Design et lite soverom

Contents

Design lite soverom: 90 bilder og interiør ideer

 • Nesten en tredjedel av sitt liv folk bruker i en drøm, så det er veldig viktig at plassen er reservert for ferie, det var veldig behagelig. Hyggelig interiør vil hjelpe deg å slappe av og glemme alt arbeidet utenfor sengen. Ideer og tips om hvordan du kan skape et paradis av et lite soverom, finner du i denne artikkelen.

  Ved planlegging av interiøret i en stue, kjøkken eller på kontoret, må du tenke først og fremst om deres funksjonalitet, er avslappingsområdet tillatt å gi frie tøyler til fantasien og å lytte til ønskene sjelen. Grunnlaget for utforming av eksperimenter i et lite soverom kan bli slike stiler som skandinavisk, moderne, klassisk, minimalisme, loft eller Provence.

  Lite soverom i moderne stil

  Lite soverom av det 21. århundre - en klar grafiske linjer, rolige toner, og eventuelle ekstra elementer.

  Moderne stil innebærer nøyaktig, men pålitelig møbler uten ekstra dekor. Vegger og tak - vanlig, grå, hvit eller beige toner. Svart, sjokolade og mørk blå trim alternativene er best reservert for store rom. Gulvet kan være belagt med parkett, laminat eller teppe lige farger. Metallisk glans, krom håndtak, polert treverk, speil - alt reflekterer lys og visuelt forstørrer rommet.

  Tillatt aksenter i form av malerier, utsøkte gulvlamper, keramiske figurer av potteplanter. Sengetøy bør være silke eller bomull, uten merkbare utskrifter. Spot LED-belysning på kanten, og sengen lamper med ugjennomsiktig melkehvit nyanser for å bidra til å skape en rolig atmosfære og tune inn avslappet søvn.

  Lite soverom i en klassisk stil

  Denne stilen vil bli verdsatt av elskere av luksus. Marshmallow nyanser av hvitt, rosa, fersken, blander blek lavendel perfekt med de aristokratiske gull-sølv mønstre, gips listverk, søyler og krystallkroner.

  Utskårne møbler, malt med emalje i tone elfenben, skaper en fantastisk atmosfære av palasset. Headboard kan trukket i mykt skinn. Windows skal være dekket med brokade gardiner, fløyel, sateng i den generelle presentasjonen av tonen. Det samme stoff og som passer for en kalesje. Sløret kan jacquard, glitrende tegninger. Overflod av lys i "edle" rammen vil bli et vanlig lite rom i en virkelig kongelig sovekammer.

  Lite soverom i stil med Provence

  Romantisk natur, kjærlig atmosfære av Sør-Frankrike, er den beste passe stilen av Provence. Alle detaljene i interiøret bør utformes i pastellfarger - blått og hvitt, rosa, lys lilla, blek grønn og beige. fortrinnsvis valgt fra tekstiler som brent, falmede kaliko med fine blomstermønstre i en liten prikker, celle, diamanter.

  Møbler for et lite soverom i stil med Provence, er det ønskelig å velge en enkel og uten dikkedarer. Det kan være lys tre uten lakk eller malt i hvitt (du kan med en touch) farge.

  Lite soverom på loftet

  Til å begynne med "loft" er et begrep som kalles den tidligere fabrikken, industrielle lagerbygninger og kontorer, som ble omgjort til et hus. De er preget av fravær av pynt på veggene, masse plass, stor takhøyde og store vinduer. Imidlertid kan noen av ideene i denne stilen være ganske nyttig å friske det indre av et lite soverom.

  For eksempel, i stedet for boring tapet eller gips slik at bare de nakne murvegger, betongplater eller deres etterligning. Enkel seng uten bein er montert direkte på tregulvet. Alt skal se ut som om det er - en midlertidig ly gratis Artist: ingen dekorative frills, bortsett fra at et par av svart og hvitt utskrifter, speil i en tynn ramme og tech lamper for belysning.

  vinduet kan utvides på grunn av økning av visuelle rom, snu den til et panoramabilde, en garderobe tilgjengelig med blanke metalldører. Rollen av gardiner i loftet skal utføre enkle persienner eller gardiner med vertikale folder.

  Lite soverom i stil med minimalisme

  Dette er det beste alternativet for små-sized soverom. Det helt fraværende noen utskeielser - ingen blomstrer, mønstre, dekorasjoner eller pyntegjenstander. En eller to er nære i rekkevidde eller kontrasterende farger i design, helt flat, glatt overflate, klar møbler, lamper av enkle geometriske former - alt dette er en svært plassbesparende. Denne enkle og moderne løsning som forretningsfolk med en rasjonell tilnærming til livet.

