Diesel motorblokken Ugra

  1. hoved~~POS=TRUNC
  2. Jordbruk og kultivatorer
  3. tillers
  4. Motorblokken Ugra NLM 1N16-c dieselmotor Lifan 6,0 HP (NMB.000.000.0-63 D)

  Motorblokken Ugra NLM 1N16-c dieselmotor Lifan 6,0 HP (NMB.000.000.0-63 D)

  Motorblokken Ugra med en dieselmotor Lifan 6,0 HP Den tilhører den kategorien av hagen multifunksjonsmaskiner. Denne modellen av russisk produksjon er designet for å utføre en rekke oppgaver. Det er forårsaket på grunn av motorblokken design som gjør at du kan koble til et stort utvalg av tilbehør. Standardutstyret omfatter høy-kutter, justering som kan endres som maskinering dybde og bredde. Den presenterte teknikken er utstyrt med en dieselmotor Agro Motor kapasitet 7 hestekrefter. Dette tallet vil være tilstrekkelig til å utføre arbeid på fast grunn, og bære en tung last. Motoren har økologiske beskjedent forbruker brensel, ikke forårsaker problemer med vedlikehold og lune i kaldt vær.Motorblokken Ugra med en dieselmotor Lifan 6,0 HP svært enkel å betjene og gjør arbeidsprosessen er ikke kjedelig, men morsomt og produktivt. Overføring består av tre tannhjul og omvendt. Dette gjør at maskinen lett å manøvrere i form av kompleksitet. Plate clutch kan du trygt låse hjulene og flismaskiner. Høy bakkeklaring gjør uten problemer å flytte på ujevne områder. Hvis en tomt har en slark, og det er sannsynlig at noen tunge maskiner bare begravd i mykt underlag, da med motorblokk av en slik ikke skjer. Agricultural slitebane, som er montert på store hjul på en sikker måte biter inn i overflaten, og er i stand til ikke bare enkelt å flytte tunge jordbruk, men også trekke inn ytterligere koblingsanordninger. Og hvis plutselig bilen er fortsatt fast på de porøse områdene på jorden, så vil det være lett å trekke ut, manipulere og bruke revers.Chtoby fartskontroll motor-blokken var ikke bare enkelt, men også behagelig styring Apparatet har en funksjon for å justere de to posisjonene. På grunn av slike egenskaper for å styre operatøren kan justere den til din egen vekst.

  Fordeler motorblokken Ugra c Diesel Agro Motor:

  - Høy effekt (6,0 hk).

  - Steel betjent utstyr redusering.

  - Kobling av metelokeramicheskih stasjoner.

  - Fraværet av belter i motorblokkdesign.

  - Stor motor ressurs.

  - Stor arbeidsbredde.

  - OHV.

  - Drevet (3 forover / 1 tilbake).

  - Tilstrekkelig for behandling virgin jord vekt (98 kg.).

  - PTO (for tips).

  - Muligheten for å bruke den transportvogn.

  - Kompakte dimensjoner (for å forenkle transport).

  - Et bredt utvalg av vedlegg.

  - Kan brukes til: å klippe gress, godstransport, potet graving, Hilling, skjæring senger og furer, for opprydding (pensel - renere, spade - blad, roterende snøploger).

  10:00 til 22:00 Les mer om frakt

 • Betaling er mulig med kontanter eller bankoverføring, direkte betaling Yandex.Money, kredittkort. Lær mer om betaling
 • Du kan bruke tjenestene til kvalifiserte forhåndssalg engineering. Pre-salg forberedelse
 • Du kan plukke opp kjøpet uten kostnad frakt i vår butikk. pickup
 • Garantiservice ved et autorisert servicesenter servicesentre
 • Våre eksperter er klare til å gi råd om valg av varer, og å svare på alle dine spørsmål nå.

  Jordbruk "Ugra" med dieselmotor

  I 2015, OOO "Kadvi9raquo; Det planlegger å begynne å selge de nye modellene med dieselmotor jordfreser.

  De nye dieselmotor blokker tilhører en serie av tunge maskiner konstruert for kraftig og tung. Dieselmotoren fordelaktig er forskjellig fra bensinmotorer ved at når det arbeides med samme hastighet, er det dreiemoment som får mye høyere. Således, under betingelser hvor de bensin tillers start "zaryvatsya9raquo; og mister momentum, diesel analoger fortsette å jobbe med selvtillit, som vil være uunnværlig i tung jord. I tillegg dieselmotorer mindre varme under drift og har vanligvis en stor ressurs.

