Barnerom for to barn bilder

Hvordan å utstyre et barnerom for to barn

Barnet selv litt, dette er en person med deres behov og interesser. Han trenger sin egen plass hvor han kunne spille og drøm. Bygg området er ikke så vanskelig for en enkelt barn. Og hvordan skal se ut som et barnerom for to barn?

Det er ikke så prosaisk og forståelig, så før du legger sitt interiør bør gjøre seg kjent med synspunktene til fagfolk på dette problemet.

Reguleringsplan i barnehagen

Noen barn, uavhengig av antall barn som lever i den må ha en klar reguleringsplan, surround seg med kvalitet møbler, tilbehør, har en interessant farge, god dekning og fortsatt være det tryggeste området i huset. Selvfølgelig, kan tolkes som disse parametere er i hvert tilfelle en annen måte. La oss prøve å forstå detaljene av problemet.

Barnerom for to barn

Rommet er å være utstyrt for barn, må ha minst 4 hovedområder:

Ideelt sett er det nødvendig å gjøre dem personlig, men akk, slik luksus standard leiligheter sjelden mulig, så jeg må kompilere og dele. Noe lettere å løse problemer hvis rommet vil leve homofile barn.

Lag en koselig plass for søstrene er vanligvis den enkleste måten. Felles interesser, felles syn, rolige spill ... Det største hinderet er spørsmålet, hvilken stil du skal velge for barnas dekor? Og her er det nødvendig å ta hensyn til den oppfatning av små leietakere. En som en fargerik etniske møbler og fargerike eklektisisme, andre liker romslighet av skandinavisk minimalisme, den tredje - landlig stil. Det er klart at i slutten du må bestemme, men likevel.

Barnerom for to jenter

For moderne trender karakteristiske lyse løsninger. Når du velger farger for jenter rom, er det nødvendig å fokusere på farge psykologi. Dette vil hjelpe deg til å justere sin atferd og oppmuntre tilstrekkelig utvikling av barn.

Så rødt vekker aktivitet og skaper ønske i alle fall gå til slutten, for å fullføre seier.

Barnerom med røde tilbehør

Romantic Rose vekker sensualitet, ringer å drømme og legger til oppførselen til en dråpe jenter sjarmerende lettsinn.

Barnerom for jenter i rosa

Gul er assosiert med solens ray. Siden det er alltid behagelig og varm. Men på samme tid, fargen utvikler intuisjon og nivå av intelligens.

Barnerommet i gult

Orange. Utvalg av grenseløs energi som lærer toleranse og fremmer dannelsen av personligheten. Han - et løfte om god stemning.

Lys oransje barnerom

Grønn maling - en palett av ro og stillhet. De nøytralisere aggresjon av andre farger, men i store mengder kan waft av melankoli, så legg dem til barnas interiør dosert.

Grønn farge i interiøret skaper en rolig atmosfære

Løse blå vanedannende. Det absorberer følelser og fører til balansere nervesystemet. Han fikk ikke slappe av, men i stedet fører til selvorganisering, gir deg kraften i ånden.

Blå farge balanserer nervesystemet av barnet

Purple gamma forbedrer selvtillit, legger innstillingen mystikk. Jeg liker tenåringer.

Lilla farge er sannsynlig å appellere til tenåringer

grå strenghet krever rasjonalitet, eliminerer overdreven emosjonalitet.

Designe et barnerom i grått

Lignende effekt fargene har ikke bare på psyken til jenter, slik karakteristikk kan tas hensyn til i utformingen av interiøret av klosteret gutteaktig, og et barnerom for to barn av forskjellig kjønn.

De viktigste funksjonene, understreker at barn hører til jentene, er:

1. Den karakteristiske fargevalg.

2. Tilstedeværelsen av speil.

3. baldakin over sengen.

"Egentlig vil det se i arbeidsområdet, innredet sengen barnas rom for to barn"

Innrede jenterommet er nødvendig, slik at de kunne spille sammen, og ikke forstyrre, hverandre engasjert. Løsningen avhenger har ledig plass og en alder av søstrene. Hvis dette doshkolnitsy, de trenger en spillet plass. Skape en stor nok spillefeltet som mulig, ved å plassere en seng lineær eller vinkel. I tillegg til senger i rommet vil være i stand til å finne:

1. Barnas bord.

Siste behovet for forsvarlig oppbevaring av leker.

Skolejenter vil kreve velutstyrt sted å studere, og derfor vil fokusere på riktig plassering av skrivebord. Det er bedre å gjøre en skreddersydde møbler. Den uvanlige utformingen av tabellen vil komfortabel plass til barna for dem å spare verdifulle meter.

Plass til to skolejenter

Uvanlig, men det vil være svært viktig å se på barnerommet for to barn arbeidsområde, investert i over sengen. Det kan du godt lese, tegne og gjøre andre leksjoner.

Fargevalget er valgt i et slikt rom i en tradisjonell linje. Sannsynligvis ingen vil noen gang tenke på å gjøre interiøret for guttene i rosa farger. Tradisjonelt guttefarger er:

1. All den blå spekteret.

2. De grå nyanser.

3. Grønn palett.

4. Brun farge.

Rom i nyanser av brunt for gutter

Legg lysstyrke i situasjonen prøver å nyanser av rødt spektrum.

Avgrense veggene i rommet, hyggelig å forlate en del av overflaten for barns kreativitet, tapetserte dem med billig papir farging eller vaskbar maling. Hvis du planlegger å reparere solid, laget i mange år, under Organiser området veggmaleri vinyl tavla.

Wall kunst i guttenes rom

Dekorasjonen av taket av rommet gutter, bør bruke 3D illustrasjon. En spesiell glede for barna er:

1. Plass tema.

2. blå eller stjerne himmel.

3. eventyr.

"Space" rom for to gutter

I barnas rom for to barn av forskjellig kjønn køye kan være uttrekk eller køyesenger. Denne ergonomisk løsning.

Ergonomisk køyeseng i barnehagen

Budsjett og like gode løsningen vil stol senger og sammenleggbar mini-sofaer. Selvfølgelig, hvis mulig, å sette i barnehagen to separate senger, bør det brukes. Det er ikke nødvendig å kjøpe for dette produktet standard design. Design alternativer barnas senger et stort utvalg av maskiner og skip, fly og hus, etc.

Barnerom med sovesofa

Designen skal være i samsvar med ønskene dine gutter. Mest sannsynlig vil de ønsker å se et idrettsområde, et telt, et sted for tegning. Der på gulvet for å ligge varmt teppe. Sørg for å tenke over alternative oppbevaring av leker. Denne rollen er perfekt brystet, lukket kurv eller skuff uttak.

Lekeområde i barnehagen

Organisert på samme prinsipp som i jenter rom. Du kan sette en, men et langbord, der barn vil ha nok personlig plass eller bruke Transformator-bord, samle nødvendig.

Treningsområde for to barn

Eksempler på arrangement av barnas rom i ulike størrelser

I et slikt barne liten store rom for å komfortabelt plass til to barn i ulike kjønn organisere plassen effektivt utført i en to-nivå plan. Den beste møbelsett inneholder:

- køyeseng, som trinnene er bokser samtidig. Anta annen utføringsform er utstyrt med lagerområdet under den nedre laget.

- Totalt bordet med en smal lang benkeplate, skuffer og hyller. Til det blitt enkelt, fortrinnsvis med reguleringsmekanismen, stoler.

- Innebygd garderobe. En alternativ utførelsesform er det en kommode.

- Et sted for leker. Dens rolle kan utføre en puff konvertible sete eller under dekorere noe fabelaktig boks.

Organisering av plass i rommet 10 kvm

Du kan ikke bruke partisjoner. Regulert plass bedre farge beslutninger.

Det er allerede mulig å tenke på en avdeling og doble elementer. Rommet har plass til to-modul, bestående av en loft seng og et arbeidsområde under det, så har plass for:

- spilleområdet i en sportsbil hjørne eller en mini-festning.

Barnerom 14 kvm

Dette området av barnets plass til to barn - nesten plass. Du kan ikke bare fullt innrede plass, men dele den i to separate halvdeler, som gir hver gutt hans personlige område. Å dele kan være en glidende skjerm, gardiner, skap, hyller, sette skyvedører. Selvfølgelig kan du gjøre det, bare under forutsetning av at begge sider av rommet vil forbli helt opplyst. Oftest er dette alternativet brukes med to vinduer lokaler.

