Barnas lysbilde med hendene, og foto ideer

Contents

Lekeplass med sine egne hender: 75 gode ideer

Lekeplass, laget med sine egne hender er en favoritt for barna i hagen, hvor de vil føle seg fulle eiere, et sted for spill og en ekte eventyr. For foreldre er det en sjanse til å vise sine ferdigheter og tjene popularitet, ikke bare blant sine barn, men også blant sine venner. Det er mange gode ideer for lekeplasser, som du kan gjøre selv, men ikke gå glipp av muligheten til å trekke til arrangement av området og barna selv.

En lekeplass med sandkasse - et yndet sted for de yngste spill. For å rense sand forble mulig å foreta en lukkehette for det sand, som svinger i den åpne utførelse i avføringen.

Bare litt fantasi og ved å legge til sandkassen trekantet boks for oppbevaring av leker, får du nesten skipet. Saken for liten - å etablere et sterkt stige-mast og dekorative hyller.

Et annet alternativ er en lekeplass med sandkasse. Er det ikke morsomt siden av sandkassen for å installere en skifer som barna kan tegne? På den annen side, hindrer ekstra vegg lekeplassen og fra vinden og solen.

Lekeplass med sine egne hender fra stubber og greiner.

Klatring trær - en favoritt ting barn, vil denne lekeplass av det gamle treet være et ekte eventyr for barnet og hans venner.

Bli sliten med å kjøre om og hvor stor naprygalis og deretter avslappet hvile på din favoritt swing. Vakker hage, sommeren luktene, fuglekvitter - så hyggelig å alle disse liker rock på swing herlig sommerdag.

Lekeplass for de gamle paller for hånd.

Alle barn elsker hus i hagen, spesielt hvis de selv bidratt til å bygge dette huset av paller, og for første gang avholdt et viktig verktøy i hendene.

For de som ønsker å gjøre på hytta huset for å hjelpe våre barns tegning og nøyaktige målinger. Ved å sjekke dette huset i et koselig hjørne av hagen, vakkert male det med barna dine, vil du bringe glede til barna.

En lekeplass med sklie fra terrassen.

En lekeplass og strand-stil kan bli en felles terrasse hvis det satt i bunnen av bakken og gjøre sandkassen. Barna kan leke i sanden i flere dager, og hvis du ikke kan tilbringe tid med dem på stranden hele sommeren, kan du ta med stranden hjem. Hot sommer for de små kan installeres ved siden av en oppblåsbar pool.

Uvanlig lekeplass tunnel.

På en varm dag for ekte eventyrere vil bringe sval spare en liten tunnel, utstyrt med en liten dør, og lik den berømte hobbit huset.

Lekeplasser i form av et skip med sine egne hender.

Disse lekeplasser vil bringe ikke bare moro for barn, men kan være et interessant element i landskapet utformingen av hagen din.

Lekeplass gym på høye terrassen.

Sett under en høy terrasse kan utstyres med en idrettsplass for eldre barn, slik at de vil ha mulighet hver dag for å engasjere seg i regelmessig mosjon.

For de små under terrassen, kan du gjøre gaming huset, hvor de vil føle absolutte mestere, fordi foruten dem der, ingen kan gå inn.

Hvordan lage en lekeplass ved siden av huset med sine egne hender.

Tidligere plassen under terrassen ble ikke brukt, og det var naturlig lagerbygning av noen "nyttige ting". fordi Utgang fra terrassen av de to, og terrassen er ganske høy, ble det besluttet å gjøre en lekeplass for barn. I tillegg til lysbilder og sandkasser, under terrassen er det et koselig sted med barnehuset, og på veggen i tillegg montert tegnebrettet og dusj med et trykk for å vaske hendene, føttene.

Plassen under terrassen vil bli ytterligere delt i to deler - i en lekeplass, i den andre - et sted å lagre hageredskaper. Først med vanntetting treramme ble plassert under puten.

Deretter fjerner bakken under en sandkasse og et sted i nærheten av åsene. Dette er den vanskeligste delen av jobben.

Arealet under sandkassen og nær bakken ble gjort flo og fylt sand og gummirasp for lekeplasser.

Cosy lekeplass kan være laget av konvensjonelle baldakin ved å tilsette en liten forhøyning for skinnene.

Lyse lekeplass med sine egne hender.

Uansett hvor enkelt ikke var din lekeplass design, kan du alltids legge til hennes humør lyse dristige farger.

Enkle barne tre barn.

