Hus med kolonner

Kolonnene i interiøret - elegant heten i utformingen av leiligheter og hus

Kolonne - et arkitektonisk element, slik at røttene i en fjern fortid. Utgangspunktet, de utførte en støtte for taket og øvre etasjene. I dag utfører dette elementet andre viktige funksjoner, fordi hvis kolonnene er tilstede i interiøret, de skaper en spesiell, majestetiske atmosfæren. Tross alt har dette elementet en god historie, og klarest som et arkitektonisk element, kolonnen dukket opp i antikkens Hellas. Tross alt, det er en ekstern visning av kolonner ga en spesiell type.

I denne forbindelse, og i dag et slikt element i interiøret i ethvert rom gir det en enestående utseende, skaper en raffinert og samtidig majestetiske atmosfæren.

I dagens artikkel vil vi se på hvordan du bruker kolonnen i utformingen av moderne leiligheter og hus. Vurdere sine synspunkter, samt finne ut hva de er laget av materialet.

Kolonner i interiør bilder

Kolonnene i det indre - og da særlig anvendelse.

Kolonnene i interiøret er blant de mest fremtredende element i interiørdesign. Etter denne store elementet vil ikke forbli ubemerket i alle fall, på grunn av sin størrelse og design. Derfor er de fleste av kolonne design og er nøkkelen til den fremtidige utformingen av interiøret, er ikke bare kolonnen setter stilen for fremtiden interiør.

Dekorative søyler i interiøret bilde

Dekorative søyler laget av gipsplater bilde

Ulike former og størrelse på kolonnene lar deg spille med plass, tynne høye søyler gi interiøret tillater større eleganse, de også lykkes kan visuelt gjøre taket over et rom mer.

Interiør stue med søyler bilde

Tykke søyler bringe til det indre av grunnleggende natur og følelse av sikkerhet, men på et sted med dette, vil de redusere taket og gjøre rommet mindre.

Kolonnene i det indre av en stor leilighet bilde

På atmosfæren og stilen på rommet selvfølgelig, vil påvirke utseendet av kolonnene - deres arkitektonisk utforming. Det bør bemerkes at søylene kan brukes ikke bare i antikken eller lignende stiler, men også ganske moderne. Fra high-tech, loft, moderne og country, søyler tilsvarende design og form kan brukes i mange stilarter og på alle områder.

Interiør stue med søyler bilde

Når den brukes riktig, kolonnene, interiøret i ethvert hjem eller leilighet kan bli betydelig forbedret. Faktisk, takket være slikt materiale som gips, kolonne ut av det kan bygges hvor som helst, selv i den minste leiligheten. Dette gjør det mulig å skjule svakhetene i rommet, hvis noen. I tillegg til den visuelle korrigering av plass, kan dekorative søyler i det indre hell skjule de bærende konstruksjoner, og forskjellige typer kommunikasjon går gjennom vegger, eller som kommer fra taket.

Kolonnene i det indre av huset bilde

Med hjelp av kolonnene i interiøret kan være vellykket produsere reguleringsplan. For eksempel, i klassisk leiligheten og dermed lett kan skilles på et stort kjøkken, spiseområde av kokesonen. Fullt mulig å tildele en peis i stuen, hvis på begge sider av søylen sett fra ham.

Kolonnene i det indre av stuen bilde

Hva gjorde moderne kolonner i interiøret? typer

I den siste kolonnen haller er laget utelukkende av naturstein, oftest var det marmor. I dag er det selvfølgelig også tilgjengelig for kjøp, men det må sies at prisen for dem vil være svært høy. Selvfølgelig, ekte utseendet på søyler av naturstein er den beste måten å skape et luksus majestetiske atmosfæren.

Kolonner i interiør bilder

Ikke mindre imponerende er kolonnene vises i interiøret, laget av samme stein som steinene: basalt, onyx, lapis lazuli og andre steinsøyler i det siste, og i dag først og fremst tjene som en pålitelig støtte .. Dersom dette ikke er nødvendig, så som en koloni kan opptre, som nevnt ovenfor, mer moderne materialer, slik som polyuretan og gips.

