3d bilde

CatsMob

I den kinesiske byen Hangzhou, en utstilling med interaktive 3D-bilder. Det endrer standard representasjon av å besøke kunstgallerier og museer. Som for bildet her er ikke bare mulig, og til og med nødvendig. Om alvoret er også nødvendig å glemme, er et smil på ansiktet hele tiden.

via: avaxnews.com & aktuality.sk

Bilder av China Press / Associated Press

3D-bilder på en vegg i leiligheten

Hvis du bestemmer deg for å endre interiøret i hjemmet ditt og gjøre det til, for eksempel i et gammelt slott med arkader dateres tilbake til fremtiden, så henger den på veggen i leiligheten hans 3d bilde. Disse spennende, uvanlig bilde vil dyppe deg inn i verden av fantasi og drømmer.

I dag, 3D-bilde, som dukket opp relativt nylig, blir stadig mer populære som de kan brukes til å lage en unik interiørdesign.

Maleriene i moderne interiøret i leiligheten

For 3D-maleriene ikke har noen restriksjoner scene. En som tredimensjonale bilder av malerier av kjente kunstnere, andre foretrekker kontemplasjon av den eksotiske undervannsverden av de sørlige havene. Noen som fjelltopper dekket med caps av blendende hvit snø, og noen ønsker å slappe av på terrassen med søyler og vakre blomstrende rosebusker.

Volumet 3D-bilde som henger på veggen i rommet, kan være dominerende i det indre av hele lokalet. Noen ganger et bilde er i stand til å fremheve noen viktige designdetalj og sette tonen for den generelle interiøret.

3d bilde med blafrende skinn og lys spill av lys har en spesiell og mystisk dybdesyn. Med dette bildet presse grensene for plass og plass blir uendelig og voluminøs.

3d bildene passe perfekt inn i den moderne interiøret i leiligheten eller et hus på landet og bli dens høydepunkt. For eksempel på en vegg på kjøkkenet, kan du henge et bilde med 3D-simulering av et åpent vindu med utsikt over det asurblå havet. Stuen kan være dekorert i perspektiv byen om natten.

1

For å passe et barns rom 3d bilde med favoritt tegneseriefigurer munter. En bane gjennom det høst skogen jevnt strømme inn i det indre roms og blir som det var en fortsettelse av den.

Opprett tilpassede og originalt interiør, dekorere veggene i leiligheten hans uvanlige 3D-bilder, og alle dine gjester vil bli positivt overrasket.

Kopiering informasjon er kun tillatt med direkte og indeksert henvisning til kilden

Hvordan lage en 3D-bilde av deres rukami.Tehnologiya.Gotovye 3d bilde

Hva er 3D-bildet.

Hilsen til deg kjære, tilkoblet og i denne artikkelen vil jeg fortelle deg hvordan du kan lage en 3D-bilde av sine egne hender. Ved første øyekast kan det virke som det er svært vanskelig. Men jeg kan forsikre deg, hvis du vet hva du skal gjøre og hvordan, hva vanskelighetene vil du ikke ha. Tro meg, jeg har malt ca 1000 3D-bilder varierende kompleksitet og formål, så jeg har noe å overraske deg. Dessuten vil du lære at å gjøre et slikt bilde, og hvordan du installerer dem. Så artikkelen kommer til å være svært nyttig og informativ, så les det gjennom svært nøye.

3D-bildet er en spesiell tredimensjonalt bilde, som tar den rette typen volum, sett fra et bestemt punkt på den. Maksimalt volum slike bilder vises i fotografier på grunn av dette fant de sin maksimale spredningen er der det er et bilde eller video-opptak (3d utstilling, ferie dekorasjon, 3D reklame, reklame på TV, etc.).

Som sagt, er grunnlaget for slike filmer nettopp den spesielle bildet. Det er hele poenget er å tredimensjonalt bilde, og ikke i et spesielt materiale, som mange feilaktig tror.