Selv om du ikke har noen bygge ferdigheter, kan du alltid finne en enkel og interessant versjon av lekeplassen som du kan gjøre.

Lekeplass drøm - trehytte.

tre barnas hus - er en god idé, hvor kjærlighet er ikke bare barn, men også voksne. Slike nettsteder ikke gjøre på frukttrær - som festene går rett inn i treet, men hvis området ligger ved siden av skogen - det er en idé for en lekeplass er den beste.

Hvordan lage en trehytte med sine egne hender.

Vanligvis for trehytte ta nok store trær hvis det er ingen i hagen din, kan du gjøre plattformen for området, som vil bli vedlagt som et tre, og på trestolper i hjørnene.

Stedet for å kjøre inn i et tre noen små skruer, er det bedre å ta en større.

Fremgangsmåten virker på følgende måte: de første to bjelker som er festet til et tre, da de setter rammen for det området, som i dette tilfellet forsterkes stillinger i hjørnene området.

Hvordan lage en lekeplass.

I denne lekeplassen har alt barnet ønsker - et hus, en huske, sklie, stige, sandkasse.

Slike design er favoritter av barna uendret.

Og uansett hvor vanskelig ikke å se situasjonsplanen for den unge paven, faktisk - er en liten firkantet plattform, som bygges barne lodge.

En slik plattform - en enkel og tiltalende design som ser bra ut i et hjørne av hagen.

Lekeplass med sine egne hender i en rustikk stil.

Denne lekeplassen er laget på samme måte, men i stedet for barnas hus på plakaten bærere gjort vakkert innredet lysthus, som også fungerer som et ly for sandkassen på en varm dag.

Barn elsker sommeren mest av alt fordi du kan tilbringe mesteparten av dagen på gata. Prosjekter lekeplasser kan være helt annerledes - fra det enkle til det utrolig vakkert. Men i alle fall, vil en lekeplass laget med sine egne hender tillate deg å virkelig oppfylle en viktig drøm av din baby.

Hvordan lage barnesklie i landet med sine egne hender

Foreldre som har små barn, har ofte å besøke en lekeplass, et barn swing på svinger, spilte i sandkassen, ri en berg og dalbane. Men voksne ikke alltid har tid til slike tiltak, særlig hvis området er langt unna. Å ha nettstedet ditt, kan du lage en morsom barn hjemme. Dette vil løse mange problemer med foreldrene, og barnet vil alltid spille under tilsyn. I dag snakker vi om hvordan å lage barnesklie med hendene ut av skrap materialer.

Slide av metall - en felles struktur selv fra Sovjet-tiden. Sitt sett på en lekeplass med sandkasse. Metal er dermed sterkt og holdbart materiale. Men under påvirkning av ytre negative faktorer det er utsatt for korrosjon, slik at for å gjøre bedre bruk av lysbilder rustfritt stål eller galvanisert metall. Med selv produksjon en berg og dalbane hjemme må man ha en tegning hånd.

Av de materialer og verktøy trenger du:

 • Metallrør diameter 15-25 mm, stenger;
 • hjørneseksjon av 50x50 mm, 20x20 mm;
 • metallplater med et galvanisert belegg;
 • farget maling, sement, pukk;
 • sveising, sliping, spett, slegge.

For å fremstille de nødvendige materialer for å fremtidig installasjonsstedet for å starte produksjon av strukturen i henhold til tegningen:

 1. Å gjøre en start ramme. For det øvre området av hjørnet sveisen kvadrat som måler 1,5 x 1,5 m. Inne sted på tvers avstivningsribber. En firkantet øverste hjørnene til å sveise metallplatetykkelse på minst 1 mm av samme størrelse. Hvis mulig, bruk bølgeblikk, vil det gi stabilitet, og barnet ikke sklir på gulvet.
 2. Klar plattform sveiset til stenderne. For deres fremstilling må rørdiameter på 25 mm og en lengde på 3 m. Til endene av streverne, er den nedre del av dette med betong, hæl av alle sveisemetallrester.
 3. Under sveiset ramme mark og gropen 4 grave lignitt dybde på omtrent 1 m. Den nederste zatrambuyte små steiner eller grus. ramme stativ i det nedre hullet, innretting av strukturen av lodd. Kna mørtel med pukk og fylle hullet. Etter omtrent en uke løsningen vil stivne helt og kan fortsette å bygge.
 4. Ut fra de 20 mm rør for motstandssveise kryssvis strapping ramme mellom stenderne. Fra kanten av området ned til bakken i en vinkel på 45 ° sveis parallell nedstigningen av 2 deler seksjons 50x50 mm. Tvers hjørner er fastsveiset til en avstand på 20 cm fra hverandre skinner for trinnene i hjørnene av tverrsnittet til 20x20 mm. måten plan sy treplanker eller bølgeblikk.
 5. På begge sider av den avtrappede nedstigningen sveise skinnen 15 mm rør. Åpninger mellom rekkverket og nedstigningen sy metallisk netting eller tynne stenger.
 6. Trigger trau er laget av 2 rør med diameter 20 mm. Den nedre del av rørbend eller røret knekker ved hjelp av brenneren oppvarming. Du bør få en utforming av en bratt nedstigning, jevnt bestått i horisontalplanet. Den øvre del av rennen er sveiset til den andre kanten av plattformen. Mellom rennen rør løse ribber. Ovenfor sveis på galvaniserte stålplater som ikke er mindre enn 1 mm tykk. Hvis det er umulig å gjøre nedstigningen av hele forsinking, vil de mindre ark sveiset overlapping langs nedstigningen.
 7. Støtfangere renne barrierer vygnete av 15 mm rør. De må være parallell med den nederste er sveiset til en høyde på 30 cm og sy opp på sidene av galvanisert blikk. På flere steder i sveise fra eventuelle rester av rør for rennen støtte.
 8. Metallkonstruksjonen er ferdig. Det gjenstår å behandle henne sander å fjerne alle skarpe fremspring. Design kan dekorere med farget blekk, slik at det blir attraktivt for barnet. Bunnen av fall trenger ikke å male, ellers belegget vil redusere slip.

Tre roller coaster hjemme er enklere å produsere på egen hånd, er det ikke behov for sveising. Trehusbebyggelsen er mindre holdbare enn metall, men tre kan gjøre en vakker lekeplass med sandkasse, et lite hus, tau stiger og annet utstyr. For bygging av sine egne hender er bedre å bruke bartre. Av de materialer og verktøy trenger du:

 • 4 er bjelken tverrsnitt 100 x 100 mm, bjelketverrsnitt 50 x 50 mm kantet brettseksjonen 25 x 150 mm;
 • galvanisert jern av 1 mm tykkelse eller linoleum;
 • skruer, spiker, konserveringsmiddel, maling eller farget maling;
 • sement, knust stein;
 • elektrorubanok, grinder, skrutrekker, hammer, sandpapir.

Arbeid, begynner som alltid med en tegning design. Bestemmer seg for å gli med eller uten sitt hus, og trekke dens diagram. Dette vil gjøre det mulig å beregne strømningshastigheten av materialet, i tillegg til rette for ytterligere konstruksjon.

Alt er klart, kan du begynne å snekkerarbeid:

 1. Alle høsting av trevirke behandler electroplane, slipe kvern eller sandpapir. Fra de kvadratiske rammebjelker samles for puten størrelse på 100 x 100 cm. Obsheyte sin øverste brettet. Bjelker binde brettet sammen slik at det oppnås ramme med stendere 4. ramme topp sikkert nettsted. Feste tre elementer do skruer eller spiker. For å koble sentrale steder ved hjelp av skruer.
 2. Klar ramme kan stilles på to måter: for å gjøre installasjonen av strekningen tau eller betongstøpes. Når støping nedre del stativer behandle antiseptisk og deretter obmazhte bituminøs mastiks vikle lag og taktekking. ramme stativ i den nedre brønnen. Justere lodd, fugemasse base med tilsetning av grus.
 3. En gang i uken betongen stivner, videre til arrangement av trappen. Endene 2 mm 25h150 plater snitt skåret i en vinkel på 45 °. Lengde er valgt slik at fra bakken til plattformen slått nekrutoy stige. Fra samme bord sage av stykker for trapper. Deres fest over to styrene trapp til en avstand på 20 cm fra hverandre. På begge sider under linjen for å øke eller installere metall hjørnestykker strålens tverrsnitt 20x20 mm. Stige fix bolter nær plattformen til rammestenderne.
 4. De tre rutsjebane trigger trau bare oppnås direkte. Det må gjøres av 5 brett 150 mm bred. Platene er stablet tett i en rad. På den nedre side på tvers av festestegene. Den fremre side av rampen behandler slipemaskin for å fjerne alle ujevnheter og grader. Dekker overflaten skråningen galvanisert eller linoleum, feste dem til endeflaten av konstruksjonen. For nedstigningen er det nødvendig å foreta gulvlister fra en høyde på ca 30 cm. Klar trau lent mot den ene siden av plattformen foran en trapp og fastsette dets bolter. Under sjakten, satt støttebena i baren delen 50x50 mm.