Planlegging for et rom på 18 plasser

Barnerom for to barn av forskjellig kjønn

"I barnehagen for to barn av forskjellig kjønn kan komme sammen middelalderske antikken og fe tema"

Salige er de foreldre som har to barn av forskjellig kjønn, men har romslige leiligheter. De kan lett skape ideelle forhold for alle barn bor. De som er tett i dvushke må prøve veldig hardt for å skape et rom indre av en slik kvalitet at det kom til å smake barn med helt annen verden synspunkter, behov og interesser.

Lite rom for jenter og gutter

De viktigste kriteriene for designløsningen plass bør være alder og individuelle preferanser av barn. Vennligst begge, så mye at det var ingen kjemper for en seng eller godstolen - skremmende, men du må prøve.

Det er veldig nyttig hvis valget av personlige eiendeler og personlige elementer av møbler du lytte til ønskene til barna. Vel, la de samme stoler eller barnesenger er forskjellige former og farger, er fred mye viktigere. Videre vil dette kurset gi deg dem til å føle at deres oppfatning av deg hørt og oversatt til virkelighet. Likevel får hver leketøy eller sengetøy settene som farge, får du jernet argument i tilfelle av en tvist, og vil være i stand til enkelt å løse situasjonen, minner barna at de velger sine egne disse tingene.

Color separasjon i barnerommet

I barnas rom beregnet for to barn av forskjellig kjønn habitat vil sikkert nødt til å arrangere privat plass for alle. Dette vil gi en mulighet til å trekke seg tilbake og føle beskyttet. I en bortgjemt sted å sitte med en bok eller bare lene deg tilbake og drøm, skjult for nysgjerrige øyne selv svært elskede bror eller søster elsket. Den mest foretrukne utførelsesform for separasjon av et barns rom for to barn, et lite område:

3. Mobile skjermen.

Reguleringsplan barnehage for barn i ulike kjønn

Men hvordan kombinere ømme rosa, dukkehus, en haug med kosedyr med kontrast dem designere, plakater av superhelter, flåte? Vi må bryte barnerommet i to helt identiske deler (som, igjen, igjen, ingen lovbrudd).

For å unngå å miste integriteten av interiøret og stilistiske ideer, er det nødvendig å ty til utspekulert design, spesielt til metoden poenget med å blande stiler. Det kan se slik ut:

I lys gul sofa spredning girlish blå puten på den utvendige side på samme tid er det bilder i gult rammen. Den samlende element kan være en vanlig hylle eller lekegrind med leker.

En annen kuppet ville være en blanding av interiørdesign temaer. I barnas rom for to barn av forskjellig kjønn kan komme sammen middelalderske antikken og fe temaer. Mot et bakteppe av slottet med riddere prinsesse palasser vil se ut ganske passende.

Blanding av forskjellige kjønn tema i barnehagen

Du kan eksplisitt dele plass, visuelle teknikker, behandling rom areal i forskjellige farger. At du ikke velger, ikke glem at rommet heterofile barn bør alltid være rom partisjon.

Sleeping område for bror og søstre

Å gjøre en sovende område - den mest delikate øyeblikk. det er mulig å planlegge på to måter:

1. Splitte rommet nøyaktig i to. I dette tilfellet område av skilleveggen seg av en symbolsk barriere, kan hvis rolle krav, for eksempel, en skreddersydd tosidige kabinett. Mate, overdratt til å trekke gutten i et fargespektrum, og den jomfru - i den annen og sette hver enkelt del på en egen seng.

Barnerom for barn i ulike kjønn

2. Utføre en lagdelt regulering. Du trenger en køyeseng. Vennligst dele "gulv" mellom barn. Dette kan gjøres ved traktat, eller ved loddtrekning. Forskjellen for barn understreker steder tegninger på veggen og fargelegging lin. For sønnen bør velge en mer behersket farger, datter av samme sort lys lin med blomster og fe utskrifter. Små barn, er det fornuftig å kjøpe en køyeseng med spillelementer som lysbilder, kuber med bokstaver, etc. En spennende tid sammen vil forene barn.

Lagdelt reguleringsplan i barnehagen

I barnas rom for to barnerom for bevegelse og spill bør være nok. Sønnen vil absolutt trenger å organisere en mini-gym. Ideelt sett feste ribbevegger, en boksesekk, sette en enkel simulator. De to første elementene krever ikke mye plass. Med simulatoren vil måtte håndtere situasjonen. Jenter heller ikke har noe imot poaktivnichat, men flere av dem er interessert i området med et dukkehus eller et lite bord hvor du kan ordne et teselskap med deres favoritt dukker baby dyr. Ut av situasjonen vil hjelpe folding tabellen modell. Tilbehør, forresten, kan brukes både for barn brettspill.

Organisering av lekeområdet i barnehagen

Å studere barna trenger for å lage separate steder hver gir en personlig datamaskin. Dette sparer deg fra nattlige sammenstøt og kjempe for en plass på skjermen. I et lite rom skolen bedre rustet modulsystem, dvs. skjul opplæring området under loft seng.

Jobber for to barn

Barn med en betydelig aldersforskjell mellom to pulter kan ikke være nødvendig. I dette tilfellet er det nødvendig å sette sammen et treningsområde for senior til junior lekeområde.

Skapet i det indre av et barns rom for to barn - en faktisk ting. Spesielt plassen hevdet av jentene. For å unngå krangler bak hyller, bruk av farge separasjon. På samme måte kan du merke og skapdører, som markerer maiden og halvparten av gutten. I små rom skap må erstatte kommoden. Der, som bokser, bør etiketter indikerer eller bokstaver som symboliserer barnas navn.

Lagringssystemet på barnerommet

Flere ergonomiske tips

Gjør plass barnerom for to barn de mest funksjonelle møbler vil trekkes tilbake og uttrekkbar seng.

Utmerket passform i det indre av noen stil sammenleggbare senger, innfelt i en nisje.

Funksjonelle uttrekkbare senger i det indre av barnet

Den opprinnelige kurset vil være installasjon av senger pallplasser. Deres "foundation" vil fungere som en parallell lagringssystem. Selvfølgelig vil dette kreve utgifter, men resultatet er verdt det.

Uttrekkbar senger på podiet, vil spare plass

Å skape for sine barn paradis - normal ønske om kjærlige foreldre. Og sørg for at det er nødvendig, kan du prøve å kombinere uvanlig design idé i innendørs interiør, komfort og funksjonalitet. I dag det kan gjøres uten å bruke store mengder.

Husk at de mest levende minner fra barndommen og bli med oss ​​i en mannsalder, slik at mer uvanlige turn barnerom for to barn, jo mer moro de vil bruke tid på det, og desto lengre tid vil huske de lykkelige år har gått der. Hjelp barna til å uttrykke seg ved å skape sin unike verden i barnehagen.

Photo Gallery - barnehage for to barn

Moderne leilighet i hjertet av Londons Soho

Koselig trehus i skogen

Hva annet å sjekke?

© 2018 · Kopiere materiale uten tillatelse er forbudt

Designe et barnerom for to barn: 70 + de valgte ideer og hemmeligheter å skape et harmonisk miljø

Soverommet i stil Chebbi-chic for to små barn

Ofte foreldre er svært vanskelig å komme opp med sin egen design av et barns rom for to barn, og et bilde av ferdige interiør ikke alltid bidra til å realisere ideene ut i praksis. Generelle barnerom bør være passende for naturen og behovene til hvert barn, mens resterende komfortabel og trygg. Men tenk på alle funksjonene og skape et virkelig behagelig miljø at barn ikke konkurrerer med hverandre for området, men tvert imot prøvd å bruke mer tid sammen på fritids, spill eller hobbyer? Spesielt akutt, dette problem, hvis i samme rom som barna bor, karakterisert ved alder og kjønn, såvel som deponering har et lite område. Men selv i disse tilfellene, kan du alltid finne en løsning for å skape en virkelig stilig og funksjonelt interiør barnehage.