  Lite soverom i skandinavisk stil

  Den første tilknytning til Skandinavia - åpenhet og coolness. Klaring i luft hvite farger med lys brun eller grå-blå aksenter bør velge for rom, sørvendt, og ligger i et varmt klima. Denne finishen gjør det enklere å overføre varme, skaper en følelse av friskhet og letthet. Soverom i skandinavisk stil bør bli minnet av de snødekte fjelltopper og elver ledenistyh.

  Siden dette er et soverom med et lite område, bør fokuset være konsentrert på lys palett. Farge nær hvit, reflektere mer lys og visuelt utvide plassen.

  Lite soverom i hvit farge

  Ikke rart fargen på naturen selv valgte å ly i vinter døsig jorden: det luller, slapper av og skaper en atmosfære av renhet og fred. I et helt snøhvitt rom søvn vil komme i løpet av noen minutter, men hvis du ønsker å legge til romantikk - akkurat nok til å bruke farget belysning.

  Lite soverom i blått

  Å gjøre en himmel nyanser lindrer spenninger og kjøler kroppen. Det ville være hensiktsmessig, hvis leiligheten er ofte varmt. Aktive, aktive mennesker, vil denne fargen bidra litt til å spre energi og nyte drømmen.

  Små grønne farger på soverommet

  Grassy, ​​grønn, smaragd, hav - de skaper en følelse av friskhet, tilbyr en velkommen resten øynene og nervesystemet. Dette er den enkleste for oppfatningen av farge, fordi det er rett i midten av regnbuen spekteret.

  Green - fargen på livet, og kombinere det i et soverom er med rolige, naturlige farger: grå, brun, sand-gul, turkis eller lavendel.

  Lite soverom i lilla toner

  Soft lilla tone vises i horisonten om kvelden, etter solnedgang. Han omslutter horisonten en lett dis, som om å invitere en fantastisk verden av drømmer. På soverommet kan det være et flott tillegg til grønn, gul eller rosa elementer. Også harmonisk ser lilla med hvite, beige og krem ​​farger.

  Lite soverom i nyanser av gult

  Denne solrike fargen er perfekt for soverommet, hvor mangelen på varme (for eksempel, er det ingen vindu eller det vender mot nord). Sand, sitron, safran, gull vil gjøre rommet lyst og varmt. gule nyanser heve stemningen og fylle livet med glede, og kombinere sitt beste med hvit, grønn, blå, lilla eller brun.

  Lite soverom i nyanser av grått

  Gray - fargen av ro og nøytral. Det er mye mykere enn svart, så det vil ikke se klumpete. Dette er en fantastisk bakgrunn for noen lyse aksenter, men i seg selv det har kortfattethet og tilbakeholdenhet. Bright sølv eller grå versjoner er egnet for alle interiørstiler.

  Valget av materialer for soverommet dekorasjon er ikke begrenset til nesten ingenting. Fuktigheten i rommet er normalt, UV eksponering og andre faktorer - minimum. Den eneste viktig forutsetning som ikke bør neglisjert - er sikkerheten til de materialer: de ikke inneholder skadelige urenheter, og avgir giftige gasser.

  Sex på soverommet beste gjør av varmt materiale. Det kan være tregulv, laminat, teppe. Til verdensrommet virket mer omfangsrike, er det å forlate mørke farger og ikke-uniform, og kort eller andre vertikale mønstre lagt vinkelrett på vinduet. Teppe bør fusjonere med hoved skygge, eller fullstendig dekke rommet, eller det vil "cut" og for å redusere den.

  Det optimale valget for et lite soverom - lyse vegger, svart-hvitt eller med fine, nesten umerkelig mønster. Dette kan være maling, dekorative gips (tilgjengelig med reflekterende glitter), tapet, veggpanel, og kork.

  For stil loft er best å velge en legging hvit eller grå farge (under sand-lime murstein eller stein, sandstein).

  Visuelt gjøre soverommet ovenfor, må taket være blank. Ok, slik at den reflekterer lyset fra side lamper. Surround effekt kan oppnås ved å plassere et speil filmspenningen i "ramme" av gipsplater.

  For den romantiske design vil passe taket i form av blå eller stjernehimmelen, med plass 3D-design og skimrende i de mørke elementer. Bilder av planeter, store tall, mettede farger i utformingen av et lite soverom er bedre å unngå.

  Valg av stoffer bør koordineres med den generelle stilen. Men i alle fall, bør de ikke være mørkt og inneholder store utskrifter. Gardin er bedre å kjøpe lys, luft, av syntetiske stoffer.

  Sengetøy i et lite soverom vil se bedre ut i én farge, utvannet hvite nyanser eller grå. Å sove komfortabelt, er det bedre å gi preferanse til høy kvalitet naturlige stoffer av bomull, silke eller lin.

