene diversifisere interiøret, og vil bringe friskhet og originalitet.

Dette er den mest "intime" sted i huset der alle kan slappe helt av, føler seg sikker, uten frykt for nysgjerrige øyne. For å oppnå dette kjøpe tykk reflekterende stoff. De ser veldig stilig. Tenk tonen i bakgrunnen og den generelle stilen i soverommet når du velger gardiner.

Etterspørsel og rullegardiner på kjøkkenet. Men det er ikke så mye deres utseende som pålitelighet og praktiske bruk. Vi vil ikke anbefale å kjøpe vannavstøtende stoff, med hennes vask gardinene har mye mindre. Det er bedre å dvele ved de naturlige materialer - de vil kreve mindre vedlikehold.

Vi oppfordrer deg til å lese noen videoer som gir nyttig praktiske råd og detaljert veiledning hvordan du gjør deg selv og installere dem uten behov for boring.

Du kan også se katalog, som presenterer flere alternativer for foto persienner i interiøret.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Alle rettigheter reservert.

Kopiering er kun tillatt med bruk av en aktiv link til dette nettstedet.

Blinds i innlandet - alt om design, ledelse, design, og lystransmisjon

Praktisk persienner i det indre av de europeiske leiligheter - det er helt vanlig ting. De blir en del av miljøet i kontorer, kinoer og kafeer. De er glade for å bestille for et barns soverom, velger modellen med en interessant trykt mønster. De er kjøpt av de som jobber nattskift og sover i løpet av dagen, som BlackOut typen persienner helt eliminere lys penetrasjon. I dag er disse gardinene brukt i vårt land, ikke bare for i dag, men også for andre interiørstiler.

Utformingen av rullegardiner og deres typer

Struktur persienner er en flat rektangulær plate, som lukker vindusrammen. Fikse en gardin nesten umerkelig, og kontrollen prosessen er svært enkel - med hjelp av kjeden kan åpnes helt eller shuttered vinduet.

 • dekorative ark, som kan livet dekorert eller mønstret i noe mønster;
 • aksel på hvilken banen vikles når viklingen;
 • en løftemekanisme (manuell eller elektrisk);
 • montering.

1. En åpen type, karakterisert ved at den har en enkel struktur som består av bare nettet og åpen sjakt.

2. Lukket type - er en struktur i hvilken akselen er skjult i esken (kassett). Når du minimerer blindene lukket type stoff er helt skjult i boksen.

Konvensjonelt alle de blinde fortsatt delt ved tre parametere.

 • gardiner på kjeden, som heves og senkes ved å trekke i kjeden;
 • store produkter elektrisk, som styres automatisk;
 • på en fjær, som heves og senkes ved å trekke dem i riktig retning for hånd.

Monteringssett for hele vindusåpningen.

Skrueakselen er fast på hvert blad ramme (denne metode av rommet lukket gardinene lyset trenger mindre, ettersom banen tett til rammen).

 • ren og mønstret;
 • syntetisk, naturlig, blandet;
 • teksturert og glatt;
 • impregnert med støv, skitt eller termisk.

Graden av lystransmisjons klut gardiner

Blinds i innlandet serverer ikke bare dekorative, men også praktisk rolle - for å beskytte rommet fra sterkt sollys. Gardiner, avhengig av tettheten og impregneringen kan reflektere, reflektere eller ikke reflektere lys. I henhold til graden av lystransmisjonsserviettprodukter er inndelt i 3 typer.

Den overførte lys og solens stråler, gjennomskinnelig stoff

Forhenget består av lett stoff med små perforeringer utfører rollen som en konvensjonell tyll stedet for tunge gardiner. Hennes funksjon - innredning av rommet på grunn av den vakre mønster eller farge på stoffet. Vanligvis, selv når den er lukket gardin av gjennomsiktig stoff legger ikke skjul på hva som skjer utenfor vinduet. Du kan se hendelsene på gatene og gjennom de lukkede persienner. Men det er en ulempe - på kvelden når det er mørkt ute, men leiligheten er slått på lyset, slik at gardin ikke vil skjule noe fra offentligheten. Fra gaten, vil det bli sett av alt som skjer i leiligheten.

Tips: gjennomsiktige gardiner kombinert med tykke gardiner, som i kveld nær zashtorivayut.