Barn i alle aldre kan godt bo i samme rom

Køyesenger kan spare plass i et lite soverom

Den parallelle arrangement av senger på et rom heterofile barn

Fargerike barnerom for barn i førskolealder

Hva bør være barnerommet for to barn

Barnerom for to barn er ikke mye forskjellig fra hjemmet til ett barn til kravene. Dette rommet er i første omgang skal være et trygt, funksjonelt og interessant. Overholdelse av disse faktorene vil hjelpe barna å utvikle og fremstå som personligheter. Derfor, først, alle skal ta tilbørlig hensyn til valg av etterbehandling materialer, møbler og tekstiler.

Alle materialer som brukes til dekorasjon, møbler og innredning barn er bundet til å være:

 • Trygg, miljøvennlig, ikke-allergifremkallende, ikke avgir skadelige stoffer.
 • Forskjellig styrke og holdbarhet.
 • Lett å rengjøre og ikke akkumuleres støv.

Tegnebrettet på veggen et flott alternativ til tapet og malte vegger i barnehagen

Som et belegg for vegger anbefalte tapet, vannbaserte malinger, teksturerte plaster og dekorative paneler. En ytterligere fordel er evnen til å male på veggen uten å fjerne det gamle belegg, og motstanden av materialet til våt rengjøring med husholdningskjemikalier.

Tips! Ikke velg for pregede finish, fordi det vil samle støv, som kan provosere allergiske reaksjoner hos barn.

Mono belegg vegger i pastellnyanser

Sex i barnehagen bør være trygge, holdbare og varme hele året. Materialer som er å foretrekke tre og teppet, som beholder varmen og gjør rommet lunere. Laminat og linoleum bør velge høy kvalitet, godt tatt vare på lydisolasjon, til aktive spill ikke hindre naboer nedenfra.

Tips! Ikke velg et belegg av keramiske fliser, fordi barna kan skli og slå hardt i spillene.

Det er hensiktsmessig å kombinere gulv med gulvvarme system, slik at barn trives og er mindre smertefull.

Parkett bord - denne varme og miljøvennlig gulvbelegg, ideelt for et barnerom

Riktig utforming av interiør barnerom starter alltid med planlegging og fordeling av hele rommet i soner. En felles rom for dette trinnet er svært nødvendig, fordi hver av barna må være et personlig område som gir en behagelig atmosfære og minimere konflikter.

Samme utforming arbeidsområder for to barn

I separasjon av barnet inn i funksjonelle områder må ta hensyn til alder på barn:

 1. Barnet trenger å gi soveplass, et sted for omsorg (diapering og fôring), en arena og rekreasjon mødre med barn, samt lagringsplass (skap).
 2. For barn i førskolealder, bortsett Søvn soner krever organisasjonens lekeplass, et sted for kreative aktiviteter (maleri, skulptur), og hvis plassen tillater det, en sportsbil hjørne.
 3. Skolebarn trenger det samme området, men deres størrelse vil være annerledes - spillet er redusert, og arbeidet vil øke, det kan også kombineres med reklamen.
 4. Rom tenåringsbarn bør utformes tar hensyn til grunnleggende behov - søvn, studere, hvile. for avslapping området kommer til å erstatte spillet.

Tips! Under barnerommet for to er best å tildele plass fra 20 kvadratmeter. m.

Felles lekeområde i barne i førskolealder

Reguleringsplan generelle barnet oftest på følgende måter:

 • Gi hvert barn litt plass, delt inn det nødvendige området - sove, jobbe, gaming. Alternativet vil innse at størrelsen på rommet tillater. En slik løsning er ideell for barn av forskjellig kjønn rom, som hver av dem vil være sin egen plass. Reguleringsplan utføres ved hjelp av farger, bruk av ulike byggematerialer og møbler.
 • Organisere separate områder for studier og sove, men et sted å spille med resten å gjøre generelt. Dette alternativet er hensiktsmessig når barn har mange felles interesser, og de sjelden kolliderer.
 • Kombiner alle plass, da vil bli plassert i nærheten alle personlige eiendeler, senger, bord, skap både barn. Denne løsningen er ideell for små rom og barn av samme kjønn. For denne type regulering er bedre å observere symmetri, med samme møbler eller generelle innredning. Isoler personlige plass vil hjelpe en rekke dekorative teknikker, for eksempel forskjellige bakgrunner, bilder på veggene, tekstiler og så videre.

En interessant design konvertering arbeidsområdet i en køye

soverom i barnehagen bør være så behagelig og praktisk. Hvis vi snakker om fargevalget, bør det være så rolig og avslappende. Best av alt ville se pastellfarger, men i hodegjerde vegg kan bli ytterligere dekorert med tegninger, bilder eller 3D bakgrunnsbilder.

Smaken og barnets alder påvirker utformingen av sin personlige plass i rommet

Dersom barn av forskjellig kjønn, er det mulig å bruke forskjellige farger for utsmykningen av soverommet for hvert barn, for eksempel rosa eller fersken nattbord jenter og blå eller grønn - gutten.

Sleeper alle barn må være hans. Det er to mulige alternativer:

 1. Separate senger - den tradisjonelle løsningen, som er egnet for et stort rom, særlig når barn av forskjellig alder eller kjønn.
 2. Køyesenger - en måte å bruke plassen effektivt. Designe et lite barnerom er nesten alltid innebærer bruk av køyesenger.

Tips! Et sted å sove i både barn skal tilsvare ingen har en følelse av overlegenhet, eller vice versa, fornærmelser.

Bygget køyesenger med en liten garderobe er et flott alternativ for landet huset

To separate senger - den mest foretrukne alternativet for barn i ulike kjønn, så vel som for barn i videregående skole alder. Når dimensjonene av rommet tillater, kan sjiktet bli plassert på flere måter:

 • Parallell - langs motstående vegger eller ved siden av hverandre. En slik metode er best egnet for den firkantede formen på rommet, og barna vil ikke lenger kommuniserer med hverandre. Senger kan være delt vindu, nattbord, hyller og så videre.
 • Langs den ene veggen - en god idé hvis rommet har en rektangulær form. Plassert langs de langstrakte veggen senger kan stå "lokomotiv" eller hodegjerdet til hodet. Disse senger kan plasseres rygg mot rygg eller, hvis plassen tillater det, dele sin garderobe, skap eller en liten partisjon som hvert barn hadde sitt privatliv sone.

Plassering seng langs veggen i rommet heterofile barn

 • I det ene hjørnet av headboard til hodet - en lignende løsning er egnet, hvis du utformer et lite barnerom design, fordi det bidrar til å spare plass.
 • I forskjellige hjørner - Sengene på denne måten anbefales hvis du ønsker å få mest mulig ut av ledig plass i midten av rommet, for eksempel for spill. Køyer i motsatt steder som egner seg for barn, med ulik alder, samt de som ikke ofte krangel.

Speil arrangement av senger med et skrivebord montert derimellom på vinduet

Tips! For å spare plass, er det best å passe seng-transformatorer, sovesofa, uttrekkbare senger.

Funksjonelle senger bord og felles hodegjerde anordnet parallelt med hverandre

Et godt alternativ for et lite barns seng vil være en hul basen. I disse boksene ligger under køye enkelt å oppbevare sengetøy, leker, bøker og personlige eiendeler. På grunn av dette vil det gjøre uten ekstra skap.

De to-nivå seng - en populær og praktisk løsning for en kombinert planteskole. Dette alternativet vil spare bruksareal sterkt, derfor er rett og slett uunnværlig for et lite rom. Design alternativer et lite barnerom utstyrt med en køyeseng, så veldig fordelaktig, dessuten at valget blant dagens modeller er svært store.

Tips! Tenk køyeseng koster bare hvis høyden under taket i leiligheten på 2,6 m. Ved lavere innstillinger babyen sover i andre etasje vil lider av søvnløshet på grunn av mangel på luft.

Køyesenger for barna i trange rom

Lagene er koblet sammen stigen, som må være like pålitelig og sikker, at barn ikke blir skadet under opp- eller nedstigende.

Køyeseng kan være både standard og er utstyrt med tilleggselementer, for eksempel skap bygget inn i basen. Den øvre tier kan være statisk og den nedre folding til dagtid barna hadde mer plass til å leke eller slappe av.

En interessant løsning ville dupleksenhet seng med en uttrekkbar bunn tier, som ser ut som en seng kan brettes. Dette alternativet er egnet for rom selv med lavt tak.

Tips! Sørg for å supplere med gode senger med ortopediske madrasser, barna utvikle seg riktig uten å oppleve søvnproblemer.

