dekorative fossefall

Kunstig foss for hjem og nåtid å vitne

 • Kremen av sopp føtter Ekzomin
 • Kapsler fra Vetoksik parasitter
 • Complex Sustalayf å gjenopprette ledd

Foss lar deg slå hjørneleilighet eller forstadsområde i det naturlige. Fin klokke som en kunstig bekk kjører lytte til ham knurre. Hvis du ikke har et land området, men det er et akvarium, så du nyttig kunnskap om hvordan å lage en foss i den. De som har sine egne hacienda, du fremdeles kan først bli opplært i etableringen av en liten enhet, og deretter lage en foss i landet.

Dekorative fossefall akvarium

For å gjøre en slik dekorasjon for akvariet med sine egne hender, trenger du:

 • plastflaske - volum på 1,5 liter;

For å gjøre støtte for fremtiden for fossen, vannrøret skåret på langs i tre deler, bøye dem.

Med hjelp av tetningsmassen holde seg til røret. Trekke seg 3 cm fra bunnen av røret, gjør her med en skarp kniv et innsnitt dybde på 2 cm, 1 cm bred oval.

Jeg likte alle flasker med 1,5 liter. Avskåret fra halsen med en tråd, og deretter den neste delen like under skuldrene. Du har nå en slags bolle. Sette den på en gummislange, som sikrer et sted i seksjonen.

Videre, er det nødvendig å bøye enden 3 av plast vannrør for å feste dem i denne stilling ved hjelp av bånd, vikles.

Nå trenger du en god lim fugemasse slangetilkoblingspunkt med koppen, og deretter bevege seg bort fra jobben, vent til løsningen på helt tørt. Du kan deretter gå videre til neste trinn. Ovenfor slange gjør diagonal ovalt snitt, hvorav 2,5 cm dybde og en bredde på 1 cm.

Til bunnen av røret ved hjelp av lim plast dråpespiss, må man for å være pasient og vente på løsningen til helt tørr.

Bare da kan man sette på drypprøret til spissen av plast, og den andre enden av røret må være koblet til kompressoren.

På dette stadiet er det nødvendig å sjekke om alt fungerer som det skal, inkludert kompressoren. Hvis du vil, bare holde bygge opp. For å fremstille visiret deksel, er det nødvendig å skjære toppen av plastflaske på 500 ml, ved hjelp av en kniv for å fjerne halsen. Du bør få en trakt, hvis høyde er 3 cm.

Gjøre henne innsving, feste toppelementet med en tetningsmasse og smal tape.

Det gjenstår å dekorere Foss med feste ved hjelp av tetningsmasse steiner. Her er hva du får.

Til innredningen til akvariet i form av rennende sand gjøre et varig inntrykk, kan du kjøpe farget kunstig sand. Hvis dette ikke lykkes, se etter en brøkdel av normal som ikke var for liten eller stor. I det første tilfellet, vil det bli altfor sprayet i alle retninger, og i den andre, kan et sandkorn skape en plugg og hindre arbeidet av fossen.

En liten stein bekk med sine egne hender hjemme

For å gjøre dette, må du få dette:

Ikke nødvendigvis kjøpe steiner, hvis du går med nesnezhnoe tiden av året for en tur, se på trinnet. Noen ganger siden av veien, kan veien bli funnet svært vakre eksemplarer. Når du kommer hjem, vaske dem godt, spredt ut på et håndkle til å tørke, og seg selv på denne tiden nyte en annen fase av arbeidet.

La det tørke flislagt lim, deretter helle lim her Titan. Hell den i en krukke og vente i 10 minutter. Det er nødvendig at han "grep". Ved hjelp av størkning av sin vikle fibre på nålen, gi fossen form.

Det virker som om det er sant vann og luftboblene gi større nøyaktighet.

Hvis du ikke gjør det sand, så gjør fot foss med klart blått vann. Spredt på valgt, sirkulært utskåret stykke av beholder Oljede eller annet gummimateriale slik farge. Top helle lim som snart vil skape effekten av en eksotisk sjøen.

