Rekkehus og verandaer bilde

Terrasser og verandaer, Vedlagt Garage: typer, opsjoner, bilder

Hvis tanken på å reise en vakker veranda besøkt, men en fast beslutning om å legge det kom akkurat nå, vil denne artikkelen se på noen nyanser som må vurderes.

Hvordan bygge en veranda med hendene og med hvilket materiale? Hvilke typer verandaer der? Hvordan feste verandaen til huset, hva er alternativene og om det er i det hele tatt mulig?

Oppføring av veranda til huset med sitt eget prosjekter varianter, de beste foto verk

I tilfelle at bygging av et bolighus som ligger bare i designfasen, vil det beste alternativet være å utvikle umiddelbart et hus med en veranda. I denne situasjonen, så vil det bli plassert på det samme grunnlaget som huset, har en lignende vegg og muligens et felles tak.

Med denne løsningen, åpen veranda, og festet til huset, kan gi en individuell stil av hvert hus, uavhengig av sin stil og form.

Hvis huset er allerede bygget, er det ingen grunn til å bli opprørt, fordi når som helst verandaen kan gjennomføres uten skader på hovedstrukturen i design.

Hvordan kan jeg feste verandaen til en leilighet hus

Som alle andre bygg, bør det første skritt være å utvikle selve prosjektet veranda til huset for bygging av sine egne hender (se alternativer verandaer). De mange bilder på internett er en direkte bekreftelse på at etableringen av prosjekter er nødvendig for å beregne alt til minste detalj.

For grunnen til at det i seg selv er en slags terrasse isolasjon for bolighus, hvis det er mulig, må du bygge den på nordsiden. Men ikke glem en ting: Hvis den fremtidige utvidelsen vil bli utformet som et oppholdsrom, en sommer kjøkken eller idrettsanlegg - er bedre å bygge det på en slik måte at vinduene hadde tilgang til hagen og ikke på nabotomten.

I en situasjon der verandaen ligger ved inngangen til huset, er det umulig å få ut av det, henholdsvis et oppholdsrom, fordi den kommer allerede med romslige utsikt over sommeren hallen.

I den innledende fasen av å designe verandaen til huset med sine egne hender må ta hensyn til slike nyanser som:

1

 • på hvilken den ene siden av boligblokk skal plasseres;
 • design vil være åpen eller lukket;
 • hvor i inngangen er utstyrt;
 • som skal brukes som et materiale;
 • idet mengden av materiale vil være nødvendig å bruke.

Hvis et stort område av glass tar veranda og terrasse selv, er det obligatorisk å utforme et ventilasjonssystem som omhandler den ikke-opptak av drivhuseffekten i sommer. Det er mulig å gjenopprette vinduet med mulighet for åpning - i dette tilfellet vil det ha å ha en åpen type.

For å opprette en behagelig temperatur på verandaen av dobbeltvinduer, må veggkonstruksjonen settes opp fra en tett materiale, og har ikke ledd hull og sprekker.

Det er viktig å huske! Hvis du vil vise en enkel utvidelse var å designe et hus, må du bruke i byggingen av de samme materialene som veggene i hovedbygningen.

Vegger selv sommerterrassen på en obligatorisk basis bør være uavhengig fra huset. For grunnen til at du trenger dem for å bygge på en egen stiftelse. I de fleste tilfeller må taket inneholde minst en liten stingray. Samtidig er reist på gulvet med en svak helling for å 2 cm.

Deputed foto verandaer kan godt være egnet som et eksempel bygninger alternativer.

Hvis vi snakker om hvor mye det koster, kan de konkrete tallene her ikke være for en enkel grunn - prisen avhenger av hva området skal brukes (dette gjelder alle typer verandaer og type).

Veranda, som er festet til en murstein bygning. Bilde en godt utført jobb

Svare på spørsmålet om hvordan man skal feste verandaen til et murhus, kan du umiddelbart fortelle at mange eksperter anbefaler å bruke de samme byggematerialer, hvorav hovedbygningen ble reist. Men vi skynde seg å trøste, ikke nødvendigvis holde seg til disse tipsene (bilde er bevis på det), når det er nødvendig å feste verandaen til murhus.

Mange av våre landsmenn, blir brukt for verandaer og andre rekke materialer (f.eks tre).

Her er hovedpoenget å bruke bare de materialer som er i stand til å bli kombinert med en murstein.

Selvfølgelig, som er perfekt for alle typer murstein (rød, hvit, en og en halv, og så videre), men også gir mulighet for bruk og tre.

