holey jeans

Fashion for holey jeans: kjøpe eller lage din egen?

Ideen om hvordan å overraske verden og gjøre et hull i jeans i midten av det tjuende århundre, samtidig kommet opp med flere designere motehus - på catwalken modell stolt gikk i filler. Dette avslappet hippie stil var å utfordre snobberi og understreker ånd opprør, på ideen om disse modellene har blitt designet for unge nonkonformister.

Men innen 2010, jeans med hull slått inn i casual klær av mennesker i ulike sosiale klasser, aldre og tro.

Forskjellen mellom en trendy ting i 2005 og 2013 til 2015 har - i begynnelsen av århundret prøvde å kjøpe produktet dratt fra "motehus", er nå sparer - lage deg et hull, utvide begrepet sokker eier favoritt jeans.

Regler for forbedring av favoritt ting

For å skjære gjennom et hull i jeans med sine egne hender, ønsker du å vite følgende:

 • For å bestemme bruddsted. Hull på føttene - stilig, men hvis du gjør dem til bekkenet, du ser rotete, og dessuten buksene raskt rive. Uten hell satt og rive vil spre til midjen;
 • Det er ønskelig å eksperimentere og kneledd - sporene på projeksjon for å spre dem raskt;
 • På standard branded jeans alle trådene kjøres parallelt med horisonten! Rette produkt, kan du finne ut om de produserer ting tar "fast" egentlig, eller er det en grov forfalskning;
 • Plasser sporene måle ut 2 ganger. På hengeren og på seg selv. Det er nødvendig å nøyaktig representere, hvor du skal sette kuttene - hjemreisen vil bli.

Ideell for modellering - klassisk tight denim stil med trange bukser. Strekk er ikke nødvendig kategorisk - hullene oppnås forskjøvet; tynne modeller raspolzutsya. På den brede hullet jeans vil være diskret, til de som "oblipochku" - men om strekningen er allerede nevnt.

Hvordan lage et hull i jeans med sine egne hender? Først, for å forberede følgende materialer for "kreativ":

 • bukser selv;
 • en skarp kniv - beste saker;
 • tykk nål;
 • kritt;
 • sandpapir - sandpapir eller pimpstein.

Til å begynne med planlagte steder hull, legging produktet på en horisontal flate, og deretter prøve på. Plassering av fremtidige hull kritt mark. I fremtiden stedet av hull med en kniv gjøre noen - to eller tre - horisontalt snitt.

Forsiktig lirke nålen, fjernes den mørke tråden, forlater hvit. Å plukke opp den mørke garn, må du først få en eller to av hvitt.

Hvis du har tenkt å lage et hull med et substrat, ikke gjennom substratet sydd først, og bare da gjøre kutt. Underlaget - det er den samme oppdateringen, bare sydd inne i produktet.

Venstre frynsete kanter av de resulterende hull - gni dem med sandpapir eller en pimpstein og trendy jeans klar.

Den beskrevne fremgangsmåte - for de enkleste hullene. Men for å slite ut eller forbedre dine favoritt-jeans og andre mulige metoder.

Mer stilig jeans ville se hvis du er i steder av hullene ikke trenge gjennom kutt og tørk. Ja, det er lenge, men det er verdt det. Tynning garn valgt som beskrevet ovenfor.

Tørk av med jeans på beinet er ikke nødvendig - det er bedre å sette noe rundt, for eksempel et stykke rør. Ellers kan du skade huden.

Bright tråden rundt snittet kan stå lenge, så de klapp og en god kam. Slags ting er veldig interessant.

Jeg vil spesielt formet hull, hjerte eller snute kattunge? Forsiktig planlagt hull med en skarp kniv, er en tråd valgt, kuttet med saks, og kantene limes mellomfor for å beholde formen. En slik teknikk er ønskelig å lage et hull i substratet.

Fashion 2014-2015 - hullet med guipure. Blonder hem på kanten av en skjult søm for å få et hull - er ment å være en to-lags effekt. Pent trimmet Guipure hull gi jeans slags undertøy.

De mest moderne hullene denne sesongen - en etterligning av tråder rives klør. Gjør disse hullene er enkelt. Gni, trekke ut noen blå tråd ved slipping nålen, bustete. Hullene skal få smalere i lengde fra 1 til 3 cm. For å gjøre det lettere å arbeide med, stoffet er gnidd eple vanligvis flyte.

Med hvilken slitasje dratt jeans? Jo mer avant-garde bunn - jo mer enkel topp. Ordinære T-skjorter med diskret grafikk, skjorte eller bluse - vanlig eller i småcellet, kort skinnjakke.