  Plassere møbler, hvitevarer og tilbehør

  Når du er ferdig allerede i orden og soverommet ser mer romslig, er det på tide å tenke på hvordan du bruker maksimal nytte av faktisk størrelse. For hver type rom har sine egne retningslinjer og funksjoner.

  Dersom alle sidene er like lange, oppstår det ingen problemer. Dermed er sengen i sentrum, en headboard til døve eller et møbel vegg, på begge sider - høye kommoder eller skap, og den andre veggen - garderobe. God vil spare plass pallen podiet med uttrekkbare hyller, noe som lett kan skjules inne i klær, sengetøy og ulike behov i husholdningen ting.

  Smal (rektangulær) lite soverom

  For å balansere visuelt rommet, på langveggen er verdt pokleit bakgrunnsbilder med et volum perspektiv, og på den andre for å etablere, for eksempel et tilfelle med en blank overflate. De smale vegger kan utvides med horisontale striper, noe som ikke kan bare malt, men også funksjonelle, som en bred sokkel av stativet.

  Lite soverom definert oppsett

  Uvanlig layout har loft, vinklene igjen etter reguleringsplan eller nyutvikling, samt loft, konvertert fra yrkesbygg lokaler. De kan bruke en interessant møbler - rund, oval, trekantet senger, kommoder med fasede kanter, tilfeller av ikke-standard konfigurasjon, hengekøyer, hengende hyller. Denne tilnærmingen vil gi ikke bare komfort, men også gi interiøret et soverom uforlignelige unikhet.

  I sonen for søvn bedre uten de lyse indirekte lys og henger overdimensjonerte lysekroner. Å skape en myk atmosfære vil være ganske mange spotlights i taket, veggen sconces, og ett eller to komfortable gulvlamper på nattbord.

  Ytterligere flimmer kan gi reflekterende partikler eller gull mønstre i utsmykningen av veggene.

  Design et lite soverom i Khrusjtsjov

  Den vanlige sovjetiske leilighet soverom område på 8-9 kvadratmeter Selvfølgelig er plass ikke mye, men stedet trengte å sove og inventar er fullt mulig.

  Å få til dette er enkel: det er nødvendig å etablere et podium, heve høyden på skap til taket, arrangere et sted å lagre ting under sengen, samt å utvide vinduskarmen, snu den til en ekstra arbeidsområdet eller hjørnet av en dame.

  I barnas soverommet har en køyeseng fornuftig å påføre og sammenleggbar design.

  Kombinere med andre rom

  I sammenheng med nære leilighetene en god løsning kan være å utvide den lille størrelse soverom på bekostning av de tilstøtende områder.

  Kombinasjonen av et lite soverom med en stue

  Dette alternativet brukes vanligvis til å dele et studio i stue og soverom. Sone for en seng på samme tid kan lett skjult fra nysgjerrige øyne baldakin, skjerm, høyskap og kan også være bak gips eller kryssfiner partisjon.

  Kombinasjonen av et lite soverom med balkong eller loggia

  Tilstedeværelsen av avkjørsel fra soverommet til loggia eller balkong gir mulighet til å øke bruksareal. Du kan fjerne vinduet og døren og området vender mot gårdsplassen, den mest varme, installere moderne vinduer.

  Finne interessante løsninger for utforming av et lite soverom vil hjelpe vårt bildegalleri. Bildet viser de mest vellykkede versjoner av etterbehandling, plassering av møbler og innredning. Bli inspirert!

  De små dimensjonene på soverommet - ikke en grunn til å forlate det indre av den kjedelige og dagligdagse. Originale designløsninger og bruk av moderne etterbehandling materialer av forskjellige teksturer og farger, gir god mulighet til å utstede en sovende interiør på riktig nivå.

  Til riktig organisere rommet, velge møbler, dekorasjon, lære alle triksene og metoder for registrering, må du lese informasjonen som er gitt i artikkelen.

  Hvordan velge en stil for lite soverom

  Oppgaven med å velge stilistisk er en primær, som må montere elementene til et samlet hele, en harmonisk komposisjon. Det er riktig her som den klassiske rigor og moderne løsninger. De vanligste stilene er følgende.

  Den moderne stil er alltid relevant, utføres med enkel innredning, enkelt, med lakoniske former. Det legges vekt på hovedelementet - en seng, samt lamper og et vindu.

  De innvendige vegger av moderate mengder, er det uakseptabelt å hope seg opp et stort antall flater av malerier, fotografier eller paneler. Color løsning harmonisk, diskret. Det oppfordres til bruk av metall, glass eller speil materialer.

  Classic - en populær uten å miste friske ideer, stilen til et lite soverom. Den dominerende fargen serverer klassisk grå, blek rosa og lys brune nyanser, som kompletteres av gull, sølv og svart glans. Spesiell oppmerksomhet er gitt til tekstiler: en jevn, behagelig å ta på tekstiler, fortrinnsvis naturlige.