I motsetning til konvensjonelle lys gjennomsiktig stoff, reflekterende behandlet med en spesiell sammensetning, som ikke lar solens stråler. Stoff som er impregnert med en samtale DimOut, blir de brukt på vinduer som vender mot sør og vestvendt beliggenhet. De beskytter møbler fra falming, beskytter mot UV-stråler. I tillegg beskytter det beboere fra nysgjerrige øyne - i kveld fra gaten gjennom dem vanskelig å skille hva som helst.

Stoffet, som ikke overfører lys, kalles blackout. Det er behandlet med et spesielt speil struktur som gjør det mulig å beskytte rommet fra varmen av solen. I rommet med blinds skriver blackout i sommer selv uten aircondition oppbevares kjølig (forutsatt at gardinene er utelatt). Lys kan lett trenge inn i sidegardinene hvis den er løst festet til rammen. Blendingsgardiner er mest brukt for skyggelegging rom med hjemmekino eller soverom.

Hva kan være stoff rullegardiner for design og tekstur

Design av persienner kan være ganske variert. Kunden velger en farge lerret, mønster eller design som vil skrive ut på den og tekstur av stoffet. I tillegg, kan stoffet være dekorert med ytterligere dekor langs den nederste kanten. Å velge riktig mønster og farge på gardinene, ta hensyn til flere faktorer.

Gardiner med geometriske eller blomstermønstre er best egnet i slike tilfeller:

 • når alle innredning og møbler er ensformig struktur, og bare de gardinene trekke oppmerksomhet mønster;
 • når mønsteret av møbler eller den overflatefinish gjentas på lerretet gardin;
 • når teppet består mønsteret av farger og motiver som brukes i det indre av rommet.

Barna liker gardinene med deres favoritt tegneseriefigurer, kjæledyr eller bildene dine. Derfor, i barnehagen, badet eller på soverommet til en tenåring, kan du bestille et lerret med sin egen valgte bilde. Dette gardin vil glede lenge. Voksen soverom eller kontor også velge gardiner med fotoutskrifter, men de velger urbane landskap eller nøytrale mønstre.

For å understreke den stilige moderne interiør, velge vanlig gardiner tette lyse farger. De kan være i én farge mellomrom, eller i kontrast. Blinds i innlandet rød, svart, blå, lilla, oransje ser imponerende og stilig.

Hvordan velge farge og utforming av rullegardiner i samsvar med innvendig plass

Til rullegardin i interiøret så en vinner, han understreket verdighet og plass til å skjule noen feil, er det nødvendig å ta hensyn til plasseringen av vinduene, spesielt på rommet, samt den generelle farge din.

For nord vinduer - varme nyanser, den sørlige - kald

For å skape mest mulig behagelig innetemperatur om vinteren og sommeren, til støtte for oppvarming og air condition plukke de riktige skygge gardiner. Så paradoksalt som det kan høres, men blindene er i stand til å holde kjølig i sommervarmen, og skaper en følelse av varme i vinter i et mørkt rom. Så, i de sørlige, østlige, vestlige og nordlige vinduer gardiner plukke en passende farge, tar hensyn til varigheten av sollys penetrasjon inn i rommet:

1. vinduer mot nordsiden er bedre å dekorere med malerier ved hjelp av terrakotta, gull, krem, oransje. Lyset passerer gjennom disse gardinene vil farge rommet i varme farger, og skaper en harmonisk og varm atmosfære.

2. For sør vinduer passe kalde farger - blå, grå, blå, grønn. I den sørlige Søn vinduet ser det meste av dagen, sin aktivitet toppen i ettermiddag. For å unngå å brenne stråler av sommeren, vinduer med tykke gardiner stanse BlackOut mørk blå eller svart.

3. For østsiden vil nærme nøytrale nyanser (nærmere til den varme toner) - beige, melkehvit sand. I den østlige vinduet sola skinner i morgen, resten av dagen spredte lyset trenger dem.

4. I den vestlige vinduet de varme solstrålene trenge gjennom ettermiddagen, og mye varme. Kan redusere denne virkning ved hjelp av gardiner av nøytral farge (nærmere kald skala). Spesielt er det nødvendig å ta hensyn til tetthet og tekstur av produkter. For eksempel velge et stoff med trykte mønster eller naturlig tekstur.

For store rom - vanlig stoff, for liten - å strippe

For å kunne justere de forskjellige svakhetene i lokalene, kan du bruke noen tips:

Visuelt utvide trange rom er mulig ved hjelp av gardiner, matchet i tone til veggene.

For et rom med lav takhøyde egnede gardiner med en vertikal stripe visuelt strekker plass.

