Barnas senger laget av tre

Barnesenger er laget av tre fra 3 år

Søkeresultater 39 jobber

Logg inn for å åpne tilgang til alle funksjoner

Fair Masters og livemaster er registrerte varemerker.

Barnesenger egne hender: master class med tegninger og bilder

For foreldre er det viktig for barna å vokse opp i en behagelig atmosfære, og deres søvn er ingenting ikke truet. Hvis en person har et minimum sett av verktøy og grunnleggende kunnskaper, barnas seng med hendene gjør er ikke vanskelig, forutsatt at det er for hånden bilde, miniatyrbilde tegninger. Enheten er en enkel møbler.

Skjema og dimensjoner av sengen for en nyfødt

Foreldre vet at barneseng for barnet, spesielt i en alder av et år med særlig vekt på fire år, fordi babyen sover mye. Riktig møbler - er nøkkelen til en komfortabel søvn. For små leiligheter dette crib i barnehagen kan erstattes og en lekegrind.

Det er lett å lage to - tre dager, og gi alle nyansene av komfort for barnet.

Riktig møbler - er nøkkelen til en komfortabel søvn

Det første du må forstå hvilke elementer vil være denne designen.

 • Madrass. Det er valgt basert på vekt og alder på barnet, fordi det er bedre å gjøre med hendene, og bare kjøpe i butikken. Kjøpte en madrass utviklet i samarbeid med ortopedisk og tar hensyn til alle behovene kroppen for en komfortabel søvn og riktig dannelsen av barns ryggraden. Madrasser er delt inn i to hovedtyper: på fjærblokk og uten fjærer. Variasjon med fjærer kan være uavhengige fjærblokk (hver fjær er anbragt i en separat pose med vevde stoff, og belastningen på madrassen er fordelt slik punktum) og avhengig av fjærblokken (kombinert fjær metallramme, og vekten av den sovende jevnt fordelt på hele området av produktet).

Komfortabel hengende barneseng

Disse madrasser er best å kjøpe for barn fra 5 år. En babyer med liten vekt produkter som anbefales for fjærer blokk hvor selve rammen består vanligvis av et polyuretanskum eller skumgummi, og kan være, avhengig av graden av stivhet supplert kokos kokos eller annet materiale.

 • Frame. Dette elementet er basert på størrelsen, er det antatt madrass seng. Materiale for det tjener ofte som en høvlet bord.
 • Lameller. Disse deler av produktet, er utformet for å understøtte undersiden av madrassen, og lamellene er satt inn i en ramme møbler. De danner et gitter med en avstand mellom hverandre på omtrent 5 cm (for luftmadrass).

  Å gjøre en barneseng med sine egne hender en master class med tegninger og bilder

  Tegninger og bilder barneseng for masterclass

  I barnerommet ofte bruker flere varianter av senger:

  • med skuffer
  • loft seng
  • Køyeseng (hvis to baby rom)

  Hvis rommet er et barnerom kan ikke sette i rommet stor seng og trenger en kompakt modell i stand til å spare kvadratmeter, er det bedre å velge et design med skuffer. Bokser brukes til å lagre sengetøy, leker, barneklær og alt som ikke passer i en skuff eller et skap barn.

  Barneseng på to nivåer for små barn

  Produksjon Box barnesenger

  For å få en kvalitet møbler er nødvendig å velge miljøvennlige materialer for sin produksjon. Det ideelle materialet er tykk kryssfiner eller tre. Populær i MDF eller sponplate møbelindustrien for produksjon av kjøpet design er ikke nødvendig på grunn av lim som brukes i produksjon av materialer. Kjemikalier kan påvirke kroppen baby, forårsake allergi.

  Original stilig seng for et barnerom interiør

  Tips: Det er ikke anbefalt å gjøre størrelsen mindre seng enn 1,5 * 0,6 meter, men ikke gjør det mer enn en stor 1,8 * 0,7 meter. Fra en liten barneseng barnet vil vokse raskt, og hvis du gjør det for stor, vil barnet ikke føler seg i det komfortabelt.

