Design-prosjekt for leiligheter bilder

Contents

Design av leiligheter: de beste ideene til interiør

Som innbyggerne i små leiligheter å utstyre sine hjem på riktig måte? I begynnelsen virker det som det er veldig vanskelig, men alt er i våre hender! Vurdere ulike alternativer for utforming av leilighetene.

designe planlegging og reparere sine egne hjem - litt moro. I våre hender hele teknologi og materialer, som vi kan forvandle din leilighet.

Ett-roms reir av flotte single mennesker og unge par. De har massevis av eiendeler og møbler, og de kan økonomisk avhende dyre firkanter.

Vi tenker på hvordan å gjøre leiligheten mer praktisk for eierne. Det avhenger helt av deres liv og interesser. For eksempel, hvis det bor en ung mann, en jente eller en nygift par, da de sannsynligvis vil ofte kommer på besøk, de arrangerer en bråkete fest sammenkomster eller bare se på TV. En voksen eller eldre person kan ha andre interesser.

Vi vil fortelle deg mer om dem.

Det virker som de unge ønsker å bli med kjøkken, bad og delte en leilighet i de betingede deler ved hjelp av et spisebord, en bar eller en sofa. I et slikt rom vil angi et større antall gjester, vil noen bli plassert i stua, noen på kjøkkenet, og alle vil se hverandre og kommunisere fritt.

Berth vil fungere som en sofa. Hvis området tillater det, i spisesalen, kan du sette sofaen, så rommet vil være i stand til å sette sengen.

Soverom, stue med kjøkken isolert

En eldre mann er sannsynlig å bestemme seg for å forlate kjøkkenet urørt, bortsett fra at den forkortede veggen mellom badet og gangen å øke vestibylen. Hvis rommet ikke er veldig liten, så vil det være bra å dele den i to deler: et soverom og stue. Selvfølgelig er divisjonen ganske vilkårlig. Dette vil kreve bare sette en liten bokhylle, skap med speil dører (alt avhenger av området av rommet), eller en vanlig skjerm.

Stue kombinert med en loggia

Et annet populært alternativ til å øke plass - en sammenslutning av rom med balkong. Vindu og dør fjerne, loggia vinduer, isolere, og vi får et lite rom. Det er mulig å utstyre en dressing room, et kontor eller en sovende.

Sentrale elementer i interiøret i ett-roms leilighet:

Innredet alltid vanskelig i en liten leilighet. Bør bestemme, uten noe som du kan gjøre, fordi det gjør et enkeltrom bør ikke være. Garderobe trenger nødvendigvis, uten på noen måte. I den store hallen kan stilles høyt og en romslig garderobe. Hvis plassen er ikke nok, vi rive ned veggen mellom badet og gangen og sette sammen sin garderobe. Dermed vil korridoren øke, og trenger ikke å rote opp rommet. Hvis sengen ikke passer, og velg deretter bare en sovesofa med skuffer for sengetøy. Fra setene kan bli forlatt til fordel for komfortable stoler.

Et stort åpent vindu forvandler alltid rommet og dens design spiller en viktig rolle i hele rommet miljø.

Vær oppmerksom! God visuell øke plass kan oppnås ved å forlate den konvensjonelle stoff gardiner.

De "spiser" mye plass og samle støv. I stedet foreslår de å etablere roman nyanser eller valse, med en harmonisk ser både uavhengig av hverandre og i forbindelse med en lett tyll.

I et lite rom du trenger ordne belysning for ikke å forbli mørke hjørner. For denne gode spotlights. Når du trenger mye lys, slå på alle lysene, og, om nødvendig, noen er slettet.

I de senere årene, er slike boliger bygget aktivt, og dens viktigste funksjon er svært liten størrelse. Sammenlignet med i studio ett-roms leiligheter, noen synes herskapshus. Selvfølgelig er det ikke om luksusleiligheter, et studio hvor slikt område kan være 100 kvadratmeter. m.

Standard Leilighetene er svært liten, og de skal plasseres, og et bad og kjøkken og bad.

