design plakater

Design av plakater, reklametavler, plakater og annet reklamemateriell.

Ileggelse av både papir og elektroniske bøker, kataloger, presentasjoner og andre informasjonsprodukter.

Design plakater, utskrifter og plakater.

Tilbyr tjenester for design av plakater, plakater, plakater og annet reklamemateriell i store formater. Utfører arbeid på kortest mulig tid og så nær kort.

Rekkefølgen av ytelsen

1. Kort og evalueringsarbeid

2. forhåndsbetaling og tidlige arbeider

3. Utformingen av en plakat (utførelsesform 1-2, i henhold til den korte)

4. Overfør plakaten og gjør endringer

5. Etterskudds, forbereder oppsettet for utskrift på trykking og levering av ferdige filer

Billboards og plakater - en kraftig informasjonsverktøy. De kan engasjere forbrukeren i et gitt miljø, og for å formidle budskapet.

Derfor effektiv plakat design forfølger to mål:

• umiddelbart tiltrekke, ellers - å "krok" av klienten,

• kompakt sende den nødvendige informasjonen.

I kvalitative reklameprodukter inneholder organisk haug av disse oppgavene.

Lag plakater - interessant kreative prosessen, ikke begrense designer fantasi. I motsetning til plakater, regninger mer meningsfylt. Når du oppretter plakater, utformingen av konseptet er det viktig å kompetente distribusjonsenheter med tekst og bilder, samt riktig plassert aksenter. Å levere løftet så snart som mulig, å skape en harmonisk forening av grafikk og tekstelementer, noe som gir skrift hierarki av særlig betydning.

Når du utformer en plakat serie tatt hensyn til det totale reklamemerkevarekonsept. Med deler og flytter logisk sammenheng er etablert mellom informasjonsbærer og korporativ stil.

"Trykk på høyre knapp" i hodet av

Profesjonelt lagt ut plakat tegning, som opptrer på det underbevisste. Slik reklame tiltrekker seg mest oppmerksomhet er nøkkelen til prosjektets suksess. Det fungerer på et psykologisk nivå og automatisk bedt om å ta affære - kjøpe en billett å delta på arrangementet eller for å bestille produkter.

vellykket billboard utforming utført i tiltalende fargekombinasjoner, med en interessant, kanskje, en spennende historie. Bare i dette tilfellet, en "kjedereaksjon" - et ønske om å videre mening.

oppskalere billboard utforming - en slags kunst, laget for å imponere og overraske. De mer positive følelser føre til at bildet - jo høyere rate av interesse for arrangementet, besøk, registreringer. forfatterens håndverk sikrer eksklusivitet av bildeoppløsning. Denne reklame medium som en plakat - skiller seg ut på bakgrunn av analoger.

Kreative fantasi og kunstneriske ferdigheter av en pålitelig utøver - bevis for at tilpassede plakater rettferdig annonsør forventninger. Resultatet - tillit i å finne den ideelle formen av materialet, med unntak av stempler og inkompetanse.

Effektivitet, tids testet

Du må bestille en plakat? Du er på rett spor.

Her kan du bli inspirert av mine unike ideer som en erfaren designer, med sikte på å oppnå et godt resultat.

En tidligere utført arbeid for store navn selskaper - den beste garanti for et vellykket samarbeid!

kopiere Når er nødvendig ved bruk av materialer henvisning til nettstedet. Aleksey Urgach 2017

Originale og gamle plakater på hvordan design

I dag blir det innlegg for inspirasjon, fordi for lang tid på dette temaet er ikke publisert noe. Dessuten, jeg har nettopp funnet en rekke interessante designprosjekter som jeg ønsker å fortelle bloggen. Men i stedet for bare en lapp med linker vil legge ut anmeldelser av noen små områder sammen med en interessant samling av materialer fra dem. Fagene i denne artikkelen - de gamle plakater og plakater.

Verdsett plakat design eller for eksempel plakater av gamle filmer kan trolig det meste illustratører, grafiske designere og de som er i arbeid overfor liknende utfordringer. Imidlertid tror jeg at skaperne av nettsider og andre grafikk vil også kunne finne seg noen interessante motiver. Forresten, er disse verkene ofte funnet svært interessant typografi. Alle dagens arbeid jeg tok med hvordan design prosjekt.

Generelt ble merket opprinnelig opprettet som en HVORDAN magasinet tilbake i 1985godu. Nå inkluderer det et sett av retninger: alle slags designkonkurranser, tematiske arrangementer, kurs, bøker og mye mer. Som for hvordan design Site, vil det hjelpe deg å lære hvordan å implementere visse oppgaver knyttet til motivet: å lykkes i freelance, skape og utvikle en vellykket virksomhet i dette området, for å forbedre sine ferdigheter, for å bruke spesielle programmer osv

De viktigste delene av prosjektet vil finne i menylinjen:

 • Nyheter - Artikler om ulike trender i nisje, typografi, foto; publikasjoner for inspirasjon, utstillinger, nyheter, ressurser for designeren.
 • Design Business - Informasjon om eierne av selskapene og selskapene selv, om virksomheten og kundeservice.
 • Interaktiv - alle som vil komme godt med for designere til å fungere: ideer, tutorials, programvare, språk anmeldelser og anbefalinger på brukervennlighet, etc.
 • Design karriere - med unntak av publikasjoner av en karriere portefølje, har freelance listen over ledige stillinger for spesialister.

