Sengeglasskrukker med sine egne hender

Hvordan dekorere en glasskrukke med hendene: den opprinnelige ideen

I det siste har det blitt veldig moderne å skape interessante ting, tar som utgangspunkt en enkel iøynefallende elementer. Nesten alle ting, tilgjengelig i alle hjem, er det mulig å forandre, noe som gjør det gjenstand for god design. Det resulterende produkt kan så noen gi eller selge håndlagede elskere.

Veldig ofte i kunsthåndverk til pynt sette vanlige kjøkken glasskrukker. Dekorert bank universell, fordi det kan brukes ikke bare som kjøkkenutstyr og vaser for blomster, men også en universell beholder for oppbevaring av penner, blyanter og selv tannbørster på badet. Utsmykking av glass glass - det er veldig underholdende og kreativ prosess som kan engasjere mennesker i ulike aldre. Det er spesielt viktig å tiltrekke seg denne typen kreativitet for små barn som gjør at dannelsen av sine kreative tenkning og motoriske ferdigheter av hender.

Før du lære hvordan du kan dekorere en glasskrukke med hendene, må du bestemme på sin størrelse og funksjonell orientering etter den kreative transformasjon. Det er nødvendig å oppdatere ting så harmonisk i det valgte interiøret. Valg av riktige materialer for håndarbeid vil avhenge av hvilken type dekorasjon.

Det er ofte laget av glasskrukker skape ting av stor skjønnhet når den plasseres inni dem alle slags komponenter. Slike fartøy ikke tjene som en beholder for noe, de bare behagelig for øyet med sin skjønnhet. Denne kapasiteten kan være i form av baller med snø, lysestaker, lamper, rammer og andre elementer. Vurdere noen av de opprinnelige ideer om hvordan du kan dekorere en glasskrukke med sine egne hender ved hjelp av hjem innredning.

Ideen №1. Spring skjønnhet

Fremstill en liten beholder, egnet krukke med lokk avrundet. Indre bunnen og sidene av en liten malt blå og hvit akryl maling i form av himmelen med fluffy skyer. Deretter trekker den samme lyse gule Søn Etter tørking av hele boksen innvendig lakkering to lag. Det neste trinnet er å feste en plast figurer av fugler til en malt himmel. Det er best å ta de små svaler eller blå (ett par). Bruk superlim til fuglene (igjen) for å lime delene av linjen, og den andre ende festet til en malt skyer. Til snøret er godt limt til glasset, må du også legge til det en liten sirkel kuttet fra en nylonduk for bankene.

Det andre trinnet blir formulering av en skrukork. På innsiden er det nødvendig å holde den dekorative plast gress. I sentrum av denne vakre plenen feste en liten pott med en blomst. Fargene på alle materialer bør være lyse og mettet.

Fylte bokser destillert vann med glycerol (1: 1). Væsken kan være lett farget i gul ved tilsetning av en konditorfarge. Ved hjelp av denne teknikken, en illusjon av solskinn. Bay blanding i glasset, skrukork. Om ønskelig kan beholdergjengen kan være forhåndssmurt med klebemiddel for å unngå uønsket lekkasje.

Hack er nesten klar, det gjenstår bare å snu det og knytte bunnen av båndet med en bue. En suvenir kan du trygt gi mamma, bestemor, datter og kjæresten 8. mars eller annen ferie.

Ideen №2. Wonder Clock

Med denne ideen, kan du lage en enkel mekanisme for elektroniske klokker og banker fantastisk fabelaktig watch.

Å arbeide behov: en glasskrukke med et lokk, urverk liten størrelse stykker av farget tøy, nylon strømpebukse, papp, lim, saks, sorte perler, fluffy garn til strikking, ull og tykk strikket snor hvit farge.

Banken avflatet sirkelform plassert i midten av et stykke papp med en urverksmekanismen. Dette må gjøres på en slik måte at mekanismen var til baksiden av papp, og pilene ble plassert i fronten av et improvisert skiven. Det bør være vakkert dekorert, i et eventyr stil.

