Hus fra profilerte tømmer prosjekter

Prosjekter av hus fra profilerte barer: nyttig informasjon for utbygger og et godt eksempel på en rimelig versjon av huset

Byggingen av bjelker - det beste alternativet for de som planlegger å få en lav pris, miljøvennlig og vakre overnatting. Denne allsidige og praktiske materialet åpner opp muligheter for realisering av noen arkitektonisk utforming.

Videre, for eksempel prosjekter fra den profilerte bar husene 9x9 m med to lag i betydelig grad kan redde landet området, øke boareal inne i bygningen.

Bilde bar-formet hus på landet stil.

Fordeler med konstruksjonen, som er utført av en profilstang

Det fine med denne byggemateriale er at den type hus fra profilerte barer tillate deg å endre en ferdig plan. Dette aspektet er særegen bare for slike anlegg, og denne typen er svært viktig hvis en eller annen grunn må du endre plasseringen av innvendige vegger, vindus gå døråpningen.

På denne listen over fordelene med tømmerbygninger slutter ikke der.

Så, denne type konstruksjon har følgende fordeler:

 1. Under bygging av bygninger av denne tømmerveggene er ikke nødvendig konopatka fordi, takket være det eksisterende system av "torn-groove", er tett ved siden av hverandre og etter krymping av strukturen til materialet, som det var "sammensmeltet" i en.

Også tilgjengelig "lock" hindrer inntrengning av fuktighet i huset, derfor, er veggene i disse strukturene godt beskyttet mot prognivaniya. Alt dette er i stor grad sparer penger brukt på kjøp av isolasjon for tømmeret, og materialet for vanntetting.

Fotokvalitet profilerte tømmer med tilstøtende ideelt.

1
 1. Forutsatt at prosjektet av huset fra profilerte tømmer ble opprinnelig trukket opp riktig, og selskapet har gitt høy kvalitet materiale for å bygge slike boliger kan være for en eller to sesonger.

Videre er design tegninger gjort av fagfolk, er vanligvis så enkelt at hvis du har en ferdighet i konstruksjonen, så i denne bygningen med sine egne hender noen voksne person kan skrive på en konstruktør.

 • For konstruksjoner av bølge tømmer ikke krever ekstra kledning, som naturlig tre selv ser svært attraktive. Det er tilstrekkelig å bearbeide materialet antiseptisk og dekke den ferdige lakk struktur.
 • På grunn av den relativt liten andel av svinn i disse hjemmene kan bli okkupert umiddelbart etter konstruksjon.
 • I forbindelse med ovennevnte positive etterspørselen etter tre boliger øker hver dag, så sammen med at det er flere selskaper som ikke bare skaper fra profilerte tømmer prosjekter, men også tilbyr tjenester for produksjon av dette materialet.

  Blant et så stort utvalg av enhver person, ikke innehar riktig informasjon kan lett forveksles. Hva du trenger å vite utvikleren stavformede hus eller hytte i designfasen, som valgte denne type overnatting?

  Hvilke typer prosjekter eksisterer på grunn av stål bar og guiden valget

  Medieval stil bar-formet huset.

  Før du oppretter et prosjekt valgt første konstruksjon og dens arkitektoniske stil.

  Som for stilen på husene, lar formet profil du feste strukturer forskjellige bilder:

  I form og arkitektoniske trekk av prosjekter av boligbygg av de profilerte barer er:

  • tilgjengelig som enkelt;
  • lagdelt;
  • rektangulær;
  • kvadrat;
  • trekantet;
  • kantet;
  • med verandaer og uten dem;
  • med loft;
  • mangefasetterte karnapper;
  • med sommer veranda eller balkong;
  • lukkede balkonger.

  Den endelige prisen på boliger fra profilerte tømmer vil avhenge av hva slags prosjekt er valgt.

  Dermed vil den typiske kostnaden være mye billigere enn den enkelte, som i dette tilfellet ikke trenger å være helt ny dokumentasjon.

  Prosjektet enetasjes stavformet hus med karnapp og et loft.

  Med andre ord, ved hjelp av profilerte bar, kan du lage mange forskjellige design som passer nesten enhver smak. Men husk at ikke bare er det nødvendig å bli guidet på bar-formet huset prosjekteringsstadiet.