Den mest populære er fortsatt anses å være en forlengelse av huset verandaer og terrasser av murstein, naturlig dekorative stein, tømmer, boards med bruk av en metallramme.

Hvis du ønsker å bruke rød murstein, er det behov for å huske at det er ansett som en brann, og derfor har alle de nødvendige kvaliteter for bruk i byggingen av den lukkede utførelse. Forlengelse i seg selv kan være laget til frontveggen av størrelse på 3 meter og mer, og en bredde på 6 meter.

I prosessen med bygging av en forlengelse av sommeren, vil det beste alternativet være bruk av murverk i en halv murstein, i tilfelle av vinteren konstruksjon - bruke tykke vegger.

I noen av alternativene må du utstyre vegger og selve grunnlaget. Man må huske på at den nye bygningen ikke bør knyttes tett til hovedhuset, og slik at sømmen er forseglet med skum.

I sin tur tak for innendørs verandaer menes med en isolerende pakning, som skal monteres under taket.

Veranda til et trehus. Photo Options utvidelser

Det ville være den beste for gjennomføringen av utvidelsen til veranda trehus fra en lignende materiale. Ved hjelp av noe annet materiale vil være upraktisk, fordi utsikten er ikke veldig attraktivt.

Seg en utvidelse av dacha huset kan utføres i den såkalte fjellstil. Denne stilen tar form av en massiv ramme, som er omgitt på alle sider av små stokker.

Med bygging av en forlengelse til hagen, er det perfekt for de som liker en rolig ferie.

Hvis noen logger ikke er fornøyd, kan du bruke en smidd metalldeler i forbindelse med grøntområder.

Prøvene kan sees på det valgte bildet.

For bygging av verandaen i hjemmet må brukes i utvelgelsen av metall eller furring sammen med store vinduer mot gulvet.

Materialet kan anvendes for gulvfliser, stein eller styret av sedertre. For å opprette et varmt gulv veranda er bedre egnet linoleum, laminat, og lignende materialer.

Vi bør ikke glemme at etableringen av rosiner i et tre veranda, er det best å supplere den med en peis, som er foret med dekorative stein. Tross alt, tenk om vinteren, det er kaldt ute og du sitter ved peisen på verandaen og nyte god oversikt.

Konstruksjoner av denne typen i de fleste tilfeller arrangert av leiligheten huset, som er utilgjengelig for uvedkommende. Men det må bli husket som nødvendigvis må gjøres slik at den passerte den maksimale mengden sollys.

Hvis dette veranda vil bli brukt i vinter, er det anbefalt å bruke isolasjon - polykarbonat.

Fra bildet kan du se at de fleste av disse designene menes med en rekke alternativer for glass.

For tiden er populært veranda, som produseres ved hjelp av polykarbonat. Med dette materialet kan du bygge strukturer av enhver form og gjennomføre en rekke design ideer.

Å skape et attraktivt utseende, anbefales det å installere en veranda. Det er mulig å sette opp en dekorativ stein, tre eller de samme baner slabs. Hovedkriteriet for valg av materiale er tilstedeværelsen av motstand mot temperatursvingninger.

Verandaer åpne. Utmerket utvalg av bilder

Den beste for den åpne typen design er bruken av boder. En slik konstruksjon alternativet ville være inne sin eier selv i sommervarmen eller i regnet.

For å gi maksimal komfort er det anbefalt å plante vegetasjon på omkretsen.

De viktigste fordelene anses å være:

 • muligheten for å skape en veranda med grill;
 • i ren luft til å finne et ubegrenset antall ganger;
 • Montert på ulike møbel eierne ønsker;
 • er det mulig å bruke solsenger, fluktstoler, og så videre;
 • du kan lage noen veranda, som bare kommer opp med potensialet til sin eier.

I dag er det en rekke ferdige design som lar deg lage et design med sine egne hender (foto innsendt er et eksempel). Disse verandaer mener med et arrangement av gulvet på en svak skråning. Dette er viktig for en mulig utstrømming av vann etter dårlig vær.

I dette feltet kan være i størrelsesorden av 20 cm fra bakkenivå. Du kan bruke murstein, metall og så videre.

Hvis vi snakker om selve skjemaet, kan det være absolutt alle.

Enhver borger av landet vårt, som har et stort ønske om å skape på verandaen i drømmene dine, er det anbefalt å se etter vår mening en god guide som viser arbeider fra innsiden som de er implementert i virkeligheten:

Samtidig borgere som ønsker å fortsatt bygge på veranda og terrasse direkte, er det anbefalt å se en underholdende video om dette emnet:

Terrasse og veranda - hva er forskjellen?