Corner køyeseng i barnehagen

Designe et barnerom med to barn må være harmonisk, samtidig er det ikke nødvendig å tvinge plass massive garderober eller kommoder. Det er best egnet for lagring:

 • En romslig garderobe, utstyrt garderobe systemer i form av kurver, bokser, kleshengere og så videre. Inne er det verdt å dele plass for hvert barn. Hvis et lite barnerom, døren på kabinettet er bedre å gjøre delvis speil for å visuelt utvide plassen.
 • En kommode kan fungere som både et sted å lagre og separator soner i barnehagen, står for bøker, lampe, leker.

Utmerket garderobe layout idé og et sted for oppbevaring av personlige eiendeler

 • Boksen ved bunnen av sengen. Det kan være fast, eller med et rom adskilt av en skillevegg, og er utstyrt med skuffer.
 • Stativet vil hjelpe arrangere alle slags bøker og bok trivia, og kan også dele rommet uten å skape en rotete effekt.
 • Puffs med klappsete, ved bunnen, som kan lagres leker, kunstutstyr og så videre.
 • Nisjer. At slike strukturer ikke se kjedelig, kan du gjøre dem fargerike esker, kurver, noe som lett kan innkvartere alle nødvendige ting for barn, blant annet maling, små leker, disker, og så videre.

Nisje med mange hyller for lagring

For barn i skolealder bør være utstyrt med et arbeidsområde, hvor de vil gjøre lekser. Sted å studere bør trekke mest tilbakeholdne: lyse farger og store mønstre vil distrahere eller irritere barn. Det er best å arrangere arbeidsområde i diskret toner nøytralt område (hvit, beige) eller dempede nyanser av grønt, fersken.

For barn i førskolealder er små separate tabeller bør være i orden

Av møbler i første omgang, trenger du en tabell som kan være hans hvert barn eller generelt. I det andre tilfellet, er det flere alternativer:

 1. Forente benkeplate delt øverste eller nederste skuffer, hyller. Oftest er denne tabell som er plassert langs veggen med en vindusåpning for å sikre maksimal naturlig belysning. I dette tilfellet, kan hver side installere hyller der hvert barn vil være i stand til å holde sine skolemateriell. Hvis en slik tabell står langs en solid vegg, er hyllene hang rett over ham.
 2. Hjørnebord vil bidra til å spare plass i et lite rom. Det kan ta det motsatte hjørnet av sengen.
 3. Stort skrivebord, der barn vil være i stand til å dele, sitter til hans motsatt side. Dette valget er ofte ved siden av veggen eller karmen kortsiden, og barn sitter rett overfor hverandre. Personlige eiendeler hver således anordnet bak eller sideveis. En slik løsning er egnet for et stort rom.

Arbeid soner beliggende på hver side av rommet

Tips! Hvis separate tabeller blir brukt, kan de plasseres ved siden av hverandre, men dele hyller, stein og så videre.

Arbeidsområdet skal være godt utstyrt med komfortable stoler, hyller og skuffer for oppbevaring av tilbehør, må alle nødvendige elementer være til stede. Det er også nødvendig å ta vare på det rette lyset.

Det er verdt å henge på veggen i nærheten av arbeidsområdet eller magnetisk kritt bord. Hvis benkeplate Generelt kan dette objektet bruke både til barnet, i så fall bør styret oppta nesten hele veggen over skrivebordet.

Lettvint og praktisk utforming av skrivebord som kan brettes

Making spilleområdet, kan du ikke begrense fantasien, fordi dette stedet vil bidra til å forme identiteten til barna til å oppdage sin individualitet. Design underholdningssteder bør være lyse og uvanlig.

Farger kan være både myk og mettet, men alltid lys: vannmelon, sitron, blå, oransje, lysegrønne - vil disse fargene hjelpe barn å bo energisk.

Vegger kan dekorere bakgrunnsbilde med fargerike ornamenter, samt bakgrunnsbilder eller spektakulære tegninger. Disse kan tilhøre pennen av rommet beboerne selv. For øvrig, i veggen av spilleområdet kan dekkes med en spesiell maling som er lett å male, og deretter vaske uten tap av kreativ utseende av belegget.

Sone i karnapp rommet området

Tips! Spille området kan bli utpekt av den lyse teppet som barna kan sitte komfortabelt.

Spillet skal tilby et sted å oppbevare leker og kreative tilbehør, kan du bruke den lyse vakker boks, tekstil lommer som hang på veggen.

Hendige lille skapet i hjørnet av spilleområdet barna

Barnerom for to barn av forskjellig kjønn kan utstyres med to lekeområder, men ikke så store, men av hensyn til hvert enkelt barn blir tatt hensyn til, og action spill med biler eller fly ikke hindre teselskap med dukkene sine.

Et sted å slappe trenger å organisere, om to tenåringer som bor i rommet. Denne sonen er ment for fritid, underholdende, se på TV og filmer. Registrere det bør være basert på smak av barna selv. Veggene kan være tilstede store tegninger Avant ornamenter og kontrastfargekombinasjoner.

Myk sittegruppe for komfort av barns fritid aktivitet

I rekreasjonsområdet kan plasseres en komfortabel sofa, sofa når venner bo for en natt eller et par stoler. Salongbord, TV, hyller med bøker - alt dette bør være vanlig hos barn, men ikke for å provosere konkurranse.

sørg for å ordne riktig belysning i barnehagen. Naturlig lys bør være gratis å gå inn i rommet, og alle barn bør få den i like mengder. Derfor er det tabell best plassert symmetrisk i forhold til vinduet.

Rommet ble enda lysere takket være speilet skapet, som ligger foran et stort vindu

Kunstig belysning bør være nøye gjennomtenkt. Fra en enkelt lysekrone i barnehagen to barn er bedre å nekte, og foretrakk å installere flere kamper, for hver av sine funksjonelle områder.

I nærheten av sengen er satt lampe, utstyre arbeidsarealer inne topp- eller sidebelysning, leselamper og også med en regulerbar helningsvinkel.

En godt opplyst små barn både naturlige og kunstige lyskilder

I rekreasjonsområdet vil være hensiktsmessig bordlampe eller en skanse og en lekeplass er å gi en kontur belysning eller spot taklamper.

Gardiner for barnas rom bør være tett for å sikre en fredelig søvn for barn. Klassiske gardiner bør plukke opp dobbelt: en lett tyll eller organza fritt overføre lyset dag, og den tette bomull, silke sikkert lukke vinduene om natten.

Et flott alternativ - rullegardiner, høyden som er justerbar, og barna selv kan bestemme hvilken posisjon de forlater. Disse gardiner kan være dobbel eller enkel, de forlater åpne vinduskarmen, hjelper det å bruke mer plass i rommet.

Vindu med hvite persienner kan være dekorert med en gardin av fargede perler store

fargen av gardiner kan være skarpe, ulike relevante figurer og ornamenter. Men deres design må være harmonisk kombinert med stil i barnehagen.

I barne bør definitivt sette et teppe som vil skape ekstra komfort. Det skal være enkelt å rengjøre og dårlig akkumulere støv, så preferanse bør gis en kort lur alternativer.

Sengetepper og dekorative puter legge komfort, hjelpe individual seng hvert barn. Slike tekstiler bør være lyse og lette å rengjøre.

Lyse vakre sengetepper muntre opp

Designe et barnerom: anbefalinger for utforming av barns to barn

Velge stilen i rommet, være styrt av smak av hvert barn. Nøytral stilistiske løsning som passer både gutter og jenter kan kalles et maritimt tema, safari, jungle, nesten alle naturlig stil. Enkelt slå interiøret i minimalistisk stil, hvor alle barn kan fritt uttrykke seg.

Avhengig av hvem som bor i barnehagen, bør utarbeide et rom:

 • For de to jentene på samme alder er best egnet symmetrisk interiør, dekorert i rosa og lilla, grønn, beige eller fersken toner. Dersom hensynet til søstrene annen halvdel av hver kan være dekorert med personlige bilder, fotografier eller bilder av helter å smak, men sette det hele i samme ramme. Rommet skal være mye av tekstiler, inkludert dekorative kosedyr, ruffles på gardiner og sengetepper, og så videre. Søstrene ofte liker å gjøre alt sammen, så det er fornuftig å dele den eneste soveområde, og resten kombinert. Hvis vi snakker om stil, er det veldig feminin og milde provençalske interiøret ser som vil glede jenter.