Til fots: mokkasiner, joggesko, sko med tykke hæl med grove nese, cowboy boots, sandaler, wedges eller sandaler. Ikke se med revet jeans "kvinnelige" bluser med volanger og elegante lakkerte sko. Forresten, hvis du ønsker å skille seg ut, vil sans for stil bidra til å skape ved hjelp av disse tilbehør originalbildet.

Ikke verdt det "moro" over jeans alltid. Ellers, et mesterverk av avant-garde kunst, blir de vanlig klut. I de nødvendige tiltak. Ekstra hull, og den fasjonable tingen å bli forvandlet til en vulgær kjole.

Hvordan lage hull og rifter på jeans hjemme?

Fashion for revet og frynsete jeans, det er ikke ett år. De liker å bære ikke bare unge mennesker som ønsker å skille seg ut, men også alle dem som elsker originalitet og originalitet i kjole.

Disse jeans kan være dyrt. Men å lage et hull i jeans og enkle hender. Men ikke glem å vakkert transformere jeans, må du følge regelen: alt skal være i moderasjon.

Å arbeide kreves: jeans, blad eller kniv skrivesaker, et stykke kryssfiner (tykk papp, passer en enkel skjærebrett), spiker saks, kritt.

Før du gjør hullene, må du sette på jeans og en kritt mark steder der fremtidige kutt er planlagt. Hull i knærne ikke ønskelig, så det ser ut som dette er ikke akkurat estetisk tiltalende, og til slutt selv små hull kan bli en stor fillete hull. Det er bedre å velge en plassering over eller under kneet.

To måter å lage fine hull

Så, for å gjøre en holey jeans hjemme, må du følge disse trinnene.

 1. I alle jeans har et lag av hvite tråder, som er parallelle med den nedre kant av benet. to kutt må gjøres (grunne) parallell til de hvite tråder. Du kan gjøre dette bladet, men det er mye mer praktisk å fin saker kniv (husk å sette inn i benet fanerku) eller skalpell.
 2. Tuppen av saksen eller noe skarpt behov for å plukke opp og fjerne de hvite tråder. Det bør gjøres forsiktig for ikke å bryte dem.
 3. Vinkelrett på denne NITC er mørke lags filamenter. De trenger å plukke opp og trekke ut den første, så er det mulig bunter. Det resulterende hull med en hvit tråd er klar.

Det samme prinsippet kan lage fine hull i forskjellige former, for eksempel hjerter. Hovedformen snitt bør være parallell med hvit tråd. For å danne et hull er ikke tapt fra vaske på innsiden av sin må-lim mellomfor og sy kantene.

Du kan sy inne en lys klut, slik at jeans med hull bli enda mer original og iøynefallende.

Du kan gjøre kutt "lapshoy9raquo; - lang og en del av cut - få en lys uvanlig modell.

Hvis den første metoden du blir kontaktet, så her er en annen master-klasse med en annen type spor:

 1. Under det sted hvor hullet er planlagt behov for å omslutte en fast plate, slik at de ikke skjærer gjennom bæreskiktet stoff.
 2. Snittene bør gjøres på tvers av beinet, men ikke til randen. Slipp de tverrgående trådene, å trekke en del av de langsgående trådene.
 3. Sporet er bedre å gjøre ikke så sjeldne, så vil effekten bli bedre rippet jeans.
 4. Neste må du vaske av kniv restene av langsgående tråder, for utgivelsen av korset.
 5. Trekk ekstra tråd. Alt avfall fjernes best med en støvsuger på en gang, fordi fiber er ganske liten som ned.

På grunn av hullene kan du gi et nytt liv til gamle og slitte jeans som bare ønsket å kaste den bort.

Ganske imponerende utseende med hvitkalkede jeans med hull. For å oppnå dette, må du behandle tomrom eller en klorløsning. For å gjøre dette, legg den klargjorte væske for jeans med en bomullspinne, la for en stund, og deretter vaske dem grundig.

Det vil være interessant å se på, hvis du gjør et hull, ikke bare i buksene, men også sette noen kutt på beltet og lommer. Du kan også gjøre en utkant i utkanten av beinet, gni en pimpstein eller smergelpapir.

Vask dratt jeans til manuelt eller automatisk maskin: benyttet i en spesiell pose for vasking av sarte klær eller gamle putevar og bare deretter lastet inn i trommelen. Ellers hevet trommelveggen kan rive jeans gjennom.

De som ikke liker dratt jeans med store hull, kan du tilby å gjøre hjemme elegant slitasje.

For å gjøre det skrapemerker på jeans bør ta en pimpstein, sandpapir, skifer, sand bar, rivjern.