Klokke til å dekorere en krukke i form av en tegneserie jente. Derfor må du gjøre full skjørt for henne jakke og lue. Bluse pinne slik at det ikke dekker klokken. Hodet dukker skjer ved hjelp av nylon, plassere det bomullsdott. Eye-sy perler, og munn, nese, øyenbryn og fregner tegne. Hair lo skjema ved hjelp av gulltråd. Bære en lue på en dukke-klokke og gjøre ledningen arm og et ben, feste dem med lim under klærne.

Slik magisk klokke pryde ethvert hjem og kan være en god gave til en kjær.

Uvurderlig bringe glasskrukker på kjøkkenet, fordi de kan lagre mange forskjellige produkter som korn, salt, sukker, krydder, mel og så videre. Derfor trenger de å dekorere, slik at det er klart hvilket produkt lagres i beholderen. Å vite hvordan du kan dekorere en glasskrukke med hendene riktig, kan du dekorere dem veldig mye og spredt på hyllene, og dermed skape varme og komfort på kjøkkenet. Kjøkken krukker kan ordnes på forskjellige måter, låne noen ideer om reinkarnasjon fra mestere av håndlagde:

Stykker av burlap med uflidd kanter knyttet til bank golden ledningen eller hyssing. I tillegg kan du dekorere beholderen med kunstige blomster eller tørkede sitrus skiver.

En fantastisk idé er å hver krukke å smøre lim helt og rist i form av korn, som det vil være for lagring. Når materialet er tørt, kan det være malt i sølv eller gull maling.

Bokser i poser

Kjøpe ønsket antall poser organza og sy dem til kanten slik at hver bank ble plassert i dem, og det var ingen tomrom rundt. På separate tøystykker brodert med gyllen tråd navn korn og sy dem på vesker sentrum. Tape forsinkelse på halsen, slik at de ikke forstyrrer lukker lokket.

For å gjøre decoupage glasskrukker, trenger du følgende materialer: PVA lim, akrylmaling i alle farger, alkohol, akrylmaling, pensler, servietter for decoupage saks. Progress:

 • Bank avfettet med alkohol.
 • Male med akrylmaling og la det tørke.
 • Fra servietter til decoupage velger og kutte ønskede mønstre.
 • Per søknaden gjelder lim børste og forsiktig levd opp til overflaten av bankene. Følgende handlinger utføres bare med den fullstendige uttørking av klebemidlet.
 • Det siste trinn er anvendelsen av akryllakk på hele overflaten av beholderen (2 lag).

Et felles kjøkken krukker kan være svært vakre vaser, som vil være lønnsomme i ethvert interiør. Hvordan dekorere en glasskrukke med hendene for å gjøre det ser bedre enn kjøpet? Det er veldig enkelt, kan du bruke decoupage teknikk, som har blitt nevnt ovenfor, eller komplisere det ved hjelp av eggeskall.

Bruk av decoupage glasskrukker med hendene ved hjelp av skallet, kan du gi den fremtidige vase unike tekstur og form. Fremgang i dette tilfellet er det samme som før, bare etter å fjerne banker alkohol er det nødvendig å lime knust eggeskall.

Et uvanlig syn på en vase fra en glasskrukke, hvis den er laget i en marin stil. For å gjøre dette, skjell og små sjø steiner fast på banken, så det var ikke tomme seter. Denne vasen vil alltid glede seg og bli minnet om tidsbruk ved sjøen.

Fra alle glasskrukke, kan du opprette en unik nattlys, ved hjelp av små lys i blikkbokser. Til denne flimringen fra rom fylt med forskjellige nyanser, er det nødvendig hele glassoverflaten utenfor natt maling vakre mønstre. For eksempel papir kutte stjernetegn og feste dem til tape banken, så alle farger av mørk maling fra en container. Etter tørking av papir for å fjerne en asterisk. Vi får mange stjerneformede vinduer som å helle lyset fra stearinlys.

