dekormaling

Maleriene i interiøret - 50 eksempler på designrom

Siden oldtiden, mannen prøver å dekorere hjemmet ditt, gjør det koselig og harmonisk. For eksempel, de gamle grekerne, dekorasjoner for veggmalerier og fargerike tepper, romerne malt veggene i hjemmene og dekorert dem med mosaikk.

Ikoner, malerier, interiør tepper

Ikon malt encaustic, Det var en uunnværlig del av et hus. Hennes innrammet sølv eller gull ramme, dekorert med emalje og edelstener. Dermed blir ikonet en ekte hjem dekorasjon, ikke bare gjenstander av tilbedelse.

I Russland, vinkelen der ikonet hang anses mest ærverdige. Om familie velstand mens dømt av antall og mengde ikoner lønn.

Bare siden XVII århundre, i tillegg til ikoner, først i utsmykningen av adelsmenn hus, og så, gradvis, og i andre klasser, veggene begynte å dukke maleri og grafikk. På utskrifter, men alle avbildet som i utgangspunktet hellige gjenstander som er strengt atskilt fra bildene og som ikke hadde noen hellig betydning.

I XII - XIII århundrer, først i Frankrike og senere i Italia, vegger dekorert med lofri tepper, malerier, kalt espalier. XVII-XVIII århundre dukket opp og ble utrolig populære veggtepper.

Gobeliner, malerier, gobeliner er en uunnværlig del av utsmykningen av landets boliger og Imperial Palace. Etter ordre fra Katarina den store, i Grand Peterhof Palace, er det en hall, som huset 368 malerier av kunstneren Pietro Rotary søker dermed mottar kontinuerlig teppet hengende, når bildet er stengt nesten hele veggen.

1

Bildet i rammen - Interiørdesign

Fordeling av konstruktivisme og funksjonalisme resulterte i en enkel og behagelig interiør. Men bildet i rammen alltid vært en uunnværlig element i interiøret.

Malerier, reproduksjoner, utskrifter, fotografier, etsninger, utskrifter og i moderne tid bidra til å gjøre huset komfortabel og unik. Og ethvert objekt bærer informasjon. Man kan ta med i huset av glede, suksess, ønsket å lage, og den andre elendighet, sorg, depresjon, alt avhengig av plasseringen, tema og fargevalget på bildet. Derfor må vi være i stand til å velge og henge bildene på riktig måte - det er stor kunst. Før du kjøper innvendig maling, du må tenke nøye gjennom hvordan det vil bli kombinert med møbler og tilbehør. Ikke glem at nøysomhet fører til noen uferdige enhetlig stil, og overreliance på detaljer gir inntrykk av interiøret i lunger.

Hvordan velge et bilde for interiøret i forskjellige rom

Prøv å velge et bilde med positiv energi. Det er ikke nødvendig i mitt hus å henge malerier av katastrofer, krig, ødeleggelse, etc. Ikke glem at for hver enkelt roms leiligheter, vil ha sine aktuelle tema malerier.

 • For eksempel, living Room egnede landskap og levende malerier i stil med impresjonismen.
 • Soverom, velger beroligende, behersket farger. En utmerket utførelse skal være maling, med bildeparet.
 • Kjøkkenet passer bildet, med bilder av blomster, eller fargerike stilleben, som bringer inn i dette rommet vil skape harmoni og vennskapelige forbindelser. Hensiktsmessig i kjøkken, keramiske vaser, samt dekorative tallerkener.
 • For å jobbe kabinett velge et landskap med fjell eller jaktbilde - slike bilder bak symboliserer pålitelighet og stabilitet. Før skrivebordet skal henge et bilde med bilde av vann, vil det bringe rikdom og lykke.
 • Barnerommet er tilpasset barnetegning eller andre barns problemer. Du kan henge en globus, hester.

For gutter en god løsning - en seilbåt, som symboliserer den oppadgående bevegelse, rask læring. For en jente - bilde av peoner, symbol på et vellykket ekteskap. For områder som i gangen, gang, velger lyse abstraksjon, der noen operasjon.

Ofte i rommet hang noen bilder på veggen, der det er lite lys fra solen. Med hjelp av bilder, kan du balansere proporsjonene av møbler. For å gjøre dette, legg på en stor klumpete sofa bilde, og det vil være visuelt mindre. Hvis du har mange bilder i samme stil, kan du skape et hjem kunstgalleri ved å henge bildene ved siden av hverandre.