Mange vet ikke forskjellen mellom en terrasse fra verandaen, bilder og argumenter selv vil bidra til å forstå det i detalj.

Av seg selv, kan en veranda og terrasse være sammen med hoved bolighus. Men noen forskjeller der fortsatt.

Spesielt er vi snakker om slike forskjeller, for eksempel:

 • verandaer design kan være glassaktig, mens terrassen har en riss av en vanlig åpent område;
 • obligatorisk veranda bør omfatte i sin struktur et tak, blir en terrasse rekonstituert med elementet;
 • veranda nødvendigvis knyttet til en hovedboligstruktur terrasse i de fleste tilfeller basert på den enkelte, og som regel på en liten høyde,
 • veranda, gated særlig tvangs har termisk isolasjon og en terrasse, i sin tur, ikke inneholder disse komponentene.

Video "hvordan" eller er det "hvordan å ikke"?

Veldig kontroversielle videoen, som viser et eksempel på å skape terrasser, som grenser til huset som kombinerer en rekke stiler, teksturer, flater. Lucky er et alternativ eller ikke? Tilskuere snakket svært kontroversielt, fra absolutt fryd å ekte terror. Mer interessant å lage din egen mening.

God dag. Jeg så .ponravilis bildene dine. Jeg trenger en veranda til huset bare ikke kan velge hva best å gjøre. Jeg vil gjerne vite din posisjon. Takk.

Inspirerende verandaer og terrasser til huset (foto 2016)

Åpne verandaer og terrasser til huset er ofte laget i området med kompleks topografi (f.eks i bratte stigninger), eller bare gi ekstra plass for friluftsliv. Her har vi samlet 30 nye bilder av terrasser, som du kan bruke for inspirasjon i regenerering av sitt område.

Nye trender i utformingen av private hus og hager snakke om hva som er hot avslappende begrunnelse som er vakkert harmonerer med omgivelsene og brukes som en sommer stue. De mest vellykkede moderne terrasse design kombinerer komfort kombinert kjøkken-stue med sjarmen til en velstelt hage. Hvordan gjør de det? Les videre!

De beste ideene for utforming av sommerterrassen i 2016

Tilbaketrukket sitteplasser, dramatisk lyssetting, dekorative gjerdene, markiser og peiser, - ytterligere vil du se de mest populære ideer for utformingen av terrassen i 2016. Vi anbefaler at du gjør deg kjent med dem for å bedre vurdere følgende bildene så verandaer og terrasser. Her er vår liste:

 1. Vakker belysning. Hengende lanterner, LED gulv lys og elegant lysarmaturer sammen med overdimensjonerte møbler gjør alle andre områder ser mer intimt, mystisk og forlokkende.

2. Hengende møbler. Swings, hengekøyer og hengende sofaer - en av de viktigste trendene i utformingen av terrasser og verandaer, fordi disse møblene er svært komfortable og kan gjøres med dine egne hender.

3. Skilleveggene og gardiner. Dekorative partisjoner opprettet i hagen er ikke bare en følelse av komfort og privatliv, men også en bisarr spill av lys og skygge, mens drømmende vinket gardin øke komfort og stil på terrassen til neste nivå.

4. ovner og peiser. Alle som liker å slappe av i den friske luften, i hvert fall der og elsker å spise. I 2016, den mest populære er peiser, satt i sentrum eller hjørne av terrassen og tjener ikke bare til matlaging, men også for lang kveld samtaler rundt bålet.

5. Den frodige planter. Anlagt myke hjørner for nå så populære at de kan finnes ikke bare på terrassene i private hjem, men også i nærheten av leilighetene.

Vakre potter av roser og andre blomster live og myker tregulvet terrassen, mens badekar med høy eller klatreplanter heve og beskytte sin omkrets fra nysgjerrige øyne. I tillegg, i løpet av terrasser i dag kan du ofte se åpne skur, som er dekorert med hengende blomster og så videre. D.