  Kriterier for valg av bar-formet hus prosjekt

  I tillegg til et attraktivt utseende når du velger et prosjekt, bør du vurdere følgende faktorer:

  1. Plassering av fremtidige boliger. Dette tar hensyn til avstand fra byen. Dersom den fremtidige eieren av huset er det en transport, er det best å velge et prosjekt som inkluderer en garasje. Det er også svært viktig å ta hensyn til det faktum, der kommunikasjonen.
  2. Det totale arealet av boliger og antall rom - avhenger av antall husholdninger.
  3. Felles arealer og fremtidige hjem må stemme overens.
  4. Ved valg av stil bør vurdere utformingen av de omkringliggende bygningene og å følge dette bildet, eller eieren av huset vil se latterlig på deres bakgrunn.
  5. Forhåndsbestemt, for midlertidig eller permanent opphold utformet struktur. I det første tilfellet er det tilrådelig å velge små, lette design.

  Funksjoner formet tømmer, dets typer og program

  Når du velger et prosjekt, bør utbygger også ta hensyn til hva slags bar det inkludert. Dette er meget viktig fordi dette materialet har et forskjellig tverrsnitt, og hver av dem skal brukes til individuelle formål.

  Typer av nagler på den profilerte bar.

  Siden produsert bølgepapp med flenger i prosjektet for hvert hus, bør det også ta hensyn til antall profiler i trelast.

  Produsenter tilbyr som regel 5 alternativer:

  1. Med ett skader.
  2. Med to flenger.
  3. Skrå slisser.
  4. "Gre".
  5. Finsk variant (Sporene har en større dybde enn den andre tømmer).

  Jo dypere sporet og mer gashes, desto tettere sammen også knyttet til materiale som vil gi den strukturen ensartethet.

  Dette har en direkte innvirkning på styrken og kvaliteten av den ytre murverket.

  For lettere konstruksjoner, kan du bruke en bar med noen torner, men å bygge et hus for permanent opphold er det beste av finsk materiale eller med en kam. Legg også merke, prosentandelen av fuktighetsinnholdet i trevirke er angitt i design tegninger, da dette vil avhenge av den periode av krymping i hjemmet.

  Forskjellige formede bjelke ikke-standardiserte størrelser.

  Den aktuelle instruksjon leser at tykkelsen av tømmeret er egnet for lette konstruksjoner, slik som bad, hytter, verandaer Arbor. Slike type tømmer er delt inn i delen 100 ved 150 og 100 mm ved 200 mm. I det første tilfellet er det vanligvis i en enkelt terning tømmer 6 m biter av bladene 10 til 11 bar og i den andre - 8 stykker. Vanligvis gjøres en eller to vasket ned i dem.

  Dette tømmer er 150-150 tykk og 150 mm ved 200 mm. Denne typen trevirke kan allerede gjøre det flenger i form av "kam", slik at den kan brukes til bygging av små hus, hvor det er planlagt å bo permanent. I en kube tømmer seksjon 150 til 150 mm og en lengde på 6 meter ut noe mer enn 7 enheter, og med et tverrsnitt på 150 mm ved 200 - litt mer enn 5 stykker.

  Prisen på denne type av tømmer er relativt høyere enn i de tidligere utførelser, fordi den har høy styrke og fordi den kan stables for å bygge mer komplekse strukturer. Et slikt tømmer er 200 til 200 mm tykke. En kube går et 5-6 stykker av ferdig produkt lengde på 6 m. Dette er et utmerket alternativ for regioner med alvorlige klimatiske forhold.

  Bestill profilerte bar for prosjektet fra pålitelige produsenter på grunn av kvaliteten på materialet vil avhenge av pålitelighet og holdbarhet av konstruksjon.

  Dette bør gjøres først etter at alle detaljene gjennomtenkt.

  Eksempel billig prosjekt bar-formet hus

  Design tegninger billig stavformede mellomstore hjem.

  Prosjekter av de profilerte barer utmerker seg ved sin variasjon. Men blant dem er det mer vellykkede varianter. For eksempel, er to-etasjes hus av middels størrelse perfekt for den gjennomsnittlige familien, som består av 6 rom og entré.