Beste bakgrunnen for maleriene - er ensformig, blek vegger. På veggen, er fargen som mettet, ikke hvert bilde ser godt, som fargen på veggen tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Et bedre alternativ ville være lett synlig vegg. For å gjøre bildet, hvis den er laget i samme tone som veggen, ikke slått sammen med det og dekorere en bilderamme i en kontrast.

Til dags dato, et stort utvalg av baguetter, en rekke former, farger og stiler. Det vanligste materiale som laget baguette - et tre, er mye mindre plast benyttes. Rammen skal velges, slik at det ble kombinert med stilen på møblene i huset.

Riktig valg av et maleri eller et annet kunstverk, vil du skape i huset hans atmosfære av harmoni, komfort og skjønnhet!

Lage et bilde med hendene på kjøkkenet: jakten på inspirasjon og valg av materialer

Bilder laget med sine egne hender, er en nyskapning i utsmykningen av interiør Ikke alle tør å henge på kjøkkenet vakre bilder. Og dette til tross for at designere er sterkt anbefalt å dekorere kjøkkenet med hendene. Tross alt, vil de være i stand til å bringe til dette rommet for noe nytt og annerledes. Maleri på kjøkkenet med sine egne hender anses som en ny trend i omformingen av lokalene.

Hvis du ønsker å dekorere kjøkkenet malerier, da, først av alt, trenger du inspirasjon. Akkurat hvordan å finne den?

Letingen etter nye ideer for inspirasjon overalt skal øses. Ikke kast bort selv de som i utgangspunktet virke for enkelt og banalt. De kan være i slutten er hva som trengs.

Ikke overse neponravivshiesya ved første øyekast, ideen, som sin base kan få en ekte mesterverk

Også spare opp spenning. Finn noen fine boksen og brett den i alle de nysgjerrige ting som du håper å senere dekorere kjøkkenet.

Realisere dine muligheter i nye sjangere for deg. Å skape noe interessant, må du prøve å implementere nye ideer.

Kaffe og krydder bilde for kjøkkenet

Gjør lerretet med sine egne hender er ganske enkel. For å gjøre dette, trenger bare visse verktøy og materialer:

Av de ulike frokostblandinger kan lage den mest uvanlige bilde Innvendige bilder fra korn kan sette et lite speil

Maling av kaffebønner er mest raffinerte mat dekorasjon

Produksjon av blader for malerier

I utgangspunktet må du forberede papp. Fra det må kutte ut et rektangel eller kvadrat. Det kommer an på hva du ønsker å se det store bildet.

Deretter blir den resulterende billet skissert på duken, ta høyde i fem centimeter og kuttet.

Deretter må du feste stoffet papp hjørner kuttet stoff og lim den til papp. Stoffet er ikke har spredd seg, vil det trenge å lime hjørnene med forsiktighet. Strie hendene trekke ombord svært stramt.

For å gi mer lys sammensetning, kan noen korn males før bruk

Hvis du har gjort med dine egne hender alt som er skrevet ovenfor, så bør du snu lerretet. Nå må du lage en tegning, spredt ut på lerretet kaffebønner og korn. Hva blir mønster for kjøkkenet det avhenger utelukkende på personlige fantasier. Materialet kan dekomponeres som fri og tett.

Når du tar ut et mønster, trenger du alle elementene i bildet lim. Du kan bruke en vanlig lim, men det er best med sine egne hender for å finne den silikon pistol, fordi ved hjelp av bonding er mye raskere.

Dette fullfører fremstillingen av mønsteret er fullført.

Artikler av bestikk til kjøkkenet

I dette tilfellet snakker vi ikke om standarden for film mat, og mer om panelet.

Jo flere knapper, så mye bedre. De vil være grunnlag for malerier. De trenger å sy på en tykk klut. De blir så satt inn i rammen og festet med lim. I sentrum og på sidene henger interessante plater, male dem med akryl maling. Masterpiece er klar!

Til en tykk duk kan også være sydd med skjeer og gafler av metall. De trenger å bli malt med emalje, så får en vakker fortsatt liv.

Deres plastmaterialer kan gjøres mer interessante bilder på kjøkkenet. Plast gafler og skjeer er malt enkelt og kan limes på alle underlag.