Tre roller coaster for barn med en direkte nedstigning av styrene

Fra restene av materialet er gjort i nærheten av de rutsjebane tre benker og en sandkasse. De vil pynte på lekeplassen, og bringer glede til barn.

Lag deres egen plast konstruksjon ikke lykkes, er det bare å kjøpe i butikken. Slike objektglass produsere fast og sammenleggbare. Eier gjenstår bare å etablere en høyde på stedet. For å gi en bedre passform sammen modell. De er enkle å demontere for lagring i løpet av vinteren. Dette for å hindre tyveri og hærverk på et tidspunkt da igjen uten tilsyn hageeiere.

Plast modeller bruker forskjellige gutter, som er svært like barn. De er skrue, rørformet, rett, og andre former. Dersom barnet fortsatt ønsker det uvanlige nedstigningen, og midler fra foreldrene er ikke nok til å kjøpe, kan du gjøre hjemme eller å gi en kombinert versjon av lysbildene. Det faktum at karene selges separat. De kan også gjøre noen form for orden. Man trenger bare å foreta en metall- eller treramme og feste en plastikk skråning.

Bygget sitt eget hjem eller å gi en lekeplass dekorere hagen, gi underholdning for barn i sommer.

Kanskje du ville være interessert

Legg til en kommentar avbryte svar

Mest besøkte oppføringer

 • Alexander å spille inn Blinkende LED lampe slått av og lysene på og hvordan du kan fikse det
 • Alexander å spille inn Dimmer for LED-lamper 220: funksjoner av arbeid og kontakt med sine egne hender
 • Emma å skrive Hvordan velge en sofa
 • Grå å registrere Blinkende LED lampe slått av og lysene på og hvordan du kan fikse det

Kopiering av materialer er kun tillatt med en angivelse av den opprinnelige kilden

tre barns roller coaster å vitne - instruksjoner for produksjon av sine egne hender

I bakgården til et privat hjem eller på hytta den beste underholdningen for barnet - barnesklie. Lekeplass med nedstigningen er egnet for barn fra 2 til 7 år og eldre. Å implementere en slik struktur er ikke vanskelig, og vite hvordan du gjør barnas lysbilder med hendene, hvordan å ivareta sikkerheten og hva du skal se etter på fabrikken. Den mest enkle, rask og billig alternativ for hus - tre roller coaster, bygging av som vi vurdere i denne artikkelen som en steg for steg guide for nybegynnere uten erfaring i byggebransjen.

Barnas lysbilde for å gi sine egne hender

Typer av barnas lysbilder

lysbilde plassering (i hjemmet eller på gaten) vil detektere størrelse og materiale for produksjon. Fra denne posisjonen er to typer:

Soverom lysbilde for barn i huset / leiligheten

Som regel liten størrelse, installert i et barns soverom. et hvilket som helst materiale (sponplate, kryssfiner, laminat) passende for produksjon siden det ekskluderte virkningen av det omgivende miljø i negativ retning. Room bakke laget av barn med sine egne hender etter samme prinsipp som gaten, men en mer kompakt størrelse.

Barnerom med hans hender lysbilde Barnesklie i rommet

Disse lysbilder har i hagen nesten hver høyhus. privat sektor beboerne må ta vare på sin egen installasjon.

Hill Street barn Utendørs barnesklie

Varianter glir avhengig av fremstillingsmaterialet

På salg er det ferdige lysbilder av forskjellige materialer (det mest populære - plast), for egenproduksjon av brukte tre eller metall. Imidlertid vil en kort gjennomgang gi en ide om fordelene med et bestemt materiale for en berg og dalbane. Oppregningen er i størrelsesorden enkel installasjon og drift varighet:

Oppblåsbare sklie er laget av PVC (laminert stoff PVC). Passer for barn.

Lett å montere (pumpet for hånd eller elektrisk pumpe) er kompakt og har en kort levetid.

Plast barns slide er utformet for barn 3-5 år. Plast gjør det mulig for produksjon av ramper med forskjellige former: et rør, spiral bølge.

PVC lysbilde tar liten plass, er lett å rengjøre, safe, har en glidende overflaten av rampen. Ned lysbildet når som helst på året, har plast rampe høy varmekapasitet (ikke overopphetes om sommeren og vinteren er ikke avkjølt). Lag en haug av plast med hendene ganske enkel - kombinerer detaljene instruksjonene.