  Fransk provençalsk interiør er sikker på å imponere fans av romantikk og raffinerte natur. Lys, lage luftig atmosfære naturlige tekstiler og dekorativt som et bånd, bur eller blomstermønstre.

  For vegger egnet papir tapet med diskret mønster for dekorasjon - naturmaterialer. Høydepunktet på "rustikke" interiør - møbler håndlaget av tre. Mange designere brukes i Provence for aldrende effekt Skuffer, kommoder, skap, vise skap. Dette legger poignancy og hygge av bilde soverom.

  Minimalisme er spesielt utviklet for organiseringen av denne type rom. De viktigste aspektene - letthet, luftighet plass. Preget av lave møbler, garderober, spotlights og naturlige materialer og utførelser.

  sørg for å bruke i utformingen av ikke mer enn tre farger, de smarteste som er å fylle i den minste området. Vegger gjøre ensfarget, uten å forårsake ornament og mønster.

  Soverom loft-stil ligner et loft, lager eller produksjonsanlegg. Til tross for uvanlig kombinasjon, det er mye av fansen interiør. Et særtrekk er de nakne veggene, kontrastforbedring, som skaper møbler, naturlige kjølige nyanser.

  Panoramavindu med utsikt over byen - en god idé, som vil understreke helhetsinntrykket av den urbane interiøret.

  Når du velger fra de foreslåtte løsningene bør styres utelukkende av din egen individuelle smak, ikke glemme om den generelle stilistiske retning av hele leiligheten eller hytta.

  Bakgrunn i et lite soverom: de tilbyr designere

  Velg et bakgrunnsbilde for liming veggene i et lite soverom er ledsaget av noen begrensninger, nemlig fraværet av store mønstre, også fine linjer, oversaturation hyppige mønstre og design, mørke dyp farge.

  Nyanser er bedre å velge lys eller pastell som fremmer fred og sove, ikke føre til aggresjon. Vertikal stripete tapet fra gulv til tak - et annet pluss til den visuelle høyden korreksjon.

  Utmerket design bidrar revitalisere små plass fotografier på veggene. Velg figuren Photo med perspektivtegninger, forlater dypt.

  Dette kan være en skogsvei, og realistiske skyskrapere. Moderne produkter med 3 D - effekten ser flott ut på veggen bak sengen, være sikker på å bli et høydepunkt hvert enkelt soverom, visuelt vil justere størrelsen på rommet. Et bredt utvalg av tapet gjør det mulig å iverksette interiør preferanser.

  Hva er gardinene passer inn i et lite soverom?

  Gardiner er et viktig element i innredningen, så også krever nøye utvalg. Soverommet har et stort vindu anbefales å kjøpe en bred gardin, vegg til vegg. Det er ønskelig at de henger fritt eller være litt hevet.

  Plass til å være høyere og mer romslig, er det nødvendig å velge et tak gesims er ikke så klumpete og massive. Stilen i rommet spiller en stor rolle i valg av gardiner, som hver retning av sine egne særtrekk.

  Tilstedeværelsen av et tett mønster på stoffet gardiner er bare mulig i fravær av tilsvarende mønster på bakgrunnen, slik at bildet ikke er slått sammen til en fast farge flekk.

  Velkommen naturlige tekstiler til soverommet, som puster, slik at lys og luft, skaper en behagelig naturlig atmosfære.

  Møbler bør ikke være mye å ikke få rotete plass. Bedre å velge en seng uten bein, så hun så mindre og mer kompakt. Tilgjengelighet av skuffer, oppbevaringsrom flere ting - er nødvendig.

  Garderobe og kommode bør ha allsidighet og funksjonalitet, tar opp minimalt med plass. Setet kan plukke opp ikke altfor tungvint i den generelle tonen i rommet, eller kontrast, eller med lyse puter.

  Midtpunktet i soverommet er gitt en seng. Plasser den kan være i midten av rommet mot veggen, og i den samlede sammensetning, når møblene er spredt på omkretsen av rommet.

  Tenk på det indre av rommet for å være et sted for fri bevegelse. I nærheten av sengen kan plasseres nattbordet eller et glass salongbord. Garderobe kan integreres eller små størrelser.

  Tips! Stor og bred seng - det er sikkert praktisk, men malplassert i et komprimert format plass. Gitt størrelsen på rommet, velger du en liten eller mellomstor seng eller en uttrekkbar design. en køyeseng egnet for barnas rom.

  I et lite soverom kan ikke gjøre uten et speil

  Tilstedeværelsen av speilflater er praktisk talt uerstattelig i et lite soverom. Effekten vil overraske deg, fordi refleksjon av objekter visuelt forbedrer miljøet.