Dekor glass og bokser med sine egne hender

Gjennom hele livet er vi omgitt av en rekke ting som vi bruker for å dekke behovene som samfunnet tilsier. Men hva om du prøver ting, bruken av dem er begrenset til å bruke likevel? Dette vil føre til noe interessant og originalt. I denne artikkelen vil vi fokusere på det uformelle bruk av bokser. Vanligvis er det lagret syltetøy, pickles, juice og andre bevaring. Etter at vi brukte det, sendte banken på ferie til neste bevaring eller slynges ut. Men det er mange varianter av sin søknad.

Nattlys og lysestaker fra bokser

Dekorasjon av glasskrukker med sine egne hender under en lignende innredningen er ganske enkel i naturen. Her kan du bruke alle former for banker.

Du må du ordne innsiden av boksen og sette et stearinlys eller en lyspære trådløst.

Gi eksempler på dekorasjonen, mest egnet til dette produktet:

 • bruk av maling for å male på glass (det vil se vakker hvis du gjør noen lysestaker i forskjellige størrelser);
 • klaring i decoupage format (obkleyte banker servietter med interessant mønster);
 • limt glasset diverse gamle bilder og avisutklipp,
 • jar vind tråd eller halm;
 • limes krukke snøre stoff eller lyse bånd;
 • Bruk som aerosol maling (før maling som skal limes inn på silhuetten av banken, laget av papir, for å gjøre fremtidig mønster nattbordet);
 • farget glass design (innebærer bruk av konturer og farger av farget glass);

Det er en vanskelig, men vakker design alternativ banker. Krever spesielle børster og maling, som er lyset av funksjonen. På innsiden av glasskrukke oppdaget male forskjellige former og farger. Vi gir banken tid til å male tørr.

Etter holde enheten mot lampen i noen minutter. Maleri å bli matet med lys, og du får en interessant effekt av en lampe med lyse og levende farger.

Etter hoved bruk, ikke kaste ut små banker, fordi på kjøkkenet de er rett og slett uerstattelig. Du kan lagre dem i korn, som vanligvis gjøres, og bruke dem som beholdere for bestikk. Du kan bruke disse fartøyene for servietter.

Dekorere bokser for disse behovene er ikke så forskjellig fra den forrige. Derfor bruker de ideer som vi diskuterte ovenfor. Det er ikke lenger behov for lys eller lyspærer. Hvis du bruker glassene for lagring av korn, bedre forlate et lite "vindu" gjennom som vil være i stand til å raskt finne ut hvilke korn er i banken.

Hvis du bruker en beholder for oppbevaring av krydder, deretter etter bruk av krydder i poser, du kan klippe og lime inn navnet på krydder til potten. Dette forenkler prosessen med å bestemme krydder, og gi estetikk og fasthet.

Slike eksperimenter er ikke langt fra egnet for alle stilarter, men er i stand til enkelt å dekorere et rom. For å gjøre bank fotoramme med hendene, hold et bilde inne opp ned. Trykk hardt mot veggen av bankene, og fikse små biter av tape. Du kan feste noen bilder, setter den i midten av rommet, for å ha en oversikt over alle bildene.

Tomt glass kan lime over noe diskret for ikke å drepe visninger av bildet. Du kan male glasset vanlig maling eller bruke noen av de ovennevnte alternativ utforming, slik plass for bilder. Fra dette kan det bli interessant collage.

Slike variantprodukter har flere fordeler fremfor konvensjonelle vaser. For det første, i motsetning til konvensjonelle vaser, ble han ikke slo. For det andre, det koster mindre. For det tredje er det ikke dårligere i skjønnhet. Men det er en stor ulempe - slike vaser bør være forsiktig i vanne blomster, fordi helle ut overflødig vann steds på grunn av manglende hull i bunnen.

For å gjøre en vase, må du rive av toppen av tinn, som har en skarp kant etter åpning. Med tunge gjenstander bøyes resterende skarpe kanter eller banker kuttet med en skarp kniv. Etter den kreative prosessen gjenstår. Du kan male krukke eller pakk burlap. Nå kan du bruke den som en vase.

