Dyatkovo møbler fabrikk offisiell side

Dyatkovo møbler fabrikk offisiell side

Skap møbler, produksjon av skap møbler

Våre møbler selges med suksess i mange områder takket være en god pris-kvalitet, et bredt spekter av produkter og den korteste tiden av produksjon. I produksjonen bruker vi moderne europeisk utstyr selskap «HOMAG9raquo, bare sertifiserte, materialer av høy kvalitet og tilbehør av verdens ledende produsenter: Hettich, Blum, Boyard, etc., sponplater av JSC" Ivatsevichdrev9raquo ;. Produksjon av Republikken Hviterussland.

Kontinuerlig jobber med etableringen av nye møblerprøver, og forbedrer utseendet og funksjonaliteten.

242600, Bryansk-regionen

Dyatkovo Str. Stasjon 29

tlf. +7 (900) 369-09-29

Daglig fra 9,00 til 18,00

Søndag fra kl. 09.00 til 16.00

Senter for industriell forskning CSIL Milano tilbød sin prognose for utviklingen av det globale møblermarkedet for 2010.

Innenlandske produsenter møter etterspørselen av markedet i benkeplater nesten 90 prosent. Resten består av dyre produkter fra Italia, Tyskland og andre land.

1

Ifølge publikasjoner russiske medier, en av de ledende forhandlere i møbelmarkedet, IKEA, planlegger ytterligere utvidelse av sitt nettverk av butikker.

Copyright © PVS-mebel Alle rettigheter reservert.

Dyatkovo

Møbler Fabrikk Dyatkovo er kjent for alle de som setter pris på anstendig kvalitetsmøbler til en overkommelig pris. Høy etterspørsel etter denne produsentens produkter skyldes sine ubestridelige fordeler i forhold til mange andre merker, blant annet man bør spesielt fremheve stilig design, pålitelighet og brukervennlighet.

Dyatkovo møbler offisielle nettside

For de som er engasjert i å søke etter møbler til ditt hjem eller kontor, er svært nyttig, vil det være den offisielle siden til Dyatkovo møbler 2018 priser. På den offisielle ressurs produsent kan se utvalget av produkter og gjør en god handel uten å måtte bruke tid på shoppingturer.

Dyatkovo møbelkatalog med priser

Den offisielle katalogen med priser på Dyatkovo-møbler finnes ikke bare i elektronisk form på selskapets nettside. Det er også hans papirversjon. Du kan bli kjent med sistnevnte ved å kontakte konsulenter i detaljhandelskjedene.

"Møbler Dyatkovo": En oversikt over dagens samlinger og sammenligning av nyheter

Stilig soverom satt i et romslig rom

Kvalitet møbler - et løfte om komfort og bekvemmelighet i huset. Med tanke på katalogen med prisene på møbelfabrikken «DMI Dyatkovo», kan du velge sett med skapmøbler for hvert rom og i enhver stilistisk utførelse. Sortimentet av tilbudte sett er stort, stilen deres er tydelig vedvarende, og prisene skremmer ikke.

Stue med minimal møbler i varme farger

Hjørnehall med mange skap i kontrastfarge hvit farge

Barnas rom for to med minimale møbler

Luksuriøse kjøkkenmøbler for et stilig, moderne interiør

"DMI Dyatkovo" er et møbelmerke som lenge har etablert seg i Russland. Møbler er produsert i byen med samme navn. Selskapet kaller seg en leder i integrert design av boliger møbler, enten det er et stort hus eller leilighet i en høyblokk. Dette betyr at den offisielle nettsiden til "møbler Dyatkovo" Du kan finne et stort utvalg av møbler produkter i ulike kategorier.

Moderne møbler for leiligheter med gratis planlegging

Interessant soverom med glanset skap, som fungerer som en skillevegg

Hjørne garderoben i gangen vil bidra til å spare plass til noen dekorative elementer

Kjøp møbler av dette merket kan være i Russland (mer enn 400 salonger) og utover. I produkter av varemerket, kvalitet, funksjonalitet, estetikk og praktisk er organisk kombinert.

Vær oppmerksom! Samlinger av "Furniture Dyatkovo", som kan velges fra den offisielle katalogen, er laget av en gruppe designere fra forskjellige land, men hvert skap, kjøkkensett, seng er tilpasset forbrukeren.

Møbler Dyatkovo: katalog med priser og tilbud

Den offisielle nettsiden til «DMI Dyatkovo" er tilgjengelig med katalogen, prisene på varer, men før du gjør dette, er det nødvendig å lære om funksjonene i møbelet. Den viktigste "chip" av merkevaren er de mange ferdige løsningene for forskjellige rom i huset. Det som gjør det mulig å spare tid når man plasserer soverommet, stuen, gangen.