 • Les en oversikt over de komplekse hjelp av hemorroider Proktonol
 • Hvordan å miste vekt 20 kg - reelle vurderinger av Guarchibao

Hvis du ønsker å lage en stein til fossen, så ta for dette:

Den valgte beholderen trenger å presse skummet. Gi det en form for rock. Vent til dette stoffet oppher-, deretter bruke en kniv til å lage en tegning for å skape illusjonen av fjellet.

Nå razrisuy sitt lys brun maling, og etterlater et fritt rom, noe som vil drenere strålen. Disse stedene er fylt med blå maling. Lim sand på enkelte deler av bergarten etter at malingen har tørket. Når limet har tørket, så er det nødvendig å gjøre det fallende vannet fra væske spiker eller titan og et annet bord foss klar.

Plassen ved siden av ham gullfisk ut godteri for å skape et hjørne av huset på det marine tema.

Det siste du trenger å bestemme formen og størrelsen på dammen, der vannet vil renne. Legge den på ønsket sted, gi den ønskede formen.

Nå kan du plukke opp en spade og grave en grop. Men siden du skal gjøre en foss i landet, må du bygge en bakke. Hennes du oppretter fra utgravd jord. For å styrke denne bakken, og skape en kaskade, Gjør det det, så gjør modige altruister i fotografiet.

Når enheten utsparingen notat og at den vil trenge å fylle i 10 cm av sand. Hans skur, dyttes. Nå kan du lå på toppen av en vanntetting av ditt valgte materiale.

Filmene skal være nok til å gjøre det et godt tegn på stranden. Trykk den ned her steiner. Ved graving du trenger for å gjøre en annen liten innrykk hvor du setter et plastrør.

Som du kan se, nederst er pumpen, kabelen og slangen brakt til overflaten. Kabelen vil bli koblet til nettverket, vil slangen trenger å bli satt mellom steinene sleiden, slik at vannet var i stand til å komme seg opp, og deretter ned i avløpet.

Men først, også blir nødt til å grave en grøft, og deretter sette koppen her, utenfor gravd bakken nær plasseringen av reservoaret koblet til jord, for å lukke sjøen grensen.

Også her legge inn en pumpe for å bevege slangen til den, må den øvre kant av denne heves til en tilstrekkelig høyde, drapere steiner, for å få den foss. Du kan sette en hage fontenen, du får en veldig fin dam.

Her kan du sette vannplanter i plast potter. Hvis du ønsker å slå dette stedet til en alpin lysbilde, og kombinerer stein med upretensiøs fjellvegetasjon, mens prinsippet skaper kan være den samme som på følgende bilde.

Du vil sikkert komme godt med følgende skjema, som gir detaljer om hva som utgjør en kunstig foss.

For å opprette en slik skjønnhet, trenger du:

Med hjelp av et skjæreverktøy atskilt fra bunnen av flasken og halsen, kan disse deler bli forkastet. Det resterende stoff, halvert.

Nå i sin tur Bring disse elementene til flammen, for å gi nettopp en slik en interessant form. Topp og bunn bør holde flate kronblader, som da vil måtte holde seg til cup og plate.

For dette formål er en halv flaske generøst smøre lim Titan, limes til innsiden av koppen. Mate gjelde for en plastflaske på samme måte, feste seg til utsiden av koppen.

Nå må vi på nytt dekke blank plast flasker lim Titan. Bedre å la den i luften i 10 minutter, la ham bli litt tykkere. Men hvis boblen er fortsatt mye lim, så beklager å forlate det som dette for å tørke. I dette tilfellet, må du helle Titan på toppen av plastflaske, og det faktum at renne ned igjen løftet av knivene.

Inntil løsningen er helt tørr, sette en plate av skjell, fargede steiner. På samme måte kan du dekorere veldig cup som er slått en hjemmelaget kunstig foss.

Fra en slik beholder kan falle ikke bare vann, la det ut, som det var strømmet blomster.

Så har du mulighet til å sette denne fossen på skrivebordet, for å beundre den, ta:

 • kaffe par bestående av kopper og skåler;

Ved hjelp av en tang, kuttet og bøye ledningen i form av sitt engelsk bokstaven S. Den øvre ende av staven inne i koppen, på den nedre skål. Pass på at strukturen var stabil, hvis ikke, vippe koppen, slik at det er godt å holde balansen.

