Wall innredning i leiligheten

Innredning / utsmykningen av veggene i interiøret: nivåene og metoder, eksempler og bilder implementerings

Innredningen av veggene med hendene forfølger to mål: økonomisk og estetisk. Kunstneriske og etterbehandling materialer er dyre, men de kan plukke opp hjemme fulle innbyttere igjen. To - materialer for dekorative og kits tilbys for salg et stort utvalg av svært forskjellige, og deretter begynner å påvirke bare loven om store tall: for eksempel mikroskopiske korn av sand en etter en vakker og unik, men alle av dem sammen - bare en haug med sand .. Ta tak i vegg dekor alene, uten hensyn til de ferdige merkede løsninger er mulig uten erfaring til å få interiøret en unik og uttrykksfull.

Eksempler vegg dekor

Prøver vellykket dekorere veggen vist på bildet ovenfor. De har forskjellig økonomisk og teknologisk nivå, men de har til felles - en dyktig kombinasjon av estetisk og teknisk realisering. Nok Dumhet i hvert Wise Man, kan noen-noen fanta et dusin genier. Imidlertid er graden av talent og kunstnerisk modenhet bestemmes av hvordan forfatteren er i stand til å oversette sine innsikt i materialet, og her er det første - for å finne egnet. Det neste punktet - tanken på vegg dekor kan falle gjennom bygging / innflyttings / overhaling i løpet av denne eller allerede bor i en leilighet / hus. Fra dette perspektivet, er det nødvendig å danse fra basen - vegger - og det er flere nivåer av teknisk tilrettelegging av dekorative elementer:

 • 0 minutter: den grunnleggende faststoff (kapital) vegg - betong, tegl, tre - primet og proshpaklevat. Uten komplisert og tidkrevende justering nettopp i flyet, er det ønskelig å gjøre.
 • Første: vegg dekket med stucco hjem.
 • Andre: veggen har et plaster overflate; kanskje en monokromatisk farge eller farget.
 • Tredje: beboelig rom, møblert. En vegg eller kan ikke røre den, uten å vite sikkert hva som vil være bra, eller du trenger å skjule sine defekter dekorasjoner.
 • Fjerde: selvstendig dekorasjon, teknologisk relatert til underlaget.

Med fokus på det tekniske nivået av skjønnhet overlegg vegg dekor i leiligheten vil nesten helt sikkert vise seg vellykket og uerfaren veiviseren. Det generelle mønster observert er dette: jo høyere driftsnivå, jo lettere og billigere, men med mindre motstandsdyktig og holdbar er innredningen. Men unntak fra denne regelen nok. Se nedenfor. Hele arbeidet er delt inn i følgende faser:

 1. I hodet av gjennomtenkt syn på fremtiden dekorativ vegg;
 2. Ved å gjennomføre overflateegenskaper egnet område, bestemmes i dette tilfellet av etterbehandling materialer;
 3. Valgbar fast materiale, ifølge forfatteren salgs evne, design og finansielle evner;
 4. Tenkt over muligheten for etableringen av den planlagte sammensetningen av materialet på hånden. Ikke søkt sådan - kjøpt bedriftens materiell / kit.
 5. Helt tenkt gjennom utseendet på innredning - enkelt, bildet - og det skaper en skisse;
 6. Lagerflaten av den preparerte resp. spesifikasjonene for det valgte materialet;
 7. Laget etterbehandling og dekorative arbeider.

Og en ting: Innleggs egnet for høyere lag kan være anordnet på den nedre, men ikke omvendt, d.v.s. måter å dekorere veggene fra topp til bunn kompatibel. F.eks., En bunnvegg som det er mulig å holde fast rundt sommerfugler (cm. Under), men limet til Floquet male eller konstruksjonsplater majolika (se også. Og så videre) kan ikke være festene skal strekke seg i det minste til start gips. Grunnen - bunnveggen, og da de lavere lag av massesammensetning konstruksjon bør ha større bæreevne av den øvre, d.v.s. de nakne veggene på utsiden bæreevne fundamenter dekor faller.

Vellykket kreative konseptet er umulig uten å uttrykke det i varierende grad, forfatterens identitet. Soulless innredning - vanlig innredning, like stygge dårlige fly fluer. Men før du ser etter svaret på spørsmålet: "Hva jeg ønsker å uttrykke meg i denne", må du bestemme - og hvordan? Utsette seg for alle og enhver paraderte rimelig ikke mer enn kaste klump av regninger, betale for øl.

Eksempler på ekspresjonen av personligheten i dekorasjonen av veggene

1

For eksempel, forfatteren sammensetning pos. 1 fig. alle å se, men i en strengt definert del av sin hobby; Som for resten - Jeg beklager, her er jeg alene. I pos. 2 viser sympatisk kvinnelig sjel, men ikke åpne, er det nødvendig å tenke, hva er det som å bli økt. På pos. 3 klart definerte prioriteringer for forfatteren, resten - prøve, din rett, men jeg vil bestemme. Men ensemble av eieren på varen. 4 tenke klart ukonvensjonelle. Forstå det kan bare finne på et abstrakt maleri. Hvis bare eieren vet det i hvert fall nok til kompetent velg / male et bilde på veggen.