  Freser er utstyrt med dieselmotorer Agro Motor 178FG, rommer 7 hp Disse motorene er produsert i Kina Lifan fabrikken. Firetaktsmotorer med luftkjøling og direkte injeksjon av 296 cc. cm. For å øke komforten av arbeidet, i tillegg til manuell start, er tillers utstyrt med en elektrisk starter. Blant andre egenskaper: hastighet opp til 12 km / t; diameter på kutteren 360 mm; arbeidsbredde opp til 1,030 mm; behandling dybde 300 mm; Maskinen veier 90 kg.

  Blant standard tilleggsutstyr vil bli tilbudt å trekke vogn med et sete, en bakhjulsdrift PTO. Denne konstruksjonen kan brukes til transport av varer og som en plog. Det er verdt å merke seg at en slik løsning - en nyhet blant sine russiske kolleger.

  Oh, nye materialer, jeg trodde det var - stedet var stengt, så lang stillhet var))

  Nei, selvfølgelig, alt er greit, bare en ukes ferie vi hadde.

  IMHO ikke volumene av motorene til fordelene med dieselmotorer kan oppstå. Ja, og Lifan motor - en mørk hest.

  1

  Det ville være interessant å høre eierne av utstyr med denne motoren.

  Kraftig diesel tillers

  Walk-bak traktoren - et universelt manøvrer verktøy utviklet for å arbeide i landet og arbeider i landbruket. Alle som anser seg selv en god gartner, har i arsenal av en god tur-bak traktoren. De kan pløye landet, for å gjøre furer, bærer en stor belastning, etc. Det er to typer jordfreser: .. Diesel og bensin bak traktoren walk-bak traktoren. Det er klart at mye billigere å betjene dieselmodeller. Prisen på drivstoff er mye lavere. Men der kan man velge? Hva er diesel motor blokker kan kjøpes for jobben? La oss finne ut.

  Varianter diesel tillers

  I markedet for landbruksmaskiner er mulig å finne flere arter av jordbruk. De er delt inn i tre typer:

  • Lette tillers;
  • mellom kultivatorer;
  • tunge kultivatorer.

  Hva skiller dem? I utgangspunktet er det deres vekt, størrelse og motorkraft. Alle disse funksjonene er knyttet til hverandre, i tillegg til, fra og vil avhenge av prisingen av en walking traktor. Det er klart at det han er lettere og svakere enn motoren, jo lavere pris, og omvendt, prisene er høyere, jo høyere pris.

  Tillers lys typen har ofte 6 hk (hestekrefter), og deres vekt ikke overstiger 100 kg. Slike modeller er ikke utstyrt med en stor brennstofftank, og deres lette vekt håndtaket glir tung jord. Hvis vi snakker om dybden og volumet av behandlet eller jord, kan de lyse tillers ikke konkurrere med de tilsvar.

  I forhold til gjennomsnittlig jordfreser, oftere de veier 100 til 120 kg. Den gjennomsnittlige effekt i motoren avhengig av modell og er i området fra 6 til 8 liter. a. Basert på disse indikatorene, for store områder de er mye mer effektiv og vise sin beste side. Medium til å takle de fleste jordtyper. Selv om de er dyrere, men lønner seg i prosessen helt.

  Og til slutt, tyngre tillers, som imponerer med sin kraft og vekt. Den gjennomsnittlige vekten av aggregatene varierer fra 200 til 300 kg. De er de mest potente i denne figur er et gjennomsnitt på 8 til 12 l med. De er den dyreste, men uten problemer kan takle enhver oppgave. I dette tilfellet, uansett hvor kompleks. Arbeidet utføres raskt og effektivt.

  La oss se på de mest populære dieselmodellene som er etterspurt.

  Walk-bak traktoren diesel «Crosser CR-M12E»

  Den er inkludert i rating av de beste modellene i sin kategori. Dette er en tung går bak traktoren, med en vekt på 300 kg. Den er allsidig og har en 4-takts ensylindret dieselmotor med vannkjølt. Dens kapasitet er 12 liter. eller med 8,5 kW, og volum - 820 cm3. Han lett takle enhver oppgave. Motoren går ganske rolig. Starter maskinen ved hjelp av elektrisk starter eller manuell.

