Hus laget av metall ramme design klar priser

hytter

Hytter på 100 til 200 meter 2

Metallokarkasnye hjem

Konfrontert med byggingen av et hus på landet blir klart - monolittisk, murstein holdbar, men bygging og drift av veier. Frame tilgjengelig, men kortvarig treet. Teknologi med tvilsom helse sikkerhet ikke vurdere - limt med skum, etc.

Hvordan finne balansen mellom kostnader og kvalitet på boliger som bygges? Hva er det beste huset? Løsning - metallokarkasnye hjem LSTC (LSTC - lys stål tynnveggede strukturer).

Metallokarkasnye hjem forskjellig fra tre karkasnikov holdbar galvanisert stålramme. Resten er det samme lett, varm, rimelig, prefabrikkert hus. Her har vi diskutert i detalj alle fordelene med teknologien for bygging av ramme hus fra LSTC.

Metallokarkasnye boliger er annerledes, det er sterkt anbefalt å nyte fordelene av vitenskapelige fremskritt innen produksjon av metallrammer og bruke den termiske profilen. Thermoprofile mulig å oppnå metallrammen på lik varmeledningsevne treramme. kuldebroer hell revet på søknad termoprosechek konstruksjonsdetaljer. Vi bruker en effektiv, 8-inline termoprosechku profiler, utviklet av Finland. Termo studier har bekreftet effektiv termisk konduktivitet Reduksjonen metode for å kutte metallbånd - termoprosechki.

Viktig: Bygging metallokarkasnogo hus med termisk profil krever ikke kostnaden av rammen isolering av fasader og tak!

Prosjekter metallokarkasnyh boliger på vår hjemmeside er imot slike samlinger på andre nettsteder - de designet sin egen designavdeling og bygget. Mange av prosjektene gjennomføres metallokarkasnyh hus gjentatte ganger.

Hvordan bygge et hus metallokarkasnye vist i galleriet av utført arbeid bilde LSTC. Metallokarkasnye huseiere får positive tilbakemeldinger, videoen: House of LSTC. Personlig erfaring.

Vår lange erfaring gjør det mulig å designe, gjennomføre produksjon metallokarkasnyh boliger på noen skisseprosjekt for kunden. Beregne kostnaden for metallrammen på de enkelte størrelser: Gratis beregning ramme verdi priser LSTC.

Metallokarkasnye boligpriser og forbildeprosjekter montert i prislisten: LSTC pris. Prisene for metallokarkasnye huset nøkkelferdig sammenlignbar med prisen på tre kolleger. Forskjellen er bare kostnadene ramme materialer. Ramme rustfritt galvanisert stål, utformet av eksperter på lastslag kostbar trekjerne. Prisforskjellen er ubetydelig foran fordelene med teknologien LSTC. Prosjekter metallokarkasnyh boliger er utviklet med å gjennomføre strukturelle styrkeberegninger. Metallokarkasnye produseres hjemme på Samesor utstyr. Deler av skrotter er utstyrt med forborede for maskinvare, er serienummeret påført og puklevka.

194017, St. Petersburg, Prospect Torez d.98, Building 1

1

LSTC hjem

Kostnadene for bygging av hus laget av lys stål konstruksjoner med tynne vegger totalentreprise omfatter budsjettet for et rammeverk for et sett med etterbehandling og andre materialer, samt gebyr for installasjonsarbeidet. Denne teknologien er preget av korte perioder med implementering, samt rimelig pris på ferdige prosjekter.

Stadier av bygging av boliger på grunnlag av total LSTC

Bolighus LSTC teknologien er basert på følgende prinsipp:

 1. Design.
 2. Legge grunnlaget.
 3. Montering og installasjon av veggpaneler.
 4. Montering og installasjon av takstoler.
 5. Tak arbeid.
 6. Kommunikasjon ordning.
 7. Innvendig og utvendig endt arbeid.

Under designfasen fokuserer på beregning av stivheten og styrken av bærestativet. Grunnlaget for å bygge lys LSTC kan være hva som helst. Veggpaneler og takbjelker er sammenbygget av prefabrikerte perforerte profiler av galvanisert stål for å fremstille. bølgepapp, metall og så videre - de tradisjonelle materialer som brukes for å dekke taket.