Bare vegg kan, for det første, drapere stoff på en treramme (husker klassiske draperier og tapeter); for det andre, for å dekorere med tunge dekorative materialer, som er begynt å bære plaster vil være vanskelig - keramiske fliser, naturlig eller kunstig sten. De uttrykksmuligheter steinen er svært bred; det går bra med mål på et høyere nivå (høyre og sentrum i fig.), men disse materialene er dyre, og arbeide med dem krever en grundig kunnskap og ferdigheter. Narrative stein kledning vanskelig ved det faktum at de øvre lag vil overlappe Pynt kompliserte konturer eller deres lumina. Nybegynneren, som, som de sier, vzmyslil camping på en stein eller murstein, er det bedre å begrense dem vendt mozolyaschego hjørnet av øyet, til venstre i fig.

Dekorere veggene i stein og fliser

Kjære gobeliner eller silke Lyons århundre mani lappe helt utskiftbare paneler av tekstil lappeteknikk, til venstre på stien. Fig. Sett med lapper for patchwork er på salg, men vil koste enda mindre avfall plagget produksjon, de selges etter vekt. Velge flaps, trim og sy dem fra den ønskede verdi bredden prosess er tidkrevende, men er teknisk ukomplisert; unikhet er garantert av resultatet av utgangsmaterialet.

Wall innredning tekstiler og strikke

En viktig ulempe med tekstil vegg dekor - dens brennbarhet. På den annen side, hvis kommunikasjonen ble lagt ned i bunnveggen av kanalene, og draperier plassert sine kritiske noder (revisjon kummer, avløpsrør, koblingsbokser), og deretter i tilfelle av en ulykke tekstil innredning kan være livreddende. Men kjøkkenet, gangen og fellesarealer dekorert klut er umulig, siden Det er hygroskopisk og absorberer lukt og kan bli et tilholdssted for bakterier.

Dessuten er det ikke nødvendig å dekorere tekstiler barn, rett og slett fordi barn - barn. Men det er festet til et rom med balkong - det perfekte stedet for tekstil dekorasjon, til høyre i fig. For det første, ikke lett dekorasjon ikke laste ytterligere balkongplaten allerede bærer vinduer og isolasjon. For det andre gir det myke porøs overflate ekstra isolasjon. Og pengene for materialer og arbeid som kreves er flere ganger mindre enn noen av de andre rommene.

Buet overflate dekorert klut trinn som følger:

 • Forbereder hhv. Konfigurasjon ramme av tre med streverne og tverrgående ribber. Den buede delen bedre skåret fra tykk kryssfiner.
 • Den fremre delen av rammen er omsluttet med en tynn isolasjonspapp eller seigt elastisk plastisk lim og små spiker.
 • Kluten er overlagret på rammen og tilpasset ved ensartet garn prodernutymi underside med vevet ways.
 • Kantene av rammen er dekket med nøye grave gjennom stoffet med flytende klebemiddel, f.eks., Cyanoakrylat.
 • Når det er tørt lim trekke sammen trådene kuttes.
 • Gateways ytterligere baner er festet til rammeundersiden stifter eller tegnestift med et flatt hode.

Ideen om å dekorere veggene i gips starter gjennomførbart, for teknisk kompleksitet og kostnader, ved hjelp av stien. materialer:

 1. Etterskudd (dekorative) gips og / eller gips stukkatur;
 2. flokker;
 3. Maleri strukturell maling.

Et sett av uttrykks hjelp av teksturerte plaster for innvendig arbeid sammenlikning rikere "bark", etc. for utvendig etterbehandling. Relativt rimelig, priset og teknologisk klar til å tørke strukturert gips, som er blandet for å brukes i henhold til instruksjonene, pos. 1-3 i fig., Men å jobbe med dem krever dyktighet maleren-bygningsarbeider ikke mindre enn 4-5 kategorier. Hjelpe som dekorative gips (punkt 4 og 5) - Det er faktisk håndstykke-art støping. Støpt lettelse dekorasjon brukes for etterbehandling på andre nivåer, se. Forth.

Dekorere veggene med dekorative gips

Flock - væske tapet med bløt organisk fyllstoff, fiber eller bomull; den sistnevnte noen ganger referert til som chips. Teksturen av overflaten strømmet på danne myke vegger; touch er ikke skitten, ikke kald og ikke skrape. Flokker er lettstelte med bruk av vaskemidler, ikke-giftig, ikke-allergifremkallende. Fargetoner flokker myk, pastell; Strømmet vegg mulig som et kontinuerlig lag, og en sjablong, utmating mønster, den øverste raden i fig. Av disse grunner, Flocking - en svært ønskelig måte utsmykningen av veggene i barnehagen.

Dekorere veggene flokker

Flokker produserte monokomponent - tørr blanding med et bindemiddel eksipiens stenger vann og påføres som et plaster - og to-komponent: bindemidlet hver for seg og slår fyllstoff eller en blanding derav innføres i den. Fakturering 1-komponent flokker relativt stabile (prøver - nederst til venstre på fig.); tekstur to-komponent fnokk som dannes i prosessen med å anvende hjelpestoffer utgående fra kassaapparatet (nederst til høyre). 2-komponent flokker er mye dyrere og vanskeligere å jobbe, men de kan være utgangshalvtone og fargeoverganger.

Struktur (brutto) skiller seg fra den vanlige malings høyere viskositet og ikke-uniforme tørkehastigheten over sjikttykkelsen, hvorved trykkfargesjiktet tørker, ikke sprer seg jevnt over overflaten, men blir samlet i folder, granuler eller pellets. Skille samostrukturiruyuschiesya strukturert og teksturerte malinger. Den første malerulle og anvendt hadde tørket, danner en flate struychatuyu, granulat, etc. Shagreen.