  I første etasje, som ligger stue, kjøkken, bad og entré. I andre etasje er det soverom og en liten hall.

  Plus, er dette prosjektet som for byggingen av huset på den ikke trenger en stor tomt som tilstedeværelsen av andre etasje sparer verdifull plass. Dette er et flott alternativ for bygging av en hytte eller et hus utenfor byen.

  I tillegg er prisen på et hus bygget på dette prosjektet, utover en relativt lav kostnad. Dermed, hvis den er valgt stolpeseksjon 150 til 150 mm, vil den omtrentlige verdi av loggen være lik omtrent 950 tusen. Gni.

  Bilder av det ferdige huset av tømmer.

  Til slutt bør det bemerkes at hvert prosjekt hus fra profilerte tømmer bør omfatte grunnpakken. Videoer i denne artikkelen vil ikke gå galt med valget av designer og produsent å foretrate.

  Trehus fra profilerte barer: prosjekter, fordeler og funksjoner av bygge

  Veggene i et trehus bygget på moderne teknologi:

  3. ganske energieffektive, de er ikke dårligere til varmeisolasjon murstein

  Trehus fra profilerte barer, hvilke prosjekter som har innarbeidet det beste attraktivitet tradisjonell russisk trearkitektur og praktisk bruk av finske boliger er ideelt for livet i en mid-latitude klima. Bekreftelse - deres stor etterspørsel i privat boligbygging i Europa (spesielt Skandinavia), USA og Canada.

  Lave byggekostnader, miljø - fordelene av trehus av tømmer

  Trebjelker - materialet ikke er for restriktiv i valg av arkitektoniske beslutninger hjemme

  Formede bjelke: Typene og kjennetegnene for produksjons

  Den profilerte stangen stilles ved å behandle en av tre tømmer (lengde 6 meter) på en egen maskin, ved hjelp av hovedsakelig bartre. Under behandlingen konto (høvling og fresing) fabrikk preform oppnådd regelmessig geometrisk form med de samme parametrene på tvers (breddedimensjoner stendere og spor, etc.) lengde.

  På toppen av sin popularitet hjemme nå vanlig i de nordiske landene

  Tykkelsen av det profilerte bjelken er valgt avhengig av formålet med konstruksjonen:

  • 100 mm - egnet for konstruksjon av lette trekonstruksjoner: veranda, pergola, badstue. I prinsippet kan det brukes til bygging av et hus på landet, men bare hvis den vil bli brukt i en sesong for nordområdene må ytterligere oppvarming
  • tykkelse på 150 mm - og er egnet for bygging av villaer og boliger (selv om små i størrelse)
  • tykkelse på 200 mm - takket være det faktum at installasjonen av et slikt tømmer gir en høy motstand av veggene, blir det brukt til bygging av hus og boligblokker.

  Bygging av trehus av tømmer kan være av to typer: "under krymping" og "turn-key"

  Ved valg av type tømmer er svært viktig slags profil. Profil er kuttet på en bjelke med en spesiell mal. Profil som har en eller to pigg påføres på trevirke, som brukes for konstruksjon av lette konstruksjoner. For privat bruk to ulike profiltyper:

  • kam-profil - en profil med et stort antall pigger. Denne type av profilen, i kombinasjon med et varmeapparat, gir en sikker barriere mot inntrengning av fuktighet og kulde

  Et stort antall spor i profiltype "kam" gjør trehus nesten fullstendig vann- og varmeisolert uten tilleggsisolasjon

  • Finsk profil - på bunnen av for-formen har en, men en stor spor. På toppen av piggen er dannet av to parallelle striper, karakterisert ved at sporet i forhold til den konvensjonelle profilen har en større dybde. Finsk profil når forbindelsen danner en tett forsegling av en tømmer til en annen, og dermed gi bedre beskyttelse mot kulde og vind. Et annet pluss - krymping vegger av tømmer oppnådd med finsk profil strekker seg jevnt, og en varmeinnretning som anvendes praktisk talt usynlig.