Før produksjonen, malerier, paneler av metall bestikk, må du først utvide mønsteret på stoffet

Bildet av kobber-nikkel leger enheter, emalje å matche rammen, vil være et flott supplement på kjøkkenet i den franske stilen storslått mesterverk kan komme ut av disponibel plast ware, som vil være behagelig for øyet vertene mer enn ett år

For bilder av knapper og servise viktig antall knapper: bør det være så mye som mulig

Med korssting kan oppnås utrolig vakre malerier for kjøkkenet. Disse maleriene er vurdert å være rett og slett fantastisk innredning for dette rommet. Alle bilder og bilder De kan utferdiges:

På mange elementer du pleide å være i stand til å ignorere. Nå, takket være bildet viste seg å oppleve alle sin skjønnhet og sjarm. Til sine hender til å lage et bilde, trenger følgende materialer og verktøy:

 • duken (best passer lerretet);
 • saks i mengden av to stykker (stor og liten);
 • tråder (fortrinnsvis floss);
 • markør for merking;
 • zateplennaya spesiell nål;
 • bøyle (passe forskjellige former, størrelser og av alle materialer).

Alle disse materialene er ofte inkludert i felles sett med broderi.

Tips for kryss broderi malerier (video)

mosaikk

Mosaic åpner opp mye rom for kreative ideer for kjøkkenet. Produsere bilder i en mosaikk kan være av følgende materialer: Bilde-mosaikk kan være laget av noen små elementer, er det viktig å konsekvent kombinere teksturer og farger

Ved å følge instruksjonene nedenfor, kan du enkelt gjøre bilde av en mosaikk:

 • basis av et bord av den ønskede størrelse;
 • Lim påføres på det;
 • å pålegge ham alle de nødvendige elementene;
 • å fange opp fine detaljer, er artikkelen belagt med lakk.

I produksjon av malerier med hendene på kjøkkenet kan brukes svært innovative måter. Ved hjelp av vanlige husholdningsartikler å lage de mest utrolige bilder. For eksempel, takket være de vanlige kniver og andre objekter, kan du lage en utrolig sang. Derfor, for dette Vi trenger materialer som:

 • ramme for foto A4;
 • lim;
 • linje;
 • blyant;
 • saks,
 • servise i form av en kniv og andre instrumenter;
 • tøystykker.

Maleriet av blomster med sine egne hender

Essensen i dette er å samle tørkede blomster. Gjør det ganske enkelt. Disse blomstene kan kjøpes på noen spesialisert butikk.

Gjennomføre basen, er blomstene limt på limet. Med blyanter og markører trukket blader og kronblader. Om ønskelig kan den tørkede pastaen selv gress.

Basen for maleriet av blomster er bedre å velge på en naturlig basis

I dette tilfellet, egnet som en semsket skinn og ekte skinn. Hennes stykker er forbundet med maling, stoff og andre materialer. Det viktigste for en slik kombinert bildet vil se fantastisk.

Dessverre er dette bildet ikke holdbart. De er veldig vakker. Du kan gjøre som origami og quilling. I utgangspunktet gjøre slike mesterverk av barn som er produksjon prosessen bringer mye glede.

dekorere plakater

Plakater anses store bilder som kan bringe andres bilde eller en idé. Stamfar av plakatene si svarte og hvite plakater.

der flere typer plakater:

 • avbildet på lerret;
 • trykt på papir, lerret simulere;
 • trykt på fotopapir

Gjør dem svært enkelt for kjøkkenet. Det er nok å finne det ønskede bildet.

Den kan brukes for fremstilling av polystyren-mønstre

Styrofoam bilde av kjøkkenet

Et flertall av skum blokker gjenstår etter kjøpet ulike hvitevarer. Mange av hans kast, og gjøre det for ingenting. Tross alt, hvis saken er kontaktet kreativt, så er det mulig å lage et slags bilde av kjøkkenet.

I utgangspunktet må du forberede et bilde. Det må være limt til skumoverflaten. Sidewall enhet og papir lime over den ønskede fargen. For å få et bilde til å henge på kjøkkenet, vil være tilstrekkelig til å feste den til baksiden av en liten sløyfe.

Master-klassen på å lage rammen for et bilde (video)

Du leser i denne artikkelen om de grunnleggende typer bilder som kan gjøres personlig. Som du kan se, i skaperverket er ingen big deal. Så gjerne fortsette med forsøket!