Maling av vegger av konstruksjonsmalings

Strukturert tykk strukturlakk, men tykkelsen av laget tørker mer jevnt, slik at teksturen av den malte overflate er dannet under påføringen. De viktigste metodene for å male teksturerte maling er gitt i den øverste raden av fig., Men ikke teknologisk kompliserte og mer subtile teknikkene fungerer, se. Pos. nederste rad:

 1. Enkelt teksturert valse oppnådde mønster litt uklar, men unik;
 2. Dobbelt preget valse viser en klar regelmessig mønster;
 3. Hvis brukt teksturerte pensel fletsevoy (flat, bred, kraftig), kan du få en faktura under en stein. Furer og rygger av malingslaget vil bli strukket i retning av børste svinger;
 4. Malingen påføres ved hjelp av pensel fletsevoy jevnt krummede vifteformet eller skritt. Deretter venter for tørking av trykksvertesjiktet overflate. Videre, den doble arbeids rulleakselen gi glatt plast (såkalt søm ..), og akselen fuktings - fuktet med rent vann, og rullet ned malinglaget med et lett trykk. Det viser overflaten av tre.
 5. Konvensjonelle børster vakker teksturerte maling kan utlede lettelse kote kunstneriske bilder.

Merk: teksturerte maling kan male og gips finish, stå, og konvensjonelle, ikke-vevet tapet. Vanligvis er et kontinuerlig lag av maling på start, for å redusere kostnadene til mållinjen på finish - deler av mellomforet og - når det er nødvendig å oppdatere den beboelige rom.

Innredningen av sluttbehandlings gips gir en spesielt rik avveksling av uttrykk, så dens alternativer er bedre plassert i stigende rekkefølge av forhold av teknisk kompleksitet til det estetiske inntrykket av bildet:

 • Tapetsering: normal, foto og 3D;
 • Søknader og small cap innredning;
 • Art maleri.

Merk: tapet, som du vet, og kan limes til lanseringen gips. Men for dekorative formål tapet ofte ikke feste med veggen, slik at bygging og innredning finish er nødvendig for å skape priglyadny bakgrunn.

Den enkleste måten å dekorere veggen med tapet - ta dem 2 arter av kontrast eller harmonisere og pokleit vekslende striper, den øverste raden i fig. På salg er t. Kalt. Bakgrunn to ruller av ulike tone farger og selges i par. Strimler generelt vertikal vykleivayut: 3 m over taket i moderne rom er sjeldne, og når liming horisontale striper tak overheng effekten er sterkere enn kompresjonsrommet under påvirkning av horisontale liming.

Vegg dekor tapet

Mer underholdende måte å tapet dekor - vykleyka av disse panelene, den nederste raden i fig. Originaler produsenter, bortsett fra en lang tid kjente fotoooboev tilby svært realistiske 3D-paneler. 3D-bildene er ikke billig, og et panel i veggen ofte ikke har råd til. I dette tilfellet, et panel lim på veggen og alt overflødig bare male over, se. Fig. Høyre. Shadow å høyne realisme i dette tilfellet malt på.

Nylig markedet sterkt fremmet glassfiber glassfiber. Plutselig er du på dem, sier de, legger øyet, husk at:

3D-paneler på veggen

Ingen tekniske underverker i steklooboyami ikke, dette er de vanlige glassfiber eller steklorogozha.

 • Pålitelig teknisk sikkerhet tilfelle av glassfiber og mangel på glass støv fra dem for forsikringer av selgere og produsenter kan ikke oppdages.
 • Glassfiber er meget kostbart; er limt til veggen, bare de spesielt lim, for dyrt.
 • Forsikringer om brann rent vann fiberglass fiksjon: deres blekklag og limet i flammen avgir giftige gasser, bortsett fra at noe mindre enn vinyl.
 • Verdensomspennende behov for glassfibre og glassfibre, herunder for spesiell bruk, jevnt fallende altfor mange år på grunn av spredningen av de beste, billigere og sikrere, høy grad av syntetiske erstatninger.
 • Enkelt, glass produsenter ønsker å liksom selge bedervet varer, og innleid markedsførere å komme opp med de under som det riste av sausen.

  Vinyl tall for vegg dekor

  Dekorere veggene av small cap innredningen er nå på moten. For salg er et bredt utvalg av sommerfugler, blader, etc. Av vinyl. Men, innredningen koster mye penger fra dem, og ofte må ødelegge veggen, fordi selger garanti for prøvene følger med mekanisk festene, se. fig. Høyre. Men den samme, og den beste, kan tallene bli kuttet ut av papir, armert dimensjonering, og veggfestet 2-sidig tape. (. Tetthet - 140 g / kvm) liming av papir er som følger:

  • Flat overflate tilslørte 3-4 lag av polyetylen film.
  • PVA ble fortynnet med vann 2-3 ganger.
  • Et ark av papir er lagt på film og jevnt «proshlepyvayut" impregnert med fortynnet klebende skumpute.
  • Ved grundig tørking, blir arket invertert og behandlet på samme måte med en annen part.