Med en så vanskelig oppgave å håndtere. Of course, til et toalett og bad isolere fra resten av plassen er nødvendig. Men her er det kjøkken og rommet kan arrangeres som en stue-spisestue.

Faktisk, i en leilighet, vil vi bruke de samme alternativene som i ett-roms leilighet. Velg kjøkkenområdet, kan du bruke gulvet og taket på ulike nivåer, samt kontrastfarger.

anbefalt Velg møbler avrundede former og solide farger.

Leilighetene av denne typen er preget av en liten korridor, et lite kjøkken og bad i samme beskjeden. Fordelen med Khrusjtsjov kan betraktes rommet: de er ganske romslig, og la til å romme alt du trenger.

Hva kan vi gjøre med alt dette?

 • Endre vanlige innerdører i glide (der det er mulig, fjern alle).
 • Erstatt enkle innebygde skap (for dette formålet er perfekte garderober, detaljer som kan leses her).
 • I stedet henge stoff gardiner persienner.
 • Sett en kompakt lyse møbler.

Etter å ha gjort alt dette, vil vi frigjøre mye plass. Korrekt utfylling av veggen, blir vi også visuelt større rom.

 • Den ene halvdelen av den vertikale vegg deksel med lys maling og den andre beige eller hvit. Den samme effekten kan gjentas ved å bruke tapet. Med denne løsningen vil rommet virke mer romslig.
 • Lim foto-og 3D-tapet på veggen foran inngangen.

Ikke glem speilet, de alltid "arbeid" for å øke plass. Soverommet har en vegg kan gjøre en fullstendig speilet, og i stuen til å henge noen små speil.

Lav takhøyde i Khrusjtsjov er ikke tilrådelig å overbelaste komplekse konstruksjoner, så det vil være nok til å gjøre den blanke strekningen taket. Det vil skape en illusjon av høyde og skjule ujevnheter.

Hvordan å utstyre en leilighet for familier med barn

Leiligheten hvor barnet vokser opp, er det tilrådelig å lage en baby, eller å fordele en del av rommet der sengen skal stå og hyller med leker.

Det skjer ofte at foreldre blir tvunget til å dele rom med babyen. Når barnet er nettopp født, fikk han nok plass til en seng og kommode.

Med alderen barnet gradvis økt sine behov. Gitt dette, vi tenker, hvordan vi skal handle.

Før om fire år, ønsker barnet å være ved siden av min mor, så trenger ikke noe skille mellom rommet. La divisjonen er bare visuelle. Det kan være forskjellig bakgrunn, barnemøbler lyse farger eller fargerike teppe på gulvet. Kort sagt, gjør utformingen på en slik måte som om det er et helt annet rom på samme plass.

Det er bedre å bruke for vokst barn fra 5 år gammel. I denne alderen, kan han sove i andre etasje av en køyeseng. Vi henviser til barnas komplekser, som består av kabinettet, alle typer stativer og seng ovenpå. For det første, de er gode for å spare plass, og for det andre, for å danne et reelt område for barn. Det vil passe alle sine eiendeler, bøker, leker og en komfortabel seng.

Dette komplekset kan plasseres slik at den er inngjerdet fra barnas foreldre seng. Det bør bemerkes at for et barn trenger for å bygge ved siden av vinduet, som barnet trenger god belysning.

Foreldre kan gi ekstra lys som dekorerer rommet og gjøre det mer behagelig.

Alt for en mini-barnehage er mulig å bygge en vegg av gipsplater. Denne metoden er ideell når barnet vokste opp, og han trenger en privat plass. Hvis rommet er stor, kan det lett bli omgjort til to innstilling av skilleveggen og skyvedører. I løpet av dagen kan de bli åpnet, slik at lyset fra vinduet lyser hele rommet, og om kvelden for å lukke. Resultatet er et koselig hjørne for en egen selvstendige barn.