Barn på samme alder, hvis de får det fint sammen, er det mulig å arrangere en felles soverom og arbeidsområde

 • To jenter i alle aldre vil føle seg komfortable hvis hver av dem med å identifisere personlige plass i motsatt områder av rommet. I dette tilfellet er det bedre å velge annerledes i utseende til møbler, fargen på veggen, og så videre. Men en enkelt stil likevel skal stå.

Kiddies i alle aldre trenger deres private rom og lekeområde

 • To gutter, uavhengig av alder, vil leve i fred, hvis bare å gi alle sin egen plass. Generelt kan bare soveområde, for eksempel, en køyeseng. En ytterligere fordel ville være tildeling av plass for sport, hvor gutta vil også være i stand til å engasjere sammen. Room to gutter er hensiktsmessig å utstede i en maritim stil, stilisere eller plass piratskip, etc.

Gutter i alle aldre perfekt køyeseng og delte et skap for personlige eiendeler

Tips! Hvis bor i et rom barna varierer i alder, er det nødvendig for hver av dem til å gi rommet et sted der alle kan trygt engasjere seg i en hobby eller en ferie.

Plass til to barn av forskjellig kjønn

Hvis du bor i et rom bror og søster, er det fornuftig å dele plassen helt på personlige sone for alle. Du bør definitivt ta vare på partisjoner, skjermer eller gardiner, slik at barn ikke kan nøle med å endre eller bare trekke seg tilbake.

Separasjon rom for ulike kjønn av barn med hjelp av blendingsgardiner og vegger av hyller

Hensynet til barn av forskjellig kjønn er sjelden det samme, slik at rommet er ganske vanskelig å arrangere. Det er best å velge en nøytral vegg og gulvflater, individuelle og gjøre plass for hvert barn for å hjelpe en rekke tilbehør, som for eksempel tekstiler, bøker, leker, bakgrunnsbilder. Nyere arbeider veldig bra hvis du ønsker å opprettholde integriteten av interiøret, men gjør det ikke vondt noen av barna. I dette tilfellet, halvparten av jentene du kan dekorere et fantastisk landskap med et slott prinsessen, og gutteaktig halv - bildet av en gammel sjørøverskute.

Det er hensiktsmessig å trekke halvparten av rommet i kontrastfarger, slik som gul og lilla. Derfor er det nødvendig å gjenta fargen på hver av partene på den andre ved hjelp av aksenter - tekstiler, rammer for bilder eller bilder, puter og så videre.

Inndelingen av plass i rommet heterofile barn ved hjelp av en vakker kabinett for leker i form av hjemme

Barn til å leve sammen i ett rom, bør atmosfæren være komfortabel og i samsvar med interessene til hver av dem. Derfor plassere et spedbarn interiør, fremfor alt, snakke med barna dine, må du huske på alle sine ønsker, alder og personlighet av hver.

Barnerom for to barn, plan alternativer og foto lyse interiører

Foreldre til to barn blir ofte møtt med problemet med rasjonell design av barnerom, fordi dette rommet bør være ikke bare behagelig og trygt, men også å ta form i henhold til de behov og temperament av hvert barn. Artikkelen vil gi mye nyttig råd og hjelp til å avsløre alle detaljer om registrering av slike lokaler som barnas rom for to barn, plan alternativer og foto eksempler på forskjellige interiørløsninger.

Barnerom bør være behagelig og trygt å leve i hennes barn

Barnerom for to barn, plan alternativer og bildeeksempler

Det ideelle alternativet anses å være et personlig område barn sitt eget rom. Foreldre står overfor problemet med hvordan å ordne barnehagen, så det var behagelig, praktisk og interessant. Plassen bør kombinere alle de enkelte områdene: søvn, lek, arbeid og idrett på ett sted. Og det spiller ingen rolle - for ett barn eller to kommer design plass. Reglene er de samme i begge tilfeller.

Barn trenger personlige plass for privatliv og aktiv lek

Før reparasjonsarbeid i fremtiden barnerom starter, bør klart definere layout og innredning av rommet. For å gjøre dette:

 1. Vite størrelsen på rommet, tar hensyn til antall vindus- og døråpninger.
 2. Bestem deg for utnevnelsen av rommet. Det kan bare være et soverom, eller kombinere spill, kreative og soverom.
 3. Ta hensyn til kjønn og alder på barn.
 4. Lytt til alle barnas ønsker om utforming av rommet (farge preferanser, dekorative elementer). Basert på de individuelle behovene til hvert barn og sin egen visjon om å finne en rasjonell kompromiss som tilfredsstiller alle husholdninger.

Når du planlegger interiøret må alltid ta hensyn til preferansene til barn

For de to barna lå et barnerom må starte med delingen av plassen i soner. Hver liten eieren må være et personlig område. Denne løsningen vil gi en behagelig avslappet atmosfære mellom barn og minimere potensielle konflikter.

Når du planlegger et barnerom er først nødvendig å vurdere barnas alder. For spedbarn må gis ikke bare sove, men også et sted for å endre og mate babyen. Her er det nødvendig å arrangere en individuell lagringsplass for alle barnas klær.

Den opprinnelige ideen om å arrangere en "loft" seng

I barnas rom for to førskolebarn bør gi ekstra gaming plass, en sone for arbeid og kreativitet, idrettsområde. Disse funksjonelle områder kan deles for både barn.

Lekeområder i barnas rom for skolebarn vil være betydelig mindre. Her preferanse bør gis en komfortabel og funksjonell arbeidsplass, hvor du også kan delta i kreative aktiviteter (forme, maling).

Søt utforming barnerom i en øko-stil

Walk-ungdoms barn, bør man ta hensyn til de grunnleggende preferanser og behov eierne: et praktisk sted å studere, hvile og søvn.

Planlegging for et barns rom for to barn av forskjellig kjønn og aldersforskjell på mer enn 5 år er mye kompliserer oppgaven. Disse rommene krever at inndelingen i soner: personlige plass og generell plass der kombinert lek og idrettsanlegg. Det anbefales å bli kjent med den unike samling av ulike barnas rom for to barn, kan et bilde som finnes på de tematiske ressurser.

Interiør av rommet for to brødre i skolealder

For et lite rom kan du kjøpe en to-etasjers sovesofa. I andre tilfeller bør du kjøpe møbler for to i barnehagen separat. Å organisere individuelle soveområder vil hjelpe glidebryteren.

For hvert enkelt rom kan du velge den mest passende løsningen for å plassere alle soner. Moderne leiligheter har et typisk layout med rektangulære rom, som varierer i størrelse, plassering og antall vinduer og dører. Disse funksjonene bør tas i betraktning når du planlegger og arrangerer møbler for to barn i barnas rom.

Vær oppmerksom! Det grunnleggende minimumet for to barn med møbler i barnas rom er: et skap, senger og et skrivebord.

Det er ønskelig å utstyre barnas rom på solsiden

Oppsettet av et slikt rom finnes på bildene på Internett. Barnas rom for to barn er delt inn i funksjonsområder for hvert barn. Arbeidsplasser bør plasseres nær vinduet. Skap vil bli plassert langs en kort vegg, og individuelle senger - langs en lang.

Dette arrangementet av møbler vil tillate deg å dele rommet i små funksjonsområder som er tildelt hvert barn separat.

Også rommet kan deles visuelt i halv og arrangere møblene i et speilbilde.

Passasjerommet kan zoneres ved hjelp av mobile gjennomsiktige partisjoner

Smal rom med en dør foran vinduet

Arbeidsplassen i et slikt rom vil være felles, som ligger nær vinduet. Individuelle senger er plassert langs motstående vegger eller den ene etter den andre i nærheten av en av de lange veggene. Her kan du også tilby ulike muligheter for plassering av skap. Det kan være to skap i nærheten av sengene, men nærmere døren, eller en som står ved den lange veggen parallelt med sengene.

Eksempel på utforming av et langt smalt barnesal

Døren ligger på en lang vegg

I dette rommet er sengene hovedvegg uten dør. Arbeidsplassen er utstyrt nær vinduet. Oppbevaringsskapet ser perfekt ut langs den korte veggen overfor vinduet. Det er også mulig å sette sengene parallelt med hverandre. Denne utformingen av rommet vil tillate deg å organisere et kompakt lagringsområde. Om ønskelig kan du sette en svensk sportsvegg nær kortvegget.