 1. Først må du finne et sted hvor de vil scuff, merk dem med kritt eller vanlig såpe.
 2. Investere i benet plate, og som av den koden for å gni inntil den ønskede effekt. Å presse hardt er ikke: kan danne et hull.
 3. Med hjelp av pimpstein og rivjern kan oppnås med en liten scruffy skrapemerker frynser. Og hvis du gni jeans med fint sandpapir eller en bar, får du en slitt effekt.
 4. Bedre håndtere våte jeans, siden friksjonen vil produsere fint støv, som er svært vanskelig å fjerne fra tepper og møbler.
 5. Fillete og frynsete jeans, kan du dekorere studs, rhinestones, eller binders.

Frynsete og holey jeans bør ordentlig kombinert med andre klesplagg. Hvis mange hull - best vil komplement-farget t-skjorte og ballett leiligheter. For et lite antall si tyngre og lyse toppen.

Vakre støvler eller høyhælte sko vil gi bildet et ferdig utseende. Satin bluse kombinert med feminine sko vil bidra til å skape en romantisk og flørtende blikk. Åpne sko, perler, vakre øredobber, er mote belte laget av rettferdig sex elegant og feminin.

Hvordan lage dratt jeans - steg for steg bilder og videoer. Revet jeans med hendene hjemme

Til forskjellige tider, blir populære ting som ser slitt. Husk, fordi det var perioder Latok popularitet på klær, hull, rifter. Selv kjente designere ofte opprette samlinger som ser slitt. Dette er ikke en merkelig ting, og en bestemt stil av countrymusikk, som tiltrekker seg mange fashionistas. Og hvis du bestemmer deg for å få dette produktet, må du vite hvordan du gjør dratt jeans. Tross alt, de er enkle å ikke bare kjøpe, men også å gjøre seg.

Hvordan gjøre de dratt jeans hjemme

Hvis du har en gammel eller et par nye jeans som jeg ønsker å forvandle - det er utmerket. Dette håndarbeid tar ikke mye tid, men fremtiden ny kjole er sikker på å være en unik, ikke-standard. Ripped jeans ikke så vanskelig hjemme, men det er mange ordninger og teknologier. På skjæring og søm kurs trenger ikke å gå, men du trenger tålmodighet, verktøy, fantasy.

Verktøyene som vil være nødvendig under arbeid

, Hullet bør være forberedt på å forvandle stygge jeans og gjøre dem gni:

 • jeans (bukser har lov til å ta et annet materiale, men den produksjonsteknologi er litt forskjellig);
 • saks (fortrinnsvis stoff - store, skarpe);
 • liten rivjern, en barberhøvel, neglefil eller sandpapir (unntatt hvis hullene er antatt å gni);
 • Saker kniv eller blad (tillatt utskifting av verktøyet med jevne negleklipper, men er nødt til å være mer forsiktig i håndteringen av jeans);
 • flere biter av tøy, blonder (hvis antatt feminine vakker dekorasjon og sy det under det store hullet som indre latki);
 • kritt, blyant eller penn (for å indikere steder av fremtidige hull i jeans);
 • nål eller sprettekniv (hjelpe unødvendig trekke tråden);
 • tang eller en støvsuger (for raskt å fjerne overskudd av tråd);
 • små sy nåler eller stifter (for feste Latok jeans).

Først finne de stedene hvor hullene vil bli gjort, spor. Analyser denim bukser. Hvis den er slitt, bør hullene være små og i de deler hvor det ikke er ment å kurver (på kne eller under dem på baklommene hvert ben). Hvis det nye materialet ikke er sprengning i skjøtene, kan form, plassering, størrelse på hullene være noe. I det første tilfellet, vil de bli gjort enkelt, og du kan selv træ trekke for hånd, og i det andre tilfellet vil definitivt trenger en søm ripper for stoffet.

Å identifisere fremtidige steder for hullene, må du måle jeans og satt til å starte svinger plass, knær, rumpe ender. Når du fjerner hans bukser, vil disse etikettene bidra til å finne ut nøyaktig hvor de skulle være hull og rifter. Planlegge dem full sirkel, ikke bare et poeng. Hvis hullet er uregelmessig i form, er det bedre å plassere, slik at den maksimale diameteren til stints på en felles tråd (den varer mindre). Noen arter av liten sy vystiryvayutsya ikke så liten del av såpe vil hjelpe.