  Det indre av huset fra en trebjelke med minimal estetisk overflate, som treet - i seg selv et dekorativt material

  Forsiden profilert bjelke kan være enten glatt eller D-formet (dette simulerer trelast blokken hus eller den tradisjonelle arkitekturen for russisk rund (rund) stråle forblir flat og glatt med innerveggen).

  Den trehus fra en bar tykkelse på 200 mm pluss to-kammer kunststoff - en kombinasjon, tilstrekkelig til å ha noen problemer med varme i vårt klima

  House of formet tømmer der gjemt økonomien?

  I en periode med finansiell ustabilitet og en annen (men dette er helt klart ikke den siste krisen) gjenstand for oppmerksomhet for fremtidige huseiere er hjemme, som vil tillate noen å redusere kostnadene for bygging. Og huset fra profilerte tømmer - en av disse alternativene, ta en nærmere titt, der du kan lagre:

  • Foundation: profilert tømmer - materialet er mye lettere enn stein, murstein eller skum, så trenger ikke et sterkt fundament, spesielt når vi snakker om en-etasjes hus for ham. Feriehus av profilen strålen kan settes opp på brygga fundament. Selv om en grundig to-etasjes hus (hytte) monolittiske bånd fundamenter billigere enn tilsvarende i areal og antall etasjer av murstein

  Foundation, uansett hva slags (søyle, tape) til huset fra en bar er billigere

  • oppvarming - energibesparelser for våre breddegrader, spesielt i de stadig økende priser på energi - et svært viktig punkt når du velger materialer for bygging. Ved energieffektivitet ytelse i et tre ganger større enn klossene (20 cm fra tømmerveggen i likhet med murstein 60 cm), og bruken av bjelker gir god varmeisolering. Og fordi treet er også bedre bevarer coolness i huset fra en bar, kan du også lagre ekstra arbeid på air condition

  Stasjonære ovner (kjeler, ildsteder) i et trehus bør være isolert fra veggene av ikke-brennbart metallskjerm

  • gjennom drivning (Værbestandighet) ledd, vil veggene av den profilerte bjelken huset være tynnere enn den for en murstein, og med like ytre dimensjoner av husene har en nyttig stangformet indre område vil resultere i større

  På grunn av den høye varmeisolasjon av husvegger formet tømmer på innsiden vil være større enn den nøyaktig samme bygning i henhold til totalt areal Stone

  • bygge hus fra profilerte barer kan holdes i tallet team av utbyggere uten dyr leie av tunge anleggsmaskiner

  Montering av to-etasjes hus fra en bar vil koste uforlignelig billigere enn andre materialer: besparelser i logistikk, bruk av spesialutstyr og lønnskostnader det er veldig stort

  • når det gjelder konstruksjon - byggingen av et hus fullt av den profilerte bar kan utføres i en enkelt sesong. Ved bruk av tømmer naturlige fuktighet til etterbehandling kan fortsette gjennom seks måneder, men på samme krymping huset fra profilert bjelke er mye lavere (opptil 7-8%) enn den for en enkel tømmer hus eller stokker. House of tørr profilerte tømmer vil krympe ca 3%, slik at ved hans behandling kan begynne tidligere
  • ferdigstilling - kan du spare betydelig, fordi treet selv uten noen ytterligere behandling kan dekorere ethvert interiør

  Eksempel funksjonell dekorere trebjelke parti hvorfra bygget hus

  Tips! Selv til tross for det faktum at takket være profil, strømmer atmosfærisk fuktighet fjernes fra stedet for sammenføyning av bjelker, må tre behandles med særskilt impregneringen for å forbedre dets motstand mot råte, insekt prober og fuktighet.

  Som følge av kostnadene for boliger per kvadratmeter i huset til den profilerte bjelken er mindre enn den monolittiske betong eller tegl.

  Detaljer om byggingen av huset fra profilerte tømmer - se video:

  House of formet tømmer: design funksjoner

  Bygging av hus fra profilerte tømmer, noe som blir stadig mer populært på oss, er svært vanlig i Nord-Amerika og Europa, spesielt - i Finland, så markedet er det mye av originale, vakre og interessante forbildeprosjekter av denne typen hus. Hvis vi tar hensyn til at mange av disse prosjektene "født" fra Finland, så de er helt tilpasset våre klimatiske forhold.