  Tapet PVA er ikke bare sterkere, men også mer termo: oppvarming husholdning hårføner, kan du litt bøy; presset en finger for å gjøre en bule, etc. Ved å kjøle bend eller bulk vilje. For eksempel gi sommerfugler maler:

  Sommerfugl mønster for å dekorere vegger

  Leaf mønstre for dekorere vegger

  Blomst mønstre for dekorere vegger

  Hvis du bestemmer deg for å dekorere veggen farger til disse mønstrene, husk at hver av dem må først skrive ut så mange ganger som det lag, hvert lag av snittmønstre, skåret i biter og sette dem sammen til en blomst på PVA. Klebebånd for å feste på veggen er ikke nødvendig å holde seg over hele bunnflaten av elementet: en sommerfugl festet til magen, blomster til en kopp, og bladene av midtveis.

  Wall Decor svulmende hjerter laget av papir

  Lite papir dekor vil bli sterkere og ser bedre hvis kronbladene og vinger gi noen konveksitet ved å klippe og lime. Hvordan dette gjøres, se. Eksempelet med dekorative hjerter på veggen, fig. Høyre.

  Bilder på veggene - en spesiell stort tema som vi har tenkt å ta nærmere i nær fremtid. I mellomtiden: ikke vær redd, ikke guder brenne potter. Kunstnerisk dekorere veggene er fullt mulig og kondachka. Det viktigste - å skissere skisse, og store kunstnere skrev sine mesterverk til liv. Abstraksjon er også umulig uten naturen, behandlet i skaperens sinn. For å gjøre dette, ikke for lat til å lære det grunnleggende av alle vektorgrafikk program. Best av alt - den gode gamle Coreldraw. Grunnleggende verktøy og alternativer til denne kraftige hjelp av profesjonell grafisk design grønn nybegynner er i stand til å mestre en natt eller to, og dette er mer enn nok til å skape en skisse som du alltid kan holde foran øynene våre.

  For det andre, obzavedites utklipp (utklipp, en samling av grafiske elementer og de ferdige bildene). Coreldraw er kjent for sin rikdom av utklipp bilder, der mange tusen bilder for alle anledninger, som alle kan være i samme programvare for å redigere, sette sammen bildet, etc. Coreldraw cliparts omsatt i fritt lisensbasis, dvs. eieren kan izgalyatsya over dem som han vil uten hensyn til opphavsrett, royalties, etc. cliparts eldre versjoner av Coreldraw kan bli funnet i den frie hånden .; med nye versjoner er fullt kompatible. Noe av det du kan gjøre i Coreldraw, vist i fig. nedenfor:

  • Øverst til venstre - et verk av en nybegynner med ingen kunst utdanning. Tid tok mindre enn en time.
  • Øverst til høyre - det samme som for kvelden.
  • Nederst til venstre - designer-lover med utklipp, per natt.
  • Nederst til høyre - det samme som en profesjonell.

  Eksempler på grafisk design i et vektorgrafikkprogram

  Men dekorere veggene malt uten vektor programvare er også mulig. Eg., Uten geometrisk sjablong kun ved hjelp av maskeringstape igjen på stien. Fig. Det viktigste - som var helt forsket skisse. Videre gjør kunst sjablonger ikke å kjøpe ferdige vegg dekor. Ikke i verste fall kuttet knivsammenstillingen av plast kalkerpapir (tilgjengelig ved papir butikker, sentrert på figuren.) For øvrig, merkede stensiler for vegger laget av det, bare skåret med laser. I Coreldraw for et par netter kan du gjøre noe av sin unike trafaretok på fem dusin vegger.

  Eksempler malerier stensilert

  Merk: disponibel stensiler for vegg dekor kan lages av limte som beskrevet ovenfor, skrivepapir.

  En prøve av den kunsten å male veggene stensilert

  Regelmessige sjabloner, også trenger å bruke oppfinnelsen. Merk sjablongen utsnittet røde og grønne pilene til høyre i fig. Driving range av mønsteret, blir stensilen ikke forskyve hele bredden og utstanset fragmentene etter tur. Som et resultat, går mønsteret mye mer levende. Selvfølgelig gjør malingen stensilert i dette tilfellet ikke trenger å spraye og pinne. Hva som kan oppnås ved hjelp av 3-4 og 2-3 trafaretki tintable farger, som er vist i fig. Høyre.

  Present fresker snakke ikke alle kunstnere. elskere veggmaling for det meste med akryl. Men hvis du ikke er blottet for kunstnerisk talent, ta hensyn til teknikken med airbrushing. For det første tegningene på veggene av airbrush er meget lys og levende, noe som er særlig viktig i barnerommet. For det andre, en beiler airbrushing art uten dannelse stand til å skape vesentlige interessant bilde i 10-20 min. Hvordan aero dekorasjoner veggene med sine egne hender, videoen nedenfor viser alle detaljene:

  Video: vegg dekor airbrushing, de første leksjoner for nybegynnere

  Video: amatør airbrushing teknikk

  Overflate innredning av de konvekse elementene svarer til den 3. og 4. nivå av sted på veggen. Denne tjener således i første rekke funksjonen av bæreren, og dens utforming er viktig, så lenge som den holdes vekten innredning; vanligvis konveks innredning og det laster ikke spesifisert. Convex Innredningen er gjort i hovedsak av følgende elementer:

  • Keramikk - dekorative plater, fliser, majolica, etc.
  • Images - malerier, fotografier, samlinger, og sammensetningen av de volumelementer innenfor.
  • Speil.
  • Etterligning stukk av lette materialer: skum, polyuretan, kald porselen - plast.
  • Hengslede paneler av tapeter rester, stoff, dekorative filmer, etc.
  • Innredningen av lys naturlige materialer preim. treet.