På rommet, på balkongen eller korridor det finnes mange små ting som er alltid et sted å gå seg vill på grunn av motvilje mot å kjøpe spesielle oppbevaringsbokser. Hvorfor ikke gjøre en liten kaffe krukker form?

Bokser for små elementer av kaffe

For ikke å spre bredden av rom, tilbudet, før dressing, holde dem sammen. Sett fire små krukker torget obkleyte hver tape, og deretter alle sammen. Du får en liten bærbar boks til å lagre små elementer.

Etter tekniske tiltak obkleyte bank vakker klut, slik at det en åpen topp, som er satt på lokket. Distribuere små artikler om banker, cover og lim til hver inskripsjon, som vil indikere hva som er i banken.

Denne løsningen vil imponere alle som bestemte seg for å komme til festen. Men vi må prøve å banker gikk veldig fargerik. Hvis du har en favoritt cocktail, kan du forberede bankene til problemet i fargen på cocktail.

Velkommen drinker sjablonger med navn. Den uvanlige presentasjonsformen kan selv følge med te-seremonien. Til tross for at bankene ikke brukes til slike formål, de er som kopper eller krus er praktisk for dette formålet.

Hvis du ønsker å jobbe, så vet gjestelisten, kan du gjøre en sjablong siste navnet på hver gjest ved å overføre det til banken.

Hvis du ikke bryr deg om den praktiske anvendelsen, men ønsket om å gjøre noe vakkert gjenstår, dressing krukker med salt for deg. Mange av dere har sett selge Abkhasia eller georgiske krydder i containere, der fargene går fra en til en annen.

Dessuten skal vi fortsette med salt i bankene. Dette reiser spørsmålet: hvordan så, salt er helt hvitt? Nå kan du finne den mest salt i forskjellige farger. Og den kan brukes - mat fargestoffer brukes der.

Kjøp flere varianter av salt (på grunn av farge) og lagene, helles i en krukke.

Lag gjør omtrent to centimeter. Gjenta farge etter utløpet hele "palett". Plasser toppen av burlap og knytte tråden, binde en bue.

Sett denne dekorasjonen kan være hvor som helst. Ta 5-6 glass med forskjellige størrelser, og ordne som en matryoshka.

Bruk alle kreative for slike produkter. Ikke bekymre deg, det kan ikke skje. Denne hobbyen har bare amatører røtter, så noen ulike jobb vil bli akseptert andre til å "hurrarop."

Eksperimenter til kreativitet ble avslørt. Bare i dette tilfellet utsmykningen av bokser som kan kveldskurs for å bli en liten bedrift som vil glede andre. Ditt hjem blir mer komfortabel i rom fullt av håndverk, som gir en fantastisk atmosfære av komfort. Denne hobbyen er veldig lett å lære barn.

Dette er absolutt ikke dyrt, men også en virkelig trollbinder, fordi hele den kreative barnet vil bli sendt til deg for å gjøre hverdagslige objekter, som ser hver dag, noe utrolig vakker stilig. Perception avslører essensen av denne aktiviteten, som er sikker på å hjelpe deg så godt.

Flight of fancy: ideen om å dekorere en glasskrukke

Før du lære hvordan du kan dekorere en glasskrukke med sine egne hender, la oss lytte til en historie om våre liv. Levde var en svært vanlig glasskrukke. Når det holdt agurk, salt, crunchy. Og nå sto hun i skapet, husker de gode gamle dager ...

Og det ville være gjøk i mørket i mange år, om ikke den elskerinne, elskerinne Zateinitsa ja. det tok henne beholdere for bulkprodukter. Butikken gikk ut der og prisene, som om hele produktet er laget av gull. Sukket vertinne, ja til noe hjem.

Maling pensel og fant en glasskrukke utstedt fra skapet, og la trekke på henne blomster og fugler slik at naboen sjalu og brakte sine tømmer, tegne si, elskerinne, og meg. Og jeg skal betale for arbeidet!