Hvis du har et tredimensjonalt bilde som skal skrives ut, kan du i det hele tatt som du ønsker (banner, film, papir, tekstiler, plast, itd). Hvis vi tar 3d malerier for utstilling, at slike bilder er publisert på en vanlig banner. Dette er den optimale pris-ytelse-forhold.

Banner ganske varig, slitasje-motstandsdyktig, bildet oppnådd sammen med lyse og mettet, og er billig. Så, hvor får vi en spesiell tredimensjonalt bilde. Det er to alternativer, starter med det første hvordan å lage en 3D-bilde av sine egne hender.

Hvordan lage en 3D-bilde av sine egne hender.

Først, la oss definere noen typer 3D-bilder. Det finnes to typer av tredimensjonalt bilde. Denne vertikale, de som er festet til veggen. Og dette er horisontale, som er festet til gulvet. Nå la oss gå videre til spørsmålet om hvordan å lage en 3D-bilde av sine egne hender. Ganske enkelt, om dette temaet jeg har to spesialiserte kurs.

Først denne mini-kurs som heter "3D-tegning for lat eller hvordan å trekke 3D-grafikk 50 i 2 timer". I dette kurset, generelt, alle enkle, her vil vi ikke gå inn i noen tekniske detaljer, men jeg bare gi deg en spesiell universell form for konvertering til 3D og vise hvordan å jobbe med det. Kurset varer i bare 60 minutter.

Som et resultat, er hele prosessen med å skape en fullverdig utendørs 3D-bilde (eller snarere tredimensjonalt bilde av det) redusert til bare tre trinn. På den første etappen valgte vi og bestemt fra det bildet som vi ønsker å oversette til 3D-format.

I det tredje trinnet via dette skjemaet er bokstavelig talt 1-2 minutter Overfør bildet i 3D-format og et tre-dimensjonalt bilde.

Alt er så enkelt at med hjelp av dette skjemaet kan produsere tredimensjonale bilder for utendørs 3D-bilder rett og slett i industriell skala. Og så disse bildene kan brukes til ulike formål, enten det er en 3d utstilling, 3D reklame eller 3d bilde for registrering av hellig.

Profesjonelle Course 3D utstillinger og 3D-bilder for dem.

Jeg har også en profesjonell kurs på 3D-show og mønstre for dem. Kursets varighet ca 6-7 timer. I dette kurset jeg vie deg alle nyansene for å skape både horisontale og vertikale 3D malerier til utstillinger. Det finnes også en rekke nyttige ting for forsvarlig organisering og drift av utstillingen. Kort sagt en uunnværlig kurs for de som ønsker å åpne sin utstilling. Alle som kjøpte dette kurset var fornøyd. Her er vurderinger av kurset.

En annen enkel alternativ hvordan å lage 3D-bilde med sine egne hender er å ta komplette tredimensjonale bilder og skrive dem ut på et banner. Jeg har et sett med klare til print gulv 3d bilder av forskjellige størrelser og temaer (ca. 50 stk.).

Hvordan lage en 3D-bilde av sine egne hender. Education. Ready 3D-bilde

Alle 3D-bilde satt du kan se ved å klikke på linken nedenfor.

Og i denne artikkelen av meg kommer til en slutt. Jeg håper det var nyttig for deg, og nå vet du hvordan du skal lage en 3D-bilde av sine egne hender. For alle spørsmål eller kjøpe et sett av kurs, ta kontakt med oss ​​på [email protected], eller la dine spørsmål i kommentarfeltet. Og dere alle suksess i dine bestrebelser, så langt.

Hvis du likte denne artikkelen, kan du gjøre følgende:

  1. Legg igjen en kommentar. Bare skrive en artikkel som deg eller ikke. Skriv, hva motivet ønsker du å gjøre ut i følgende artikler.
  2. Del denne artikkelen med dine venner.
  3. Abonner på blogg oppdateringer på min kanal på YouTube.

Få mennesker kan gi verdt informasjon for produksjon av tegninger. Rustam takk.

1

Leave a Reply

81 − = 77