Utvikle lekeplass i rommet for førskolebarn

Her er det mulig å ordne arbeidsplasser for hvert barn i nærheten av vinduene. Ved siden av å legge sengen. Frie vegger vil bli okkupert av skap, kommoder, en svensk vegg.

Med mulige forskjellige varianter av oppsettet finnes i interiørpublikasjoner og på Internett på bildet. Barnas rom for to barn av denne utformingen er svært vanlig.

Design av et barns rom for en jente: bildeideer for å dekorere et stilig interiør

Registrering av rommet med hensyn til barnets alder, ombygging. Møbler, dekor, belysning, tekstiler og gardiner til barn.

Sonering av barnas rom

I alle barnas rom skal være til stede de viktigste sonene: arbeid, lek og sove. Hvis barn av forskjellig kjønn er det nødvendig å organisere for hver sin egen varianter av disse sonene. Enhver sonering utføres ved hjelp av etterbehandling materialer, fargepalett, barnemøbler.

For barn med samme kjønn som sjelden står i konflikt, er det mulig å organisere felles soner for lagring av ting og spill.

Zoning rommet av to søstre med tapet på veggen

Denne sonen er det viktigste stedet i barnas rom. Det skal være så behagelig, komfortabelt, avslappende og rolig som mulig. Dette kan oppnås ved hjelp av pastelltoner, som skal omgjøre sovende. Vegger på sengetøyet kan suppleres med rolige bilder eller dekorere bildet.

Hvis en søster og bror bor i rommet, kan en fargepalett med rosa eller fersken brukes i nærheten av jentas seng, og en blå eller grønn farge for gutten.

Interessant sonering av lekeområdet, mini-garderobe og to senger

Hvert barn har rett til en individuell seng. Du kan oppnå dette ved å bruke to alternativer:

 1. En køyeseng er den mest rasjonelle måten å bruke plass på. Ved utformingen av design av et lite barnes rom for to barn, er det ment å installere bare en slik seng.
 2. Separate senger. Denne løsningen er akseptabel for store rom og i tilfelle når barn i en familie av forskjellige aldre og kjønn. Senger kan plasseres parallelt eller side ved side langs en fri vegg. I den andre varianten er soveplassene skilt av et nattbord, et bord, et bryst eller en rack. Barnas senger for to barn i rommet kan plasseres fra hode til hode i et av hjørnene på soverommet. For å oppnå ledig plass i den sentrale delen av rommet, kan sengene plasseres i motsatte hjørner.

Vinkelrett arrangering av senger i barnehagen

Nyttig råd! For å spare plass, kan du bruke til barneværelset modulære møbler: sammenleggbare sofaer, senger-transformatorer, inntrekkbare soveplasser.

Et rom for barn bør ikke være rotete med store massive skap. Det ideelle stedet for å lagre barnas ting er skapet. I en slik garderobe kan du simulere de samme funksjonelle rom for hvert barn. Også rom for store kommoder vil helt takle oppgaven, på den øvre overflaten som du kan sette en lampe, bøker, leker. Eksempler og bilder av barnemøbler for et rom for to barn på Internett er en stor mengde.

Åpne og lukkede gjenstander for lagring av ting og leker

Rommet for barnehager vil være tilstrekkelig for å imøtekomme individuelle små bord med høye stoler, hvor barn kan tegne, skulpturere, dekorere.

For skolebarn må et barnes rom være utstyrt med et arbeidsområde med komfortable skrivebord og komfortable stoler. Når du registrerer en arbeidsplass, bør du observere maksimal innfesting. Det er ikke tillatt å bruke lyse farger og store tegninger. Fargepaletten skal være nøytral gamma.

Studieområde med en seng på andre nivå

Bordet kan være stort vanlig for både barn, eller liten individ for hvert barn. Til tross for dette bør arbeidsområdet plasseres i nærheten av naturlig lys. I tilfelle av et felles bord, bør hvert barn ha personlige hyller, skap, hvor du kan plassere skoleleveranser. Hvis tabellene er individuelle, kan de skilles av en sokkel eller et stativ.

For arbeidsområdet er det også nødvendig å ta vare på kunstig belysning ved å installere en lampe over bordet.

Den opprinnelige organisasjonen av arbeidsplasser i barnehagen ved hjelp av skap

Nyttig råd! I nærheten av arbeidsplassen kan du plassere et kritt eller et magnetisk brett, hvilke barn kan aktivt bruke under videreutdanning.

I interiørutgaver kan du se barnas rom for to barn, hvis prosjekter omfatter sammenleggbare arbeidsbord. Dette er en utmerket løsning for å lagre en felles plass.

Studieområde i et rom for to jenter

Stedet for spill bør være interessant, lyst, uvanlig utformet, noe som vil bidra til en harmonisk utvikling av barns individualitet. Her kan du bruke en lys og mettet fargepalett med et stort mønster påført.

Nyttig råd! Vegget i lekeområdet kan dekkes med en spesiell maling, hvor du kan tegne og vaske bort elementene av kreativitet uten å påvirke belegget.

Bright lekeområde for barn

Et sted for spill kan merkes med en motley teppe, hvor barn vil være behagelig å spille. Det er steder å lagre kreative tilbehør og leker. Det kan være lyse esker, hengslede tekstillommer.

For barn av forskjellige kjønn er det nødvendig å ta hensyn til hvert barns preferanser og utstyre to lekeområder, slik at den stille te-drikking av dukkene ikke hindres av aktive racerbiler.

Den opprinnelige måten å "tegne på veggene" - hengende rullepapir

Denne sonen er nødvendig for barn av ungdom. Her kan du tilbringe felles fritid, motta gjester, se på TV. Utformingen av dette stedet bør diskuteres med barna, med tanke på deres ønsker. Her kan du sette en sofa eller et par stoler, salongbord, hyller med favoritt bøker.

Et viktig element i møblene til to jenter for barnas rom vil være et toalettbord med et stort speil.

For to guttes barn kan barneværelset møbler suppleres med sportsutstyr og tilbehør.

Barnas rom for barn i ulike aldre

Komfortabelt og funksjonelt barnas rom

Når du lager et interiør i et barnerom, er det nødvendig å ta hensyn til en rekke viktige punkter som vil bidra til å skape et komfortabelt og funksjonelt rom. Disse inkluderer valg av fargepalett, valg av ergonomiske møbler for søvn og lagring av ting, omtenksom belysning av arbeids- og andre områder, samt tekstildekorasjon og dekorasjon av rommet. På hvor nøye alle disse nyansene er tenkt ut, vil stemningen og den psykologiske atmosfæren i barnas rom avhenge av det.

Barn bør være komfortable og komfortable i sitt eget rom

Når du velger en fargepalett for å designe et rom for barn, er det verdt å vurdere det faktum at rommet hovedsakelig skal brukes som et soverom. Derfor bør du foretrekke en rolig lysfargepalett. Veggdekorasjon i nøytrale farger vil tillate barn å slappe helt av, slappe av etter en travel dag og forberede seg på senga.

Et lyst fargeskjema kan roe følelser, gi følelse av lyshet, frihet og friskhet. Det øker visuelt størrelsen på rommet. Og dette er svært viktig for utformingen av smale barnas rom i Khrushchevka for to barn.

Bruke rike farger i utformingen av barnas

På en lys bakgrunn kan du plassere dekorelementer: bilder, fotografier, tegninger av barn, plassert i rammer, åpne hyller til leker eller bøker som kan endres over tid.

Ved ferdigstillelse av veggene med lyse teksturer, kan kontrast gis gjennom den varierte innredningen av vindusåpninger, ved hjelp av lyse gardiner med et mønster. Denne løsningen kan brukes til tepper og tekstil sengetøy.

Nyttig tips! Diversifisere kjedelig vanlig vegger, kan du bruke en rekke emner klistremerker.

Delikat turkise fargen på veggen i barnerommet

En annen måte å fjerne ensfarget veggdekorasjon er anvendelsen av et unikt design mønster. Her kan du se en spesialist, som vil skape et sant mesterverk på veggen.