Gardiner av lyse kontrastfarge er bedre å velge for de store romslige rom, og de vil se bra ut i kombinasjon med dekor eller tekstiler av samme farge.

Valget av design gardiner for interiørstil

Arbeid på utformingen av rommet i en bestemt design, ta hensyn til de karakteristiske farger eller mønstrede øyeblikk for ham. For eksempel, for en minimalistisk stil, kan du velge gardiner er solide lyse farger - rød, gul eller svart. Avhengig av hvilken farge som skal brukes som en aksent i interiøret.

For interiøret i en klassisk stil, velger halvgjennomsiktige hvite gardiner, som fungerer som et slør eller en gjennomsiktig gardiner. Dem vil prakt komplement lambrequins og gardiner.

For det indre i de økologiske stil gardiner valgt fra naturlig teksturerte materialer - jute, bambus fiber eller lin.

Hvordan velge persienner for visse lokaler

Blinds kan innskrevet i det indre av ethvert rom, som denne allsidige alternativet. Men for rullegardiner i interiøret så harmonisk, er det viktig å ta hensyn til alle de ovennevnte faktorer: farge, mønster, tekstur, generelle fargevalget, gardiner tetthet, deres kombinasjon med andre tekstil vinduet dekorasjon.

Tradisjonelt kontoret valgte funksjonelle gardiner i nøytrale farger, som skaper en virksomhet atmosfære, ikke altfor bortskjemt og godt beskyttet mot solen. Nøytral beige, hvit, grå, grafitt fargen ser bra ut i kontorer.

Hvis du arbeider designere, kunstnere, ingeniører og representanter fra andre kreative yrker på kontoret, vinduet velger mer mettede farger. De mest populære - det er nyanser av blått og grønt. De bidrar til normalisering av psyko-fysiske tilstand, ikke irritere nervesystemet og fremmer kreativ tenkning.

Council. Bedre å velge en monokromatisk tekstil alternativer, fra iøynefallende design, tegninger og ultrabright farger bør unngås. Denne utformingen er ikke til alles smak, vil skape en ikke-arbeidende og nervøs stemning.

Representative miljø konferanserom perfekt vektlegge blinds. For store vinduer med gardiner plukke reflekterende effekt for sterkt dagslys har ikke sluttet å jobbe med videopresentasjoner. Fargepaletten er svært strenge - hvit, svart eller grå.

For å fullt mørkere i rommet og skape effekten av absolutt nedsenking i filmen, som i en kinosal, velger klut blackout. Tett stoff av mørk brun, burgunder, blå eller svart - er den ideelle løsningen for å fordype rommet i mørket.

Som regel når du gjør en stue brukt teknikker for å skape en koselig atmosfære med et snev av høytid og fest. Det er i dette rommet, hilsen gjester, tilbringe familiekvelder eller helligdager. For å oppnå denne effekt, rullegardiner på den indre utfyller hverandre elegant tredimensjonale tekstil:

Østerrikske persienner, markiser, hjelmkleder utfyller interiøret i en klassisk stil, barokk, art deco.

For situasjonen i det skandinaviske eller fransk stil passer hvit gjennomskinnelig blinds uten tilsetninger.

For interiøret i stil med moderne plukke hvit, beige persienner i tillegg til konvensjonelle fargede gardiner.

Persienner i det indre av kjøkkenet - er den ideelle løsningen. I ekspandert form, betyr det ikke skaper ekstra volum, det er ikke forstyrre under koking uten flagrende (og dermed faller inn i forskjellige beholdere med vann, buljong, suppe, saus). For enkelhets skyld, gardin rullet opp under koking, og det gjør ikke smøre det hele tatt. Til denne gardin varer lenger, velger lerret med mer sol og antistatisk impregnering.

Persienner i det indre av et soverom

Rommet er designet for rekreasjon, er det viktig å skape en følelse av personvern og sikkerhet. For dette pritenyayut vinduet. Og dette gjøres best ved hjelp av persienner. Fit og fullstendig ugjennomtrengelig stoff blackout, og stoffet med en gjennomsnittlig transmittans DimOut. Et annet interessant alternativ - en dag-natt gardiner. I utseende kan de i likhet med de blinde, som deres stoff som er sydd fra vekselvis tett og gjennomsiktig stoff. Om kvelden, blir gardinene samles på en slik måte at det tette strimler ved siden av hverandre. På dagtid, med hjelp av kjeden kan justere graden av belysningen i rommet.

1

Leave a Reply

− 3 = 3