Interiør stue med søyler bilde

Gips er mer populært fordi det er lett å jobbe med og i tilfelle skade, kan det være lett otrestavrirovat.Kolonny av dette materialet vil tjene bare en dekorativ funksjon i interiøret. De kan lages i ønsket stil, fra den gamle til den moderne high-tech.

Kolonner i et moderne interiør

Det er ikke sjelden å finne i det indre av kolonnen hus på landet de laget av tre. Denne naturlige materialet er svært hensiktsmessig å se på en landlig stil, klassisk stil loft. Således kan for eksempel tre kolonner i det indre med moderat tråden vil være hensiktsmessig i de klassiske stiler. Flat rette eller rektangulære tresøyler understreke utformingen av landet trehus i chalet-stil. Sammen med takbjelker, vil de se veldig naturlig.

Tre pilarer i form av en trestamme passe godt i en landlig stil, rustikk og Provence.

Tre kolonner i det indre

For moderne stil tre kolonner bør ha en glatt overflate, kan de være av forskjellige former, men oftest er det firkantede og runde søyler.

Et relativt nytt materiale for kolonner - et metall, blank metallflate godt fremheve high-tech-stil og minimalisme.

Moderne kolonner i interiøret bilde

Hvor å installere kolonnene i det indre av leiligheter, hus?

Hvis du er eier av et hus på landet, et sted for kolonnene i huset, er det absolutt første etasje hall. Runde marmorsøyler vil skape en koselig og samtidig luksuriøs atmosfære.

I byleilighet, sjelden satt steinsøyler, fordi på grunn av sin store masse og gulvkonstruksjonen kan ikke opprettholde dem. I dag, og derfor er svært vanlige dekorative puss kolonner i forbindelse med gips listverk. På grunn av den elastiske plaster ble mulig å reprodusere en hvilken som helst utforming kolonne og de tilsvarende dekorative listverk.

Kolonnene i de indre bilder av leiligheten

Leilighetene er ofte kolonnen satt i de mest romslige rom. Så for eksempel i stuen, slik at sonen kan identifiseres under TV eller peis. På samme måte kan du i stua for å tildele et sted som ligger sofa. dermed er det mulig å produsere reguleringsplan for en seng på soverommet.

kolonne vinterere moderne leilighet Photo

Studioleilighetene bruker kolonner kan gjøres med hell adskilt stue fra kjøkken.

Kolonnene i interiøret skaper alltid en stor, høy estetisk atmosfære. De kan søke om nesten alle i dag eksisterende stil av interiørdesign, fordi det er mange alternativer til de materialer som de er laget. Samtidig den mest rimelig, enkel å bruke og restaurering, er det gips.

Prosjektet med en herregård med søyler og rekkverk

kostnaden for

Byggesett №2

  • Arkitektur og Byggteknikk seksjon (AS) 39000
  • Bygge pass (P) 4200
  • Ekstra kopi av prosjektet (K) 4200
  • Engineering seksjon (IR) Nei

Viktig for avtalen og godkjenning fra distriktet arkitekt.

Oppmerksomhet, da en egen bestillings pris på 8400 rubler.

Solid landlig hus med to fulle etasjer er utformet for helårs familie opphold på 5 eller flere personer. Enkelt arkitektoniske former hytte ser elegant og attraktivt på bekostning av godt spores detaljer om fasader. Spesielt parade ser ut som inngangen til bygningen, dekorert med søyler og rekkverk. En følelse av romslighet og storhet forsvinner ikke inne i bygningen. Alle prosjekttjenester har gode proporsjoner, godt opplyst og logisk sammenheng med hverandre funksjonelt.