Hvordan bryte jeans pent med sine egne hender: kunsten ytelse

 1. Uforsiktig hull i grunge stil. Det utføres veldig enkelt. På det valgte sted blir kuttet strimler av forskjellige lengder parallelt med hverandre i en avstand på 5 mm. CD-garnene trekkes og fjernes. Hvis noen av egenkapitalen i tråd blir skadet, vil det legge eleganse bukser, men ikke i noe tilfelle vil ikke ødelegge dem.
 2. Ripped jeans i en minimalistisk stil. For disse buksene har identifisert flere steder med små hull. Hovedoppgaven - for ikke å skade den tverrtråden og trekke tråden delen av aksje at de ikke var meget sterkt setter seg fast. Slike hull blir ofte gjort ved en hastighet på 2 cm x 4 cm og plassere dem nærmere sidesømmene jeans.
 3. Frynsete hull på buksen anvendes meget ofte, særlig i tilfelle av store diametere. Denne effekten er lett å oppnå ved hjelp av et enkelt kjøkken rivjern, sandpapir eller en pimpstein for føttene. Det viktigste i denne saken - for ikke å skade huden, som var tverrgående eller egenkapital som jeans var ikke en måned, ett år, og pannelugg er ikke brutt etter første vask.

Kutt på gamle jeans, en trinnvis video

Slik skal utføre et hull i jeans og ikke bli skuffet i de oppnådde resultatene, prøve å gjøre de samme handlingene på et lite stykke av samme stoff. For eksempel, hvis du igjen noen utklipp av jeans, er det nyttig å prøve saken. Prøv å gjøre det helt hull med gjenger, ulike typer sår, stiler. For å konsolidere den kunnskapen, se følgende videoklippet:

Hvordan lage slitasje bruke en dupp

Konvensjonelle kjøkkenutstyr ofte kommer til unnsetning i håndarbeid. Til et hull i jeans ser gamle og slitt, trenger en enkel rivjern eller et stykke sandpapir. Tett rundt kanten av hullet, små spruter utføre det valgte verktøyet slik at tråden fluffes. Lignende handlinger sveiper hver kant denim hull. Kan utføre arbeidet både forsiden og på baksiden. Deretter blir tråden ytterligere klorblekemiddel-løsning.

Legg merke til feil side av jeans ofte ser mer originalt enn forsiden. Hvis det er flere biter av dette stoffet, prøv å gjøre en patch på forsiden av buksene. Du kan sy en lapp store masker tråd til å bli sett. Et slikt tillegg ville være ganske passende for både menn typer klær så vel som for kvinner. Fra deler av andre vev kan danne seg et bilde (valgfritt). Forbedre jeans slik at de kan være komplementær som en romantisk, feminin måte, og til idrett, dristig.

Ny kjole til jeans ser mer classy, ​​prøv å bleke noen tråder og sted. Dette gjøres enklest ved å anvende en klorert løsning eller annet blekemiddel. Normal klor og oppløses i litt vann, oppløsningen ble satt på et lite stykke bomull eller gas og prosessere de nødvendige steder med hull. Klor spiser inn i stoffet, og hvitt kan ikke være umiddelbart åpenbare, men etter en viss tid. Derfor, umiddelbart etter behandling vask jeans, slik at overskuddet av kjemisk middel blir fjernet og hullet vil forbli permanent i utmerket form.

Ved bleking hulls jeans alt arbeidet er det viktig å bruke gummihansker og utendørs. Det er ønskelig at hvithet test på et lite stykke av den samme klut eller usynlige del av bukser (bak knærne, på den motsatte side). Hvis du ønsker å dekorere jeans hvite dråper deretter pipettert bruke en klorløsning til stoffet og legge det nederste laget av bomull ull. Når klor blir absorbert, tar det ca 1 Chasa samhandle med vev, etter som trenger komplett vaske klær.

Som for de vanlige jeans eller bukser lage shorts

En enkel måte å oppdatere gamle jeans - det er deres beskjæring til en høyde av knebukser eller shorts. I dette tilfelle er det nødvendig å skissere den fremtidige av høyden på produktene og bryter den tverrgående tråden. Hvis shorts er antatt uten videre behandling, og med ujevne kanter, ingen innrømmelse er nødvendig. De er nødvendige hvis, i henhold til modellen, må du podvorot. For en slik konstruksjon, legger 3-7 cm til ønsket lengde og kutte det overskytende. Trinn for trinn, vil denne prosessen se slik ut:

 • Uten folder dekomponerer klare dongeribukser på en flat overflate.
 • Merk kritt blyant eller sted trimming overflødig lengde.
 • Rives av for hånd, eller kuttet med saks langs linjen jeans.
 • I tillegg gjøre hull eller slitte (valgfritt), gitt at fargen på de langsgående trådene er lettere enn den grunnleggende skyggen av bukser.
 • Tuck kant eller la den revet. Ferdig!

Leave a Reply

+ 26 = 29