Av kunstige planter kuttet blomstringen sin del, som starter fra bunnen av koppen, lim dem her først.

Ytterligere dekorere hele ledningen og skål. Hvis du vil, kan du lime her elementer av dekorasjon.

Hvis du ønsker å huset luktet deilig kaffe, bruk av korn av treet. Men først, best dekorere et krus og en kopp av jute tau, stikker det til disse fagene i en spiral.

La oss vil utvikle en deilig temaet videre. Etter denne aktive Strømmen kan falle ned, noe som skaper en sjokoladekake. De første stadiene av arbeidet er lik den forrige workshop, så vi vil ikke vise dem igjen. Men du kan begynne å lage litt mer kake.

Sett en haug med blanke hvis kuttet har vist seg ujevnt, fikse det på dette stadiet.

Klebestofflag sammen. Deretter kan denne kake være dekket av kitt, pasta eller behandle nazhdachkoy serviett dertil. Deretter, vil malingen ikke bli absorbert inn i den porøse strukturen i materialet og ligger flatt. Sett på en søt mørk akrylmaling.

Nå er den andre enden av ledningen, som er festet kopp, må man for å holde seg til den kake, brett den fra baksiden i form av sløyfer. For å skjule underattributtet, gjøre motsatt side hakk kake, et stykke wire du putter der.

Kake vil bli enda mer appetittvekkende hvis dekket med et lag med akryllakk, og dryss kokos. Hvis du vil at retten var dekorert som en restaurant, deretter inn i en sprøyte brun akrylmaling, bruke finpuss linje. Lim den nedre delen av ledningen, som er under kaken, til platen.

Likeledes feste og bunnen av kaken til denne tallerken. Nå, ved hjelp av lim eller klebende pistolen Titanium behov for å holde oss til en strømmende foss kaffebønner. Hvis du bruker en limpistol, være svært forsiktig, fordi silikon som strømmer fra det er varmt.

For å gjøre sjokolade glasur under bygging, oppløse brun akrylmaling og akrylmaling i forholdet 12:59. Dekke dette stoffet gap mellom korn av kaffe og gjøre dem. Når alt dette er tørt, kan du beundre det fantastiske arbeidet for utfallet.

Det er hvor mange interessante ting du kan gjøre på fossen. Hvis du ønsker å gjøre det i landet, så se videoen opplæringen. Fra det vil samle noen av spissfindigheter i prosessen, for eksempel lære å lime flate steiner.

dekorative fossefall

Kontemplasjon av fallende vann gjør det mulig å gi avkall på verden, glemme stress, trafikkork på veiene. foss støy justerer mannen til å løse et bestemt problem, noe som er svært viktig for arbeidsplassen. Gurgling vann vinter ligner tilnærming av våren, og sommeren - kjølig myk. Foss oppløftende.

Hvordan fungerer dekorative fossefall

Foss på kontoret gjør besøkende føler deres tilstedeværelse på et stort selskap som driver globale spørsmål. Det har å stole på, og som en konsekvens, til en rask løsning på alle problemer. Derfor er det svært viktig å plassere fossen plassering.

Store dekorative fossefall har en kapasitet på 800 liter vann omsetning. En liten dekorative faller i leiligheten trenger en liten mengde vann til vannets kretsløp. Tilstedeværelse av kloakk og vannrør er ønskelig, men ikke nødvendig, siden fossen er alltid konstruksjon av batteriet. Fra den motsatte kapasitet pumpe vann føres til toppen av strukturen, og løper ned langs veggen, tilbake inn i tanken. Dermed syklus etter syklus, alt er gjentatt. Moderne systemer lar deg endre lyden av fallende vann og belysning av fossen. belysning enheter bruke forskjellig fra LED-lamper til halogenlamper.

Installer fosser i rommet - og deretter legge til atmosfæren fuktighetsgivende effekt. Mangel på fuktighet i luften er spesielt følt i oppvarmingsperioden om vinteren. Lufttørke, potteplanter krympe, mister fargen grønn, gul enkelt. Foss kommer til unnsetning. Selv en liten dekorativ foss i leiligheten vil komme tilbake til vår "grønne venner ønske om å vokse og blomstre, når vinduet snø og frost. Og hva lurer stand til å lage en foss litt mer på kontoret eller restaurant, og ikke si noe.