  Begrunnelse for slike møbler er solid, det kan kjøpes ferdige, men du kan bare bruke den i stedet for et ark med kryssfiner.

  dens dimensjoner må bygge på de kjøpte madrass størrelser. Gitteret kan erverves som base, men som eventuelt kan brukes kryssfinér, fordi barne vekt er ikke så stor.

  Det ideelle materialet er tykk kryssfiner eller tre.

  Skjerme fra veden. Bedre anvendelse trevirke med lavt harpiksinnhold, så som bjørk, lind. Størrelsen av skjoldet er anbefalt å ta to meter i lengde, 60 cm i bredde og omtrent 3 cm tykke.

  • kryssfiner ark
  • Hjørner av aluminium for feste
  • skruer
  • klemmer
  • Små hjul til møbler og esker med diameter 45 mm.
  • Å montere arbeidsstykket krever spesielle bånd og drill.

  Barneseng med en mobil mekanisme for nyfødte

  I møbelplate kritt rascherchivaetsya neste billet kontur skisse størrelse. Dersom sidene av strukturen som er nødvendig for å lage hull, de spore ut, å sette et glass champagne eller en konvensjonell glass.

  Møbler paneler og kryssfinér kan sages, kjøpe i en butikk. Som regel de fleste butikker har slike tjenester, men må gi dimensjonene i millimeter og mønstre. På sin egen anbefales det å kutte stikksag, men hvis hånden er ikke en stikksag, er det mulig å kutte materialer generelt sett.

  Møbler paneler og kryssfinér kan sages, kjøpe i en butikk.

  Etter å kutte alle elementene av tre sekkene med hjelp av sandpapir, til de materialene som gjorde seng som ikke vil ripe den sarte huden til barnet.

  Tips: Ved kapping av trevirke er anbefalt å tette snittet med tapen fra papiret til fiberen vil ikke feste seg og begynte å bli løftet opp.

  Hvis du ikke kan finne hjørnene av aluminium, blir de kuttet av aluminium profil. Detaljer seng må være i samsvar med skisse tegninger. Et hjørne av lengden på profilen skal samsvare med lengden på side ryggstøtte møbler. Disse festemidler er laget hull for gjengeskruer. Sidene er festet til hjørnene av sengen rist eller et kryssfiner base, og denne konstruksjon er forsinket med åtte skruer.

  Opprinnelige barnas seng i en bil for en gutt

  Opprinnelige elementene er festet på den ene siden, og slå over arbeidsstykket fremtiden på sin side. Under ordningen bør sjekke for festeelementene og anordning av deler. At produktet var stabil og sterk, se for forvrengninger og forskyvninger av delene i forhold til hverandre. Våre sjiktveggene er forbundet med hverandre og trukket sammen, hvis vegger ikke er noen hull, gjør de bruk av en drill.

  Kadaveret av produktet er klart, det er på tide å tilbake, som vil bli plassert på barnets hode. Om ønskelig kan det lages av enhver form, så lenge dette møbel helt oppfylle sin funksjon, er som beskytter barnet fra skade.

  Utskårne barneseng for en nyfødt baby

  Svært ofte små barn under søvn heve hodet opp, så styret det bør være minst 10 centimeter i høyden. En annen fordel med høye kanter og et hodegjerde - er å hindre utstøting fra sengen av leker og sengetøy.

  Original barneseng for gutter

  Making hodet: ta møbler bord, hvorav om ønskelig kan være skåret back-ser vakker og edel eller dekorere. Making hodegjerde og rygg i bena må være identisk med utformingen se organisk.

  Making hodet: ta møbler bord, hvorav om ønskelig kan være skåret back-ser vakker og edel eller dekorere.

  Ved selve kroppen av sengen feste bena, som er tilgjengelig i butikker av møbler. Vi gjør det med skruer stor lengde.

  Tegning to-nivå barnas senger for soverommet

  Alle senger huselementene er i tillegg nøye polert ned til åpninger og utsparinger til et barn å sette fingrene i sporet gjør ikke vondt.