  Ved utforming er det nødvendig å ta hensyn til antall beboere og deres periodisitet bosted (permanent eller sesong), antall etasjer, stilen på huset, tilstedeværelsen av en veranda (terrasse), vedlagt garasje. I tillegg har prosjektet krevde tilstedeværelse av slike bygninger som kjøkkenet (kan kombineres med spisestue og stue), entré, bad (eller mer).

  Populær og praktisk utforming av trehusene kreve ileggelse av personlige områder (soverom, kontorer) til øverste etasje

  Tips! Vanligvis i utformingen av to-etasjes hus soverom og private rom av familiemedlemmene få til andre etasje, slik at den første "vanlige" plass - stue, spisestue, kjøkken, etc.

  Ved planlegging av plassering av rom, prøv å unngå walk-gjennom rom (spesielt bolig) - dette er en svært ubehagelig og upraktisk. For å gjøre dette på plantegning, tegne et diagram over hvordan leietakerne vil bevege seg. Da blir det klart hvor det ville være bedre å plassere et bad, og der - et soverom eller kontor.

  Hus laget av bjelker nødvendigvis bearbeidede impregnering, beskyttelse mot råte og insekts snekker. Ytterligere beskyttelse mot det, bortsett fra en gjennomsiktig lakk, kan og fargebelegg maling

  Tips! Ved valg av lengden / bredden av huset, skal det bemerkes at den standard lengde av den profilerte bjelken - 6m. Derfor, når man planlegger krysset broen ytre vegg (septum) kombinert med en buttskjøt sted. Dette vil redusere varmetapet og øke stivheten av strukturen.

  Profilert bjelke tykkelse på 200 mm gir en god tilførsel av stivhet av veggene for å bygge tre- og chetyrehetazhnye hjemme, men i praksis, merkbare besparelser spart opp til 2 etasjer

  House of formet tømmer, på grunn av stivhet av veggene kan ha tre eller fire etasjer, men i praksis, for å opprettholde en lønnsom kostnaden per kvadratmeter kostnadene de en- eller to-etasjers bygninger.

  Av de profilerte bjelke og bygningsvinterhager og varme overganger mellom hjem og andre bygninger på området

  Fig. 1, 2 er liten bolig prosjekt (ferie) hjem område på 60,6 kvadratmeter, hvis vegger er laget av profilert bjelke tykkelse på 150 mm. Betongplaten kan anvendes som et fundament.

  Fig. 1. Utseendet til et hus på landet

  Fig. 2. Utkast fritidsbolig

  Fig. 3, 4, 5, et utkast til en liten to-etasjes hus for permanent bolig med et loft. For bygging av anbefalte bruk tømmer 200 mm.

  Fig. 3. utsiden av huset

  Fig. 4. Første etasje plan

  Fig. 5. plan for den andre etasje

  Fig. 6, 7, 8, 9 er en utforming av et land hus for et areal på 144,2 m2 oppbygget av profillist tverrsnitt av 200x200 mm, balkong eller terrasse. Fundamenter - armert betong, monolittisk bånd

  Fig. 6. Visningen av huset fra verftet

  Fig. 7. Fasade

  Fig. 8. Ground Floor Plan

  Fig. 9. Plan av den annen etasje

  Fig. 10,11,12, 13, et utkast-etasjes herregård fra profilerte tømmer, konstruert for permanent bolig med en terrasse og et fyrrom for en familie på fem. Det totale arealet - 228,2 m2, det totale arealet av huset - 140 m2. For konstruksjon av den profilerte stangen tverrsnitt, hvor 200x150 mm, et hus uten ekstra isolasjon for å motstå frost -26S. Fundam - transportbånd eller PBS-blokker. Dette huset er egnet for familier med små barn eller eldre, som vil være vanskelig å klatre til andre etasje. Samtidig har huset alle nødvendige fasiliteter, selv om dette har blitt oppnådd på bekostning av en stor nok plass.