Akvakonstruktsy basis kan være hvilket som helst materiale, men meget fint utseende i noen indre glass-substrater på grunn visualiseringen av vannstrømningen er mulig fra hver side. Sakte, dråpe for dråpe, vannet beveger seg på glasset, minner regn utenfor vinduet. Dimensjonene av glassemner kan skape en foss på glasset i form av plass partisjoner. Denne "regn gardin" lett passer for eksempel til resepsjonen, som vil tillate kundene, men bak et slør av regn, for å se leder av selskapet, og håper å få.

Fosser - den nye interiør

Bruken av strukturer med vann er blitt utviklet takket være veksten av teknologien i feltet av nye materialer og deres behandling. Påvirkes fremdrifts elektriske løsninger, tett sammensmeltet med digitale enheter (mikrokontrollere, PWM-regulatorer og D. t.). Alt dette gjenspeiles i en rekke stilarter. For eksempel, tilbyr hi-tech-stil bruk av "Smoker" (tåkegeneratorer) for å forbedre belysningsløsninger.

Hvordan lage en foss for hytter og boliger

del Registrering sjelden uten reservoar enhet. Vann lindrer, bringer kjølig på en varm dag. Det som er bra og hva som kan gjøres Falls med hendene, uten å tiltrekke spesialister. Det er viktig å ha en pumpe og et sted hvor du kan slå. Alt annet kan gjøre det selv.

Unnlatelse av enda en liten foss med hendene, må du måke mye av bakken: det hele starter med masseflytting. Det er nødvendig å grave en grav for koppen, som vil samle vann. Beholderen er deretter som skal tettes. Det er to enkle metoder:

 • Bruk film. Hvis du planlegger en lang levetid, trenger du en spesiell film for bassenger og dammer (kalt butylgummi membran). Det koster mye (1 kvadratkilometer. M 10 $), men vanligvis bærer UV og frost, vil fungere i årevis. For midlertidig prøve foss passende film som brukes for veksthus. Bare merk at det skal være en all-sesongen med en levetid på flere år, i stedet for noen få sesonger. Dette alternativet er billigere, men også på egenskapene til en mye verre.
 • Sett en plastforing. De er fortsatt posisjonert som en skål for dammer og bassenger. Er relativt billig - på 120-140 liter kapasitet er 1200-1500 rubler.

Som bollen bruke en plastbeholder

Hvis du bruker ferdiglagde boller du er begrenset i valg av form og dybde: bare de som er på lager. I utførelsen i økonomien - for fossen i landet - kan brukes i alle tilgjengelige sektor kapasitet: gammel kar eller brett. Du kan selv justere fat saget i to, etc.

Ved hjelp av en film form som dybde, tilfeldig valgt. Men når du arbeider med film du må være forsiktig: selv om det er tett, kan det bryte.

Hvordan lage en foss fra en film: bilde

Først markere opp på bunnen av ønsket form foss boller. Formen avhenger av stilen og utformingen av området. Strenge geometriske proporsjoner for typisk Nouveau kan være i art deco-stil. Ellers prøver å gi en mer naturlig, ikke-lineær form. Oftest viser det seg dammen i form bønne.

Den enkleste måten å gjøre layout med sand. Den helles i posen hjørne avskåret. Våkne opp for å skissere konturene av sand. Det er lettere å vurdere om riktig form du velger. Om nødvendig, kan den umiddelbart justert.

Konturen av SOD er ​​fjernet, og deretter grave ut. Umiddelbart i prosessen, danner avsatser. Den optimale dybde av reservoaret - i størrelsesorden meter. Hvor mange sider har du i dette, og hva de vil danne - det avhenger bare av ditt ønske.