Hvordan å designe hele leiligheten

Å designe et soverom fit kvinne veldig nøye, tenke gjennom hver minste detalj. Først av alt vi velger en seng med en komfortabel madrass. Når en økonomisk bind ønsker å spare på alt. Når du kjøper en seng, husk at de kadaveret kan kjøpes enten, enkelt.

Oppmerksomhet fra billig seng kan alltid distrahere nydelig teppe eller andre interiørdetaljer.

Det viktigste er ikke å skimp når du velger en madrass, ellers vil du ikke være glad ingen design!

I nærheten av sengen for bekvemmelighet vanligvis satt tabeller, men du kan finne en seng med hyller på hodet. Dette vil gi mer plass.

Generelt, alt avhengig av hvilken stil og vozmozhnostey.V stort rom kan sette en utskåret eik kommode, nattbord, tre-leaved speil og vindu drapere blendingsgardiner.

Oftest for soverommet er det gitt det minste rommet, og som alltid har å smette unna alle sammen og ikke glem om stil.

Et av de viktigste punktene i design - valget av de ledende farge.

Det er klart at for dette rommet vertinne velger den mest populære fargen, og ingen ville våge å protestere.

Men det noen regler for å velge farger for soverommet:

 • Ikke stopp på en skygge, så det kan være kjedelig med tiden. Det er bedre å kombinere det med to eller tre lignende farger eller hvit.
 • Unngå skarpe kontraster, vil det forstyrre ro og slappe av.
 • Vær forsiktig med lyse farger. De passer godt et ungt par, men de eldre personer de vil dekk raskt. Hvis du liker rødt, burgunder oransje eller andre lyse farger, er det best å velge en liten interiør detaljer av den valgte fargen. Det kan være en ramme for bilder eller bilder, en vase eller et gulv lampe i sengetøy.
 • Ikke bruk mer enn tre farger.

Hva bør være i stua? Tross alt, det kommer til venner, slektninger, og ønsker å se alt var behagelig.

dermed Jeg trenger en stor, romslig sofa, hvis gjør at størrelsen på rommet, hjørnet. Det er sannsynlig at gjester vil være noe å spise og drikke, og dette krever en tabell. Det er sammenleggbare bord, opptar minimalt med plass når den er sammenslått, men hjelper ut i løpet av ferien. De passer godt inn i det indre av stuen.

Store seter bør ikke bli satt i stua tett, de fyller opp rommet. I stedet foreslo de å bruke en liten myk stoler eller paller.

Til rommet var stilig, ikke lei for mye mangfold, eller tvert imot, ikke ser falmet og kjedelig, er det nødvendig å identifisere de viktigste interiør detalj.

Making fokus på noe ved hjelp av én farge, mønster eller lyse tilbehør, og de gjenværende reserve elementer nøytral.

Stuen bør være godt opplyst, slik at du kan henge en lysekrone med noen kraftige lamper eller spotlight utstyrt. Hvis det første alternativet - det er en klassiker, den andre - en mote trend, etterfulgt av Art Nouveau elskere. Følgelig ved å velge en stil i interiøret, må du følge den til slutt. For klassisk stue passer mest spektakulære lysekrone, og for stilen på moderne - liten innebygd belysning.

Et flott tillegg til atmosfæren vil være gulvlamper, vegglamper og bordlamper, de gjør rommet koselig og perfekt for en rolig familie kveld.

I de fleste familier, på kjøkkenet - en av de mest besøkte stedene i huset. Her koker vi og spise, og snakke etter jobb, og selv tar nære venner.

På kjøkkenet er lagt inn en rekke forskjellige ting. Vårt mål - å designe interiøret slik at ingenting forhindret, og alt var for hånden.

En av de beste oppfinnelsene i moderne vitenskap - innebygde hvitevarer. Den er ideell for store, og for et lite kjøkken.

Sex på kjøkkenet er det best å legge ut flisene, som det er holdbart, lett å ta vare på og tjene som en ekstra dekorasjon.