Grunnmur av kaken - et varmeapparat. Utenfor den lukkes frontrute og frontvendt, innvendig - en dampsperre, gips og etterbehandling.

Foretrakk LSTC teknologien i boligbygging, mottar brukeren følgende fordeler:

 • lave kostnader for materiale;
 • komprimert streng konstruksjon;
 • den mest gunstige prisen når du bestiller en totalentreprise;
 • fleksibilitet i valg og sluttføring av enkeltprosjekter;
 • du kan bygge i enhver årstid;
 • huset er over 70 år uten reparasjon.

I tillegg er det også verdt å merke seg at stabiliteten av galvanisert metallramme mot korrosjon, brann, vindkast og seismiske masse tegn.

Bolig fra LSTC: kostnaden av typiske prosjekter

Nedenfor er en tabell over omtrentlige priser for boliger på LSTC teknologi. Spesielt muligheten til å forstå, utvikler et budsjett for gjennomføring av standard nøkkelferdige prosjekter av noen hovedkomponenter.

For mer informasjon om bygging av boliger fra lette stålvegger strukturer vil du være i stand til å lære av våre spesialister ved å kontakte dem på det angitte telefonnummeret eller via tilbakemeldingsskjemaet på nettstedet.

Billige ramme hus - Bygging

Konstruksjon innebærer alltid stor utgifter, en haug med problemer. Det virker som det vil vare på ubestemt tid. Slik at kundene trodde tidligere, når de ikke var kjent med teknikken med å bygge hus fra LSTC.

I dag er teknologien for å bygge rimelige panel-ramme hus kan du kjøpe eller bygge et hus nøkkelferdig klar i noen dager, og aller viktigst - det er mulig å leve hele tiden, ikke får over vinteren i en byleilighet.

Nytt hus fra en metallramme

Kjøp ramme huset - det betyr ikke alltid å kjøpe ferdig bygget. Selge en bolig er ofte redusert til å levere på domokomplekta stedet. I dette tilfellet, montering og etterbehandling kjøperen Tutor.

Kostnader av tjenester "hus turn-key" - prisen på prosjektet, pluss boliger sett (ramme, festemateriell). Ytterligere arbeid (sammenstilling, etterbehandling innsiden, utsiden et al.), Velger klienten etter eget skjønn.

Er det bedre å kjøpe en ferdig hus eller domokomplekta

"Euro Story" selger prosjekter og boliger, samt bygging av nøkkel. Kunden står fritt til å velge prosjekt materialer. Han bestemmer seg for hva den skal huse en liten bungalow eller et vakkert hus 6-8 m med et loft. Det er bemerkelsesverdig at i begge tilfeller er det økonomisk alternativ til et bolighus, hvis vi sammenligner det med prisen for tilsvarende anlegg i andre materialer. Hvis du valgte "nøkkelferdig hus", du:

 • Du trenger ikke risikere å gjøre en feil ved montering av ramme;
 • Ikke bruke tid til å bygge;
 • Fullt stole på opplevelsen av arbeidere;
 • Du kan styre prosessen på alle stadier av konstruksjon;
 • Du får klar hus på en tomt tomten etter 8-16 uker etter legge grunnlaget;
 • Ikke betal for levering av etterbehandling materialer;
 • Du får en garanti.

Vi bygger et komfortabelt hjem fra en spesiell termisk profil - alternativene du ser i bildet. Utfør fullføre huset med vakre dekorative paneler av det tyske selskapet Doke Extrusion. Du kan ikke fortelle det fra en dyr high-end hytte laget av murstein. Juster prosjekt under noen plan. Å utstyre et eget rom under svømmebassenget eller vinterhage. La oss gjøre en elegant terrasse med en balkong, en profesjonell Glaserte vinduer eller gjøre panoramavinduer. For den praktiske feste garasje, for å oppsummere det oppvarming. Det viktigste - det vil ta opptil 2 måneder. Fristen vil avhenge av kompleksiteten i prosjektet. Se et utvalg av populære ramme hus, prosjekter, bilder og priser.

1

Leave a Reply

+ 8 = 16