  I motorblokken manuell girkasse, belte, clutch, reduksjonsgir. Det er mulighet for hastigheter opp til 18 km / t. Det er 6 gir forover og 2 revers. Buck er ganske romslig - 5 liter. Så ofte toppet opp med drivstoff er ikke nødvendig. Forbruket er også liten. Bygge kvalitet, til tross for at han er kinesisk, veldig bra. Positive vurderinger av brukerne.

  Diesel tiller "Bison JR Q12E»

  En av de mektigste apparat av alle kultivatorer "Zubr9raquo linje;. Sin motorkraft er synlig i tittelen, og er 12 liter. a. Volum - 815 cm3. Motoren 4-takts ensylindret vannkjølt. Tiller er utformet for å prosessere stort område. Som alle produkter "Zubr9raquo, er denne modellen preget av pålitelighet og høy byggekvalitet. De kan arbeide med hvilken som helst jord, bære last, og så videre. D.

  Kobling sin disk, manuell girkasse, drivhjulene. Overføring, som i det første tilfellet av åtte: 6 forover og to bakover. Enhet veier 280 kg, og volumet av tanken er utformet til 8 liter. Walk-bak traktoren kan kjøre både manuelt og elektrisk start. Frontlykter også.

  Diesel tiller "Ugra-NLM 1N16"

  Den eneste i vår liste gjennomsnittlig walk-bak traktoren. Dets vekt er 90 kg. Men han er i stand til å håndtere store området. 4- takts dieselmotor, en kapasitet på 9 hester. Volum - 178 cm3. Redusering utstyr PTO. Bredden av dyrking motorblokken - 80 cm, med en dybde på 30 cm er et multifunksjonelt kompakt enhet som utfører nesten alle typer arbeid ..

  Motorblokken "Ugra9raquo; 9 diesel hk, har en gjennomsnittlig drivstofftank 3,5 liter. Som for sendingen, 3 forover og en bakover. Inkludert bak traktoren mekanisk. Du kan justere rattstammen i både horisontale og vertikale plan. Det er mulig å redusere vibrasjoner og er mye lettere å jobbe eieren. Styrt clutch, motoren og omvendt kan være på håndtakene. I rattstammen er en hevarm for å skifte gir. Dersom minimum demontere walk-bak traktoren, vil det passe i bagasjerommet. Dette gjør det enkelt å transportere maskinen til rett sted.

  Diesel motorblokken "Scout GS 15 DE»

  Det kan kalles den mektigste av vår liste. Det faktum at maskinen er utstyrt med en kraftig fire-takts dieselmotor med vannkjøling. Dens kapasitet på 15 hestekrefter, og volumet på 998 cm3. Derfor er det anses å være den mektigste. Walk-bak traktoren kan trekke en tilhenger som veier 1000. Kg! Vekt av samlet - 310 kg. Gear - 6 forover og to bakover.

  Bør tilfredstille volumet av drivstofftanken, som er 8 liter. Det er nok for å behandle stort område. Hastigheten som roret kan flyttes - til 7 km / t. Han fikk et elektrisk starter. Takket være "Skautu9raquo; Du kan utføre mange forskjellige typer arbeid. Det er trygt å si at det ikke slikt arbeid på gården, som han ikke kan takle. Spesielt godt han dyrker landet. Pløye opp jomfru jord er ikke et problem for ham, fordi bunten inneholder et enkelt skrog plog. Separat, kan du kjøpe en dobbelt skrog plog. En jordbearbeiding utføres pochvorezom hvis bredde fangst er 1 m. Lengdene ville være nok for kontinuerlig behandling.

  I tillegg, er leverings setet, tillater å arbeide som sitter på en minitraktor. Du trenger ikke å gå på siden og bøye tilbake. Det er klart at prisen er høy, og er innen $ 1300-1450.

  Vi har gitt deg noen av de beste modellene av diesel jordfreser. På grunn av de egenskaper og beskrivelse, kan du vurdere dem og bestemme hvilken du skal kjøpe sin egen. Velge en kompleks, men etter veiing alle fordeler og ulemper, du bestemmer!

  Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

  1

  Leave a Reply

  26 − 22 =