  Et speil kan brukes over sengen i form av horisontale striper. Det er interessant å se speil inserts på dørene til skap. Speil chips kan foreligge i utformingen av taket eller veggpanelene i den fantasrammen på veggen.

  Tak Finish: at dette viktig å vite?

  Headliner for et lite soverom skaper letthet og brukervennlighet, så fargepaletten er valgt fra lyset i samsvar med den generelle stilen avgjørelsen.

  Populære strekke taket, noe som gjør det mulig å gjøre på taket en interessant multi-level endringer. Det er mulig å montere en blank PVC-film som delvis reflekterer gjenstandene er på bunnen eller sett matt eller silkematt utførelse pastell bidrar ro og avslapning.

  Velg belysning og belysning

  Belysning er ikke nødvendigvis i form av en sentral lysekrone. Spotlights takler sine funksjoner. Hvis du plasserer dem på de nivåene eller bygges inn i taket, for å få en interessant idé.

  Med hjelp av moderne lampetter og lamper, kan du sone rommet om natten, å skille mellom et sted å sove og våkenhet.

  Color løsning små soverom

  Lyse overflater vil gjøre et lite soverom et koselig, moderne og komfortable. Ikke nødvendigvis bruke ren hvit, prøv å trimme farger til din smak, unngå dystre, dystre paletter.

  Fokus på siden av lys, der vinduene. Nordsiden er harmonisk med varme hint av farge, den sørlige - med kule nyanser. Lyse dekorere elementer gjenopplive kjedelig monotont atmosfære.

  Innerst i sengen er nødvendig å organisere området, og tiltrekker seg oppmerksomheten til: lyse farger farge, bakgrunnsbilder og koselig teppe.

  8 lyse soverom reelle interiør bilder. Fordeler og ulemper med et soverom i lyse farger. Soverom lyse farger fungerer best.

  Bakgrunns for soverom 90 + Bilde. Hvordan han ønsket å komme hjem fra jobb etter en hard dags arbeid, å stupe inn i atmosfæren av komfort, ro og komfort.

  Gardiner til soverommet: de beste foto ideer til soverommet, hvordan du skal velge de riktige nyanser for interiøret.

  Bakgrunnsbilder til soverom: 90 + bilder av virkelige interiør. stue Kjøkken Design: 80+ ekte bilde, metoder.

  Bakgrunnsbilder til soverom: 90 + bilder av virkelige interiør. Mosaic bad + 90 reelle bilder.

  relaterte artikler

  8 lyse soverom reelle interiør bilder. Fordeler og ulemper med et soverom i lyse farger. Soverom lyse farger fungerer best.

  Bakgrunns for soverom 90 + Bilde. Hvordan han ønsket å komme hjem fra jobb etter en hard dags arbeid, å stupe inn i atmosfæren av komfort, ro og komfort.

  Gardiner til soverommet: de beste foto ideer til soverommet, hvordan du skal velge de riktige nyanser for interiøret.

  Bakgrunnsbilder til soverom: 90 + bilder av virkelige interiør. stue Kjøkken Design: 80+ ekte bilde, metoder.

  Bakgrunnsbilder til soverom: 90 + bilder av virkelige interiør. Mosaic bad + 90 reelle bilder.

  Bakgrunnsbilder til soverom: 90 + bilder av virkelige interiør. . Design Corner kjøkken: ekte bilde, stiler, farger.

  Soverom gardinene på pakningen vil være den beste løsningen. . Bakgrunnsbilder til soverom: 90 + bilder av virkelige interiør.

  Soverom 06/30/2017 - Kommentarer til innlegget Design et soverom på loftet: Bilde av fast interiør deaktivert.

  Opplysninger om et lite soverom design

  Mange drømmer om et romslig soverom, som kan passe alle nødvendige møbler. Men selv et lite rom gjøres komfortabel og funksjonell. Det er bare viktig å organisere utformingen av et lite soverom. Når gitt alle funksjonene og nyansene kan passe inn i den begrensede plassen nødvendige møbler og for å unngå trengsel og Pile.

  Belysning i et lite soverom skaper en større plass.

  Det er grunnleggende stiler som kan implementeres i et lite soverom:

    • Modern. Design et lite soverom i en lignende design kombinerer skarp grafikk linjer, rolige toner og mangel på reservedeler. Møbler er anbefalt å bruke en pålitelig og nøyaktig, uten ekstra elementer. Vegger og tak er laget i grått eller hvitt. Å velge gulv behersket farger. Som aksenter brukes bilder, planter, keramiske figurer. Belysning plukke poeng, ved siden av sengen, legger du et par lamper. Den endelige vekt vil bli sengetøy laget av silke eller bomull, én farge;

   Den hvite fargen i et lite soverom.