  Merk: støping av plastmaterialer, spesielt anbefalt for nybegynnere. For det første kan det mugg som leire, før noe anstendig ikke vil fungere. For det andre kan plasten lage en dekorativ bolle. I det tredje, kan rulle i plastarket ut av det kuttes i henhold til mønstre kontur figurer som papir, men sterkere enn vinyl, bøye dem som man ønsker og maling. Decor kaldt porselen blomst er teknisk enklere og ser bedre ut enn papir.

  Dekorative retter laget estetisk selvforsynt derfor å plassere den på veggene kan være som ånden lå. Feste plast dekorative plater på veggen - to-sidig klebebånd, så Det slår ikke. Når det gjelder fliser og majolica, her er det noen regler. Fliser se bedre ut på veggene, dekorert med en stein, og kunstnerisk majolica (f.eks granitt.) - på en tom vegg, se fig ..

  Vegg dekor fliser og malte majolica

  Bilder / bilder på veggene henger i kunstneriske uorden i interiøret på den klassiske eller tradisjonelle positurer. 1 i fig. I moderne interiør bildene ser bra sammensetning er arrangert symmetrisk. Synlighet forvirring sett bilder kan lage en kombinasjon av flere typer symmetri; på pos. 2 - aksel av den generelle kontur (diamant) og dobbelt speil av bildestørrelsen.

  Bilder og bilder på veggene

  Den rektangulære arrangement av bildet vil være å vinne i enhver situasjon, hvis den svarte og hvite bilder, pos. 3. Farge bilder i et slikt tilfelle, må du velge ikke bare handlingen, men også i harmoni med den generelle tonen i hverandre og generelt med interiør, pos. 4. Hvis du trenger en skikkelig rot i plassering av bilder, er det nødvendig å sette av til hver estetisk selvstendig objekt, f.eks., Ved hjelp av en bredt felt i rammen, pos. 5.

  Speil som dekorasjon er bedre ikke å bli involvert i en rekke irriterende refleksjoner. Henge et speil i barnehagen i det hele tatt umulig. Dekorative speil er ønskelig å videre dekorere, f.eks. akryl, se. seq. valse.

  Video: innredning speil egne hender

  Estetikk regningen stukkatur og hengslet paneler er lik, på tross av de store eksterne sine forskjeller. Fretwork mer egnet til stuen eller barnehage, fordi på hvilken som helst vegg perfekt med bilder og regningen småpenger igjen i fig. Panel godt å slappe av med et soverom i sentrum. Rosin i dette tilfellet - enten broderi, eller skrive ut en sjablong i hjørnet av den midterste ruten.

  Vegg dekor imitasjon stukkatur og paneler

  Hvis du har gamle møbler liggende rundt med halv brent i solen veggen eller toppen, har du flaks: det er dekorative paneler i alle miljøer; spesielt på kontoret. Interiørarkitekter har mye tid og krefter brukt på aldring av treplater, og allerede gammel nok til å glatte, lakkert (delvis, kanskje, teksturert lakk) - og et dekorativt panel er klar, midt i Fig.

  Wall innredning med naturlig tre

  Dekorative treet som den til venstre i fig. ovenfor, har råd til ikke hver rik mann, men treveggen Innredningen er enkel å utføre fra skrap materialer. Veggdekorasjon av greiner og kvister (midten) tar bare arbeidet med utvelgelse og overflatebehandling materiale. Vegg dekor tilsetning av grener kontur figurer av papir, plast eller vinyl (høyre) antyder selv, og spor av klebebånd på veggen vil ikke.

  Wall innredning og takplater

  Annet avfall for utsmykningen av veggene og taket i nesten alle miljøer - fra styret i den gamle bygningen av paller, paller, se fig .. Fest tre innlegg veggsegmentene er de beste sykkeleiker, kjøre inn i plast ankere for små skruer: om nødvendig, bare et stykke tre fjernet, og ved å fjerne pinnene, og hullet i veggen nesten umerkelig. Den tillatte belastning på den ene festeanordning (stiften stikker ikke mindre enn 1,5 cm) - 7 kg.

  Vegg dekor planter

  Den kategorien av "tre", dvs. miljøvennlig naturlig, kan tilbakeføres, og en plante vegg dekor. Tak grensen av eføy veggen eller vertikale senger / potter (på venstre og i midten av fig.) Er vanskelig å vokse og vedlikeholde, men kunstige planter av tilstrekkelig kvalitet kan dekorere veggen hvis ikke bare i smak, men original og uttrykksfulle, til høyre i fig.

  Vegg dekor, estetisk lukke interiøret ensemble

  Med utviklingen av kunstnerisk smak å dekorere veggene kan legges inn i den generelle ensemble av rommet og gjøre det en del av en avsluttende. F.eks., På fig. Høyre hel vegg dekor - etiketter; kanskje bare en markør. Av seg selv, er denne veggen bare malt med, og slike møbler og gardiner mot en tom vegg ville se smakløst. Samtidig alle ganske uttrykksfulle. Dette rommet er nok ikke alle vil like det, men selv sier høyt og tydelig.

  kvinners online magasin mixfacts.ru

  Alt materiale på dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett og beslektede rettigheter, og kan ikke kopieres eller på noen måte brukes uten skriftlig tillatelse fra opphavsrettsinnehaveren, ved å plassere en aktiv link på hovedsiden av portalen mixfacts.ru ved siden av materialene som brukes. For innholdet i reklamemateriell revisjon er ikke ansvarlig.