På bildet ser vi et eksempel på et lite kjøkken. Liten suite perfekt kombinerer trendy lyse farger med nøytrale toner. Det er riktig, som i en begrenset plass er helt oransje møbler ville se for "aggressive". Her er det beleilig plassert komfyr og vask, og også involvert plassen under vinduet. Det er en god designer godsend. Fjerne karmen, får vi ekstra plass til skap og skuffer. I stedet kan du sette et lite spisebord, og rett til å sette et kjøleskap.

I denne utførelsesform for å bruke plassen rundt vinduer og under den. Hvis den brede veggen, kan vi ordne kjøkkenet rundt vinduet. Veldig hyggelig under matlaging og renhold blikk på gaten. I tillegg til en slik metode for å plassere arbeidsområdet frigjør plass for et spisebord og et kjøleskap. Dette settet vil nytes av elskere av naturlig tre og beroligende naturlige toner. Se også vår artikkel om å velge persienner til kjøkkenet.

Her er et annet eksempel på bruk av naturlige materialer i utformingen av kjøkkenet.

På utformingen av bad, samt toalett (hvis det er tilgjengelig) er ikke verdt å redde. For å gjøre dette, må du velge bare pålitelige og vannbestandige materialer og funksjonelle møbler. De skal tjene i mange år, på grunn av deres erstatning vil være veldig, veldig dyrt.

Flere detaljer om utformingen av et lite bad vi skrev tidligere.

Regler bad design

 • Vegg og gulv keramiske fliser eller velg en mosaikk.
 • Taket maling kvalitet maling eller lage en suspensjon.
 • Vi tar vare på god belysning.

For å forbedre utseendet på badet, har moderne designere komme opp med utformingen av veggene for å skjule all kommunikasjon. Det ser veldig estetisk tiltalende!

korridor design skal være den mest praktiske! Kommer fra gaten, kan du ved et uhell snubler over muren og beis, ripe den dyre tapet. Barnet vil også bli berørt av skitne hender møbler, vegger og speil.

Hvordan gjøre hallen for å gjøre det hyggelig og praktisk?

 • Veggene var dekket med dekorative gips. Nå er det mange vakre farger, som kan brukes i ulike mønstre. Og en slik vegg kan rengjøres med en fuktig klut.
 • Vi bruker kunstig stein. Dette materialet ser veldig stilig og uvanlig. I tillegg er det veldig praktisk.
 • sheathe veggene plast eller trepanel.

Corridor - en ganske liten plass. Å visuelt forstørre det, må du henge et stort speil, og hvis plassen tillater det, installere skap med speil dører. Se flere bilder av garderober gangen.

Det er verdt å huske og om belysning. Den lange korridoren er nødvendig for å henge noen lampeskjermer eller en kraftig lysekrone.

Det er viktig at fargen på møblene i harmoni med innerdører.

Hvordan organisere reparasjoner i leiligheten

Vi bestemte oss for å renovere leiligheten. Poenget er selvfølgelig vanskelig. Hvor skal jeg begynne?

 • Tenk deg hvordan skal se ut hvert rom. Tegn en plan. Vi tenk farger, materialer, og om vi vil endre møbler og gardiner.
 • Vil begynne arbeidet med de viktigste stedene i leiligheten: bad, toalett og kjøkken. Der de fleste former for søppel og avfall, og tid brukt på forbedring mye.
 • Valg av materialer, forventer rett mengde og fortsette. Hvis du ønsker å legge fliser, er tillit bare for eksperter!
 • Deretter går du til rommene. Her mulig enhver passende rekkefølge.
 • Reparasjon korridor la til sist.

Hvis det er noen problemer med design eller utførelse av arbeid, ta kontakt med fagfolk.

Sørg for å lese vår artikkel om de siste trendene innen design av leiligheter!

portefølje

Design-prosjekt for leiligheter, LCD "Lomonosovskiy9quot;

Design tre-roms leilighet i en moderne stil, m. Profsoyuznaya, 140m2

Utformingen av leiligheten, LCD "Alye Parusa"

Design av en leilighet prosjekt, 192m2

Design-prosjekt for rekkehus i hytta "Aprelevka Park", 200 m 2

Design loft Dukhovskoy kjørefelt

Design-prosjekt for loft og administrere gjennomføringen av prosjektet, 81m 2. Photo realisert interiør.