  Tips: Glatt underlag oppnås ved hjelp av et bor med en åre eller en slipemaskin.

  Barnesenger som en vugge for baby

  Dekorert polert tilbake er festet til skjelettet rammen. For å inventar kunne ikke sees fra bunnen av boret og styres opp boret. kutte hull bør være så nøyaktig, fordi denne detaljen blir lett skadet. Hull under avrettings gjør deg selv en drill på dette punktet ville det være vanskelig å gjøre. Hvis tømmer for produksjon av myke senger, vil åpningen bryte enkelt.

  Til inventar kan ikke sees fra bunnen av boret og styrte opp bore

  Konfigurasjons barnesenger antyder at oppbevaringsbokser ikke er festet til sengerammen, og har form av mobil pidestaller. Esker bør suppleres med hjul for beholder lagring ruller ut.

  Stilig barneseng for barnet av tre

  Dersom utleieren har bestemt seg for å endre konfigurasjonen av sengen, for å legge frem boksene, er den nederste er festet til arbeidsstykket tverrskinnen og selve produktet blir på sideskinnene. I dette tilfelle er sideveggene gjøres høyere enn det som tidligere skapt noen centimeter lik høyde skuffer. Sam uttrekkbar boks (boks) er plassert på skinnene.

  Tre barneseng for et lys og romslig plass

  For kasser ta kryssfinér med en tykkelse på 1,2 cm, bunn og scrollsaw kanalveggen sammentrekkbar sammen med skruer. I tillegg er limt boks, fordi det som er i boksen er de strukturelle belastninger. Feste hjul til bunnen av den sammensatte boksen.

  Lyst og romslig rom med barneseng

  Føtter på sengen, hvis du velger å gjøre sine egne herrer fra restene av møbler panel eller skrap trelast firkantet form. Fest bena til rammen av møbler skruer.

  For kasser ta kryssfinér med en tykkelse på 1,2 cm, bunn og scrollsaw kanalveggen sammentrekkbar sammen med skruer.

  Når arbeidet er ferdig, er det anbefalt å gi produktet et ferdig utseende. Det anbefales å passere møbelstoff for møbler. Pre-kuttet ut av stoffet deler til 2-3 cm mer enn grunnleggende informasjon og testet med over, slik at de ikke forvitre. Festet stoff møbler stiftemaskin og dens seksjoner er skjult inne i sengen, for ikke å ødelegge det estetiske utseendet av strukturen. Under dekorere stoff blir strukket, slik at det ikke vises bretter, folder og bobler.

  Sprinkelseng for de minste i familien og små-sized soverom

  En annen utførelsesform vil fullføre lakkering sengerammen, hodet, ryggen av benene. Det anbefales å bruke hurtigtørkende vannbasert maling. Mer miljøvennlige møbler i barnerommet er en behandling flekken. Pre alle detaljer anbefales sliping og polere boremaskinen beater.

  Tre barneseng vugge for en nyfødt baby

  For en dekorativ slags esker med lyse fasader laget av MDF-paneler eller LDPS blå, rosa, lys gul, lilla og andre farger.

  Køyeseng med hendene

  Baby seng med hendene tegning 38 foto ideer:

  © Copyright 2015-2018 De moderne ideer om interiør og dekorasjon

  Opptrykk av materialer er kun tillatt med referanse til den opprinnelige kilden

  Tips for selv-montering av en barneseng laget av tre

  Enhver barneseng, laget med sine egne hender for barnet - er ikke bare en praktisk og billig, men også en flott minne. Til tross for at de moderne produsenter tilbyr mange modeller klar senger, mange foreldre er villige til å lage sin egen sove plass for sitt barn. De som ikke har praktisk erfaring i saken, må spesialist råd.

  Standard størrelser barneseng

  Fabrikk modeller har standard dimensjoner, som er fordelaktig bestemt størrelse seng. Høyden av seteryggene og skjørt bør være tilstrekkelig til å hindre fall et barn og praktisk for mamma, lener seg til babyen.