  Figur 10. fasaden

  Fig. 11. Building Utsikt fra tunet

  Fig. 12. Bygningen Utsikt fra terrassen

  Fig. 13. Building plan

  Farging hjem fra en bar gjøres i minst to strøk med maling. Den nybygde trehus, og noen ganger kan du se fargen i 1-2 lag med et vakkert tre toning effekt

  Banelegemet i andre etasje av den profilerte bar

  Prosjekter for hus og hytter av den profilerte bar

  Bygging av trehus har alltid vært på toppen av popularitet. Ved hjelp av de mest moderne prestasjoner av trekonstruksjon gir en komfortabel og holdbar bygninger som er nesten ikke redd for fuktighet, mikroorganismer og brann.

  Prosjekt hus fra profilerte tømmer

  I motsetning til murkonstruksjoner i bygg av tre alltid være optimal for den menneskelige organisme luftfuktighet. I innendørs varmeveks vil vedvare, som trevirke er et materiale som har høy kapasitet for akkumulering av varme og lav varmeledningsevne.

  Prosjekter av hus fra profilerte tømmer - fordelene

  1. Miljøvennlig materiale (bølgepapp er laget av massivt trevirke, uten bruk av lim).
  2. Effektivitet og tilgjengelighet.
  3. Attraktivt utseende.
  4. Enkelhet og konstruksjon.
  5. Den høye kvaliteten på konstruksjon for kortest mulig tid.

  Slike hus kan settes opp raskt, selv om vinteren, kan du se for deg selv i denne, se denne videoen

  Når du velger et design for fremtidens bolig, kan du se de ulike typer opsjoner, eller ta kontakt med en profesjonell designer som vil være for deg et individuelt prosjekt i samsvar med alle dine ønsker.

  Utvendig og utformingen av huset fra profilerte tømmer

  Formet bjelke - en enkel og pålitelig materiale som kan gjennomføre de dristigste design prosjekter. Hvis du bygger et hus på landet for en sesongmessig bolig, kan vi begrense lavkost enetasjes prosjektet er et klassisk boks med vanlig form uten noen dikkedarer.

  I tilfelle av byggingen av en herregård eller et romslig hjem for permanent opphold, kan du velge mer enn interessante prosjekter. Formede bjelke er lett i behandlingen og andre konstruksjoner laget fra denne, holdbar og pålitelig.

  Disponering av to-etasjes hus av bølge tømmer

  Den store fordelen av hus av profilerte stenger er at materialet leveres til byggeplassen som allerede er klar for montering på følgende måte: alle deler passer nøyaktig til hverandre, om leddene og sømmer.

  Hus av slikt materiale kan ha nesten enhver form - eksterne og interne vinkler, ulike arkitektoniske herligheter som karnapper, balkonger, baldakiner, veranda, terrasser og balkonger.

  Et eksempel på utsiden av huset formede tømmeret

  Houses of formet tømmer er veldig bra utseende, kombinert med store panoramavinduer. Det kan være så enkelt slutninger og helhetlig løsning for utforming av fasaden.

  Størrelser og typer av bølge tømmer

  Formede bjelke er laget av massivt tre. Han har en viss lengde, og spesifisert av kunden seksjons dimensjoner. For hver region, og for hver klimatiske betingelser som anvendes deres tillatte dimensjoner. Den mest vanlige og populære i markedet:

  Velge størrelsen formede tømmer for bygging av bærende vegger må tas hensyn til de klimatiske egenskaper i regionen der bygningen skal stå. For midten bandet er en tilstrekkelig veggtykkelse 150 mm. Når denne indikatoren kan sammenlignes med en murvegg i to fot tykk.

  I regioner hvor den kalde og lange vinteren, er det anbefalt å bruke en bjelke med et tverrsnitt på ikke mindre enn 200 mm. Denne tykkelse er tilstrekkelig til å unngå bruk av flere lag med isolasjon og opprettholde den optimale temperaturen inne i rommet.

  Imidlertid er den moderne tilnærming til energieffektivitet, den grad av isolasjon og tetthet i bygninger krever en helt annen disponering av de benyttede materialer. I henhold til de nye krav i tømmeret veggtykkelse for bygging av energi-hus må være minst 500 mm, noe som tilsvarer en murvegg struktur med en tykkelse på mer enn 1,5 meter.