Design ett-roms leilighet, m. Taganskaya

Design-prosjekt for ett-roms leilighet og administrere gjennomføringen av m. Taganskaya, 52m 2. Bilde etter renovering.

Design prosjektledelse og gjennomføring av 136m 2 leilighet på gata. Filevsky Boulevard. Bilde etter renovering.

Design-prosjekt for rekkehus i hytta "Borisovka", 138m 2

Design av leiligheter, st. Mosphilmovskaya

Design-prosjekt for to-roms leilighet i en moderne stil, 70 m2

Design-prosjekt for leiligheter i LCD Zagorje, 100m 2. Stil og komfort.

Design-prosjekt for to-roms leilighet, m. Kolomna

Design prosjekt av leiligheter på sjøen Nagatinsky, 92m 2. Photo realisert interiør.

Design og prosjektledelse av gjennomføringen av leiligheter på gata. Krylatskie Hills, 80m 2.

Design-prosjekt for to-roms leilighet i stil med fusjon, m. Avtozavodskaya, 120m 2

Design-prosjekt leilighet med tre soverom, en LCD- "Akademdom9quot;

Design-prosjekt for tre-roms leilighet i en klassisk stil, m. Profsoyuznaya, 140m 2.

Design-prosjekt for leiligheten, m. Ny Cheryomushki

Design av en leilighet prosjektledelse og gjennomføring, m. Ny Cheryomushki, 160m 2. Bilde etter renovering.

Design-prosjekt for leiligheter, LCD "Dirizhabl9quot;

Design-prosjekt for leiligheten, m. Ny Cheryomushki, 110m2.

Design-prosjekt for leiligheten, m. Taganskaya

Design-prosjekt for leiligheter under leieavtalen og styring av gjennomføringen, 95m 2. Overføringen av kjøkkenet til gangen området.

Design studioleiligheter: 50 bilder, 12 avanserte prosjekter

Lite område standard leilighet kan slå inn i en veldig koselig leilighet, vil utformingen av som tar hensyn til alle behovene til familier som bor i den. Den kjente layout som skiller boareal på noen rom og kjøkken, som regel små, kan ikke tilby moderne komfort, desto mer sant for de leilighetene, som har et lite område, og dermed tjene som en bolig for to eller flere personer. Nedenfor ser vi flere alternativer for design studio leiligheter i forskjellige størrelser.

Design studio leiligheter fra 14 til 25 kvadratmeter. m.

Interiørdesign liten leilighet-studio på 14 kvadratmeter. m.

En liten studioleilighet, 14 "kvadratah9raquo; som det måtte passe og kjøkkenet og stuen - et levende eksempel på riktig bruk av studio layout. Interiøret i gangen ved døren til badet ligger et mini garderobe, den ligger på motsatt side av kjøkken med arbeids topp og innebygde hvitevarer. Kjøleskap plassert på grensen til stuen - det tjener som et skilleelement. I tillegg mellom kjøkkenet og foran-boligområder har hengt opp gardiner, slik at gjøre rommet mer intimt.

I det indre av stuen var det et sted ikke bare for sovesofa, men for en separat sitteområde, som samtidig fungerer som en spisestue. Jeg måtte gi opp standarden på møbler - det vil spare dyrebare centimeter av plass. Alle møbler er laget "på stedet" og gir flere funksjoner.

Spisebord knipser og faller ned, som finner sted mellom lenestoler - og hele strukturen er forvandlet til en komfortabel sofa - ekstra feriested eller en gjesteseng. Under setene er plassert bokser for lagring av husholdningsartikler, i tillegg gitt en stor eske under sengen og en garderobe, klesskap, speil trimmet med smale striper - de visuelt forstørre et lite rom areal.