   • Klassisk stil. Hvis du liker luksus, dette designet som alternativ for deg. Denne stilen kombinerer rosa, hvit, fersken toner og gips listverk, krystallysekroner, søyler. Velg en seng med en sengegavl, trukket i mykt skinn. Stor utskårne møbler elfenben. For påmelding gardiner dress fløyel eller satin, passer til tonen av interiøret. Det samme materialet kan anvendes for kalesjen;

  Det lille soverommet er innredet i lyse farger med lyse aksenter.

   • Provence. Det bidrar til å bringe i sitt eget soverom atmosfæren i Sør-Frankrike. For å skape denne stilen er valgt pastellfarger. Som et tekstil, velger bomull, litt falmet, som om han hadde brent i solen. I vev kan være i form av ornamentale blomster, ert celle. Møbler er enkel å bruke. Enkelt, lyse farger;
   • Stil loft. Den kombinerer fravær av dekorative materialer på veggene, åpen plass, store vinduer og stor takhøyde. For et lite soverom i denne stilen, kan du lære noen nyttige ideer. På veggene, kan du la den enkle legging av murstein. Det finnes en rekke etterbehandling materialer for å simulere denne effekten. Sengen bør velges uten bein. Sett den på gulvet uten belegg. Et karakteristisk trekk ved hems er den type gi tilflukt freelance artist. Eventuelle dekorative elementer skal utelates. For å legge til visuelle rommet plass, kan plasseres på soverommet skap med dører med en skinnende metallisk effekt. Som gardinene persienner bør brukes;

  Lite soverom i nyanser av grønt.

  • Minimalisme. Denne stilen er mest hensiktsmessig for små mellomrom. Minimalisme er mangelen på noe enkelt og dekorasjoner. Alle overflater er helt glatt, klar møbler, ikke mer enn to lyse aksenter i rommet;
  • Skandinavisk stil. Dette designet er forbundet med kulde og åpenhet. Brukes med fordel nyanser av hvitt. Egnede stil der vinduene vender mot sør. Skandinavisk design er egnet for varmere klima.

  Alle foreslåtte designstiler for et lite soverom er basert på bruk av lyse farger. For veggene er best å velge en pastell fargespekter. Dette vil bidra til å visuelt utvide plassen. Hvis du ønsker å se på bakgrunnen var et mønster, velg den mindre. Fra store designelementer på lerretet skal bli forlatt.

  Det kan være på den ene siden av veggen for å skape en stilig ornament. Du må kjøpe to typer bakgrunnsbilder. På soverommet er det harmonisk kontrast. Taket skal også lage hvit. Dette er ytterligere visuelt øke avstanden. For eksempel er det mulig å lage en falsk himling med LED-bakgrunnsbelysning. Plassering av lyspærer du definerer selv.

  For etasje er det foretrukket å anvende et laminat som er plassert diagonalt. Er beliggenheten skaper effekten av å øke arealet. Før du kjøper alle nødvendige materialer for reparasjon, er det viktig å måle alle parametre av soverommene. Dette vil bidra til å beregne det nøyaktige antallet som kreves.

  Plassere møbler, hvitevarer og tilbehør

  I et lite soverom er det anbefalt å bruke en kompakt møbler. Et flott alternativ ville være sengen, som kan fjernes i skapet. du kan unngå å fylle opp den allerede liten plass på en praktisk og praktisk Alle møblene. Dette vil frigjøre alle passasjer. På grunn av dette vil du være i stand til å bevege seg rundt i rommet fritt.

  Den opprinnelige utformingen av et lite soverom.

  Rengjøring dag seng i skapet, har du en stor mengde ledig plass vises. Denne løsningen gir følgende fordeler:

  • Praktisk og komfortabel seng;
  • Du vil ha ikke bare en seng, men også en garderobe for oppbevaring. På samme området design vil ta litt;
  • Tar bort seng i skapet, frigjort plass på soverommet;
  • Bryst ikke trenger å kjøpe. Alle sengetøy vil bli lagret i skapet, sammen med en seng;
  • Corner designtype har høy kapasitet.

  Harmonisk kombinasjon av farger i et lite soverom.

  I tillegg til valg av møbler er også viktig for å plassere den på riktig måte. Dette vil avgjøre hvordan organisk og fri hun vil passe inn i den generelle stilen i rommet.

  Du kan bruke Nyttige tips:

  • Kjøpe møbler uten den høye ben. Det beste som de ikke var i det hele tatt;
  • Lagring, velger en garderobe. Det er preget av en kapasitet og sparer plass ved skyvedører;
  • Speil overflaten av skapdøren vil øke avstanden visuelt;
  • Hvis du ikke kan gjøre uten en kommode og skap, må de ha en kompakt størrelse;
  • Ikke kjøpe gulvlamper, de tar opp for mye plass. Det er bedre å stoppe det valg på modeller, som er festet til veggene;
  • I et lite soverom er helt bør ikke være noen objekter som du ikke bruker.