Å diversifisere den lyse monokromatisk palett av rommet, kan du tegne en lys aksent vegg, som ligger innerst i sengene. Denne beslutningen vil bringe et element av unikhet og individualitet av rommet.

Pink palett i utformingen av rommet jentene

I tillegg til å lime tapet eller maling, for veggene, kan du bruke veggpaneler lys skygge. I tilfelle av tannstang modifikasjoner panel kan plasseres horisontalt og derved utvide et mellomrom vertikalt eller visuelt å øke høyden på rommet.

Interior of et barnerom med to barn som mulig skal utføres i samme generelle stilen. Mange foreldre foretrekker floral mønstre på veggene i rommet. Bruke blå fargepalett, vil være i stand til å fylle rommet med lys coolness og gule, oransje og terracotta toner bringe varme til rommet.

Mørk blå tak og lyse vegger i rommet tenåringsgutter

Flekkete tema vegg design vil være relevant hvis det er vedvarende hele soverommet. Et barnerom to gutter barn supplert med tegninger av ankere, skip og andre attributter av sjøfolk. Dette vil føre til stor begeistring blant de unge mestere i rommet.

Design for barnerom to jenter innebærer bruk av alle nyanser av rosa. For rik oppkomme av saftige nyanser kan være lite å roe hvite farger, samt bruk av speil og glassflater.

Fløte og meieri nyanser i det indre av barnet

I utformingen av et barns rom for to gutter kan bruke alle nyanser av blått, grønt eller lilla. De vil være gunstig innvirkning på den mentale tilstanden til barna.

Hvis veggene er laget med rike fargerike toner, kan kontrasten legges til ved å bruke en lys-tak, vinduer og gulv. Balansere fargekontrast for å hjelpe barnemøbler. I rommet for hennes to barn skal ta seg opp i lyse farger.

Kontrast blå veggen i rommet til to gutter

Organisering av riktig belysning i barnehagen - er nøkkelen til et barns helse. Det er nødvendig å sikre fri tilgang på naturlig lys inn i rommet. Desk bør blandes i nærheten av vinduet.

Nyttig tips! Som ligger foran vinduet speilhuset er i stand til å øke mengden av lys.

Ved siden av hver seng er utstyrt med en veggmontert armatur

Kunstig belysning i rommet skal være grundig vurdert. Ikke bli begrenset til en enkelt lysekrone. Tvert imot, bør installeres i hvert funksjonsområde av de enkelte lamper, som vil fullt ut utføre sitt oppdrag.

Utførelsesformer av den belysning av skjæreområdet kan bygges i de øvre og sidefelt, bordlamper med lyset posisjonsjustering.

Et sted å sove kan være utstyrt med en lampe. For belysning rekreasjonsområde kan brukes lamper eller lykter. Sone for spill kan belyses av en flekk taklamper.

Det er nødvendig å sikre de generelle og lokale belysning i barnehager

Ferdigstille lokalene etter installasjon av møbler. I barnas rom for to barn bør kjøpe høy kvalitet stoppede møbler.

Den viktigste møbel barnas senger er komfortable. Køyeseng vil være en god løsning for to barn for et barns rom 12 kvm Bilder av ulike alternativer slike senger indikere deres enorme popularitet. Men for rom med en takhøyde på mindre enn 2,6 m fra en slik løsning skal kastes. Babyen sover ovenpå vil lide av mangel på luft.

Barn køyeseng med ortopediske madrasser

Klasser av slike sjikt er forbundet med en trapp, som bør være så sikker og pålitelig. sengebunn kan utstyres med en skuff hvor du kan lagre personlige elementer, sengetøy og leker.

Nyttig tips! For å sikre riktig fysisk utvikling av barn og rolig behagelig søvn, bør du ta vare på høy kvalitet ortopediske madrasser.

Sammenleggbar seng utgående nedre sjikt

Denne sengen vil være en reell lite hus for barn. Det kan heve gardinene, lage en stjernehimmel i taket av den nedre tier. I en ideell versjon av barnemøbler i et lite rom for to barn er det riktig for en køyeseng.

Hvis to senger er brukt, vil plassere dem i parallell være den mest vellykkede. Mellom sengene er mulig å sette Nattbord for personlige elementer som bør være på hånden. Stoppede hodegjerde ferdig barnesenger ville være en god løsning, og gir ikke bare et attraktivt utseende, men også praktisk under søvn.

To komfortable barnesenger tilgjengelige på rommet jenter

Hvis du plasserer sengen vinkelrett, kan du oppnå mer plass for felles barneleker.

Det er en annen moderne løsning: Plasser sengen vinkelrett på de to nivåene. Ledig plass under det øverste laget er det ideelle stedet å oppbevare ting.

Mobil møbler design tillater å flytte sengen i noen praktisk sted

I tillegg til barnesenger på et rom er nødvendig for å gi et system for oppbevaring av klær, leker, bøker og andre viktige detaljer. God funksjonell garderobe er et utmerket alternativ for oppbevaring av klær. Alle sonene bør det være det samme for både barn. For oppbevaring av barnas klær, kan du bruke kommode, på overflaten som kan plasseres forskjellige ting.

Ledig plass under vinduet kan besettes av en reol med hengslede dører eller skuffer.

Åpne reoler og hyller til å lagre leker og bøker

Åpne hyller for bøker, fotoalbum og samleobjekter er en stor del av innredning og en rekke one-farge lys innredning av rommet. Denne løsningen er typisk for dekorasjon design plass til to jenter. Bilde Barnas illustrere dette interiøret.

Et godt tillegg til barnas soverom møbler ensemble vil taburettene og paller, hvor du kan sitte komfortabelt når du skifter klær eller spill. Rammeløse ottomaner kan spille rollen som bygningselementer for byggingen av tårnet. På den foreslåtte bilde for barnas rom to gutter brukte nettopp et slikt design tilnærming.

Lukket møbler - en kommode, garderobeskap og nattbord

Hvis plassen tillater det, i rommet er det tilrådelig å installere en sportsbil hjørne for barn hvor de kan spille sport. Denne beslutningen mest viktig for utformingen av rommet for de to guttene. Bilder av barn fasiliteter tydelig viser dette.

Stadig mer populært er folding sofaer og bord for barnas rom. Dette er en virkelig velsignelse for små mellomrom. Også, for ikke å rote opp plass i rommet for barn kan installeres innebygd garderobe.

På åpne hyller kan du plassere leker, bøker og esker med småting

Alle barnemøbler bør være laget av høy kvalitet ufarlig materiale, være lettstelt og å være pålitelig og holdbar i bruk. Alle møbler elementer utføres uten utstikkende elementer og skarpe hjørner som kan bli kilder til barns skader.

Tekstildesign rom

For registrering av rom for barn bør plukke opp blendingsgardiner laget av naturlig materiale, som vil gi et rolig og komfortabel søvn barn. Silke eller tykk bomull kan bli brukt som et materiale.

Vakre tekstiler designrom i en øko-stil

Nyttig tips! Moderne løsning for utforming av vinduer er bruken av rulleporter, som er justerbare i høyden.

Fargevalget på gardinene kan være svært forskjellige. Men deres design og farge skal være i harmoni med det generelle bildet prosessanlegg.

For ekstra komfort i barnehagen bør plasseres en kort lur teppe som vil være dårlig samler støv.

Barn elsker å leke på gulvet, så du må ta vare på en varm og mykt teppe

Gi ekstra smak hver seng vil hjelpe forskjellige i form og farge dekorative puter og sengetepper, som er synlig i bilde barnas rom. For to jenter sengen design er en måte individuelle uttrykk.

Rom for to barn, bilde babyen romdesign

For den vellykkede dannelsen og utviklingen av barnet, bør barnerom være komfortabel, trygg, interessant og funksjonell. Alle materialer som skal brukes til etterbehandling og innredning av rommet må være miljøvennlig, ikke avgir skadelige stoffer, ikke samle støv og lett å rengjøre.

Møbeldesign i barnehagen

Materiale for vegger kan velges tapet, teksturert gips, dekorative paneler eller en vannbasert maling.

Nyttig tips! Tapetsering er ikke nødvendig å bruke altfor preget tekstur finish. Det vil akkumulere mer støv, som kan forårsake en allergisk reaksjon hos barnet.