Grå og hvit - de viktigste fargene i design studio, slik at å gjøre plass større og lysere. De kompletterer de tre delene av fargen av naturlig tre. Turkis og kalk farger på tekstildeler gi den indre lysstyrke og expressiveness.

Design-prosjekt for en liten studioleilighet (20 kvm. M.)

Grunnlaget for interiørdesign studio tatt en minimalistisk stil. Rett fra inngangen begynner bulk lagringssystem, snu til et soverom, stue i to separate nivåer av hyller over og under, mellom hvilke integrert TV-område og benkeplate desktop hjemmekontor. For bad er et kjøkken, atskilt fra gangen eget oppbevaringssystem med integrert arbeidsflate.

Den designstudioer T-formet arrangement av kjøkkenmøbler kan du gjøre plass til en liten bar som serverer samtidig en spisestue.

I nærheten av vinduet er det en stue, snur om natten i soverommet - en stor sofa konverterer til en komfortabel seng for to.

Hovedideen med prosjektet - speilet skyve partisjon som skiller kjøkken og stue. Hver av de tre partier av skilleveggen beveger seg uavhengig av de andre, dermed rommet og kjøkkenet kan skilles helt eller delvis. Speiloverflaten visuelt nesten dobler plass og kompliserer spillet på grunn av refleksjoner, som gjør det indre av dybde og volum.

Designstudioer med oransje farge og hvitt (et areal på 22 kvadrat. M.)

Hovedideen med prosjektet var "stena9raquo, og skiller gangen og kjøkkenet. Fra siden av den fremre delen av leiligheten-studio er et skap-garderobe for klær, arrangert på en "kupe9raquo; og utstyrt med glassdører, for ikke å redusere den plass. Enden av "steny9raquo; slått over til sofaen i stua, så det er funnet et sted med flat-panel, som gir visning av filmer og TV-programmer.

Sofa for natten utfolder seg, viser det seg et behagelig sted å sove. Vinduskarmen i stuen erstattet tabletop som serverer og spisestue, og et skrivebord hjemmekontor.

På den annen side "steny9raquo, vendt mot vinduet, den har også et kjøkken - selve arbeidsflaten og skap under og over det. Det har plassert alt nødvendig utstyr, inkludert en oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Fra "kuhni9raquo; - tilgang til balkongen, omgjort til en salong. Hvit farge på møbler og vegger øker visuelt volumet av rommet, og saftig gul som en aksent skaper en gledelig, solrik humør.

Design studio leiligheter fra 25 til 30 kvadratmeter. m.

Rektangulær design studio leilighet med ett vindu (området av 29 kvm. M.)

Studioet lite område - 29 kvadratmeter. . M - det opprinnelig var meget ubehagelig: trange rom, langstrakt i lengde, hadde ett vindu i frontveggen, noe som eliminerte oppdelingen i to separate rom. Men i en utpekt plass nødvendig for å imøtekomme både stue og kjøkken med mat.

Gang planlagt tradisjonelle - bad er plassert foran en romslig garderobe-dressing room. For inngangsdelen av leiligheten-studio er et kjøkken - skap-garderobe lagringssystem fortsetter kjøkken med integrerte hvitevarer, som ligger på motsatt side av vinklet arbeidsflaten med en rekke skap under og på toppen av den lukkede hengslede hyller. Det ender med et lite kjøkken bar - det er akkurat på grensen til stuen.

Liten stue - en komfortabel sofa og TV-panelet til veggen foran ham. Men dens tilstedeværelse - et stort pluss, som du kan se på TV uten å forstyrre noen som allerede hadde gått til hvile. Nær vinduet bare er et soverom, det inkluderer en dobbeltseng og et lite bord, en konsoll som fungerer som et toalett. Ved siden av ham - en praktisk ottomanske.

Hovedideen med prosjektet - partisjon skille stue og soverom. Det gjorde runde hull, la dagslys inn i interiøret i rommet. I tillegg til å forbedre belysningen, er disse hullene tilsettes til det indre av de interessante lysflekker, skaper effekten av bevegelse og demper strenge svart og hvitt minimalistisk design.

studio design i skandinavisk stil (området på 28 kvm. m.)