Totalt areal m²: 234,20

Boareal i m²: 117.00

Totalt areal m²: 195.00

Boareal i m²: 79.80

Totalt areal m²: 322,80

Boareal i m²: 96,40

Totalt areal m²: 503,70

Boareal i m²: 151,80

Kommentarer til Draft L-215-1K

Men vet ikke hvor mye det ville koste å bygge et hus?

St. Petersburg, Zakharievskaya ul., D. 14, av. 49

Kolonnene i interiøret - 40 bilder utformingen

Ønsker du å få til det indre av hill notater, åndelighet, aristokrati? Utfylle interiør kolonner. Resultatet vil overraske og glede. Bruk av kolonnen huset en gang, vil du aldri ønske å del med dem.

Hva gjør dette elementet av interiøret? I hvilken stil er brukt? Fra det som er produsert? Er det mulig å bruke kolonnene i de små leilighetene? Hvordan kan "skjule" the carrier kolonnen? Kontroversielle designelement gir opphav til mange spørsmål.

Holdning til kolonnene i interiøret som elementer bare palass stil forankret i fortiden. Deres bruk i lokalene til hjemmet, kontoret, er det offentlige stadig mer utbredt. Og med god grunn. Kolonnene i interiøret fortjener å dekorere våre liv hver dag.

Prop eller dekorativt element

Gamle arkitekter var ekstremt dyktig i bruk av kolonner. De skapte et storslått storslåtte kolonnader av templer, offentlige bygninger, boliger av adelen, de kongelige leiligheter.

Kanskje det er derfor noen tusen års historie av arkitektur anses kolonnen som interiør og eksteriør elementer av luksus, makt.

Her ligger ikke bare rang status, men også følelsen av selvbevissthet, selv vert. Prøv å stå ved siden av noen grandiose kolonne, for eksempel Vinterpalasset, eller spasere gjennom søyle av Kazan-katedralen i St. Petersburg.

Hvordan føles det? Motstridende følelser. På den ene siden, storhet, massive undertrykke. Men på den annen side, hvis du fusjonere med dette elementet, blir vant til det, tvert imot, gi tillit, la den heve seg over forfengelighet.

Går tilbake til gamle kunsten, utrolig hvordan de var i stand til å kombinere funksjonalitet med dekorative søyler. Den kraftigste pilarene holdt steinheller, mens representerer seg selv kunstverk. Kolonnene i interiøret - en eksklusiv gave av de gamle arkitektene dagens designere.

En kolonne i et moderne interiør utfører følgende funksjoner:

  • lagerkloss;
  • dekorativt element;
  • Reguleringsplan plass;
  • hemmeligholdelse av kommunikasjon (kabler, rør);
  • Lagringssystem (nisjer, skap).

Klassiske kolonne består av tre hoveddeler - basislegemet og store bokstaver. Base - en base av kolonnen, bruker den som en støtte, bærer basen en betydelig belastning. Body - er en søyle som forbinder topp og bunn. Capital - den øvre delen, i den klassiske versjonen være dekorert overdådig.

Har moderne konstruksjon som innebærer påføring av søylene som støtter. Det er vanligvis sterkt armert betong eller metallstrukturer som støtter for store områder med overlapping. Som et dekorativt element, søyler eiere kreve forstads herskapshus, luksuriøse leiligheter.

Best av alle rikt dekorerte søyler vises i områder med stor takhøyde - fra 290 cm og oppover.

Med bruk av lys polyuretan skum produkter, bruk av kolonner som en dekorativ design detalj gjort mulig av høyhus, små leiligheter. Alle kolonner, selv stående alene, "knuser" den omkringliggende plass. Sammensetningene av de to eller tre kolonner er praktisk å skille mellom lokalene, fremhever de enkelte deler, og samtidig opprettholde en følelse av integritet.