  For å bestemme hvordan du vil gjøre barneseng optimalt egnet både for barnet og for moren, må du følge standardstørrelsene:

  1. Bredden av ryggstøtten - 60-70cm.
  2. rygghøyde - 90-100 cm.
  3. Lengden av sideskinnene - 125-130 cm.
  4. Høydejusterbar krage - 65 cm.
  5. Høyden av den fremre kant 50 cm.

  Å kjenne størrelse, for å fremstille de nødvendige materialer vil være lett.

  Til sengs, produsert av deg, være trygg for babyen, må du bruke miljøvennlige materialer som ikke er skadelig for helsen.

  Det beste alternativet er selvfølgelig være naturlig tre (array):

  Budsjett og trygt for barnet kan være å bruke og MDF. Fra dette materiale, med fordel gjøres synlige deler fremtid barneseng.

  For å fremstille strukturen som kreves:

  • stenger med en minimal bredde på 5 cm og en tykkelse på 3 cm;
  • Stativer 1,5 cm tykke, bredde av 2,5-5 cm.

  For å lette bevegelse barneseng kan i tillegg være utstyrt med hjul.

  Beste utførelsesform for produksjon av deler barneseng eller snekker ville tilstedeværelse dreiebenk. Hvis dette utstyret ikke er tilgjengelig, er det nødvendig å bruke verktøyet:

  • Meisel hammer og knivkonstruksjon for prøven tømmer innstillingshull av vertikale elementer i horisontale føringer.
  • Fil og sandpapir for polering deler.
  • Meter bygningen og en blyant for å tegne markup.
  • Handsaw med gjærkasse for skjæring mellomrom. Mitre behov §§ var flat. Hvis brukt når du skjærer materialet trekant med rett vinkel, kan du gjøre uten overflødig inventar.

  Bare rekk opp hånden sprinkelseng, i tegningene som ingen fasing, og andre elementer for å skape et profesjonelt verktøy. Jo enklere ordning, jo mindre blir nødt til å tenke på hvordan å produsere og hvordan det vil se ut for å gjøre elementet.

  Bare behov:

  Minimumsstørrelse babyen madrasser er 120 til 60 cm. På bakgrunn av dette er grunnlaget gjort med en liten rasjon, hun skal som de andre elementene i sjiktet på 2 bar mellom hvilke det er anordnet tversgående spiler. For et solid fundament i midten av de langsgående elementer er laget riller, i hvilke skal føres inn i stativet.

  Dette er det eneste elementet sengen, hvor de faste utsparingene kan benyttes. Å fikse rails snekker er lim som brukes er nødvendig. Kort sagt, kan selvgjengende skruer benyttes som ytterligere låser. Deres lengde bør være mindre enn bredden av baren. Lengden av de langsgående elementer madrass fundamenter avhenger av den valgte ordningen. I noen barnesenger, tilsvarer lengden til en side, er de festet på vertikale elementer rygg lange skruer eller bolter. I andre, der grunnlaget er lagt på ryggen av tverrbjelker, tatt høyde for 1,5-2 cm på hver side.

  Begge tilbake på samme måte. Mellom de to stengene er plassert, sammensatte matrise bestående av to tverrgående og flere vertikale elementer. De øvre og nedre tverrgående skinner tykk slissåpninger store lameller. Smurt med lim endene av strimlene er satt inn i sporene. De nedre og øvre elementer er festet mellom de resulterende sprinkler. For å gjøre konstruksjonen stivhet, er 5-10 cm under risten festet en bred element.

  På samme måte rygger gitter, går støtfangere. De er også montert på barer som fungerer som bena på sengen til barnet. Hvis du planlegger å sette en barneseng på hjul, opp til det øyeblikket monterings avsatser, må du bore et hull i bunnen av barene. De roterende sylindre pinnene er satt inn. En annen designmøbler hjul festet med to skruer, men de er statiske, bare gå rett.