  Alle artikler på nettstedet er kun for informasjon og er ikke en anbefaling. Ikke selv på en riktig måte, må du kontakte lege.

  Nettstedet kan inneholde innhold som er forbudt for visning til personer under 16 år.

  MirTesen

  Huset mitt - min borg

  90 inspirerende ideer for å dekorere veggene med sine egne hender: vi skaper et unikt interiør!

  Vegger dimme av farger

  Dekorere veggene med sine egne hender - en okkupasjon nyttig ikke bare for interiør, men også for utvikling av kreative evner. Det hjelper å glemme hverdagens problemer og finne indre harmoni. Og hvis du avtale med innredningen av veggene sammen med andre familiemedlemmer, er det bare forene deg mer.

  Vinyl klistremerker til å dekorere veggene

  Slate veggen tegning med kritt - en av måtene å diversifisere innredningen leiligheten

  Flerfarget gamle skodder for vinduene i utsmykningen av veggene i leiligheten

  Kort om mangfoldet av måter å dekorere veggene i boligen

  History of dekorere veggene - det er, uten overdrivelse, menneskehetens historie. Gamle folk prydet hulen hulemalerier, i middelalderen på veggene ut akseptert gobeliner, barokk vegger strammet fløyel og silke, sosialistisk minimalisme - en enkel (og når det gjelder kvalitet og i form av design) tapeter.

  Tekstil store blomster på veggen på kjøkkenet

  Wall - er det stor kunstnerisk lerret som moderne metoder, utnytte nesten uuttømmelig rekke fargepalett og strukturert, er det mulig å oppnå spesielle uttrykk egenskaper for hele rommet. Dekorere veggene, kan du få ikke bare den mest personlige plass, men også gjøre det til en komfortabel, vakker og funksjonell.

  Ideen til den bohemske innredning en murvegg ved hjelp av strikkegarn

  Nyttig! rom med hendene Innredningen - dekorasjon teknikker, soverom innredning ideer for bad design for barn

  Engelske alfabetet laget av fargede tekstiler i barnerommet

  Men bortsett fra rent dekorative verdi, dekorere veggene med sine egne hender, og bidra til å løse de rent praktiske oppgaver. Ved å variere de ulike farge løsninger ved hjelp av dekorative malinger ved å plassere dekorative elementer, kan du skjule noen mindre overflatedefekter. Så kan du utsette behovet for mindre reparasjoner som bruker minimalt med tid og økonomiske kostnader.

  Effekter uskarphet av farger, laget med maling sprøyte og svamper bidra til å skjule alle slags uregelmessigheter i veggene

  vegg dekor ideer er begrenset bare av fantasien og stil på rommet ditt. Derfor, for å veggene gli harmonisk med resten av det indre, er det nødvendig å følge den generelle stilistiske retning mot rommet. Vurdere hvilke alternativer veggen innredningen er optimalt egnet for en bestemt stil.

  Stuen i orientalsk stil

  Dekorasjoner fra naturlige materialer i en øko-stil

  Vegger i stil med Provence

  Det er nå en av de mest populære stiler i interiøret anses å være av Provence. Den er kjennetegnet ved de følgende dekorasjoner:

  • samtidig enkelhet og eleganse;
  • lyse nyanser av det indre;
  • en overflod av dekorative elementer i form av en landsby farger;
  • utbredelsen av pastellfarger.

  Pastel stil av Provence

  Disse generelle trekk ved stilen til Provence kan trygt brukes når dekorere veggene. Det enkleste alternativet er å dekorere veggene i ensfarget bakgrunn lime, i pastellfarger.

  Heldekkende farger vegger kan være og trenger å pynte annerledes karakteristisk for den generelle stilen i rommet, stedene. På bildet - innredningen farge papir tape

  Hvis det virker for enkelt og kjedelig, kan det bli fortynnet med monotonien av de pittoreske veggplatene. Ideelt sett, hvis mønsteret på dem vil være mønstret, som hovedmotiv er ville blomster. Sammensetningen av rettene kan fortynnes med små malerier blomster og lavendel felt av Provence. Dette vil bare understreke stilistiske interiøret orientering.

  Den opprinnelige beslutning vegg dekor ark med musikk-bok

  Tips! Hvis du holdt suvenirer fra turer til utlandet i form av plater, de er ideelle for å dekorere veggene.

  Broderirammen i forskjellige størrelser for å bruke en enkel måte: legg dem i forskjellige lapper av stoff og henge den på veggen

  Kombinasjonen av hvitt og gull: sjablongen mønster, polyuretan pilastre og neo-barokk lenestol i et moderne rom

  Dekorere veggene i "urban moderne" stil

  En annen stil, får flere og flere tilhengere de siste årene - det er moderne, tilpasset forholdene i moderne urbane leiligheter. Den er karakterisert ved de følgende stilistiske løsninger:

  • tilstedeværelsen av buede linjer og former;
  • en rekke fargetone serien med en overvekt av røde, grønne og brune farger;
  • bruken av slike dekorative elementer som listverk, farget glass, bas ...