Hovedideen av design studio leiligheter - bruk av hvitt i kombinasjon med den naturlige farge og tekstur av tre.

Mislykket L-formede utformingen visuelt motvekts ved en kolonne-søyle på grensen av kjøkken og oppholdsrom, og en mangel på naturlig lys på kjøkkenet kompenserte innvendig opplyste skap.

Kombinasjonen av hvite vegger, tak, møbler med varm tregulv, bordplate, sammenleggbare bord og bar stoler servering mini-sonen, som ligger i stuen, skaper en lys, romslig indre, i hvilken samtidig meget koselig.

Maling i lys lilla indre tilsatt tekstilelementer - puter og et teppe under salongbord.

Interiøret i en ett-roms studioleiligheter på 30 kvadratmeter. m. i et hus bygget i Khrusjtsjov

Studio "hruschevka9raquo; som følge av riving av veggene oppnådde ekstra område. En stor fordel av leiligheten var to vinduer - det er mulig å skape en lys og moderne stue.

Hvit og lys grå nyanser - disse er de viktigste fargene i interiøret, som er organisk supplert med lyst tre tekstur. Som en lys farge aksenter på veggen plassert to poster i røde og gule farger.

Leiligheten-studio har fire områder - Entré, stue, soverom, kontor og kjøkken. De er adskilt ved hjelp av visuelt forskjellige nyanser av gulv og vegger.

En av de viktigste ideene til designstudioer - å skape en koselig interiør der du kan godt og slappe av, og arbeid, og samtidig nok plass til å lagre husholdningsartikler. For å gjøre dette, i stua plassert et stort system kabinett "kupe9raquo;, farger fusjonere med veggene og nesten umerkelig for øyet. Over pulten hang hyller for bøker og et kjøkken fylt med to nivåer av lukkede hyller.

Things "med historie" - et gammelt skrivebord, strykejern jern som en backup for bøker og antikke speil - noe som gjør interiøret en spesiell atmosfære forbundet med familieminner og designerstoler ved spisebordet gir interiøret et moderne sound.

Design studio leiligheter fra 30 til 35 kvadratmeter. m.

Studio leilighet i en moderne stil, 32 kvadratmeter. m.

Vinduet i dette lille definert størrelse studio - det er mindre i høyde enn vanlige vinduer. For å rette opp denne mangel, designerne brukt to metoder: vinduet selv lukket vertikale persienner, rullegardiner "på gulvet", som tillot å skjule sine virkelige dimensjoner.

Lys lagt til av et tak belysning og en overflod av reflekterende flater i design og interiør - dette blanke fliser på gulvet og en klar plast stoler i baren, og den blanke finishen på møbler fronter. Når det kombineres med et overflod av lyskilder, for eksempel mottak mulig å oppnå fantastisk indre persepsjon.

Inconvenient utspring innendørs designere slått i en visuelt uthevet studie.

Soverommet i utformingen leilighet er atskilt fra den andre soner "stenoy9raquo, som er den del av inngangspartiet er et stort lagringssystem i stua er en dyp bokhyller, og fra soverommet - åpne nisjer, den nedre tjener som et nattbord.

Flat layout studio 33 kvm. m.

Modnet i en tradisjonell stil, tar denne studioleilighet hensyn til alle behovene til en liten familie. For to er det veldig behagelig, til tross for den kompakte størrelsen. Beige-brun gamma interiør i henhold til varme og komfort.

Vegger Fordel seg utenfor rommet ikke var der, men en køye i det indre er skjult i en utsparing som dannes av et stort lagringssystem fra gangen. Logg inn nisje lukket lys, men tett gardin, noe som gir en intim atmosfære.

Nok plass til spiseplass - en Roundtable på grensen stue og kjøkken vil tillate å imøtekomme tre.

Slanke utforming studioer et separat soverom (areal på 34 kvadrat. M.)

