Landskapsdesign i nærheten av huset med egne hender foto

Landskapsdesign av et landsted: et bilde med ideer om arrangement av et nettsted

Mange grunneiere gjør landskapsdesignen til landstedet - bildet av områdene er rett og slett fantastisk. De mest interessante ideene, planting alternativer, blomster er brukt. For innredning bruker du kjøpte eller hjemmelagde figurer, ornamenter, originale spor og hagesammensetninger.

Moderne forstadsområder i nærheten av hyttehus er laget i samsvar med de mange kravene til landskapsdesign. Mange eiere utstyre territoriet selv, noen ansette fagfolk for å skape en koselig hage eller plen. Hvis du vil, kan du lage et originalt landskapsdesign av et landsted - et bilde med eksempler og ideer som vil bidra til å gi et hvilket som helst nettsted et godt preparert og blomstrende utseende.

Interessante ideer for utformingen av nettstedet

Utformingen av landstedet med egne hender eller med hjelp av en spesialist utfører følgende funksjon: Den tjener til å dekorere territoriet, skape grenser mellom tilstøtende områder. For å skape en felles arbeidsplan og landskapsarkitektur, må du tenke over den generelle stilen til huset og bygningene, velg typen hageplanter, dekorative elementer. Det er ikke overflødig å studere videokurset om landskapsdesign av et landsted, les den aktuelle litteraturen.

Dekorer plottet vil hjelpe følgende dekorelementer:

 • tre, stein og metall pergolaer;

 • lyse blomsterbed
 • Alpine Hills;
 • Hagebaner laget av stein, brostein, grus;
 • statuer og figurer;
 • dammer, svømmebassenger;
 • et levende eller kunstig gjerde;
 • smidd, murstein gjerdet;
 • planting av trær, busker.

Før begynnelsen av arbeidet er det nødvendig å lage fotografiske prosjekter av et landskapsdesign av et landsted, nødvendige tegninger. Hvert element bør være på plass, ikke forstyrre passasjen og veksten av planter.

Når ideene blir implementert, vil det være overflødig å ta et bilde av landskapsdesignet rundt huset for å sammenligne resultatene før og etter.

Krav til valg av planter og blomster

Tallrike bilder av landskapsdesignen på landstedet bevise - ingen dekorasjon av territoriet er komplett uten blomsterbed og busker, plener. Grønne områder pryder stiene, krokene i hagen. Når du velger frøplanter eller stilen til blomsterbed, må du styre både dine preferanser og råd fra spesialister. Du kan se bildet av landskapsdesign nær huset på Internett, ta ideen fra venner eller naboer.

1

Her er de grunnleggende kravene til farger og grønne områder:

 1. Preferanse bør gis til årlige og flerårige blomster, lave busker, ensomme trær;
 2. Det er ønskelig når du velger en blomsterhage å velge varianter som blomstrer på forskjellige tidspunkter;
 3. For å danne en hekk passer lilla, viburnum, kvede, hund rose, barberry;
 4. For å dekorere hekken og veggene, er klatresammensetninger egnet: kaprifol, druer, eføy;
 5. For dekorasjon er blomster i blomsterpotter, potter og blomsterpotter perfekt egnet på hele stedet;
 6. Fargene og høyden på blomstene må være riktig kombinert for å matche nyanser;
 7. Skyggefulle hjørner av hagen som nålefrøplanter, mos, det er bedre å plante blomstrende planter i den åpne solen.

På mange bilder av utformingen av landstedets territorium er det originale eller klassiske hager. De er laget av steiner, pavers, tre utslipp eller murstein, dekorert på hver side med en kant, blomsterplantinger. Valg av materialer er avhengig av eierens ønsker, jordtype og plassering av elementene.

Fordelene med å legge ut slike spor er åpenbare:

 • det er praktisk å bevege seg rundt i hagen;
 • Under regnet kommer ikke skitt fra bakken hjem;

 • Området ser godt ut og er estetisk tiltalende;
 • Området er delt av strekningens soner, dekorert i tillegg med blomster, frøplanter.

Etter å ha studert på Internett forskjellige bilder av landskapsdesignen på landsbygda med stier, kan du selv velge riktig type deksel, formen på bøyningen, svingene, alternativene for å dekorere kantstenen.