  Enkle, men originale ideer i et moderne interiør

  Wall minimalistisk byliv kan være dekorert med håndlaget klokke, hvor hovedideen - en uvanlig dial. Det kan være for eksempel T-bane-kort, eller annen egenskap av vanlige byliv

  Hvis rommet ditt er vedvarende i denne stilen, og veggen må være i samsvar med det. Forpliktelse til denne retningen er understreket reproduksjoner av malerier av kjente samtidskunstnere, tilfeldig hang på veggene. Du kan også dekorere veggene i de forskjellige hyller, som å plassere de riktige stil tilbehør: antikke bøker, broderte bilderammer, lysestaker bøyd ... Vær spesielt oppmerksom på speilet. De ikke bare øke avstanden, men også i rammen av mønstrede rammer passe perfekt inn i interiøret.

  Mosaikk vegg av sekskantede keramiske fliser med hendene

  Vintage suvenirer og moderne malerier på den lyse røde veggen i rommet i den bohemske stil

  Men hvis du tror at en slik dekorasjon er ikke original, og vil ha noe mer individuell, så hvis du ønsker det, kan du dekorere veggene med sine egne hender, ved hjelp av en rekke maler.

  Sjablong malerier og interiør klistremerker - en enkel måte å dekorere en vegg

  En av de mest populære temaene er sommerfugler. De representerer en form for anvendelse, som lett kan fremstilles uavhengig av hvilket materiale for hånden.

  Flerfarget sjablong erter - gigantiske konfetti

  For å gjøre dette trenger du følgende materialer:

  • Sjablong (kan bli funnet på Internett eller tegne på egen hånd);
  • papp eller fiberholdig papir eller film (avhengig av den ønskede effekt);
  • saks,
  • lim, klemmer eller tråd.

  Etiketter egnet for et barnerom, kan en dekorasjon tiltrekke lite rom mester

  Dekorere veggen av sommerfugler: instruksjon

  Skjær en sjablong for å bruke fargede ark med papir eller papp og forsiktig sirkel.

  Tips! Prøv å bruke en sommerfugl mønster, som ikke vil bli for mye av buede linjer, ellers vil det være vanskelig å kutte dem.

  Delikat hvitt papir sommerfugler, håndlaget

  Deretter danner et mønster av sommerfugler. Du kan ordne dem tilfeldig eller sette i en viss rekkefølge, for eksempel i form av en spiral.

  Bedre å fikse bildet på papiret, og deretter overføre den til veggen. Det er bedre å bruke en blyant, som forårsaker fine linjer, betegner stedet der du vil legge sommerfugler.

  Den uvanlige beslutningen om å plassere sommerfugler på en gren

  Sommerfugler kan monteres ved hjelp av følgende populære metoder:

  • med lim;
  • ved hjelp av stifter;
  • ved hjelp av gjenger som sommerfugler kan henges.

  Sjablong fra farget papir

  Tips! Vil se vakre sommerfugler i forskjellige størrelser, som om klar til å fly bort til det åpne vinduet.

  Hvis man brukte fiberbasert papir eller film, og fast sommerfugl i midten, vil den skape effekten av vektløshet, i hvilken den sommerfugl vil blafre med vingene fra en hvilken som helst vinddrag, som om levende.

  Interiøret klistremerke: en flokk med fugler på veggen

  Velge farger butterfly avhenger i stor grad av den generelle fargen på rommet. Du kan plukke opp et bilde i tonen i vegger og kontrast. Den kan brukes som en sommerfugl, og noen. En lignende ordning kan dekorere veggene i papirblomster.

  Dekorere barnas rom design

  Figur babyen alltid perfekt pynte barnehagen

  Selvfølgelig kan du dekorere ethvert rom i leiligheten. Men mest av alle alternativer for å dekorere veggene det gir et barnerom. Her kan du fantasien ingen grenser. Tross alt, når dekorere et barns soverom viktigste er ikke å følge noen stilistiske avgjørelse, og lage den vakreste og komfortable rom for barnet at hun gledet ham hver dag, og det var ikke kjedelig.

  Ferdige produkter og speil, vegg dekor

  Den mest åpenbare, men ikke mindre egnet alternativ dekorere barnehagen er å bruke en rekke mønstre. Det bør styres av en regel: Bruk lyse og mettede farger.

  Wall hengende fra en ledning i ungdoms rom

  Tips! Ikke vær redd for at du ikke kan tegne. Husk hvor du tegnet da du var barn selv. Det viktigste - gjør det med hele mitt hjerte og med kjærlighet. Barnet ditt vil sette pris på det!

  Geometriske figurer av farget teip: utvikle fantasi polare dyr på veggen i et barnerom

  I et ekstremt tilfelle, hvis du ikke har dine egne ideer, kan du dra nytte av spesielle tjenester, som for eksempel Etsy eller Wallfry, hvor du kan finne mange historier for inspirasjon.

  Levende bilder, inkludert barnets forfatterskap - den beste dekorasjon av barne

  Enig, disse enkle tegninger ser ikke verre enn noen moderne malerier i jugendstil.

  Andre alternativer for å dekorere et barns rom

  Gode ​​alternative utforminger kan bli søknaden. For deres fremstilling kan bruke et hvilket som helst improvisert materiale: farget kartong, papir, knapper. Slike programmer kan henges på veggen i stedet for malerier.

  Vakker natur og utvikling på veggene i barnerommet: de store bokstavene i alfabetet på listverk i taket

  En annen interessant variant av dekorere veggene i et barnerom kom til oss fra land i Vest-Europa. Det er moderne på veggene flislagt å spre barnets navn eller bruke et stort volum bokstaver. Og, kan du personlig lage en lys krans.