Design studio leiligheter som er designet i hvitt, noe som gjør møblene usynlig på bakgrunn av veggene. Rough tre salongbord og stoler fra skyene ved siden av det understreke den skandinaviske stilen interiøret. Nasjonale mønstre på puter legge farge.

Kombinasjonen av hvite flater med naturlig tre og naturlig, naturlige farger gjør interiøret en virkelig stilig.

Hovedideen med prosjektet - et soverom, markert med en glassvegg, supplert med tykke gardiner. Dette gjør det mulig å skape intimitet av de viktigste områdene i rommet, og det ikke skape et inntrykk av rot plass.

Design studio leiligheter fra 35 til 42 kvadratmeter. m.

Design-prosjekt for studioleiligheter på 40 kvadratmeter. m.

I dette prosjektet funksjonsområdene er delt ikke bare visuelt, på grunn av forskjeller i etterbehandling materialer. I tillegg er de atskilt i rom ved forskjellige nivåer, som kompliserer oppfatningen av den indre og gjør det mer interessant. Hver sone har også sin egen belysning.

De nøytrale toner av det indre tillater å beholde en åpen romfølelse, og et stort volum.

Soverommet i design studio er oppvokst på et podium og atskilt med en partisjon fra stuen med glasspaneler - på denne måten dekorative paneler på soverommet vegg visuelt inkludert i total plass. På podiet, i tillegg til sengen, bygde han en stor garderobe og diverse husholdningsartikler.

Nær tilbake soverommet grenser stuen sofaen. to komfortable arbeidsplasser som er gitt bokhyller er plassert i det indre av stuen.

Studio med en bar, 40,3 kvm. m.

Studioet er ganske tradisjonelle, her er alle fellesarealer: Entré, stue, soverom, kjøkken.

Siden studio leilighet eid av en ung familie, designere besluttet å eksperimentere og brukt utradisjonelle beveger seg i design og dekor. For eksempel, et tregulv "podnimaetsya9raquo; på veggen i stua.

Kjøkken og stue i design studio aksjer den høye bar, som det er praktisk å motta gjester.

Tradisjonell stol ble erstattet med lenestol-puff, og lyst interiør frimodig lagt grafisk svarte detaljer: det er en gardin som skiller sengen fra resten av lokalene, og inventar og møbler, og svarte kryssende linjer på den ytre veggen på badet, gå i stuen, og i gangen og inn på kjøkkenet.

kjøkken design studio leiligheten er en viktig faktor. Det er kompakt, men romslig. Boareal studioer visuelt skiller den baren og gulvbelegg - her er det steintøy, i motsetning til tre i stuen del.

Skap i interiøret opptar bare en vegg, og den andre venstre fri - det sikret en hette rund form, er plassert over platetoppen. Arbeide med lys tre benkeplate og den samme linjen i harmoni med tre fasader av den øvre rekken av skap. Design studio lamper, anheng svart over tverrunderstreke reguleringsplan.

Opprettet i stil loft (område studioleiligheter på 42 kvm. M.)

Loft - en stil som gjør at selv en liten plass problemet er ganske interessant og uvanlig, uten tap av funksjonalitet.

Renset opp murverk utvendig vegg som er laget hoved dekorativt element i indre og malt i hvit farge, pritemniv svakt sømmer og defekter i murverk. Visual reguleringsplan er implementert gjennom kontrast gulv og bygging nivå høyde soverom.

Kjøkken og stue i design studioer er forent og har tilgang til salongen, arrangert på balkongen. En av stuen veggene er malt i en mørk grå farge som gir rommet dybde, og i kombinasjon med hvite tak og lyst tregulv ser veldig imponerende på samme tid ikke mørkere rommet.

Roms indre er markert - den står på et podium og adskilt med skyvedør. Soverommet har en liten garderobe og skap for oppbevaring av ulike elementer. Veggen på hodet av sengen er dekket med tapet med mønster i skandinavisk stil, er den samme stilen vedvarende gulvdesign gangen.

Funnet en feil? Velg en film og sende den ved å trykke Ctrl + Enter.

Leave a Reply

4 + 2 =