Colonnade med mange elementer av moderne arkitekter er ikke brukt, med mindre det følger av bygningsstrukturen. Komfort, krever høy livskvalitet og legger et stort antall kommunikasjoner som går gjennom alle etasjene i bygningene. Å skjule kabler og rør inne i kolonnen i det indre av huset - den opprinnelige, til tider, den eneste akseptable løsningsdesign.

Kolonne utstyr bukter, lagringssystemer - en annen interessant teknikk. han ofte motivert av behovet for å skjule støtteben, men god design brukes som en dekorativ, reguleringsplan, funksjonelt jordet element.

I henhold til formen av kroppen kan skille de følgende typer kolonner:

Tatt i betraktning den kolonnen som en dekorativ detalj, skyldes her og en halv. Half-kolonnene er ikke bærende. De er festet til veggen, gjør dekorere og reguleringsplaner funksjoner, og samtidig beholde alle de dekorative estetiske iboende i hele kolonner.

Opprinnelig utfyller det indre av den nedre kolonnen og 80cm over. De brukes som bord, står for vaser, skulpturer, boller.

edle klassiske

Grunnlaget for den klassiske interiør med antikke søyler, dannet de greske prøvene - doriske, joniske, Corinthian stiler. Dekorere basen kropp, hovedsteder, ikke bare er ikke endret, faktisk, krever god smak streng overholdelse av de greske idealer.

Gamle greske søyler, halvsøyler blander harmoni med moderne multi-level tak, belysning, polyuretan listverk. Finish kolonner venetiansk gips, maling "marmor", "naturstein" er mye brukt av kunstnere - dekoratører. Søylene er laget av billige materialer - polyuretanskum, gips, betong, så rikt malt. Dette reduserer i betydelig grad kostnadene og forenkler installasjonen.

Spesielt ettertraktet moderne designere kombinasjon av to eller flere kolonner som er forbundet med en buet bend. Buer, for å redusere kostnadene, er enkel design laget av gipsplater.

Den samme stilen kan tilskrives rektangulære tre kolonner, dekorert med dyre varianter av tre i samme stil som en engelsk eller russisk kontor i herskapshuset sammen med trepanel på veggene.

Imponerende søyle, forbundet med buer - en vesentlig del av østlig arkitektur. I motsetning til den klassiske tilbakeholdenhet, østre tårn kroppen rikt dekorert med mosaikk, pyntegjenstander, lys farge.

Buede bend er understreket ytterligere linjer, og er også rik på en lys finert.

Arkitektoniske ensembler med kolonner i de østlige interiøret er supplert med tekstiler fra tekstiler, tepper, glassmalerier.

Moderne interiør områder

Minimalistisk stil, high-tech loft - ikke spart kolonnen side. Disse stilene krever en stor plass, en betydelig høyde. Kolonnene her fungere som støtte etasjer. Oftest er disse enkle kolonner trimmet i overensstemmelse med de stillokaler - metall (sølv, nikkel, krom, kobber), klinker "aldret under murstein" betong fra forskalings traser.

Den nyeste trenden - bruk av bakgrunnsbelysningen i glasskolonner med bobler.

I gode gamle Provence, til rustikke russisk, andre etniske stilarter full kolonnen er fortrinnsvis tre og grov stein.

Kolonnene kan være fullstendig laget av tre, og "stein" finish på en rekke forskjellige substrater (betong, polyuretanskum, gipsplater falsk kolonne) er utført i materialer ligne stein.

Bruk av pilastre, søyler, dekorere dem på grunnlag av stilen i hele rommet, og noen, selv de mest enkle pulten, vil være "høydepunkt".

... Egnede materialer for fremstilling av søyler

Tradisjonelt er de søyleelementer kuttet fra stein - marmor, granitt, marmor. Brukes lokal stein fra de nærliggende felt, fordi de tunge steinblokker vanskelige å transportere over lange avstander. kolonne legeme satt sammen av flere deler, fugene mellom dem tett gnidd ren, etter kolonne så monolittisk.

Nå dekorative søyler av naturstein er nesten laget av de høye kostnadene og tidkrevende produksjonsprosessen.