Grave ut den ønskede dybde, og danner i prosess avsatser

I pit gravde umiddelbart ta bort alle elementer som kan bryte filmen: steiner, røtter, biter, osv Bunn, avsatser, er innrettet. Foret komprimert jord. Bruke til dette formålet stamperen. I sin enkleste form - det er et stykke av en trestamme med en naglet strimmel. Bak stangen hevet dekk, deretter brått senket ned. Så komprimert jord. Deretter helte sand lag -. 5-10 cm His rake flatet skur. Sand mellom ta. Det er godt tettet ved hjelp av vann. Ellers vil det ha for komprimering av sand.

Sand først jevnet med en rake

Umiddelbart mulig å danne og skyv, hvis gitt i fossen. For eksempel, slik som på bildet under.

Foss med støpte liten jordhaug

Videre er grop spres film. Under er det ønskelig å spre et geotekstil (den billigste - 600-700 rubler roll). Dette ikke-vevede forhindre spiring røtter og også mer jevnt fordele tøyet. Det er lagt på kanten av graven, tilslørte sider og bunn. På toppen av allerede - film.

Som allerede sagt, er det bedre å bruke en butyl gummimembran. Den kan bestilles i alle formater og få fontenen uten sømmer. Beregne størrelsen av filmen er enkel: to ganger den maksimale bredde + dybde + 60-80 cm i reserve på kantene. Hvis fossen er størrelse 2 * 3 m (i de mest ekstreme poeng) og en dybde på 1,2 m, vil filmen trenger:

 • en bredde på 2 * 2 m + 1.2 m + 5,2 cm = 80 m
 • 3m + 2 * 1,2 m = 0,8 m = 6,2 m

Det sprer seg på den første dagen, sprer seg, danner folder. Flatet trykker ned med steiner på omkretsen. Deretter kan du gå å utjevne på avsatser.

Bedre avsatser helt lå steiner. Bunnen er også ønskelig, men du kan bruke småstein og små steinblokker. En avsatser beste trekke lagdelte steiner. Selv om de er i vannet, men ses tydelig. Falls gjøre selv kunstig, men jeg vil at han skal se harmonisk.

En vanlig feil i utformingen av fossen - siden av bollen uten steiner og film byttet en god idé

Legge steinblokker én mot én, kan de og skal legge løsning. Bruk kan være både store og mellomstore eller små steiner. Det hele avhenger av konfigurasjonen og høyde av trinnene. Som et resultat av løypene er ujevn, og også med hyller. Det ser mye bedre enn filmen viser gjennom. En slik selvlagde foss bringer tilfredshet til eierne.

Her er hva du bør få - gjennom vannet på sidene skinne steiner i stedet for film

Hele prosedyren av konstruksjonen av koppen, alle de teknologiske nyanser og fullstendig sammenfaller med konstruksjonen av dammen. For informasjon om hvordan og hva du kan gjøre det, kan du lese her.

Hvordan sette en bolle med plast

Når du bygger en foss med hendene, bruk av det ferdige beholder, for en start, snu den opp ned, ser rundt konturene. Ifølge ham grave.

Det bør være litt større cup størrelser. Når arbeidet er styrt av den eksisterende form, måling av avsatsene og danner tilsvarende konturer. De formede fremspring ønskelig å gjenta med tilstrekkelig nøyaktighet, de funnet at normal støtte.

Prøv på plast ramper finner støtte

Hyller og bunn i flukt, ram, helles sandlag 5-10 cm, avrettet lag det, men ikke felle eller ram han presses under vekten av bollen i seg selv. Sett bollen, ser vi at mellom veggen og veggen av gropen er det et gap. Det er fylt med sand, også. Men her er det ønskelig å forsegle. Du må gjøre det en stang eller noe er like. Hvis jorden er godt drenert vann kan renne rullet i sand.

Dersom beholderen er av plast, med tynne vegger, og et stort volum, bedre gap fylles med sand fylle det med vann. Så du vil ikke være i stand til å deformere veggen for hardt for komprimering av sand.

Å fylle mellomrommet og dekorasjonen side

Etter at dette er bare perlene og dekorere apparater lysbilder, noe som vil faktisk reduserer vann.

På bygging av fontener lese her.

Hvordan lage en bakke til fossen

Hvis du planlegger å dekorere kanten av fossen med steiner, og bakken som en høy og stor, der vannet renner, trenger du et solid fundament - forsterket bakken. Uten det, vil steinene gli inn i bollen. Ved siden av groper under bollen er ryddet og forsterket bakken nedoverbakke.