  Tips! Kast papir: det vil være mer enn en støvsamler. I stedet bruker en fleece stoff. Barnet vil sette pris på dens mykhet, og du - det faktum at det kan vaskes.

  Dekorere veggene i alle rom kan være lyse delikate kranser og dusker strikke garn

  Bare sy en krans av forskjellige biter av stoff - og innredningen er klar. Og det er bedre å overlate dette arbeidet bestemor - det vil sikkert være hyggelig å gjøre noe for den elskede barnebarn eller barnebarn. Et annet alternativ - å lage en presentasjon av de mest populære baby bøker.

  Hvordan lage en dekorasjon av veggene på kjøkkenet

  Ikke mindre viktig er utsmykningen av veggene og på kjøkkenet. Her vil det også ser veldig, veldig bra.

  Levende vegg dekor kjøkken vertikale hage

  Stadig mer populært er utsmykningen av veggene med dekorative reinsdyr. De kan bestilles på nettet, men mye mer interessant å lage sine egne hender. For å gjøre dette trenger du en av følgende materialer:

  Utskårne bilde, en gang svært populære i hjemmene våre besteforeldre, er nå tilbake på moten

  Gips eller nåværende lederne for store dyr: fet brutal innredning. En annen populær variant er det samme med dem, malte mønstre og neon syre farger

  Hvis det virker for komplisert og arbeidskrevende, kan du finne et alternativ enklere. I dag er det mote å dekorere kjøkkenveggen et stort antall monterte hyller laget av forskjellige materialer: glass, tre, metall. Legg dem på den lyse collager, en samling av masker fra forskjellige land, og endelig familien porselen. Vertinne vil sette pris på at i tillegg til dekorative, hyllene er mer og funksjonalitet.

  Dersom tidligere versjoner av dekorere veggene krever fantasi og utholdenhet, er følgende måter å implementere som trenger grunnleggende tekniske ferdigheter.

  Levende vegg dekor med sine egne hender

  En av disse teknikkene er kitt eller plaste . Dermed kan gipsen være nyttig for deg ikke bare å justere overflaten av veggene, men også for sin originale innredning. For eksempel dekorere veggene kitt kan være flere måter. For det første er det mulig å gips veggene bevisst frekk (perfekt for et rom på loftet). Dernest er det mulig å bruke et materiale som har et lekkert glans.

  Metalliske farger i lekkert farge

  Hvis du våknet opp i en artist, kan du dekorere veggene annen moderne måte. For å gjøre dette trenger du akrylmaling , børste og fantasi. Fra sistnevnte avhenger hvor du skal tegne, hvordan du gjør det, og at det er portretterer. Det viktigste - ikke få båret bort for mye, ellers kan bildet ikke passer inn i den generelle stilen i rommet.

  Hjemmelaget maleri med akrylmaling

  Hvis du tviler på talentet ditt, bør du ikke bli opprørt. Du kan bare kjøpe et ferdig sjablonger som lar deg enkelt flytte selv de mest intrikate mønster på en vegg.

  Wall dekor glassplater og malerier i blyant

  Bokstavene av metallplatene

  Ikke mindre opprinnelige dekorere en vegg kan være gips. For å gjøre dette, må du lage et relieff av det ferdige gips.

  Du trenger følgende materialer:

  • Papp trange størrelse 50 x100 cm;
  • maskeringstape;
  • smergelpapir;
  • gips;
  • Akryl maling;
  • primer;
  • stabel av puss;

  "Forhistoriske" bas-relief fossile fisk og ammonitter

  • kniv;
  • slikkepott;
  • merkepenn;
  • pensel;
  • spray;
  • skraper.

  Wall, pusset med perle finish, av seg selv dekorative. Det er mulig å legge til egne laget interiør

  Sekvensen av handlinger er som følger:

  1. Lå en papplate på overflaten og trekke den blir valgt mønster. Skjær ut det resulterende mønster.
  2. Lim malen til veggen ved hjelp av maskeringstape. Sjablongen åpning anvende forkokte vekten av gips.
  3. Nøye skrelle av sjablongen, så snart merke at gipsen har begynt å stivne.
  4. Fylle hulrommene med gips i relieff, ved anvendelse av et plaster stabel.
  5. Strø med vann fra et sprøyte resulterende relieff og nøyaktig å simulere den ved hjelp av en børste.
  6. Powertrowel relieffoverflate med sandpapir og skraper. For å gjøre dette, må du vente for lindring av tørr.
  7. Gjøre overflaten av den resulterende lettelse sterkere. For dette formål bør det være impregnert med lakk, primer.
  8. Male hele veggen med alle ornamenter, ved hjelp av akrylmaling. Det er bedre å sette i to lag.

  Bilder av negler og tråd (denne retning er kjent som strengen teknikk) kan skje direkte på veggen

  Separasjon av rekreasjonsområde og skrivebordet ved hjelp vegg dekor trespiler og planker

  Dermed er det mange verdige ideer som du kan bruke når dekorere veggene med sine egne hender. De krever ikke stor økonomisk investering. Det viktigste som kreves av deg - dette er en fantasi og ønske om å lage og utstyre hjemmet ditt.

  Reaksjoner på artikkelen

  kommentarer

  • © 2007-2018. Ved hjelp av materialer henvisning site "leilighet, hus, villa" er obligatorisk

  Siden kontoen er registrert mistenkelig aktivitet. For din egen sikkerhet, ønsker vi å være sikker på at det virkelig er deg

  1

  Leave a Reply

  35 + = 40