Gulv bør være holdbar, trygt og varmt. Det anbefales å prioritere teppe og tre. Linoleum og laminat bør være av høy kvalitet. Anbefales ikke som et dekke for et barnerom å bruke keramiske fliser, fordi det er utrygt glatt materiale, noe som bidrar til et fall under aktiv lek.

Køyeseng, stilisert ridder festning

For å nevne noen gi varme gulv system kan brukes gulvvarme i alle årstider.

Rommene layout starter med å bestemme plassering av senger. Basert på dette arbeidsområdet er bygget, et sted å spille, ting lagringssystem og all annen viktig element i interiøret, som skal tilfredsstille alle forespørsler av små eiere. For å opprette et rom design bør iverksettes med en ikke-standard, kreativ og praktisk synspunkt.

Ryddig minimalistisk design av rommet av to søstre

Når du velger den stilen i rommet bør være basert på barns smak. Du kan starte med en minimalistisk og gi alle barn i fremtiden ytringsfrihet. De mest optimale og universelle løsninger kan betraktes som en stilistisk tema i havet, jungel, safari, noen naturlig stil. Dette designet er egnet for jenter og for gutter.

Valget av design avhenger av hvem skal bo i barnerommet.

Room heterofile barn bør deles inn i private områder av hvert barn. Det må være en partisjon, en gardin eller en skjerm, ved hjelp som barn kunne trekke seg tilbake.

bror og søster rommet er innredet i nøytrale farger

Nyttig tips! Utmerket løsning for plass divisjon blir baffel av hyller.

Interessene til folk som bor i ett rom med min søster bror sjelden kombinert, så er det svært vanskelig å ordne rommet, for å tilfredsstille ønskene til både barn. I dette tilfellet bør den overflate av veggene gjøres nøytral. Og en rekke personlige hjørnet av hvert barn, kan du bruke en rekke tilbehør som er nær det vert eller vertinne på rommet ditt område.

I rommet jenter og gutter i førskolealder den viktigste plassen er reservert for lekeområde

Veldig populært blant barn er fortsatt et nautisk tema. Utformingen av rommet er dominert av hvite og alle nyanser av blått. Relevant er bruken av fargerike tekstiler, bilde bakgrunnsbilder med favorittfigurer. Plass for gutten kan ordnes med pirat brukerutstyr, og for jenter Pirates kan erstattes med havfruer, skattekister - interessante skjell med perler.

Her kan du spille med kontrastfarger og avgrense plass, for eksempel, lilla og gult. For å opprette harmonisk farge utforming gjenta hver side på den motsatte vegg ved hjelp av dekorative elementer: rammer, tekstiler, tegninger.

En liten barnerom på loftet

Barnet må nødvendigvis være individuell lagringsplass. Lage et design barnerom for to barn av forskjellig kjønn, er det nødvendig å ta hensyn til alder, personlighet og individuelle behovene til hvert barn.

Barnerom for to gutter

Å fange et barnerom dekor for de to guttene, må du opprette en personlig plass for hver enkelt, slik at barnet kan det gjøre hans favoritt-ting, uten å forstyrre med sin bror. Ellers, ikke unngå konstant konflikt mellom barna. Dette problemet er mest akutt i planlegging og utforming av barnerom for to gutter i ulike aldre, rommet som er et felles sted for tiden.

Stort verdenskart på veggen på rommet til to gutter

Gutter preget av en følelse av eventyr og spennende reise. Derfor er relevant alternativ for utforming av barnerom to gutter blir havet eller plass tema. Møbler kan velge en farge som tilsvarer den valgte kategorien. Rom kan suppleres med karakteristiske utforming attributter som vil være gunstig for å fremheve den valgte stilen.

Fra det store mangfoldet som tilbys av Internett-bilder av barnas rom for to gutter, kan du plukke opp interessante alternativer og bringe dem til liv.

En køyeseng i et rom for to brødre

Foruten rekreasjon og spillområde, bør rommet inkluderer et idrettsområde. Dette kan være et kompleks eller ribbevegg med enkel tverrstang boksesekk. Dette er et nødvendig element for utvikling av fysisk aktivitet for gutter.

Mange bilder av barnas rom for de to guttene, utforming av som innebærer bruk av en sportsbil hjørne, bekrefter populariteten og nytten av en slik beslutning.

To brødre perfeksjonere en køyeseng og en liten felles garderobe. Alle møbler bør være solid og holdbar.

Den opprinnelige interiøret i et barnerom for to gutter

Veldig praktisk element i barnerommet møbler for to barn, gutter er åpne hyller, hvor du kan sette plastbeholdere og bokser. Dette designet er svært praktisk for lagring puslespill, konstruktører, biler og andre leker, som er ordnet i praktiske steder.

Nyttig tips! Disse stativene kan deretter brukes for bøker og beholdere - lagring av sportsutstyr.

Plass til to barn med spillelementer i form av et telt og bål

Barnerom for to jenter

Barnerommet for to jenter bør være symmetrisk. For vegg design kan brukes beige og oliven, rosa, lilla, fersken fargespekter.

Hvis jenter har ulike interesser, så rommet kan suppleres ved hjelp av individuelle dekor elementer som er nær hver av søstrene. For to jenter barnerom bør være en favoritt med komfortable både søstre og ikke å være et sted for splid og kontinuerlige konflikter.

Den lyse utformingen av rommet for to jenter

Jenter - veldig romantisk og drømmende natur, slik at rommet skal være full av ulike tekstiler, utstoppede leker, diskret volanger på sengeteppet og gardiner. Det bør gjelde aktig stemning. Det kan bli laget med bilder av fantastiske karakterer som kan plasseres på vegger, gardiner, gulvbelegg. Photo Design barnas rom for 2 jenter - en visuell bekreftelse.

I barnas plass til to jenter (Bildene viser det beste av denne beslutningen) er mulig å lage en egen soveplass, og resten kan kombineres, fordi de gjør mye sammen.

Delikat og vakkert soverom to skolealder søstre

Tilbehør og møbler for barnas rom to jenter bør velges i en gitt stil. Det kan være en seng med myke puter, kalesjer med lys strømmer gardiner, smijern gardinstenger med fargede gardiner og volanger.

Jenter elsker å sette alt på skjermen, slik at lagring av leker er hensiktsmessig å arrangere en åpen hylle. Skaper for klær og personlige eiendeler av jentene skal gi mer romslig enn gutter.

Køyeseng i barnehagen jenter

Photo Barnerom for to jenter forskjellig fylde interiør dukke bilder, luft ruffles og buer eventyr tegn. Barnerommet for 2 jenter (bildet bekrefter dette) skal være utstyrt med myke polstrede stoler, et lite bord med stoler, en simulert barnehage kjøkken.

Designe et barnerom for to barn: generelle retningslinjer

Barnerom bør være favoritt sted for barn, hvor du kan ta deg tid til å konsentrere seg om studiene, slappe av. Det skal være behagelig og praktisk å både eiere. Derfor definerer mulig design plass og utforming av rommet, sørg for å ta hensyn til ønskene til hver liten eier.

Liten, men koselig barnerom

Rommet bør være laget i samme stil med tilstedeværelse av design attributter for hvert enkelt barn, tar hensyn til kjønn, alder, personlighet og temperament. Dette gjelder også for valg av barnemøbler i rommet. 2 jenter, samt for de to guttene, har barnerom interiør skal gjøres i samme stil. I tilfelle av barn i ulike kjønn er nødvendig å kombinere ulike alternativer.

Barnerom er et soverom på samme tid, spille, jobbe og idrettsområde. Dette bør tas i betraktning når reguleringsplan rommet. Tekstiler og barnemøbler i rommet for to barn skal være laget av naturlige og miljøvennlige materialer.

Funksjonell og praktisk plass til to barn

De viktigste regler og forslag til ideer for et barns rom for to barn bidra til å skape en funksjonell, vakre, praktiske og opprinnelige lokaler.

Barnerom for gutten og jenta: tenke over alle detaljene

Photo layout etasjes huset 10 til 10. Alternativer for å øke boareal

Omkledningsrom: layout med størrelsen og arrangementet

Indre trim imitasjon trelast. Bilde ideer og muligheter for interiør

Etterbehandling et trehus inne. Photo originalt interiør

Laminatgulv i det indre av leiligheten: et bilde av lyse eksempler på behandlingsrommene

Leave a Reply

+ 69 = 78