  Når du monterer crib ender, resten gi det et ferdig utseende. For å gjøre dette, må du bestemme hvilken farge barneseng og dekorere. For farging flekken er best å bruke, siden det er relativt trygt for barnets kropp etter tørking. Det kan være av forskjellige farger, men kvaliteten er gjennomgående - det legger ikke skjul, og legger vekt på tekstur og beskytter treverket fra råtnende. Til tross for at flekken absorberes godt, dekker overflaten av produktet vil ha flere etapper for å få maksimal effekt.

  Avhengig av hvilken type flekken du bruker, kan det ha en særegen lukt, noe som er vanskelig å riste. Derfor, for å utføre arbeidene bedre utendørs. Etter behandling, bør sengen lakk som vil beskytte treverket mot fuktighet. I stedet for flekken kan brukes akrylmaling og akryl.

  Videoen: enn dekke treet.

  Dessuten vil sengen gi et vakkert utseende rik dekor. Som det er mulig å bruke nesten hva som helst, for eksempel, kassetter, tekstil, etc. Ikke begrense fantasien til å gi til et soverom der barnet er ferdig, logisk og personlig utseende.

  Council. For farging flekken er best å bruke, siden det er relativt trygt for barnets kropp etter tørking.

  Opprinnelige tre Cribs

  Å ha kompetanse til å arbeide på trebearbeidingsmaskiner, kan de mest enkle seng for et barn bli omgjort til et mesterverk. Bilde laget med sine egne hender Barnas seng med en fresemaskin, viser CNC som produseres av en standard ordningen barneseng kan være interiør. Velge flerlags tråd for brede elementer av sengen, takket være et dataprogram, er det lett å gjenta. Ved fremstillingen av elementene vil ta fra 30 minutter til flere timer, avhengig av kompleksiteten av tegningen. Sammenlignet med den tiden som våre forfedre brukte, mesterlig wielding håndverktøy, er det fullstendig meningsløst.

  Hjem arbeidstaker, ha på hånden bare elektrisk stikksag, kan du tilby å teste sin styrke i Welt design. Hjerte, shamrock kløver, bell - enkle former, men de vil være en flott dekorasjon av sengen.

  For eldre barn, kan du lage en seng mer intrikate former. For eksempel, er i dag svært populær modell i form av biler.

  Bruke trearbeid maskin kan gjøre konturene av sengen. Gjør denne bilen vil være et flertall av enkeltdeler:

  • Den ytre endepartiet - en støtfanger, frontlykter, grille.
  • Sideelementer - hjulene og sideskinnene som simulerer et kjøretøy dør.
  • En enkel treplanke hodegjerde smykke spoiler.

  Et slikt rammeverk kan bygge pappaer og bestefedre, bevandret i vanskelighetene med ikke bare i trearbeid verktøy, men også i biler. For å gjøre dette til en komfortabel seng, madrassen er ikke gjennomgått, vil bidra til grunnlaget for en madrass satt under gulv maskiner.

  Tegninger barnesenger viser at ideell basis for en hvilken som helst ytre utforming er en tre-gitter montert på ben.

  Denne formen av rammen og er egnet til å fremstille en barneseng med sine egne hender med skuffer. I dette tilfellet, behandling innkople delene som skal skjæres fra sidepartiet som tjener skuffefronten. Ramme i sokkel er bedre å lage tre og bunn - enkelt. For skrotter kan bruke tømmer (MDF eller sponplate), og for den nederste - kryssfiner.

  Hvordan lage din egen barneseng (2 videoer)

  Originale barnesenger (23 bilder)

  Du vil også være nyttig i disse artiklene:

  Legg til en kommentar avbryte svar

  Leserne anbefaler!

  Profesjonelle valget barneseng og sengetøy for henne [!]

  Visste du dette? Ja, hvis du er her, du er allerede oppdatert! Nettstedet der du tilbyr å lære om verden av sengen litt mer enn du allerede vet. Valget av stil, farge, design. Alt dette er viktig, om ikke mer.

  Når, etter reparasjon du velger møbler, sørg for å finne de mest optimale varianter. Deretter får du en stilig, behagelig og allsidig interiør. Velkommen. Vi "vkurse seng!"

 • Leave a Reply

  + 72 = 75