Lag en standard monolittisk skive. Først grave en grøft. Dens størrelse bør være større enn høyden på 40-50 cm i alle retninger. Grøft graving dybde på 20-25 cm Deretter følgende prosedyre fungerer .:

 • Helte grus sjikttykkelse på 10-15 cm, er det bra ram.
 • Stable armeringsstål diameter 12-15 mm. Det sette opp og ned med en 20 cm trinn ved krysningen av stramme plastklemmene.
 • Plasstøpt betong.

Under en foss i nærheten av huset må forsterkes basen

Etter innstilling betong (noen uker), kan du begynne å legge åpne lysbilder. Denne prosedyren er nødvendig, dersom høyden av høyden over bakken - omtrent en meter.

Hvis en liten foss planlegges, er det mulig ganske enkelt ved å fjerne jorden, hell grus (under den kan legges ned geotekstilen for å steinsprut er ikke vaskes inn i jorden). Steinsprut er godt komprimert, den øvre helle noe sand til å sette ut et nett av tykk metalltråd. Det lå steiner dekorere mindre steiner, småstein, sand, landplanter. Det vil slags blomster bakke med en foss.

I lav høyde faller kan gjøre uten konkrete grunner

Det er et annet alternativ - å lage en foss kaskade type, med høydeforskjell på nettstedet. Selv små, noen få grader, er helningen mye enklere oppgave: på skråningen formingstrinn, å sette steinene i form av plater. Hvis hellingen er ikke nødvendig å helle en jordhaug, omhyggelig kompakte hvert lag, for ikke å glemme å danne avsatser. For forsterkning av bakker, kan du bruke en polymer-nettverk. Det er spredt, dekket med jord. Det vil holde jord fra å skli.

På strekninger avsatser formede film som presses mot sjiktet av steiner. De trenger å legge ut slik at vannet derav med en stein falt i på den andre, snarere enn på film. Og så - det gjelder for registrering

Ved forming av lysbilder for vannfalls steiner med hverandre, selv om det ville være stor, sentral, fortrinnsvis binding av sement-sand mørtel (en del av Portland sement, 3 deler sand og vann 0,5-0,7).

Pumpe for fossen i landet eller området i nærheten av huset er valgt av to parametre: høyden hvor det kan heve vannet, og ytelsen.

Med en høyde på mer eller mindre klar: det bør ikke være mindre høydeforskjell i selvlagde foss. Drop målt fra bunnen av beholderen (det vil være en pumpe), og opp til et punkt der han har å plukke den opp. I små hjemlige farvann, han sjelden mer enn 1,5-2 meter. Men uansett, dette track record.

Pumpekapasitet indikerer hvor mye vann det kan pumpes per minutt. Fra dette tallet avhenger av kraftflyten.

Pumpen er nedsenket i vann

Nedsenkbare pumper brukes i slike reservoarer. De satt på gulvet, sette kurv av steiner, eller rett og slett knusing bolig flere steinblokker. Den trekker vann fra tanken, mate det inn en slange som er festet til utløpsmunnstykket. Denne slangen og naviger til stedet der vannet vil kjøre.

For å være i stand til å trekke ut slangen, blir høyden satt inn i et plastrør diameter skikkelig. At det kunne senke gummihylse uten problemer.

Det er bedre å sette pumpen i kurven. Det fungerer godt med rent vann, og i fossen kan være blader, alle typer lus, vil det uunngåelig utsatt for støv og andre forurensninger. En kurv, eller rettere sagt, at boksen kan obtyanut flere lag av filtre forskjellig tetthet. Først - finmasket og gulvet den med noe mer kompakt, i det minste i samme geotekstil. Dette filteret vil forsinke stor forurensning.

Når du har installert utstyr, vannfylling og igangkjøring, kan vi anta en foss bygget med sine egne hender. Det gjenstår en slik "bagatell" som dekorasjon kysten.

Hvis du ønsker å var ikke en jet, og en strøm av vann vil falle på toppen av berg og dalbane for å installere en annen beholder, men rektangulære. En av sin kant må være lavere enn den andre.