  Lite soverom i beige toner.

  Når du tenker gjennom utformingen av et lite soverom fokuserer på planlegging avskjed møbler. Fra dette det avhenger av hvor romslig og rommet ditt vil se fritt. I tillegg mer rate ligger gjenstander, jo mer komfortabel du skal flytte rundt i rommet.

  Hvis du trenger et soverom TV, og sett den på en pidestall bare ikke verdt det. Det vil bare ta opp mer plass. Mange av dagens modeller er montert på en vegg. Dette er ideelt for begrenset plass.

  For lagring av forskjellige ting passende sokkel, som er plassert på veggen. Dette vil ikke få en tabell og la mer plass.

  De små dimensjonene på soverommet, kan du visuelt forstørre, rett gjennom interiør.

  Farger små soverom

  Soverommet er et sted for hvile. I dette rommet, sover en person. Det er derfor viktig i utformingen å bruke rolige og fredelige nyanser. Hvis rommet er lite er det best å bruke lyse farger. De vil legge til visuelle rommet plass. Mørk samme farge, tvert imot, gjør soverommet enda mindre. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å dvele ved en hvit eller beige tone. Velg noen lyse rolige farger.

  Verdi har en ordning av vinduer i soverommet. Hvis de går til nordsiden, bør det vurderes varme farger. Dersom vinduene mot sør, er det tillatt å bruke de kule nyanser. Hvis du tror at slike løsninger i utformingen av et lite soverom kjedelig, kan du legge til et par lyse delene. Det kan være et vakkert teppe, maleri, plante, eller en vegg, dekorert med bilde bakgrunnsbilder. Det er bare viktig at den er kombinert med en total innvendig lokaler.

  Variant utforming lite soverom.

  Møbler i det indre av et lite soverom

  Ikke bruk for mye møbler. Bare det mest nødvendige. Hvis noen av dere bruker et nattbord ikke kommer til henne på rommet bør ikke være. Alle små elementer kan lagres på sokkelen. Det henger på veggen og ikke skaper masser. Navigere gjennom soverommet vil være mye mer praktisk.

  Møbler uten bein, inkludert sengen, kan du visuelt øke høyden på tak. Vi har allerede nevnt at det ideelle alternativet er å kombinere en seng og skap. Hvis et lite barns soverom, velger du en seng med flere nivåer. Bruk din eksisterende plass opp.

  Harmonisk matchet møbler for lite soverom.

  Soverom liten størrelse har lenge opphørt å være noe uvanlig. Designere har lenge vært lykkes med å utvikle og produsere en rekke modeller av møbler, kompakt og funksjonell spesielt for små mellomrom. For eksempel er mange senger utstyrt med spesielle skuffer. De er enkle å lagre ting, det tar ikke opp for mye plass, og det er ikke nødvendig å kjøpe ekstra skap.

  Å kombinere soverommet originalitet, funksjonalitet og komfort bør ta hensyn til fargevalg brukes av møbler og generell innredning. Hvis du ikke lukker helt ideen om en lys design av rommet, er det mulig å kombinere lyse farger og pastell. Bruk bare den mørke er ikke anbefalt, som rommet vil virke for liten. En forbindelse med et sterkt lys, og slå uvanlige kombinasjon som ikke mister sin hovedfunksjon - å ekspandere den plass visuelt.

  Legg rosiner roms hjelp bakgrunnsbilder. Det vil live opp interiøret. Ved hjelp av disse bakgrunnsbilder, kan du lage på soverommet en viss, unik atmosfære. Ikke bruk de dype dype toner og nyanser av lilla. Disse fargene kan provosere følelser av angst og er ikke egnet for soverommet.

  I tillegg til vegger, vurdere nøye kostnader og utformingen av taket. Fra matt strekning taket bør unngås, hvis rommet høyden er mindre enn tre meter. Det er bedre å gjøre en blank overflate med et lyspunkt. Roms liten størrelse egnet persienner laget av lett stoff uten draperi.

  Forlengelse av et lite soverom med hjelp av lys.

  Fordeler og ulemper ved et lite soverom

  Typisk utforming av boliger mange er ikke oppmuntrende. Inkludert eiere av små soverom tror jeg at er nødt til å jobbe hardt for å få det indre vakkert og praktisk.

  Å gjøre store lite soverom.