100 fantastiske ideer: malerier for interiøret med sine egne hender

Den opprinnelige bilde laget med sine egne hender, i interiøret i stil med rust

Den spektakulære element av hjem innredning kan lages med egne hender

Lyse, moderne interiør med et stort abstrakt maleri

arrow golden i boksen - enkel og original

Bright bilde med abstrakt gjenstand kan bli en original interiør aksent

Den stilige interiøret er ikke nødvendigvis forbundet med stor økonomisk kostnad, fordi du kan dekorere den med tilbehør, laget med hjelp av det tilgjengelige materialet og uvurderlig fantasi.

Bilder med fotoutskrift lett og enkelt moderne interiør dekorere

Bright bilde med fotoutskrifter for å utfylle et moderne kjøkken

Bilderamme: hvor du skal begynne?

Den viktigste forutsetning for etablering av et mesterverk - en inspirasjon. Bedre ikke å kopiere andres arbeid, og prøve å føle stemningen i ditt eget hjem, tenk hva som mangler i interiøret, hva ville ha for å understreke sine fordeler. Noen tanker og skissere bedre sette dem i en egen bærbar PC - med etableringen av maleriet, kan de komme til nytte. Tenk på hvor du skal henge fremtiden for arbeidet - i stue, kjøkken, soverom.

Interessant plakat dekorere soverommet i skandinavisk stil

Simple "avtrykk av leppene" - kreativ interiør

Bright bilde av barnet, innredet i rammen, pynte rommet sitt

Interiøret i moderne stil med store lyse abstrakte malerier, som du kan skrive din egen

Dette mesterverket, laget for hånd, skal pryde hjemmet ditt

Bestem på stilen, kan du begynne å plukke opp materialer for det videre arbeidet:

 • Maling og lerret.
 • Papp, designer papir, magasinutklipp, gamle bilder.
 • Tekstiler, lær, bånd, bånd.
 • Glass eller krystaller.
 • Knapper.
 • Tørkede blomster, skjell.

Tips! Ikke kast den gamle barnetegninger, utklipp av stoff, magasiner, smykker - alt dette kan bli en del av bildet. Oppbevar dem i en egen boks, ser med jevne mellomrom og arrangere mellom dem.

Imponerende bilde av skjell vil være elegant dekorasjon

Farget modulære mønster kan lykkes skjule TV

Bildet kan skrives ut makrofoto

Enhver gjenstand kan bli en basis for en håndlaget mesterverk

Bilde med sine egne hender: lakkfarger

Den enkleste måten å skape et originalt maleri for interiøret med sine egne hender - for å skrive det. Tema er begrenset bare av fantasien av skaperen. Selv et mesterverk kan skje i fravær av kunstneriske ferdigheter: bruke abstrakte teknikker, studie workshops og bilder av ferdige verk.

For å opprette den opprinnelige maleriet kreves minimum maling tegneferdigheter

Abstraksjon er alltid i trend

Den spektakulære kombinasjon av farger i bildet vil være iøynefallende husholdning og gjester

Upretensiøs men veldig attraktivt bilde

For interiøret i stil med fusjon er egnet ren abstraksjon

Olje, akvarell, akryl maling vil bli lojale medhjelpere i etableringen av malerier for interiøret. Som grunnlag kan brukes som en profesjonell lerret og tungt vanlig papir eller primet skifer. Inspirasjon kan trekkes på naturen, hvis du er i nærheten av huset er det vakre steder. Hvis verken plass eller været ikke har gjennomført, trygt trekke sitt hus, kjæledyr, sammensetningen av frukt - uansett. Fidelity av virkeligheten spiller ingen rolle, det viktigste - å nærme prosessen med sjel.

Teknikken for å lage abstrakt maleri med malinger

Stilig interiør i turkis med en rektangulær bilde diptych i primærfarger soverom

Med blekk i patronen kan lett påføres bildet gjennom en sjablong. Som grunnlag for maleriet er bedre å ta kryssfiner eller veldig tykk papp. Malingen for bakgrunnen skal være en annen farge, og effekten av fargen av mønsteret. For eksempel, det opprinnelige utseendet av fargede mønstre på gull eller sølv feltet. Du kan gjøre noen like store bilder og sette dem sammen til et enkelt produkt for den type modulære malerier som dekorerer veggene i stuen.