 1. Vintage innredning. Dekorative veggplater, antikke vaser, lykter og fugl merder i gammel stil skaper en perfekt atmosfære for en avslappende ferie i det fri.
 2. Lyse nyanser. Oransje, røde, lilla og andre levende farger som kontrast til den grønne hagen din, det skaper en morsom og leken miljø. Bruk dem på taksameter hagemøbler, tepper eller gardiner som pryder terrassen.
 3. Svømmebassenger, dammer og andre vannforekomster. Ikke for ingenting sier de at resten av innholdet mann trenger to ting for nytelse - ild og vann. De mest elegante og moderne verandaer og terrasser av huset inkluderer kunstige dammer, små bassenger eller boblebad bygget, som i det følgende bildet.

Terrasser og verandaer, vedlagt garasje (24 bilder 2016)

Vi håper at følgende 25 bilder av terrasser og verandaer, og festet til huset for å hjelpe deg å gjøre din infield yndet sted for hele familien!

Les også: Lekeplasser og hus til hagen - de beste ideene med bilder

Les også: 45 flotte ideer for hagen fra et privat hjem

Nydelig terrasse i private hus. bilde

Terrasse, som publiserte bildet i denne artikkelen, vil være en flott dekorasjon av enhver bygning, enten det er et privat hus, hytte, villa, badstue og selv en flat. La meg minne deg på at terrasse - er et sted for rekreasjon i nærheten av huset. Det kan være anordnet både i hovedinngangen til huset, og fra den bakre inngang. Det andre alternativet er å foretrekke, siden det gjør det mulig å trekke seg tilbake og å beskytte mot støy fra omgivelsene. Og se, for eksempel hagen vakrere enn på offentlig vei.

Hvis du fortsatt grublet hvordan du velger struktur tilbud om å se bilder av terrasser og raskt definert med et valg.

Terrasse på omkretsen av huset

Terrasse hus med et bilde

Brick terrasse bilde

Overbygd terrasse til huset bilde

Sommerterrasse å huse bilder

Koselig terrasse - et sted for en perfekt ferie

Glasert treterrasse

Terrasse til huset i andre etasje

Koselig sommerterrasse av et hus på landet

Terrasse hytte bilde

Vakker terrasse i bakgården ved dammen

Terrasse hytte bilde

Hus med terrasse Photo

Huset i skogen med en terrasse

Terrasse i bakgården

Grill på terrassen

Liten terrasse boards

Trehus med terrasse Photo

Terrasse med grill bilde

Sommerterrasse bilde

Terrasse med svømmebasseng

Terrasse hytte bilde

Bilder Bad med terrasse

Wooden sommerterrasse Photo

Glassert terrasse bilde

Trehus med terrasse Photo

Terrasse i et privat hus bilde

Glassert terrasse bilde

Bilde terrasse på hytte

bilde terrasse av tre

Utendørs terrasse bilde

Sundeck bilde

Vakkert bilde av terrassen

Terrasse i et privat hus bilde

Nydelig terrasse bilde

Utendørs terrasse bilde

Terrasse hus med et bilde

Veranda bilde

Treterrasse veranda bilde

Enkel utendørs terrasse

Håper Fra bildet over, kan du velge et egnet alternativ terrasser.

Den mest enkel og rimelig løsning for grunnlaget for klima vil være metall.

Innbyggere i private hus føde et kjæledyr, ikke bare for sin egen nytelse.

Siden garasjen blir brukt til lagring av et kjøretøy, og ofte også lager av unnværes.

Tidligere biler ble stående i kulden i vinter, men nå har mange bileiere skjønte det.

På sitt sommerhus låven er aldri overflødig. Hvis du har en hage, grønnsakshage eller partall.

En av de viktigste komponentene i ethvert land nær landet huset er.

Legg igjen din kommentar avbryte svar

Hvis du gjør et skap med hendene, kan det med rette betraktes som den mest funksjonelle.

Bungalow bygget med sine egne hender på stedet før byggingen av huset. Dens viktigste funksjon.

Med utviklingen av moderne konstruksjon teknologi, en rekke alternativer taket.

Når en jente når ungdomsårene, er foreldre tenker på en endring i interiøret.

Du har besluttet å bygge et hus med sine egne hender, og valgte denne skum blokk eller gazoblok. Utmerket! Faktisk.

Flere nylig, ideen om gratis elektrisitet virket fantastisk. Men teknologien.

Ved å kjøpe væske tapet, som er i det vesentlige en form av gips.

Klappstol - perfekt for fiske, friluftsliv. Dette er uunnværlig.

Flere nylig, ble bakgrunnsbilder til døren anses foreldet teknikk for å dekorere rommet.

Svært ofte, for deres husholdning behov vi skaffe gjennomsiktig lim som heter "Tsianopan".

1

Leave a Reply

+ 51 = 52