  For termisk ledningsevne, og holdbarheten av konstruksjonen er ikke bare i tykkelsen av det anvendte materiale, legges det også gitt til profilen. Det vil si at formen på slottet og dets struktur spiller en viktig rolle.

  Prosjektet er huset fra en bar med en veranda

  De fleste finske selskaper - ledende produsenter av bølge tømmer - holde hemmelig deres utvikling. Foruten art produksjonsanlegg er utstyrt med state of the beste ingeniørene er alltid på jakt etter en mer pålitelig tilkobling låser.

  Slottet har ikke bare holdefunksjonen. På grunn av forskjellige utviklinger, kan profilformen av tetning av skjøter og hindrer inntrengning av vann mellom stavene, har veggen ikke utluftet. Og noen av utviklingen, som omfatter montering av tetningen i profilet på fabrikken, tillate ytterligere tetning av produktet.

  Dessuten medfører en slik utforming av kombinasjonen av langsgående sveise- og antikorrosjonshull for montering av tetningen.

  Sam stråleprofilen kan også være av forskjellige typer.

  Avhengig av typen av utløp eller kunden får en helt glatt vegg eller vegger med dekorative langsgående skjøter, eller imiterte logger.

  1. Lik profil - ved utløpet danner en perfekt glatt veggflate. Installasjon utføres ved hjelp av lock "torn-groove" som lar deg lage en nesten blind stoff.
  2. Profil skråkantede - kant av tømmeret behandlet, kan de lett avrundet eller skjæres i en spiss vinkel. Resultatet er en vegg, hvor leddene klart skiller seg ut hver planke.
  3. Oval og semioval profil - en av sidene av tømmer er ikke rett, men noe buet form. Ved installasjon av laget bølgete stoff.
  4. Lunar profil - imitasjon logger. På tre sider stolpe representerer felles struktur: en flat inne i en profilert topp og bunn, og på fasaden vender halvsirkelformet overflate. Hus av dette tømmeret blir ofte forvekslet med logg av avrunding.

  Hvordan velge egnede prosjekter hytter av bølge tømmer

  Når du velger et prosjekt hjemme fra en bar, må du ta hensyn til funksjoner på nettstedet, som vil bli plassert i huset ditt.

  Det er viktig for byggeplassen plassering (for eksempel nærvær av en waterbody eller avstand fra sentrum).

  Det totale arealet av tomter må være i samsvar med det området av fremtidige bygg. Arealet av huset og antall lokaler for å bli bestemt av antall personer som skal bo i en hytte.

  Eksempel på enkelte prosjekt hus fra profilerte barer

  Det er nødvendig å ta hensyn til den tiden av året som den planlagte byggingen av videre drift av boliger.

  Legg også merke tilstedeværelse av biler ved huseiere. For eksempel, hvis familie eier en bil, er det bedre å velge prosjekter av trehus fra profilerte barer med en garasje. Hvis, derimot, er din egen transport ikke er tilgjengelig, må neste til huset være tilstede bussholdeplasser.

  Og til slutt, må du vurdere tilgjengeligheten av nye og eksisterende kommunikasjon. Hvis muligheten til å koble til den sentrale linjen ikke er tilgjengelig, bør du vurdere tilstedeværelsen av lokale kloakk rengjøring og vedlikehold det.

  Prisen på hus design av formet tømmer beregnes som regel i samsvar med følgende parametre:

  • veggmaterialet og størrelsen av tverrsnittet;
  • en skisse av den fremtidige hus, som omfatter en plan for fremtidig oppbygging av alle størrelser, såvel som fasader med forhøyninger;
  • individuelle kundekrav og en rekke spesifikke betingelser (tilstanden til adkomstveier, tilgjengelighet av elektrisitet, etc.);
  • Konstruksjon sted.

  Prosjekt hus fra huset med en loft

  For å gjøre oppholdet i huset så behagelig som mulig, er det nødvendig å ta hensyn til alle de ovennevnte krav. For løsning av mange problemer, er det ønskelig å henvise til spesialister.

  1

  Leave a Reply

  74 − = 65