Så enkelt krukke og unødvendig ting å bli nyttig, men vertinne brakt monetære aktivitet. Så, jentene er røde, trekke konklusjoner og rister på hodet: noen av de gamle og ubrukelige ting du kan dekorere. I mellomtiden, ut av skapet banker har med seg støv tørke av og tenke: hvorfor de er nyttige.

Bulklast

Det er i glasskrukker det er best å holde produktene. Plast og aluminiumsbeholdere er ikke det beste alternativ, siden de kan gi farlige uorganiske stoffer.

Store bankene vil nærme for makaroni, spaghetti, frokostblandinger, i en liten kan ekspanderes krydder, te, kaffe. En dekorert i samme stil med slagord slike beholdere vil en verdig erstatning for kjøpet.

Tanker for lagring av ulike elementer

I barnas rom noen dekorerte krukker vil spille rollen som står for penner og blyanter. Needlewoman kan holde dem små tilbehør, og de vil være nødvendig å være vert, for å dekomponere eventuelt jern detalj: spiker, bolter, skruer.

Videre, for slike beholdere eventuelt tildele plass. nok feste dekselet fra under ett av de øvre hyller. Og skru dem i bankene med innholdet.

Dette er en av de mest praktiske og svært vellykket bruk av bokser. Refleksjoner av flammen passerer gjennom glass og dekorative ornamenter, blir støpt på rundt objektene mystisk blending. God vil se slike uvanlige lysestaker sommerkveld på hytta, hvis du henger dem på greiner.

Bunnen av glassene fylles med salt, små steiner, haydite, og på toppen fast lite stearinlys. Du kan fylle små beholdere med flytende voks, etter å ha satt veken i midten og dekorert med glass utvendig blonder og bånd.

Merkelig formede bankene kan spille rollen som innendørs eller utendørs lysarmatur. For en slik idé er lite verdt venner med strøm:

 • Lampeholderen er festet i metalldekslet,
 • skrudd inn i banken,
 • og uvanlig dekselet klar.

Et interessant alternativ ville være å dekorere villaen lysthus julekranser, karakterisert ved at hver lille lampe er plassert i en liten krukke.

På denne måten, avhengig av rommet kan du dekorere og hele lysekrone. Men for å unngå overoppheting inne i boksen, er det tilrådelig å ta halogen eller lysrør.

Vanligvis kan bankene slå i en dekorativ vase for blomster. De ser flott ut små buketter av felt- og hageplanter. Teksturen av glasset selv ser interessant ut, og hvis du legger ornamenter eller male hele overflaten matt farge, noe uvanlig og sjarmerende vase klar.

De glassbeholdere kan startes og florarium - liten mini-hage med planter. De vokser dverg varianter av urter eller små størrelser. Og en del av regnskogen eller ørkenen for å leve i ditt hjem.

Når bokser kan bidra til å gjøre uvanlige holdere for bildene dine. Det er nok å sette inne en øyeblikksbilde av beholderen, plassere papiret slik at det passer tett til veggen, og kreative fotoramme klar.

Dekorer den resulterende livet hacking er mulig forskjellige dekorative elementer. For eksempel, for å kaste de nedre bokser perler, grus eller skjell. Eller binde på halsen av metalliske tråder. Og hvis de svarte og hvite bilder, drakten Dekor i stil Shabby chic: Old blonder, perler, blomster av hvit klut.

Konvensjonelle glasskrukker bidra til å bevare og minnene av helligdager, turer, noen hyggelige stunder. Dra nytte av denne ideen: samle sammen elementer, som ligner en minneverdig begivenhet, og legg over glasset.

For eksempel, hvis det var ferie på sjøen, du kan sette inne suvenirer, billetter, små skjell og stjerner. Det er tilstrekkelig å helle sand på bunnen av bankene, fordele importert "verdi", stramme lokket og sette det på sokkelen. Alt! Dine hyggelige stunder Det var ikke bare i minnet og i fotoalbumet, men også i hermetisk form.