Å lage håndlagde artikler til hagen med egne hender

Tallrike bilder av utformingen av landstedet med egne hender viser at du kan dekorere plenen eller et gjerde uten unødvendige kostnader. Eventuelle hagesifter, skulpturer eller potter kan kjøpes i butikker, men om ønskelig er det enkelt å lage dekorasjonen selv. Bare ferdigheter, ferdigheter og tilgjengelighet av nødvendige materialer kreves.

Oftest for håndverk brukes:

 • gamle bildekk;
 • plast flasker;
 • tre lameller;
 • murstein, steiner;
 • sement.

Du kan alltid finne noen eksempler på bildet av utformingen av et landplot med egne hender med originale håndlagde artikler.

Utvalg av detaljer og tilbehør for å dekorere territoriet

Til nettstedet så vakkert og godt preparert, er det ikke nok å plante busker, blomster, legge ut hagen stier. Ethvert element i innredningen bør utformes på en interessant, original måte, og legge til detaljer eller dekorasjoner til den. Spesielt er slike ideer egnet for eiere av hytter fra tømmer eller tømmer. De mest interessante bildene av landskapsdesign av et trehus er umulige uten slikt tilbehør som:

 • tre swing;
 • en arbor;
 • hakket bad;
 • en blomsterhage av spytter eller blokker;
 • eik fat, badekar i stedet for potter.

Stenen huset skal være dekorert på bunnen av murverket med steiner, plantet ved foten av klatring planter, blomster. Sten vaser, brazier eller metall gjerdet vil være organisk ved siden av den.

Et lite fotogalleri av landskapsdesignet på landsbygda vil hjelpe deg med å velge detaljer for å dekorere territoriet i en stil, dekorere plenen eller en dam i henhold til alle regler.

Vi anbefaler også at du ser på en video av landskapsdesignen til et landsted med forklaringer fra spesialister. Det vil bidra til å unngå problemer når du planlegger soner, lær deg selv hvordan du skal dekorere husets territorium med hageelementer og blomsterbed.

Bygg hendene dine.

Vi bygger et hus, et badhus, en garasje og bygger et område med egne hender.

 • Hjem
 • landskapet
 • Landskapsdesign i nærheten av huset med egne hender foto

Landskapsdesign i nærheten av huset med egne hender foto

Beslutningen om å forbedre husstadsområdet medfører en rekke meget interessante aktiviteter, som vanligvis kalles "landskapsdesign". I sin essens er dette omformingen av det stykke land som ligger i nærheten av huset.

Landskapet i nærheten av et privat hus kan endres og gjøres mer komfortabelt ved hjelp av naturlige midler, samt materialer skapt av menneskelige hender. Landskapsarkitektur av ditt infield er en mektig og omhyggelig virksomhet, men det er godt belønnet på slutten.

Hvis du bestemmer deg for å utstyre og plante området rundt huset ditt med egne hender, vær tålmodig med tålmodighet. Selvfølgelig vil det være nødvendig med noen ferdigheter. Det viktigste er å følge en klar plan og bruke en liten fantasi til å uttrykke din visjon om harmoni og mysighet.

Arrangement av gårdsareal skal begynne med design. Tegn prosjektet selv med en hånd på et ark i A4-format (bildet nedenfor). Hovedoppgaven til prosjektet er å skikkelig disponere over territoriet som er tilgjengelig for eierne av et privat hus.

Først må du vurdere terrenget. Tenk deg hvor det kan være stier og trinn, og i hvilket hjørne av gården kan du utstyre en liten fontene, en brazier eller et bad. Landskapsdesign er ikke bare kreativitet, men også velutviklet romlig tenkning.

Tegn prosjektet best i skala. Så du vil ikke forveksle med størrelsen på objekter, og etter ferdigstillelse av arbeidet vil alt falle på plass. Raschertite ark og merk plasseringen av de viktigste objekter :. Arbors, broer, alpine lysbilder, etc. Hvis du bestemmer deg for å utstyre sine egne hender et lite svømmebasseng, en kunstig dam eller fontene, sørg for å tenke gjennom plasseringen av alle hjelpemidler (vodopodvedenie etc.).

Etter dette er det nødvendig å sikre fri og praktisk bevegelse gjennom gården. Til dette formål er det rett eller ubøyelig sti. Lag noen blyanter i en blyant til tegningen "spiller". Landskapsdesign for hvert enkelt verksted er opprettet individuelt og er derfor unikt.