Tips! I stedet for papir sjablonger, bruke tørkede blader og gress interessant form.

Maleriet, opprettet ved hjelp av en sjablong. Morsomt og munter!

Ved hjelp av en enkel blomst eller tre blader, kan du opprette en unik lerret

Nye malerier laget ved hjelp av "Hjort" sjablong

Utmerket sjablong kan være en delikat papirservietter

Den modulmønster i det indre

Bright, kreativ, modulære mønster

Moderne stue med et stort bilde av en modulær

Opprinnelige maleri av en modulær sykkel

Det gjenstår bare å skjære den i segmenter, og for å feste dem på en egnet måte. Papiret kan være pent limt på et underlag av finer eller harde fiberplater og lerret - strukket over en treramme og feste baksiden av stiftemaskinen.

Tips! Med selv-skriving mønster for det indre bilde er påført i løpet av de allerede fremstilte modulære segmenter. Duken kan erstattes av en hvilken som helst passende stoff, male den farger for batikk. Ifølge en artikkel blank maling bedre oppfylle akryl eller vanntette markører.

Den modulære mønster med fotoutskrift farger på soverommet

Modular maleri med verdenskartet i barnehagen

Modular lyssterkt bilde med et bilde av vakre blomster dekorere stuen

Modular malerier er egnet for nesten alle rom, fra kjøkkenet til stuen, men det er viktig å velge riktig bilde. Hvis du ikke har tid til å lage et mesterverk med sine egne hender, så har vi gode nyheter for deg - nå modulære bildet du kan kjøpe i noen spesialitet butikken eller på nettet.

Den tekniske siden av saken tar på Photo Workshops, som kan skrive ut et passende bilde på nesten hvilken som helst basis :. lerret, keramikk, etc. Det kan være vanlige plakater med bilde av interessante steder, mennesker, ornamenter.

Tips! Plakaten er ikke bare et bilde, må det bære en ide matche interiøret, temaområder og arten av vertene.

For stil loft populære bilder ved hjelp av fotoutskrifter

Svart og hvitt bilde hvit ramme, som et alternativ til malerier

Et lite soverom i nyanser av grått for å utfylle svart og hvitt bilde i en svart ramme

Hvis storformat plakater, kan bildet bli delt inn i flere segmenter, og når kombinert i et enkelt blad for å slå leddene, noe som gjør skinn av et modulmønster.

Hvis det er et barn, så kan du skanne av hans tegninger, og å finne en passende farge, form, gjøre dem til en collage. For å supplere denne plakaten er et bilde av kunstneren. Vil bare skrive ut en plakat og legg den i en ramme, riktig farge og stil på interiøret i barnehagen.

Collage av gamle og nye familiebilder kan henges som et bilde på soverommet eller i stuen, kjøkken egnet plakater med bilde av de tilsvarende egenskaper, frukt. Til slutt er det verdt å merke seg at det er anbefalt å velge plakatene og paneler for kjøkkenet saftig og lyse farger, men du ingen stopper for å gå mot reglene og lage stilige monokrom kjøkken design.

Interiøret i Art Nouveau-stil er veldig populært bilde med fotoutskrift

For en solfylt soverom også passe en liten svart-hvitt-foto bilder

Atmosfærisk modulære maleri fra bilder

Bilder for interiørtekstiler

Av de ulike utklipp av stoff med et vakkert ornament, bånd, blonder eller blonder kan du egne hender for å skape virkelige mesterverk av patchwork. Malerier fra stoffet ofte gjør teknikken søknad. Grunnlaget er tette tekstiler med strekkfaste og umerkelige mønstre (striper, punkter, og så videre.), Som lyse flekker er kuttet fra de grunnleggende elementer.

Fra stoffer i forskjellige farger er det mulig å skape ekte mesterverk

Levende modulært bilde av tekstiler under glass

Original dekorasjon av veggen med stoffbilder

Tekstilprodukter er oftest dekorert med kjøkken og barn, fordi disse rommene har en viss enkelhet i applikasjonen. Fra felt, flanneller og andre stoffer som holder formen godt, kan du kutte ut frukt, dyr, biler, hus. Du kan enkelt kombinere forskjellige teksturer og tegninger på tekstiler, bruk til dekorasjonsfletting, dekorative ledninger, knapper. I stuen kan du lage et tekstilbilde av revet silke med abstrakte mønstre.