Den største ulempen - skjørhet av plast (iboende i billigere modeller av kinesisk produksjon).

Metal barnesklie Pålitelig, slitesterk, med riktig pleie, kan to eller tre generasjoner ri på den. Det er mulig å foreta forskjellige høyder og forskjellige lengder av helling (nedover).

Ulempe - den høye termiske ledningsevne for metallet (om vinteren ned meget kaldt, og om sommeren - meget varm). I tillegg er et metall skyver som har behov for behandling, og et stålrampe korrodere.

Tre barnesklie Wood - et naturlig og tilgjengelig materiale.

Gorka miljøvennlig tre, lys, praktisk, egnet for installasjon i et hvilket som helst sted, og bruk i all slags vær.

Imidlertid er en av tre rutsjebane som har behov for konstant beskyttelse (tre råte og deformasjon).

Tre barnesklie å vitne - den mest populære og enkleste alternativet for enheten med hendene, på grunn av tilgjengeligheten av tre, vedlikehold, og være i stand til å utføre arbeidet uten involvering av spesialister (sveising, bruk sveiseapparat, etc.).

Hvordan lage barnas lysbilde fra et tre med hendene

3D-konstruksjoner, tegninger, diagrammer lysbilder tillater å oppnå en helhetlig bilde av konfigurasjonen og størrelsen på fremtidig konstruksjon, så vel som i stor grad forenkle fremstillingen av delene.

Utviklingen av prosjektet glir for barn (hva du skal se etter):

 • barnets alder. Babyen vil trenge en lav skrånende bakke. Til seg selv eller med hjelp av voksne kunne gå ned på henne. Eldre barn vil være interessant å tilstedeværelse av svinger eller svinger på nedstigningen;
 • vekst. Den lar deg velge ønsket høyde på stigen (jo høyere barnet, desto større må være avstanden mellom trinnene) og skråningen av mars. I tillegg - å bestemme plasseringen gelenderet installasjon;
 • lysbilder dimensjoner. Dimensjonene er nødvendig for å beregne bredden av rampen (senking) og høyden av den omsluttende side;
 • installasjonsstedet. Før raset, la det være plass for sikker nedstigning;
 • Helningsvinkelen av trappen og rampe, slik at de er trygge for oppstigning og nedstigning;
 • ønskene til barnet og sine egne evner.

Tegning en enkel lysbilde av treet er vist i figuren.

Tegning en enkel tre rutsjebane Tegning barnas tre roller coaster

2. Materiale for barnas tre roller coaster

Den kretsdiagram av en planteskole glir Som et eksempel kan det nevnes liste av tre tømmer for den slides skråning med lengde 3000 mm, og størrelsen på den øvre plattformen 500x500 mm.

Forberedt på www.moydomik.net nettstedet

Verktøyet vil komme godt med - målebånd, hammer, nivå, drill, planer, så.

3. Fremstilling av materiale for barns slides

Merk at for å bruke kun erfarne trevirke, vil det redusere sannsynligheten for deformasjon. Alt trevirke som skal behandles (prostrugat) electroplane for å fjerne kutt og virvler. Og også pusset og skrå (runde) for å eliminere alle mulige defekter i tre.

Den nederste av støttebjelkene til å håndtere et hvilket som helst materiale, noe som gjør det mulig å unngå forråtnelse (tetting mastiks, arbeidsmaskin olje, harpiks og lignende).

4. Fremstilling av området under bakken for barn

Dedikert downhill glattet del, og bemerker plasseringsinnstillingen støtter. I dette tilfellet, en firkantet 500x500 mm. I hjørnene av det firkantede hullet boret dypere 500-600 mm. Bunn pour pukk-sand-blanding. Pillow tjene ekstra beskyttelse støtte innlegg.

5. Installasjon av stolper barnas lysbilder

Ramme tre sklie i forberedt mellomrom støtte (№1 av bordet med en liste over materialer) og sikkert festet med betong.

For å gjøre strukturen sterkere - bunnen "koblet". For dette formål er spor laget i stolpene (en meisel eller en ruter), en dybde på 20 mm. Høvlet brett (№5), nestet i forberedt delen, hvilke støtter er forbundet med hverandre. Fest bedre med selvgjengende skruer eller skruer.

6. Montering av gulvet (øverste etasje) for barnet lysbilder

Vi bruker elementer av №2 og №6. Bruce lagt ut parallelt med hverandre, er knyttet til det klargjort for gulvbord.