Spillet av kontraster i et romslig soverom av en to-nivå studio leilighet

Det mest nødvendige praktiske møbelsettet til et babyrom

For å erstatte sovjetiske "vegger" kommer en mindre massiv, men mer praktisk møbler for stuer

Det er viktig at møblene "DMI Dyatkovo" fra katalogen er modulær, noe som betyr at du kan maksimere bruken av plass, skape nye løsninger og konfigurasjoner. I tillegg vil det ikke være noe problem å legge til andre gjenstander fra samme samling - de passer lett inn i interiøret.

Harmonisk utforming av kjøkken og avslapningsområde

Nettstedet «DMI Dyatkovo» er utformet hensiktsmessig, og det er ikke vanskelig å finne produktet av interesse på grunn av praktisk navigering i seksjonene og delene som er viet til plassering av møbler i leiligheten.

Vær oppmerksom! På stedet er det mulighet for å lage en 3D-modell av interiøret med plassering av elementene i det valgte møbelsettet. Profesjonelle designere er alltid glade for å hjelpe med råd!

Fordeler ved å kjøpe "Møbler Dyatkovo" på den offisielle siden, fra katalogen:

 • Møbler av høy kvalitet, som ble utviklet av designere fra Tyskland, Russland, Italia.
 • Alle møbler er laget på moderne utstyr, noe som gjør at du får høy kvalitet. Og hele produksjons syklusen er realisert på en plante.

Moderne stue møbler i høyteknologisk stil

 • På nettstedet kan du få råd fra en spesialist om noen av de foreslåtte samlingene.
 • Du kan bestille møbler både i salongen og på den offisielle nettsiden med levering.
 • Møbler har en garanti på 5 år, noe som bekrefter sin høye kvalitet.

Ungdomsversjon av soverommet sett fra lys tre

Møbler, som tilbys i katalogen

På det offisielle nettstedet til "DMI Dyatkovo" er det mange møbler, og det er ikke vanskelig å forstå bokmerkene.

Selve merkevaren representerer skap under mottoet "Kvalitet til en rimelig pris". Og skap av forskjellige størrelser, konfigurasjoner bekrefter dette - mange ferdige løsninger, som blir bedt om å gå inn i soverommet, hallen, stuen! Tips for å velge en garderobe fra katalogen "Møbler Dyatkovo":

Miniatyr LARGO skap til gangen fra den italienske designeren

 • Ved valg er det nødvendig å vurdere alle klare beslutninger. Modulære skap er praktisk og praktisk. Tross alt, om nødvendig, kan du kjøpe flere deler, og hele skapet vil se harmonisk ut som en enhet.
 • Når du tar målinger, må du ta hensyn til plassen til oppvarmingsbatterier, hvis skapet er montert i en nisje.
 • For små rom, garderober med skyvedører, som beveger seg fra hverandre, ikke sving åpne.

Et romslig garderobe med innebygde skyvedører

 • Å ha foretrukne skap i designutførelse, uvanlig, er det nødvendig å nøye velge resten av interiøret, inkludert dekorasjon. For en standard leilighet eller hjemme er det praktisk å bruke vanlige hodetelefoner.
 • For skap kan du velge individuelt innhold, og dette vil tillate deg å bruke et standardskapende skap i henhold til dine egne behov.

Den opprinnelige utformingen av et hjørne garderobe for et soverom

Vær oppmerksom! Skap, som andre møbler merkevare "Dyatkovo", forskjellig i pris og tilbys i samlinger, forenet av en felles stilistisk ide.

Soveromsuite i høyteknologisk stil i klassisk svart og hvitt

Sengene, ifølge kjøperne av "Furniture Dyatkovo", er komfortable og praktiske. To- og en-to, to-tier og andre vil tilfredsstille behovene til den mest krevende kjøperen. Analyserer perioden for sitt aktive arbeid på markedet, bemerker produsenten at innbyggerne i store megasiteter foretrekker moderne designløsninger. Jo lenger fra storbyen, jo større er attraksjonen til klassikerne og standardvalgene.

Luksuriøst soverom med dobbeltseng i jugendstil

Produsenten tilbyr en 2-i-1 seng, hvor det ikke bare er en køye, men en bar for hengende klær. Blant det opprinnelige løsningen - montert belysningssystem, slik at du kan lese en bok før du går og legger deg.

Mange senger er utstyrt med en romslig og organisk forkledd klesvask. Det er praktisk å kjøpe på den offisielle nettsiden, fordi alle sengene som tilbys på de elektroniske sidene er tilgjengelige. Videre kan du bestille en individuell løsning.

Den naturlige harmonien i fargepaletten i rommet er dekorert med en myk seng

Den offisielle nettsiden til «DMI Dyatkovo" priser ikke er tilgjengelige, fordi kostnadene med å danne produsenten - uten mellomledd marginer. De kommoder, som tilbys på nettstedet, er det praktisk å sette små klær - undertøy, sokker, strømpebukser. Det er praktisk å lagre barnas ting - alt blir på ett sted.