Uvanlige tekstilmalerier av lys klut i barnehagen

Et interessant tekstilmodulbilde i hodet på sengen

Malerier på kjøkkenet fra knappene

Ved hjelp av knapper kan du lage originale bilder av egne hender, ved å sy eller bruke applikasjoner. Ofte er denne typen beslag brukt til å bladre på trær. Knapper kan limes på en original måte i en hvilken som helst kontur, for eksempel en silhuett av en sommerfugl eller en katt. I plaggbutikkene kan du hente opp detaljer om forskjellige former, farger og materialer og legge dem ut som en mosaikk, ifølge en tidligere forberedt ordning. Slike knapper passer perfekt inn i kjøkkenet, men de kan brukes til stue og soverom.

Tips! Knapper kan limes langs omkretsen av bilderammen, noe som gir den en individualitet.

Et uvanlig bilde opprettet ved hjelp av ulike knapper

Original maleri med et lyst hjerte av knapper

Bakgrunnsbilder og et bilde med egne hender

Ofte etter reparasjonen er det store biter av vakkert tapet, som vil være nyttig for å lage uvanlige innvendige malerier.

 • Bakgrunnsbilder i rammen - det enkleste alternativet for å lage et lignende panel med egne hender. Et stykke av ønsket form blir kuttet fra rullen og plassert i en ramme. Og ornamentet kan falle sammen med mønsteret på veggene eller avvike fra det. Slike elementer kan gå i en rekke på 2-3 stykker.
 • Å gjenopplive det kjedelige lerretet i rammen vil hjelpe den gyldne maling og sjablong eller små svart og hvite bilder, stilisert i antikken. Slike bilder fra tapetet passer perfekt inn i stuen.
 • For barnas rom, kjøkken eller hallway, kan du dekorere tapet i rammen med appliqués eller morsomme tematiske klistremerker.
 • Bakgrunn kan bli grunnlaget for et modulært bilde, spesielt godt utseende med tegninger mot bakgrunnen av monokrome vegger. Utsmykket og fargen på tapetet i hvert segment kan avvike fra naboene, samt størrelsen på modulene.

Delikate, utsøkte malerier av vakker tapet dekorere veggen av huset eller det offentlige rommet

Mørk blå spisestue, dekorert med malerier fra tapet

Et lite bilde av mønstret tapet i en lys ramme

Et stilig lys interiør i stuen er dekorert med et mønster av mønstret tapet

Uvanlige ornamenter på badet

Bilder til et interiør av egne hender: Broderi og krystaller

Mange mennesker er interessert i broderingmalerier, og i butikker for håndarbeid kan du finne en rekke ordninger og sett for å skape mesterverk. Med egne hender kan du brodere et lerret med perler eller prøve å legge ut mosaikkbilder. Sistnevnte er utført i diamantteknikk, det vil si med rhinestones. Denne prosessen er ganske arbeidskrevende og krever omhu og nøyaktighet, men resultatet overstiger alle forventninger. Den kan brukes som en fullskalert teknikk, eller delvis, hvor krystaller dekker individuelle deler av nettet.

Veldig stilig bilde fra stofftilbehør

Original veggdekorasjon til Halloween

Malerier av lær, quilling malerier og collager

Fra bilder, utklippsbøker, bok og musikk sider kan du lage fantastiske collager. Avhengig av motivet til bilder, kan malerier dekorere stua, soverom eller andre rom.

Lys uvanlig bilde, skapt av egne hender

Du kan også gjøre tredimensjonale malerier av lær eller papp, bruke teknikker for decoupage og quilling malerier, malerier fra kaffe og til og med håndverk laget av pasta.

Quilling maleri i teknikken vil dekorere barnas rom

For å lage et lignende bilde trenger du mye tålmodighet og tid

Uvanlige malerier fra trebjelker

Interiør i fusjonsstil med en rekke små håndlagde malerier

Fra tett farget papir, tekstiler og skumgummi kan du lage kreative flerskiktsbilder med buet plass. Til slutt er det verdt å merke seg at når du velger en ramme for et mesterverk laget av deg selv, kan du stoppe på de enkleste bildene. De kan også utstedes etter eget skjønn ved hjelp av en rekke dekorative materialer.

1

Leave a Reply

− 1 = 1