7. Fremstilling helling (nedover) for de underordnede lysbildene

Hvis det er en plast skråning, er det enkelt å installere og er festet til den eksisterende struktur. Ved fremstilling av rampen med hendene brukes elementer №8 og №9. Gulvplater er festet til hverandre, og setter dem langs gjerder støtfangere.

Feste helling til gulvet den øvre plattform kan utføres på to måter:

 • ved å danne en ønsket vinkel (vanligvis 45 °) og festet til bunnen;
 • ved zapilivanija spor, som vist på bildet.

Gash spor DLS forbindelseselementer glir Merk - nedfart zapilivaetsya også i en vinkel, for å sikre dens stabilitet når ned en bakke.

Hovedregelen her - styret, som utgjør en rampe, nøye polert etter dannelsen av skjoldet - dette vil eliminere de minste defekter styrene og forkjøpet fremveksten av splinter og rifter i barnet.

Etter byggingen av rampen er malt.

Hva gjør chute for barns berg og dalbane?

Generalisere opplevelsen av brukerne kan velge de mest populære materialer for lukkerenhet:

 • plastfolie. Det har bedre glideegenskaper, men er utsatt for sprekkdannelse, og som gjør veibygging;
 • galvanisert stålplate med tykkelse på minst 0,5 mm;
 • tynn finer;
 • linoleum;
 • polering, satt på tre;
 • laminat, på den annen side, lå anbefales ikke, fordi den deformeres under belastning, og når de utsettes for fuktighet.

Rampe for Barnas bakker Galvanisert stål lagt opp på toppen av heltre gulv, disse materialene gjør en rampe for barnas lysbilder glattere, og derfor utgivelsen vil være raskere.

Eldre barn vil være interessant sklie som ikke har noen direkte og spiralformede rampen. I dette tilfellet, må du tettere tilnærming utformingen av trau, og dets ytterligere dekning er valgfritt.

8. Produksjon av trapper for barne lysbilder

Stigetrek sklie er et obligatorisk element i barne tre rutsjebane - en stige, omfattende minst flere etapper.

Strukturelt kan stigen utføres på strengen eller vangene. Et eksempel er vist på tegningen.

Merk. Rund trinnet kan være laget av tilgjengelige verktøy, f.eks, fra borekaks hageutstyr (spader).

9. gjerder av trapper og gulvareal Verneuil

Gjerder for trapper og øvre plattform avhenger av høyden av lysbildene, barnets alder og andre faktorer.

Triks og tips for produksjon av lysbilder

Til tross for sin tilsynelatende enkelhet - barnesklie fra et tre krever overholdelse av visse regler i konstruksjonen av:

 • for fremstilling av den dreibare rampe kan bruke fleksibel kryssfiner;
 • hver stigeelementet må festes;
 • ferdig tre rutsjebane, er det ønskelig å male ikke vanlig oljemaling og akryl, og til og med bedre kvalitet lakk. Uansett, det mest utnyttet overflate - skråningen. Dekorative belegg påføres i flere lag med tørking av hvert festesjikt;
 • etterhvert som dekker rampen vil bli slettet, og derfor vil trenge behandling. Brukere anbefales å hver gang før maling, sliping overflaten, eliminerer mulige deformasjoner bord skrivings gap filler, og først da den nye malingen dekklaget.

Sikkerhet i driften av barnas lysbilder

 • rampe skal hvile på matten (eller sandhaug) - dette vil sikre en myk landing;
 • Hill Wood må kontrolleres regelmessig for uttørkede ledd eller vridd boards. Det er spesielt viktig etter vinteren;
 • satt av tre rutsjebane bedre i skyggen, på et sted som er lett synlig fra vinduet;
 • nær installasjonsstedet ikke bør være stikkende busker, giftige planter (Datura, Foxglove) eller allergener planter. Blomster honning planter er heller ikke det beste nabolaget - de vil tiltrekke seg bier;
 • plass bør være tilstrekkelig for å nær bakken kan være noen barn;
 • elektriske kabler, rør, slanger bør også være plassert borte fra åsene.

Quick Start Guide vil bidra til å gjøre tre roller coaster med dine egne hender. I fremtiden kan du supplere med andre elementer av spillet kompleks: husker, sandkasse, sportsutstyr.

Kommentarer (0)

Informasjon prosjektet med å bygge et hus med sine egne hender. Full eller delvis kopiering av materiale er kun mulig etter avtale med administrator

Leave a Reply

− 1 = 5