  Fordelene med et lite rom mye mer enn det kan virke ved første øyekast. Blant dem:

  • I et rom med et lite område for en mye lettere å skape en koselig atmosfære;
  • Fraværet av store økonomiske investeringer. Jo mindre plass, mer økonomisk vil være budsjettet for reparasjoner. Ikke bare krever mindre materiale, men også fra mange deler av møbler kan fravikes;
  • Bygge et lite rom for lekmann mye enklere. Videre, i små dimensjoner når du tenker på hvordan du gjør hvert hjørne av funksjonelle og vakre. I store rom er det ofte nødvendig å løse, fyller du ut en stor mengde ledig plass;
  • Laget i et lite soverom og en vakker opprinnelige interiøret er mye mer beundringsverdig enn samme design i et stort rom. Alle fordi, jo større plass, jo lettere er det å utforme den i en ikke-standard og attraktiv stil.

  Lite soverom i lilla toner.

  Den største ulempen er mangelen på små-sized soverom plass. På grunn av dette, må vi gi opp noen av bitene av møbler og tenke nøye gjennom hele organisasjonen området, slik som å bevare funksjonalitet og skjønnhet.

  Som betyr å innrede et lite soverom visuell økning plass

  Hvis soverommet er ikke så stor som du ønsker, kan du bruke forskjellige elementer for optiske illusjoner. Blant de viktigste:

  Den opprinnelige utformingen av et lite soverom.

   • Artikler laget av glass og speil. Det har lenge vært kjent at speilflater reflekterer lys og bidrar til å visuelt større plass. Pass på å velge garderober med dører, noe som vil være speilet. Du kan plassere flere små rom på veggene. Visuelt vil det legge volumet av området. Sørg for å plassere ting ikke er i nærheten av et vindu, men mot ham. Reflekterte lyset vil fylle på soverommet, og gi ekstra belysning. Hvis du ikke kan bruke på soverommet speil, erstatte dem med speilet overflater. For eksempel, glassmalerier og paneler. Visuell letthet og åpenhet av speilene ikke roter det plass;
   • Den blanke overflaten av tak og vegger. Spesial glans maling kan erstatte speilflaten. Det er bare viktig å ikke bøye farge. Lyse farger kan føre til angst og aggresjon. Velg pastellfarger, som ikke vil legge press på deg, og vil gi en trygghet. Før du bruker malingen må helt rette overflaten. Speil overflate glans begynner å brekker lys. Dette er å utsette alle humper og groper. Som et resultat, får du effekten rotete maling. Hvis vi kombinerer den blanke overflaten av taket og godt bygget belysning vil effekten på ubestemt tid;

  Moderne interiør av et lite soverom.

  • Spesielle bakgrunn. For å endre oppfatningen av plass, kan du bruke bilde bakgrunnsbilder. Det er et stort sortiment av slike belegg. Den mest brukte tapet med et bilde av et landskap eller tettsted. De bør holde seg til bare en vegg. Dette vil være hovedfokus i rommet. Hvis rommet er rektangulær, for Photo ikke passer den smale veggen. Dette ytterligere ytterligere trekk i rommet, og den ønskede effekten vil ikke arbeide for å oppnå. Hvis du trenger å endre proporsjonene i rommet, legg harmoni i en uforholdsmessig stor plass, kan du bruke tapet med striper. Tildekking med horisontale linjer, klebet på en smal vegg hjelper den utvide seg. For å øke høyden på rommet påført strimlene er anordnet vertikalt;
  • Lighting. Dette er et viktig element i innredningen, fordi det kan brukes til å endre atmosfæren i rommet og skape ulike visuelle effekter. For små soverom klassiske versjonen med sterkt lys ikke passer i midten. Det vil ikke fungere å oppnå komfort. Anbefalt område belysning. For hvert område av ditt soverom belysning;
  • Hvis du har en balkong. Noen av leilighetene har balkong på soverommet. Og det spiller en viktig rolle som det hjelper utvide plassen. Det kan bli inkludert i den generelle indre av soverommet. På balkongen har plass til en ekstra møbler. Det er egnet for å skape en separat sone.

  Et eksempel på en interessant design lite soverom.

  Det er mange ideer til utsmykning av et lite soverom. Ved hjelp av en stor mengde av de lysreflekterende flater, lyse farger hjelpe til visuelt større rom-området. Mange produsenter produsere spesielle møbler for disse rommene som kombinerer funksjonalitet, komfort og skjønnhet. Du vil være i stand til å organisere plassen slik at alle ting passer, og samtidig var det en følelse av rot.

  Video: Eksempler lite soverom design.

  Gallery: 30 fotodesignmuligheter et lite soverom.

  Prøv på nytt

  Soverom i nordisk stil - de grunnleggende krav, fargen og riktig tildeling av plass

  Sammen med de svenske IKEA-varehusene i landet vårt kom til mote på den skandinaviske stilen i interiøret. ...

 • Leave a Reply

  − 4 = 5