For grundig strukturer som tåler mye vekt betong. Forberedt forskaling helt over sand og sement mørtel, pour stå opp, og deretter fjerne forskalingen. Monolittiske kolonner er laget på stedet samtidig med byggingen av bygningen.

For trebygninger komfortable og naturlige komponenter i hele stokker, men her er det mulig å bruke en betongkonstruksjon, etterfulgt av tre finish.

En annen "solid" materiale - gips, gips kolonner, tung og ganske dyrt, kan de bestilles mestere, som gjorde gips listverk.

Metall - egnet for minimalistisk interiør, ganske tunge, og "edle" metaller (krom, nikkel) - nedoshev.

Mest demokratiske variant - kolonner med skum. Dette plastmateriale er lav vekt, enkelt kuttes med en baufil enkel, godt limt eller spesielle strukturer lim type "flytende spiker".

Produsenter av polyuretan dekorative produkter tilbyr et stort utvalg av ferdiglagde søyler, separat baser, hovedsteder. Du kan velge alle kolonnene separat, deretter montere til din smak.

Kolonner av dette materialet nødvendigvis trenger å male, eller et element av "faller" av interiøret stil.

Økonomi versjon av materialet for kolonnen i det indre av leiligheten - skum og gips.

Produkter fra skummet hadde de samme egenskaper som for polyuretan, men en lavere tetthet og styrke. De kan kjøpes ferdige.

Søylene er laget av gipsplater på plass. Veldig lett å lage en rund, firkantet, rektangulære elementer utfyller sine buer, nisjer, hyller. Gips - et allsidig materiale som gjør at du kan utføre de mest uventede design.

Tørrmurytterside sparklet, blir kitt påføres på et hvilket som helst etterbehandling materiale - maling, tapet væske, venetiansk stukkatur.

Kolonner og pilastre av polyuretanskum, skum, gips er relevante for interiøret av høye boligblokker og små leiligheter. De lar deg lagre disse dekorative arkitektoniske elementer, eliminerer vekt og soliditet av naturlige, betong, gips analoger.

Hvordan skjule en kolonne som ikke er nødvendig

Design funksjoner av noen bygninger krever et stort område av overlapping med et lite antall partisjoner og bærende vegger. Type som ikke støttes av massive søyler i midten av rommet under slike forhold er det vanskelig å administrere. Hvis strengen ikke samsvarer den generelle stilen i rommet, har det en mening å dekorere.

Speil på overflaten av kolonnen "løsning" kolonne upraktisk på plass på og gi hele rommet i volum. Den opprinnelige beslutningen vil være å snu kolonne møbel - skap med hyller eller nisjer, for å støtte bak sofaen eller benken, stein for dekorative produkter stedsnærværende gips vil hjelpe skjule forkastelig element til noen intrikate form.

Innvendig rom med kolonnene vil alltid være mer fordelaktig med hensyn til det indre uten dem. Hvis området ikke tillater å plassere fulle søyler, pilastre bruke, har de ikke opptar mye plass, men gjør sitt dekorativ funksjon.

Uvanlig sammensetninger er fordelaktige fra halvsøyler kombinert med fotobakgrunns. Plukke en passende tegnestil, kan du forvandle noen, selv de minste rom, for eksempel i gangen. Liten gate, hagen, eller et stykke av kanalene i Venezia harmonisk forbedre og oppdatere plass, takket være halvsøyler innramming.

Etter som vurderer ideen om gamle arkitekter, velg passende moderne teknologiske materialer, grå betong og glass bygningen virkelig forvandlet til et praktfullt palass, den østlige harem, brutal loft eller ... vakker hage.

Så hva er hemmeligheten bruk av søyler i interiøret? De gir volum, slå et flatt bilde i 3D, skape en stereoeffekt, setter rytme plass, og dermed gjøre det indre live, real.

Leave a Reply

68 − 63 =