Komfortable og praktiske møbler til barneværelset tar opp svært lite plass

Prispolitikken er forskjellig, og derfor er det opp til deg å velge lommebok og preferanser. Når du velger en kiste i "Furniture Dyatkovo" må du være oppmerksom på:

 • Funksjonalitet. De beste designidéene kan ikke behage lenge. Men hvis møblene er funksjonelt, vil det bli brukt i lang tid og med hell.
 • Velg en kommode på nettstedet er enkelt, fordi konfigurasjonen av alle slags søk filtre vil hjelpe ikke å vandre i timevis på sidene, og finne det du trenger veldig raskt.

Classic kommode i et komplett sett med soverom sett skaper et komplett romantisk bilde

 • Møbler «DMI Dyatkovo» på den offisielle siden er en katalog presentert av produsenten, noe som betyr at prisene er rimeligere.
 • Kistene må ha høykvalitets beslag - spesielt guider, håndtak. Tross alt, er dette møblene brukt daglig.
 • Å velge en kommode, det er viktig å sammenligne utseendet med det eksisterende designprosjektet eller det indre av rommet.

Kommode fra fire store rom for enkelhets skyld å plassere sko på sesonger

Utvalget av møbler tilbys av produsenten

I tillegg til de foreslåtte typer møbler merkevare produserer også:

For en komplett oversikt over alle rom tilbehør tilbys.

Et fullt utstyrt barnerom for en tenåring med masse hyller

Vær oppmerksom! Produsenten tilbyr madrasser som vil sikre fullstendig komfort for søvn. De tilbys i forskjellige størrelser, stivhet, høyde. Det er madrasser med boks våren uten ham.

Ortopedisk madrass fra "Furniture Dyatkovo"

Merket tilbyr en rekke stilistiske gjennomføring samlingen.

 • "Premium" - er designet for de som forstår at en slik flawlessness, og stiller høye krav til alt. Denne samlingen - det beste uttrykket for respektabilitet, komfort.
 • "Evolution" - denne serien så godt som mulig bekrefter ideen om at alt i verden er bedre. Det er å forvandle og utvikle seg - slik oppgave har soveromsmøbler i denne serien. Det er nedfelt de mest aktuelle løsninger når det gjelder funksjonalitet og utseende.
 • "Comfort" - samlingen kan beskrives med få ord: fleksibilitet, enkelhet og demokrati. Disse ferdige løsninger kan enkelt tilpasses til alle rom og design. Best egnet for aktive, dynamiske verter.

"Evolution" -serien - en moderne titt på utformingen av stuen

"Premium" tilbyr utmerket kvalitet og en kombinasjon av farger og designløsninger - i et soverom alle helt! "Comfort" er egnet for alle standard leilighet, hus - soverommet konsis, bli et godt grunnlag for en komfortabel søvn og hvile. "Evolution" - er at folk på jakt etter en moderne, innredet soverommet hans. Hvem sa at funksjonaliteten i dette rommet ikke er viktig? Denne samlingen, sørg for at det er svært viktig.

Soverom fra samlingen av "Comfort" å skape en koselig og varm atmosfære i rommet

Fargepaletter nøye vurdert. Eventuelle soverom fra Dyatkovo bringe god søvn og komfort, komfort.

De er designet for barn og tenåringer, fordi utstyre sine rom om ikke den knapt vanskelig, fordi her må du få plass til alle, og litt mer. Merket tilbyr en nøkkelferdig løsning for rommet ett barn og to skolegutter og tenåringer.

Creative design av ungdom soverom tre

Gangen - dette er det første stedet som får folk i huset. Inntrykk av at det vil avhenge mye. "Dyatkovo Møbler" tilbyr en rekke ferdige løsninger, blant annet:

 • "Gang Largo" - en kombinasjon av utsøkt tre fasader og klassiske stilistiske løsninger. Den fargepaletten blir behersket. Dette settet er ideelt for ethvert hjem og leilighet.
 • "Plaza" - en bleket tre, lys og luftig. Selv tar hensyn til det faktum at møblene kan holde mye klær og sko, synes det ikke massiv, så er ideell for små korridorer og korridorer.

Gang "Plaza" liten, men romslig nok

 • "Brio" - en minimalistisk løsning for elskere av stilig design. Ved første øyekast, ikke engang si at det er satt for hallen, men på en hensiktsmessig entourage denne hallen vil manifestere seg i all sin prakt.
 • "Octave" - ​​stilig, enkel og funksjonell. Det er det vi kan si om dette design. Det er ingenting overflødig, og alle på sine plasser.

Liten multifunksjonelle garderobe i en liten gang

Møbler fra merket «DMI Dyatkovo" fortjener oppmerksomhet fordi den er laget av materialer av høy kvalitet og moderne utstyr. Tallrike samlinger tilbys på nettstedet, vil være i stand til å møte nesten enhver forespørsel om innredning av moderne leilighet.

1

Leave a Reply

1 + 9 =