Pass på å vurdere belysningen. Planlegg hvor den passer inn i arboret i skyggen av trærne, og hvor skal man bygge et sted for soling. Etter at alt faller på plass, bør du rydde opp og forberede gården rundt huset med egne hender.

Store arkitektoniske detaljer spiller en avgjørende rolle i utformingen av gården. Området rundt det private huset er bra fordi det kan huse følgende gjenstander:

• et trehus, stein eller smijerns lysthus (foto);

• Grill eller grill med tilstøtende spisestue (foto);

• vel, basseng, kunstig dam eller fontene (foto);

• sommerdusj, etc.

Utstyr alt dette med egne hender, ikke glem reglene for å opprette noen strukturer og utstyre reservoarer. Hvis du bestemmer deg for å bygge et stort lysthus ut av murstein på gårdsplassen til ditt private hus, må du fylle grunnlaget. Riktig, bør du også utstyre en liten dam. Sørg for å styrke sine banker slik at jorden ikke vasker ut i regntiden.

Prøv å få mest mulig ut av landskapets egenskaper på gården din. Små høyder er enkelt opprettet for å arrangere vakre skritt (bilde 1.1) og alpintyper (bilde 1.2). Under trærne i et skyggefullt hjørne av gårdsplassen, kan du sette en butikk hvor det vil være hyggelig å slappe av på varme dager.

Etter at de viktigste arkitektoniske detaljene har tatt plass, er det på tide å utstyre hagen med egne hender. Uansett hvor mye du liker å gå barfot på det dype gresset, og du må legge stiene. Ellers, etter et par måneder, vil hele plenen i tunet bli trampet. Og dette er uakseptabelt, siden det grønne spiller en viktig rolle i landskapsdesignet.

Så kan hagen stier være rett, svingete, med en eller flere ledges, hvis du er heldig nok til å bo på et kupert terreng. Løfting må gjøres med trinn, som også kan være svært forskjellige i konfigurasjon (foto).

Design består av små ting. Selv fra materialet hvor hagen stier vil bli lagt, avhenger den overordnede utsikten over gårdsplassen. De kan legges med fortau fliser, naturlig eller kunstig stein og til og med lite grus. Det viktigste er at materialet passer inn i det generelle konseptet. Utformingen av en privat gårdsplass bør se koselig og ikke mønstret.

Måten "gnisten" skapt med sine egne hender Landskap, avhenger i stor grad på landskaps. Før plante blomster og busker, ta vare på jordas fruktbarhet. Hvis det er tomt, vil det være nødvendig å bringe svart jord, gjødsle landet.

Landskapet nær gårdsplassen til et privat hus dekorert med trær? Vel, det kan brukes (se bildet). Om ønskelig, litt obskure deler av gården, kan du plante noen flere lav - for eksempel frukt - trær.

Det er umulig å forestille seg uten blomster landskaps. De fyller plassen levende farger. Plante blomster, busker og trær kan også være egne hender. Det viktigste å ta hensyn til høyden på veksten av disse plantene. Pass på at jo høyere er ikke lukket dverg blomster fra solen, ellers alle anstrengelser vil gå tapt forgjeves, og de bare visne.

Veldig dot landskapet, og de såkalte Alpine åsene. De er enkle å lage med dine egne hender. Alpine coaster ser bra ut på bakken, avsatser. De er en kombinasjon av en steinete overflate med underdimensjonerte blomster og busker.

Avstanden mellom blomsterbed, alpine lysbilder og andre designelementer som skal fylles med friskt grønt gress. Plenen kan utstyre to måter: Ambush såing gress eller legge torv. I det første tilfellet må vi prøve litt mer, ta vare på gresset før den trer i kraft, og hvordan du skal slå rot.

Juridisk er vanskelig å forestille seg uten slike dekorative elementer som broer, lys, benker, uvanlige håndverk fra skrap materialer. Det er ikke nødvendig å verftet gjennom strømmende elv, der du kan overføre mostok. Dammen kan være skapt av deg selv.

Veldig dekorert landskap design rundt et privat hus lyser lav, stilt opp langs sporene. De er lette i kveld vil skape en fantastisk atmosfære av komfort i hagen din. Sørg for å plassere en eller flere benker i bortgjemte hjørner av hagen. Der vil du trekke tilbake og slappe av fra det travle bylivet.