Hage foss med en bred elv

Det finnes spesielle beholdere, men kan gjøres fra hvor som helst, av skjærekant og gjør et flatt brett, hvorfra vannet vil strømme og veggen.

For å gjøre en så enkel brett

Du har sikkert sett de mystiske fossefall uten cup der det faller. Strømmer ned hyller, er det et sted forsvinner. Dette er ikke en dam med en foss. Ingen tank er ikke synlig.

Vannet rant nedover steinene, forsvinner

Of course, til kapasiteten samle vann der. Enkelt, det er maskert. Det viser seg en slags "tørr" foss. Gjør det, kanskje, ikke vanskeligere enn vanlig.

Strukturen av den skjulte koppen

Kapasitets Ground også: i gropen. Bare det øverste den er dekket med finmasket metallnett celle (fortrinnsvis rustfritt stål). Dersom dimensjonene av beholderne få mer ombord, kan du sette som grunnlag armeringsjern eller trepinner (ikke glem å suge, for ikke å råtne).

På metallnettet er spredt mer grunne, og egnet polymer. Det vil forsinke mer eller mindre grovt smuss. Stones stablet på toppen av en liten størrelse, dekorere enheten. Det viser seg at vannet faller til bakken ...

En interessant effekt: vann forsvinner

Ikke alltid ha en plass i en slik massiv struktur, markere noen få meter. En liten foss kan plasseres nær benker, lysthus, i sin favoritt hjørne av hagen. Disse miniatyr enhetene krever svært lavt strømforbruk pumper, type akvarium.

Som kroppen kan være en hvilken som helst egnet beholder. Opp til de keramiske eller plastpotter. De gjør opp på hverandre. Bunnen må tettes, men toppen - avhengig av design.

Dekorative foss av blomsterpotter

I den utførelse som avbildet ovenfor, en liten pumpe plassert i en nedre, største fartøy. Hans deksel med et plastlokk. Diameteren velges slik at plasten blir til 3-5 cm under kanten, og det kan lukkes med små steiner. I dette deksel gjøre en rekke hull (bore). Også lage et hull i midten av et rør som går fra pumpen.

Gjør et lignende hull i midten og to andre fartøy. De samles den type barns pyramide, og dens senter er røret som går fra pumpen. Å utforme fungerte meget vanskelig i hver av pottene blir satt inn i plastforing. drapert hans singel. Den resulterende pyramiden helle vann innbefatter en pumpe. Clear brus fontenen klar.

Og du kan gjøre og små kjæledyr er fossefall på denne teknologien. For eksempel, ville dette ser flott ut på balkongen.

En annen versjon av en hage foss i en annen stil

Det samme prinsippet kan gjøres fosser på en annen måte. Prinsippet er: det samme. I den mest høykapasitets maskere pumpen. Rør eller slange mates opp.

I en moderne stil

Hjem utendørs foss på glass

Utmerket interiøret ser vannet renner nedover glasset. I moderne leiligheter selve problemet med tørr luft. Men en slik enhet - en flott måte å øke luftfuktigheten ved å bruke luftfuktere. En slik foss med hendene for å gjøre et blunk. Designen er enkel, ser flott ut. Trenger du en forseglet skuffen. Du kan finne noen plastbeholder. Av størrelsen av do ramme i hvilken på den ene side for å hoppe over røret fra pumpen. På toppen av røret er festet til rammen, er det en rekke hull.

Treelementer mette farget olje for trevirke. Det beskytter perfekt mot fuktighet og gir en flott utsikt.

Anordningen faller på glasset. Rammen for glass fall kan være av tre eller metall-

Det er mulig å gjøre en slik forseglet enhet. Jobbe litt mer komplisert, men likevel gjennomførbart. Det er nødvendig å gjøre rammen bredere fikserbar annet vindu. Først, et glasspanel montert, er slangene rutet, og en andre glass, og kan installeres etter en testkjøring. Tetthet er oppnådd ved hjelp av et tetningsmiddel. Bare ta en nøytral silikon (akryl raskt blir gul).

Leave a Reply

4 + 5 =