De øvrige elementene vil finne linker til online universitet, oppdateringer, arrangementer, konkurranser for designere, trening, butikk, etc. Generelt kan visuell design ikke ser så kul som, for eksempel, Smashing Magazine eller Behance men nyttig informasjon for designeren det er mer enn nok. Kommer over interessante artikler. Jeg kom til stedet mens du søker etter gamle plakater og posters - de er i den delen av Design Inspirasjon, sammen med andre materialer for inspirasjon. Egentlig er det på tide å flytte til plakatene.

Mange av plakatene du kan se på kino - et par verker fra en relativt ny premierer.

Musikken gamle plakater (1995-2000)

Her (og mer), bestemte jeg meg for å kombinere et par plakater i ett bilde, fordi de var ikke særlig stor. Stemningen og forfatterens teknikken, tror jeg, kunne forstå.

Kule plakater fra Gravillis Inc.

Mer arbeid her. I tillegg satt på en interessant tekst om arbeidet på disse plakater av gamle filmer.

Cool gamle plakater fra 90-tallet

Retro grafikk som det ikke er alt, pluss plakater - alt bestemt nisje, der mye av abstraksjon og ikke-standard løsninger.

Videreføring av det opprinnelige i dette innlegget.

Plakater med interessant typografi

Hvis du ikke er en fan av vintage stil, kan du i det minste sjekke ut fontene - på listen kommer over svært orignialnye eksemplarer. I tillegg er de spilte på en interessant måte i bildene.

Hatch Show Print

Liste over alle illustrasjonene her.

Gamle teaterplakater (95-2000 er)

Mer informasjon på plakatene finner du på hvordan design, ved å søke eller ved å klikke på linken. Det er notater med nyttige tips og andre samlinger av plakater (ikke bare gamle film plakater / reklametavler, men også moderne verk). De holdt også en konkurranse om emnet - Plakat Design Awards! Alle som er interessert i denne designen trend, anbefaler jeg å se.

 1. nika (16.08.2016)

vintage plakater

Nika, takk for tillegg av artikkel.

å være originale og gamle plakater på hvordan design

Design Mania - en blogg om webdesign for nettstedet. Her vil du finne interessante og nyttige artikler om design, layout, brukervennlighet, og også være i stand til å laste ned materiale for sine prosjekter (ikoner, børster, fonter, etc.) Prosjektet er nyttig for både profesjonelle og nybegynnere, ivrige etter å lære hemmelighetene til webdesign .

Kontaktpersoner:

Hvis du har spørsmål, skriv til [email protected]

(5,72 til 7)

 • By Lions - vakre bilder av gater og severdigheter

  (5,90 av 7)

 • Vinter illustrasjoner og bakgrunnsbilder

  (5,92 til 7)

 • Regn. fantastiske bilder

  (6,53 til 7)

 • 40 beste flash nettsteder i 2010

  (4,89 til 7)

 • Vakre bilder av vinteren naturen, vinterlandskap, etc. (55 + bilder)

  (6.00 av 7)

 • 20 slank design for Metro stil for inspirasjon

  (5,08 til 7)

 • Bakgrunner (bakgrunn) for diskant: 40 vakre eksempler

  (6.40 av 7)

 • Eksempler på nettstedet design med en skyveknapp

  (4,92 til 7)

 • Min inspirasjon som designer - alle mulige kilder

  (7,00 av 7)

 • 60 + fargerike design nettsteder - de beste eksempler til inspirasjon

  (5,64 til 7)

 • Høy kvalitet illustrasjoner og Dire bilder

  (6.00 av 7)

 • © Design Mania. En blogg om webdesign, 2008-2018. Alle rettigheter reservert!

  Opprette en blogg - WordPress inne. Kopiering nettstedet materialer uten forfatterens samtykke er forbudt!

  Hvordan komme opp med en plakat design

  Når du tenker gjennom design profesjonelle plakater for reklame, plakater eller kunngjøringer du trenger å vite det grunnleggende prosedyren. Til plakatene krever det en spesiell tilnærming både i design og i papirutgave på grunn av sin unike natur. Folk kikket på ham bare kort, i forbifarten, så du må komme opp med en god design og det riktig å skrive ut i plakat fanger øyet. Selv avhengig av en plakat layout Prisene kan være annerledes, gir vi noen grunnleggende av design og skrive ut noen form for plakaten.

  • Ikke glem å nevne merkenavn på plakaten. Vend deg til din logo, firmanavn eller bruke de tradisjonelle fargene i selskapet, for å hjelpe individer lære umiddelbart plakat av din bedrift og skape unik i sitt minne enda mer motstandsdyktig hennes bilde.

  lage et skjult kamera

  lage lys hjemme

  lage bånd bue

  fikse glidelåsen når glideren har kommet helt av

  sjonglere

  re-mykne leire Playdough

  lage et armbånd av tyggegummi på regnbue vevstol

  Leave a Reply

  − 6 = 2