Ekstremt fargerik se alle slags pyntegjenstander, laget med sine egne hender. For eksempel, en stor blomsterhage, kan du bygge på en gammel lastebil (bildet). Frodig vegetasjon, fargerike blomster og spredt rundt flettet kurver og potter gi terrassen din komfort.

Hvis du liker å sitte på gårdsplassen med en bok eller en drink på utendørs kopp te, kan du ikke gjøre uten hagemøbler. Veldig fargerik og ser dyrt forfalsket eller kurvmøbler. Men det trenger ikke nødvendigvis å være. Bord og benker kan gjøres mesteparten av den gjenværende etter byggingen av trehus av logger og logger. Det bør bare bruke litt fantasi.

Selvfølgelig ikke uten diverse håndarbeid hånd gjort :. senger fra gamle dekk, morsomme trekasser for blomster (foto 2,1), håndmalte potter, etc. Forresten, alle plantene er ikke nødvendigvis plantet i jorda. Noen av dem vil se bedre ut og føle i potter.

Flott, hvis du eller noen fra familien er interessert i etableringen av miniatyr kopier av palasser, slott og hus. Slik dekorasjon er alltid en fordel å se på bakgrunn av tett vegetasjon (Foto 2.2). Generelt, prøv å maksimalt for å bruke alle sine talenter, mens landskaps i ytelse vil være en ekte kunstverk.

Gartner rundt huset med sin rukami.Foto

Hvis du har ditt eget hus i forstedene, må du tenke på hvordan du skal utstyre landskapet design. Selvfølgelig kan du ta kontakt med eksperter, men mye mer interessant å foredle territoriet til sine egne. Vi tilbyr deg å lære, hvordan du kan dekorere landet språk hendene ut av skrap materialer. Bilder fra denne artikkelen vil gi deg en god inspirasjon.

Ideer for landskapsarbeid rundt huset

Gartner tilstøtende område, ikke nødvendigvis å bruke spesialisert utstyr, men det er viktig å ta hensyn til en rekke nyanser til området for lettstelt. Hvis du har flere bygninger, må du tenke på hvordan du kobler dem til hverandre ved banene.

Bilde håndverk for landskaps

Opprinnelige utseende hekker, gjennom hvilke kan deles i separate soner parti.

Vakker blomst hager og klubber vil være hensiktsmessig å utfylle ethvert territorium, fordi med så kan du fremheve det unike i situasjonen og legge lyse farger i landskapet design.

Det spiller en viktig rolle arkitekturen på huset, så prøv å gjøre fasadene i harmoni med den generelle utformingen av området.

Tomten kan deles inn i områder for grilling, avslappende, dans, basseng eller lekeplass plassering. Hver av dem kan utføres i en bestemt stil med unike blomsterdekorasjoner.

Vær spesielt oppmerksom på grønne områder, slik at det så vakkert, ikke bare om sommeren, men også om vinteren. Dette vil hjelpe deg ulike bartrær og stauder og andre planter.

Ikke glem dammene, i nærheten som du kan ordne et behagelig sted for hvile og avslapning. Lag en dam, kan du eier eller kjøpe ferdiglagde svømmebassenget.

Decor del ved hjelp lett tilgjengelige materialer

Hvor gammel og unyttige ting har på hytta? Ikke rush å kaste dem, la oss prøve å gi dem et nytt liv og brukes som en vakker håndverket. Du kan prøve å gjenopprette gamle møbler og brukte den til å lage gatehjørner for å slappe av.

Du kan prøve ut gamle bokser å lage vakre lamper og henge dem på gaten. I dette tilfellet, vil du ha et vakkert dekorert området, ikke bare på dagtid, men om kvelden.

Inntil nå relevant dekk, som opplevde gartnere har lært å gjøre en rekke interessante håndverk.

Bilde håndverk av dekk for landskaps

Av gamle retter kan du prøve å lage en hage håndverk som vil utfylle landskapet utformingen av nettstedet ditt ved huset.

Gartner rundt huset med sine egne hender, som du ser av bildet, kan det være svært forskjellige. Det hele avhenger av din kreativitet og tilgjengelighet av skrap materialer å dekorere området. Bli inspirert med nye ideer og ikke være lat til å bruke litt tid på å få sine egne hender for å dekorere området. I så fall vil du få en masse positive følelser og være fornøyd med resultatet!

1

Leave a Reply

9 + 1 =