Vakkert dekorert for nyttår vil være glasskule med snø, laget av vanlige banker.

 • For en slik ide på forsiden på den nedre siden limte figurer, for eksempel, en snømann, juletre, et lite hus.
 • inne i bankene Destillert vann ble helt, lagt glyserin og høy glitter, Tiny snøflak, stjerner.
 • nøye skrukork, tidligere nøye børsting lim halsen.
 • Over tid Vi snu våre glass"Ball".

Nå kan du dekorere glasset festlig bånd. Rist produktet ditt og se hvordan vzmetnetsya inne i en fantastisk snøstorm.

Fra glasskrukke kan slå sympatisk nål seng. Det er verdt dekorere tinn deksel, snu den til et avsnittodushechku for nåler, og inne i butikken forskjellig små gjenstander: Knapper, knapper, kroker.

Ulike teknikker for å dekorere glasskrukker

Vi fant ut at tomme containere er ikke slike unyttige ting. Nå, for ikke å være ubegrunnet, vil vi vise deg hvordan du kan dekorere lignende beholdere. der mange metoder og teknikker, tillater å dekorere de ulike elementene.

Selv om kunsten du har svært lite å gjøre med, og børster holdt i sine hender siste gang på skolen tegning leksjoner, men årsaken flere mønstre på glasskrukke gjennom en sjablong det er fullt mulig.

Mer komplekse design krever litt dyktighet. Men litt trening, kan du mestre dot teknikk eller komme opp med eventyrfigurer. Det er nok fargestoff kar inni en tone og få en fargerik vase for blomster. Slike retter virkelig vil designe ting som vil dekorere huset.

trenger for maling spesielle limet på glass eller en blanding av hvitt lim og konditorfarge. tørket private kunstverk i en ovn eller i konvensjonelle betingelser avhengig av de valgte ingredienser.

Bokser til pynt ideelle decoupage - dekorere objekter ved hjelp av papir applikasjoner. Denne teknikken vil være nyttig for de som fortsatt ikke har bestemt seg for å gjøre tegningen.

Decoupage kan du lage på overflaten av noen tegninger. Du kan dekorere og gjøre hele ugjennomsiktig krukke eller dekorere fragment bare delvis. Utvalgte favorittbilder eller mønstre på servietter og ved hjelp av klebemiddel påføres overflaten. på toppen av alt fast lakk.

En annen måte å dekorere banker - er bruk til å dekorere ulike stoff, kniplinger, tråd, knapper,. For eksempel er det mulig å pakke overflaten et stykke burlap, og for å glatte sin røffe utseende, i tillegg til å registrere alle bånd og kunstige blomster.

Det er interessant å se på glassoverflaten og jute tau, består en intrikat mønster. Needlewoman er enda tie flettverk sak for banker kroken. Og for å få skånsom lysestake, det vil være nok til å vikle et bredt bånd blonder kapasitet.

Slike ting med en farget salt er vanligvis brakt fra reise. Og vi tilbyr dem til å gjøre for seg selv. legge i akryl fint salt individuelt tørk den dannet "Sand" i ovnen.

Ved hjelp av trakten papir pour blanding i den fremstilte beholderen, alternerende forskjellige farger. Etter fylling av glassene tett lokk og tuten dekorere som ønsket.

Garnityr salt kan krukke og utsiden. For å gjøre dette, først det er limt til overflaten av sync flere linjer av fint scotch. Etter farging hvit maling etter en tid Påføre lim og strø salt. Når alt er tørt, fjerne tapen, og kapasitet med uvanlige mønstre klar.

Dekor ved hjelp av polymere leire (video)

Mesterklasse: innredning banker i stil med Provence (video)

Til pynt du kan bruk og kombinerte teknikker. Vi blir fortalt og vist hvordan du kan dekorere en glasskrukke med hendene, alt du trenger for å velge ønsket alternativ, og skjønner det.

Leave a Reply

− 1 = 5